Kuzum bu haftalarda serklaj artık olmuyor dimi? Sanırım 35lerde olması gerekiyor ama senin durumun farklı ikiz bebisler baskı çok fazla o yüzden seni görmek istemistir Allah korusun bianda daha da düşebilir sık görmek istemesi normal belki hemen farkedilirse ilaçla bebekleri tutabildikleri kadar tutarlar yine anında müdahale içindir tedbir alıyordur yani
Serklaj olmuyor kuzum artık hafta gereği sadece biz bir kasılma önleyici var 16. Haftada yurt dışından o ilacı bulup getirtmiştik evde buzdolabında soğuk zincir saklanması gerekiyormuş o duruyor mu demiş eşime ben giyinirken eşimde evet demiş kasılma önleyici bir serum 8 saatte damardan yapılan bir ilaç onu da anlamadım ama bakalım Salı günü ola hayrola önlem amaçlı sanırım
Sağ ol canım emrak ettim bende oluyor mu diye benim de 2 gündür sancılarım var karnımda. Altından giriyor bir anda ablam normal artık 30 olcaksın diyor ama korkuyorum istemsizce
çok zor ya. Ay ben çok kötüyüm, kvde yedik bugün yemeği geldiğimde zaten bi değişiktim 2 saat geçti yediğim yemediğim ne varsa çıkarttım midem alt üst şu an.
çok zor ya. Ay ben çok kötüyüm, kvde yedik bugün yemeği geldiğimde zaten bi değişiktim 2 saat geçti yediğim yemediğim ne varsa çıkarttım midem alt üst şu an.