2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar günaydın ben de durumlar fena. Perte çıktım vallahi. Üst tarafta diş etlerim davul gibi oldu sızım sızım sızlıyor boğazımda lenflerim şişti ekmeği bile ısıramıyorum. El bileklerim deseniz acı dan ağlatıyor sanki kopacak gece. Üstüne üstük bir de basur olmuşum ağrısı çok rahatsız edici eller ayaklar balon gibi. Allah’tan kasıkla ilgili karnımla ilgili sıkıntılar yok. Ama bu anlattıklarım beni çok yoruyor yarın kontrolüm var inşallah iyi geçer 32 + 4 olduk artık Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu arada kızlar normal doğumda benim doktorum epidural doğumu önerdi anne 2 3 saatte olsa bir rahatlıyor ben tavsiye ederim dedi suanda gerçi hala belli değil ama nasıl doğum yapacgm olsun
Normal olursa ben de epidural yaptırırm mümkün ise. Zaten yönlendiriyorlar şimdi ıkınmalısın falan diye. Arkadaşım fransada normal doğum yaptı 2 bebesini de ikisi de epiduralliydi.

Ben onu söylemeyi unuttum ya aslında bişey demez benimkide ama korktu beni görünce nts artık kaçınılmaz olacak bizim için

Kızlar ben dün tekrar kan ve idrar tahlili vermiştim. Doktor kolesterole de bakmış. Benim Total kolesterolüm yükselmiş bi de ldl kötü kolestelüm yükselmiş. Gebelik öncesi bunlar hiç yüksek değildi. Kan değerlerime bakan aile hekimliğinde. 2 hafta sonra yine gel ölçelim dedi. Sizin yükselen var mı ? Gebelikten diye düşünüyorum daha kadın doğumcuma sormadım

Benimkinde hamilelikte arttı canıma doktor normal demişti endişe etme

Total kolestrol benimde yüksekti canım diğerleri normaldi doktorum sorun yok demişti yağlı yeme demişti o kadar

Benimkinde hamilelikte arttı canıma doktor normal demişti endişe etme
Kadın doğumcu mu normal dedi canım. Bana devlet hastanesinin bi polikliniğinde yeni mezun bi doktor çok yüksek dedi. Gebelikten olur falan demedi. Bence bilmiyor .kadın doğumla ilgili belki biz bile daha çok biliyoruzdur

Kuzum benim doktorum hiç bana bu kadar test yaptırmıyor en son detaylıya giderken verdim bu kadar

Kızlar Şubat grubunda paylaştım sizinle de paylaşayım

Kızlar doğum yaklaştıkça bu seferde süt için endişe başladı kendi kaydettiklerimi paylaşayım sizinle de kompostoyu haftaya bol bol yapıp kavanozlayacağız ennemle şimdiden içmeye başlayacağım günde 1 bardak incir uyutması da eskilerden çok önerilirmiş annemin zamanında bile süt için yenilen bir şey ondan da ilk zamanlar yemeyi düşünüyorum en azınan gelmesi kolaylaşır belki ve 5 senelik aktarlık tecrübemle çemen tohumu - rezene - tane kimyon - ısırgan otu - ıhlamur alıp çay yapacağım (çemen toh. Rezene ve tane kimyon 5 - 10 dk arası kaynatılır ocağın altı kapatılır ıhlamur ve ısırgan uzerine atilir 5dk demlenip icilir ) ve her kahvaltida tahin (helva degil direkt tahin pekmez veya tahin bal karışımı ) sizinle de paylaşayım dedim belki işinize yarar

Eklentiler

• IMG_1384.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_1385.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 66
Günaydın.Yine kramplar bacaklarımdabu gün kontröl günüm 8 ay oldu hala aynı heyacan bebişte uyanmış benimle birlikte şimdi hiç uyuyamam
Güzel haberler al inş

Normal doğum tecrübesi olan annislere sorum var normal doğuma gecelikle giriyormusuz ya yedek de almamız gerekirmis içerde kirlenirse diye ebeye veriyoruz yedek bir tane daha eğer kirlenecekse daha uygun şeyler var böyle alayım diyorum bir de orda bizi değişir mi ki ebeler bir de hasta bezi de veriliyormuş hastane verir diye düşünmüştüm ben

Selam güzel mart anneleri teee başlardan belki beni hatırlayan olur aylardır girip yazamadım bile,3yaşındaki oğlumun bi hastalığını öğrendik ve kaç aydır araştırmalarda ve en iyi dr çabasındaydık o hastane bu şehir çok yeri dolaştık,şükür ameliyatını oldu,anne karnında başlayan bi hastalıkmış benim detaylımda çıkmamıştı ama çıkan da varmış biz biraz geç kaldık 3yaşa kadar anlaşılmadı,koledok kisti rahatsızlığı inşallh kurtulmuş bitmiş gitmiştir,sizlerdee iyisiniz inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…