Ameliyathane önlüğü giydirdiler bana 6 sene once smdi nasıldır bilmiyorm ve doğumdan sonra gydrmye pijama takimi emzirme atleti ya da sutyeni depend hasta kuloduNormal doğum tecrübesi olan annislere sorum varnormal doğuma gecelikle giriyormusuz ya yedek de almamız gerekirmis içerde kirlenirse diye ebeye veriyoruz yedek bir tane daha eğer kirlenecekse daha uygun şeyler var böyle alayım diyorum bir de orda bizi değişir mi ki ebeler
Çok geçmiş olsunSelam güzel mart anneleri teee başlardan belki beni hatırlayan olur aylardır girip yazamadım bile,3yaşındaki oğlumun bi hastalığını öğrendik ve kaç aydır araştırmalarda ve en iyi dr çabasındaydık o hastane bu şehir çok yeri dolaştık,şükür ameliyatını oldu,anne karnında başlayan bi hastalıkmış benim detaylımda çıkmamıştı ama çıkan da varmış biz biraz geç kaldık 3yaşa kadar anlaşılmadı,koledok kisti rahatsızlığı inşallh kurtulmuş bitmiş gitmiştir,sizlerdee iyisiniz inşallh
Ben de bir soru soracaktım normal doğumla ilgiliNormal doğum tecrübesi olan annislere sorum varnormal doğuma gecelikle giriyormusuz ya yedek de almamız gerekirmis içerde kirlenirse diye ebeye veriyoruz yedek bir tane daha eğer kirlenecekse daha uygun şeyler var böyle alayım diyorum bir de orda bizi değişir mi ki ebeler bir de hasta bezi de veriliyormuş hastane verir diye düşünmüştüm ben
Teşekkürler canımÇok geçmiş olsun
Ben de bilmiyorum yengem öyle söyledi bana da canımAmeliyathane önlüğü giydirdiler bana 6 sene once smdi nasıldır bilmiyorm ve doğumdan sonra gydrmye pijama takimi emzirme atleti ya da sutyeni depend hasta kulodu
Hahah yok kız limon delmedi baskıdan oluyorAra ara yandikça yudumluyorum dayanilmaz hale geldi artik bu reflü
Gebeliğimde limon çok tükettim o deldi mi moğdemi diye artik düsunmeye başladimkafayi yicemmm
Ben bekleyebilir miyim bilmiyorum ya o da bir risk ya bir anda sancılar sıklaşır bebek gelmeye başlarsa hastaneye gidene kadar napcazBen de bir soru soracaktım normal doğumla ilgiliilk sancılar başlıyor sonra ne zaman bebek geliyor? Bi arkadaşım gece başladı sancılar sabah gittik hastaneye dedi. Öyle beklememiz mi gerekiyor?
Bi de, ben kalabalıkta stres olurum, eşimin ailesinin gelmesini istemiyorum doğum öncesi, doğsun bebek sonra hastaneye isteyen gelsin istiyorum, doğuma annem ve eşimle gitmek istiyorum sadece, normali bu mu yoksa ben mi yabaniyim
Sancıların ne zmn başladığı başlayacağı belli olmaz cnm benim suyum gelmeye başladı gece 3te ama sancı fln yoktu ben bekledim sabah 9 gbi gttm ama hata yapmsm önemli olan doktorunun seni iyi yönlendirmesi suyum yarısı bitmişti gider gitmez yatış suni sancı verildi gündüz 15.25te bebiism doğdu herkesin çok farklı doğum hikayesi ayrıca sen nasıl rahat edeceksen yanında onları götür diğerlerine sonra haber verin dermBen de bir soru soracaktım normal doğumla ilgiliilk sancılar başlıyor sonra ne zaman bebek geliyor? Bi arkadaşım gece başladı sancılar sabah gittik hastaneye dedi. Öyle beklememiz mi gerekiyor?
Bi de, ben kalabalıkta stres olurum, eşimin ailesinin gelmesini istemiyorum doğum öncesi, doğsun bebek sonra hastaneye isteyen gelsin istiyorum, doğuma annem ve eşimle gitmek istiyorum sadece, normali bu mu yoksa ben mi yabaniyim
Gelmiş geçmiş olsunSelam güzel mart anneleri teee başlardan belki beni hatırlayan olur aylardır girip yazamadım bile,3yaşındaki oğlumun bi hastalığını öğrendik ve kaç aydır araştırmalarda ve en iyi dr çabasındaydık o hastane bu şehir çok yeri dolaştık,şükür ameliyatını oldu,anne karnında başlayan bi hastalıkmış benim detaylımda çıkmamıştı ama çıkan da varmış biz biraz geç kaldık 3yaşa kadar anlaşılmadı,koledok kisti rahatsızlığı inşallh kurtulmuş bitmiş gitmiştir,sizlerdee iyisiniz inşallh
Epidural bazen herkese etki etmiyormus ama edince de gerçekten inanılmaz rahatlatiyormus ben ssvd deneyeceğim için bana yapılmıyor yoksa bende tercih ederdimBu arada kızlar normal doğumda benim doktorum epidural doğumu önerdi anne 2 3 saatte olsa bir rahatlıyor ben tavsiye ederim dedi suanda gerçi hala belli değil ama nasıl doğum yapacgm olsun
Kuzum tecrubem yok ama en küçük islemde bile ameliyat önlüğü giydirilir 2 tüp bebek gecmisim var yumurta toplamada da transferde de önlükle girdim ki doğum daha da steril olması gereken bi ortam kesik olabilir çünküNormal doğum tecrübesi olan annislere sorum varnormal doğuma gecelikle giriyormusuz ya yedek de almamız gerekirmis içerde kirlenirse diye ebeye veriyoruz yedek bir tane daha eğer kirlenecekse daha uygun şeyler var böyle alayım diyorum bir de orda bizi değişir mi ki ebeler bir de hasta bezi de veriliyormuş hastane verir diye düşünmüştüm ben
Teşekkürler canımGelmiş geçmiş olsun
Benim doktorum da istemiyor canım . İdrar tahlili bile istememişti benden yanma kaşıntı şikayetim yok diye. Ben ilk kez geçen hafta doktorda verdim idrar kültürü o da temiz çıktı.onu da yine haftam ilerledi diye yaptığını düşünüyorum. 2 gündür idrar yaparken kasıklarımda ağrı hissediyordum dün sabah gidip başka yerde idrar verdim gitmişken demirim ne halde ona da baktırayım dedim. Doktor kolestrol gibi değerleri de eklemiş. Öyle öğrendimKuzum benim doktorum hiç bana bu kadar test yaptırmıyor en son detaylıya giderken verdim bu kadar
Ne yapalım artık idare edicezBen onu söylemeyi unuttum ya aslında bişey demez benimkide ama korktu beni görüncents artık kaçınılmaz olacak bizim için
Canım ben de öyle düşündüm ameliyat önlüğü giyilir diye ama yengem böyle birşey söyleyince sormak istedimKuzum tecrubem yok ama en küçük islemde bile ameliyat önlüğü giydirilir 2 tüp bebek gecmisim var yumurta toplamada da transferde de önlükle girdim ki doğum daha da steril olması gereken bi ortam kesik olabilir çünkübence ameliyat kiyafetiyle dogum olur gecelik hemsireye verilir dogum sonrasi giyilir gibi geliyo
Çok geçmiş olsun canım . İnşallah şifasını bulmuştur yavrunSelam güzel mart anneleri teee başlardan belki beni hatırlayan olur aylardır girip yazamadım bile,3yaşındaki oğlumun bi hastalığını öğrendik ve kaç aydır araştırmalarda ve en iyi dr çabasındaydık o hastane bu şehir çok yeri dolaştık,şükür ameliyatını oldu,anne karnında başlayan bi hastalıkmış benim detaylımda çıkmamıştı ama çıkan da varmış biz biraz geç kaldık 3yaşa kadar anlaşılmadı,koledok kisti rahatsızlığı inşallh kurtulmuş bitmiş gitmiştir,sizlerdee iyisiniz inşallh
Normali bu bence. Sancı çekiliyor.saatlerce bekleniyor Bi sürü insan toplanmış gelmiş çok saçma gidip işine gücüne baksın herkesBen de bir soru soracaktım normal doğumla ilgiliilk sancılar başlıyor sonra ne zaman bebek geliyor? Bi arkadaşım gece başladı sancılar sabah gittik hastaneye dedi. Öyle beklememiz mi gerekiyor?
Suyun geldiğini nasil anliyoruz bi tutulmayacak derecede mi oluyor hep kafamda soru isareti o kısımSancıların ne zmn başladığı başlayacağı belli olmaz cnm benim suyum gelmeye başladı gece 3te ama sancı fln yoktu ben bekledim sabah 9 gbi gttm ama hata yapmsm önemli olan doktorunun seni iyi yönlendirmesi suyum yarısı bitmişti gider gitmez yatış suni sancı verildi gündüz 15.25te bebiism doğdu herkesin çok farklı doğum hikayesi ayrıca sen nasıl rahat edeceksen yanında onları götür diğerlerine sonra haber verin derm
Çok saol kuzum tahin pekmez özellikle sütü yaglandiriyor bebeğe çok güzel kilo aldırıyor oğlumda çok yedimKızlar Şubat grubunda paylaştım sizinle de paylaşayım
Kızlar doğum yaklaştıkça bu seferde süt için endişe başladıkendi kaydettiklerimi paylaşayım sizinle de kompostoyu haftaya bol bol yapıp kavanozlayacağız ennemle şimdiden içmeye başlayacağım günde 1 bardak incir uyutması da eskilerden çok önerilirmiş annemin zamanında bile süt için yenilen bir şey ondan da ilk zamanlar yemeyi düşünüyorum en azınan gelmesi kolaylaşır belki ve 5 senelik aktarlık tecrübemle çemen tohumu - rezene - tane kimyon - ısırgan otu - ıhlamur alıp çay yapacağım (çemen toh. Rezene ve tane kimyon 5 - 10 dk arası kaynatılır ocağın altı kapatılır ıhlamur ve ısırgan uzerine atilir 5dk demlenip icilir ) ve her kahvaltida tahin (helva degil direkt tahin pekmez veya tahin bal karışımı ) sizinle de paylaşayım dedim belki işinize yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?