2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Özellikle sol tarafımda oluyor bu uyuşma hissiyatı, çözülürkende his geçerkende uzun sürüyor ve bu süre zarfında karnım semsert oluyor.

biryenianneadayi cnm bn e-bebekten aldım göğüs kalkanını, indırımdeydi 150 tl idi.
A Asliyokfotokopisivar cnm senmi demiştin sinemaya gttım, bebiş çok hareketlendi hiç durmadı dıye, biri demişti ama
Bn sinemadan çıktım, bebiş kudurdu seslerdenmi acaba, kıpır kıpırdı, halaa öyle canımı yakmaya başladı hatta sınemada bı ara öyle bi sarsıldımki şok oldum acayip kıpraştı

Eklentiler

• IMG_20240120_214216.webp
    81,3 KB · Görüntüleme: 84
Gittin miiii nasıldı film hep hamileler dolu muydu salonda

Ben her gün çalışıyorum aynı saatte vurmak ama mesela doktora giderken eve geç dönüyorum o zaman saat 7 geçiyor bile..ama yarın için hiç yok ilacım riske atmak istemiyorum doktorumda zaten demedi 1 günle bir şey olmaz diye.Ben buranın kurallarını bilmiyorum cuma gitdim sağlık ocağında yazdırdım ama eczane rapor bitdiği için 1000 TL fazla demiş eşime 1 kutu için..zaten bizde memleketde cumartesi pazar bile bütün eczaneler çalışıyor

Cnm hiç sigortası olmayanlara, doktor yazmadıysa 1.000 tl, raporun yoksa bıle saglık ocagına yazdrınca ucretsız eğer çalışmıyosan.

Cnm peki napıcaksın yarın pazar, doktor bişy dememiş ama. Yarın nöbetçi eczane var. Keşke köyde olsaydım gelip alırdınız bnden

Ayyy valla bilmiyorum neden eczane öyle dedi yarın başka bir nöbetci eczaneye sorucak bana diyor Hall edicemDoktor demişki ben sana diyemem 1 günle bir sorun olmucak ya olursa diyor o zaman sen söyliceksinki doktor öyle dedi yani sorumluluk almadı.Ahh keşke

Film çok güzel ve komiktisalon fulldu zaten, karanlıktan kimseyi goremedım
Kız korkmuyormusunuz o kadar saat kalabalıkta onca insanla oturmaya, anam mikroplar almış başını gitmiş, sıcak hava birde içerde, bugun nst ye girdim içerde başka hamılede vardı köhür köhür ciğeri çıkcak gibi öksürüyordu hiç maske bile yoktu ağzında, onların rahatlığından ben fenalık geçiriyorum,hemen maskemi taktım pencereleri açtırdım. Ben geçen sene atlattım o influenza yı çünkü oğlum okuldan getirdi nefes alamıyordum öksürcem diye duvarlara vuruyordum kendimi sırtımı düşün, oksijene bağladılardı Rabbim bir daha yaşatmasın. Kız yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik anam oturun oturduğunuz yerde kız Rabbim sağ salim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.

Cnm 2 haftadır pek bı yere çıkmamıştım çok bunaldım evde. Eşime bıyere götür bugün dedim e hawada soguk mecbur avm ye gittik, filme zaten aylar öncesınde mutlaka gıderz dıye tutturmuştum, gitmesem olmazdı taktım maskemi girdım walla

Kızlar bilir ben öyle çokta şaapmam

ben philips avent aldım canım kimse sorsam bunu tavsiye ettiler bana

biryenianneadayi ben hem philips avent hemde e bebek in gümüş kapağını aldım. Artık hangisi işe yararsa

Teşekkürler kızlar bende aventinkini alayımmm

Canım eczanede muadili clexane. Kutusunda iki tane varmış belki uygun fiyatlıdır oksapar 10 şu ya belki daha düşük alınabilir bi sor istersen .

Canım eczanede muadili clexane. Kutusunda iki tane varmış belki uygun fiyatlıdır oksapar 10 şu ya belki daha düşük alınabilir bi sor istersen .
Onuda canım yazdırmak lazım birde dediğim gibi doktor bana demedi şunu bunu al diye ondan kendi başıma yapmak istemiyorum..sağol canım umarım yarın Hall eder eşim

Onuda canım yazdırmak lazım birde dediğim gibi doktor bana demedi şunu bunu al diye ondan kendi başıma yapmak istemiyorum..sağol canım umarım yarın Hall eder eşim
Canım iğnelerin dozları da farklı birbirinden o çok önemli aynen kullanma rapor dışında , sen oksapar 4bin mi kullanıyorsun onun kutusu 10 lu diye biliyorum Oksapar ın 6binlik kutusunda 2 tane var canım ben 2 gün önce aldım kutusu 385 tl içinde 2 adet var

Evet kuzum bendim bı dk rahat vermedi benim kızda bide güldükçe de karnım kasıldı ağrıdı baya zorlandım nasıldı beğendim mi filmi çok güzel olmussun buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…