2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yaaa kızlar hiccc uyuyamadim 2.cocugum ama ben bukadar hareketli bisey gormedim perisan oldum ya hem hareketli hem güclü daha 7. Aydayiz ya 2 ay daha var napcam ben bukadar güclü güclü vuruyor bi sagdan bi soldan bi assadan bi yukardan sanirsiniz icerde kavga var

Bende uyku sıfır bekliyorum ki gelsin tam geliyor bebeler kavga ediyor sanki bekliyorum çaresiz gün aydınlanınca durur anca canım o zaman uyuyabilirsen uyursun

Karnıma geçti ve geceden beri uyutmadı ağrı ilk defa böyle bir şey oldu ya, karnımdaki sancıdan uyuyamıyorum
Bence bir hastaneye git canım nst ye girdirir doktorun. Eğer sancıysa en azından sancını durduracak ilaçlar verilir ciğer geliştirici vururlar vs. İhmal etme inşallah öylesine bir ağrıdır

Bende uyku sıfır bekliyorum ki gelsin tam geliyor bebeler kavga ediyor sanki bekliyorum çaresiz gün aydınlanınca durur anca canım o zaman uyuyabilirsen uyursun
O zamanda benim 3 yasindaki cimcime uyanir uykular haram kizlarrr bende 30 yasindayim zor geliyor mart 8 de 31 olucam valla perisanim. Ben 22 yasinda evlendim ilk cocugum 5 sene sonra oldu tedaviler falan derken tedaviye ara verince kendiliginden oldu sonra ben baya kilo aldim 98 kiloya ciktim kilo vermeden olmaz derken süprizz simdi 2. Ye hamileyim

Ya rahimde bir şey yok ama karnım çok fena ağrıyordu şimdi biraz daha iyiyim eşim bile kalktı inlemelerime çok kötüydü Hastahaneye gidecektik ama biraz iyi olunca
Bence bir hastaneye git canım nst ye girdirir doktorun. Eğer sancıysa en azından sancını durduracak ilaçlar verilir ciğer geliştirici vururlar vs. İhmal etme inşallah öylesine bir ağrıdır
Dün banyoyu yıkamıştım suyla falan uğraştım diye mi bilmiyorum, bebek de öyle bir hareketli ki o da geceden beri bi saniye durmadı canımı yakacak kadar şiddetli hareket ediyor

Karın ağrısı derken acaba gaz sancısı mı oldu canım ya ya da yediğin bir şey mi dokundu bende öyle inleme derecesine geldiğinde yediğim bir şey dokunmuştu mideme 2 gün karnım ağrıdı

Karın ağrısı derken acaba gaz sancısı mı oldu canım ya ya da yediğin bir şey mi dokundu bende öyle inleme derecesine geldiğinde yediğim bir şey dokunmuştu mideme 2 gün karnım ağrıdı
Yok yok gaz sancısı değil, adet sancısı gibi eminim

Günaydın.Yine kramplar bacaklarımdabu gün kontröl günüm 8 ay oldu hala aynı heyacan bebişte uyanmış benimle birlikte şimdi hiç uyuyamam
Kontrol kaçta canım güzel haberlerle gel inşallah

Bende de aynı bütün gece heryerim resmen ağrıdı ağrılarımdan uyku uyuyamadım ise geldim berbat geceydi daha da dogumuma var

Kuzum katlanır küvet yarın bim'e geliyor bende alicam aklında olsun
hemen bakıyım kız uyguna geliyodur inşallah
Aynen ya bende de var huzursuz bacak sendromu. Asla yatamıyorum geceleri. Ne bacaklarım izin veriyor yatmama ne de midem
ah ah 3.trimester çok fena geldi
Ayy aynı beni tarif ettin
gece dayanamayıp içerde yattım aryık
3 yaşına kadar olsa yine iyi yeğenim 1 yaşından beri duman estiriyor
bu erkek bebeler cok fena

Benimde özellikle son 10 gündür midem çok berbat asla yatamıyorum. Gün içinde de midem bulanıyor. Evelsi gün kusma derecesine kadar geldi hatta. Ne soğuk süt ne soda ne rennie hiç biri fayda etmiyor

Çok geçmiş olsun canım dikkat et yorma kendini 36. haftaya gelince istediğin gibi evle uğraş yor kendini ama şimdi daha çok dinlenme zamanı

aman hiç heveslenmeyin eekek diye erkekler 3 yaaına kadar sevimli sonra Allah yardımcınız olsun
Hiç belli olmuyor o. Annem bana diyor sende çektiğimi oğlanlarımda çekmedim. Çocukluğun da çok yordu Ergenliğin de diyor. Geçen senin kız da sana çektircek görürsün dedi sanki naptıysam

Benim hala midem yanmıyor hiç ama gaviscon şurup duydum rennie şuruptan daha iyiymiş. Bana doktorum olası yanma durumu için rennie yazmıştı ama daha kullanmak nasip olmadı. İkisinden birini dene canım gece yatmadan önce hangisi iyi gelirse onunla devam edersin ekstra olarak yastığını yükseltebilirsin o da biraz rahatlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…