Canım iyiyim çok şükür, şekerim de iyi, aç kaldığım için şekerim yükseliyordu belki, şuan iyiyim şükürler olsun, muz bile yiyorum çıkmıyor çok şükür inşallah bebeğimde iyidir sen nasılsın canım, şekerin nasıl gidiyor
Ayyy valla bilmiyorum neden eczane öyle dedi yarın başka bir nöbetci eczaneye sorucak bana diyor Hall edicemDoktor demişki ben sana diyemem 1 günle bir sorun olmucak ya olursa diyor o zaman sen söyliceksinki doktor öyle dedi yani sorumluluk almadı.Ahh keşke
Canım en son aldığında eczacı uyarmadı mı seni, benimde ilk 4 ay sonra yeniledim raporumu, heyetten imza falan halletmiştik. 16 lira gibi bir ödeme veriyorum
Canım iyiyim çok şükür, şekerim de iyi, aç kaldığım için şekerim yükseliyordu belki, şuan iyiyim şükürler olsun, muz bile yiyorum çıkmıyor çok şükür inşallah bebeğimde iyidir sen nasılsın canım, şekerin nasıl gidiyor
Canım en son aldığında eczacı uyarmadı mı seni, benimde ilk 4 ay sonra yeniledim raporumu, heyetten imza falan halletmiştik. 16 lira gibi bir ödeme veriyorum
Kuzu bende çok takmıyorum çok takarsam yükseliyor. Kurabiye falan yiyorum ama tadımlık. Çünkü gerçekten canım çok istiyor. Ama tabi ölçüyorum eğer çok stres yaparsam yükseliyor
Kuzu bende çok takmıyorum çok takarsam yükseliyor. Kurabiye falan yiyorum ama tadımlık. Çünkü gerçekten canım çok istiyor. Ama tabi ölçüyorum eğer çok stres yaparsam yükseliyor
Evet, evet canımın istediği herşeyi yiyorum ama az az tabii, dikkatli şekilde
, böyle daha iyiyim biz iyi olursak, bebeklerde daha iyi olacak, öyle düşünüyorum ben
Evet kuzum bendim bı dk rahat vermedi benim kızda bide güldükçe de karnım kasıldı ağrıdı baya zorlandım nasıldı beğendim mi filmi çok güzel olmussun buarada
Cnm ben sigortasızken hiç para vermedim eşimin emekliliğinden faydalanıyodum. Raporluydum. Sonra sıgortalı oldum basladılar bnden kutu başı 100 tl almaya.
Senın nasıl 16 tl?
Cnm 2 haftadır pek bı yere çıkmamıştım çok bunaldım evde. Eşime bıyere götür bugün dedim e hawada soguk mecbur avm ye gittik, filme zaten aylar öncesınde mutlaka gıderz dıye tutturmuştum, gitmesem olmazdı taktım maskemi girdım walla
Valla benim lohusalık başladı evden çıkıpta dışarda işimi eşim olmadan göremıyorum çok ağırlastım fazla yuruyemıyorum sürekli yatay modda takılıyorum cidden çok sıkıldım bugun bir hastaneye gidip geldimde havam değişti
Canım iğnelerin dozları da farklı birbirinden o çok önemli aynen kullanma rapor dışında , sen oksapar 4bin mi kullanıyorsun onun kutusu 10 lu diye biliyorum Oksapar ın 6binlik kutusunda 2 tane var canım ben 2 gün önce aldım kutusu 385 tl içinde 2 adet var
Hadi yaa amann bilmiyordum, ama bugün nst ye aldılar hiç bişi çıkmadı. Lakin aç gitmiştim uyuyor bu bebek dediler ciddende ultrasonda gördüm uyuyordu dopleri koyunca elleriyle itti beyfendi tekmeledi suratını eksıttı çekın sunu der gibi
Cnm ben sigortasızken hiç para vermedim eşimin emekliliğinden faydalanıyodum. Raporluydum. Sonra sıgortalı oldum basladılar bnden kutu başı 100 tl almaya.
Senın nasıl 16 tl?
Ben sigortalıyım canım, bilmiyorum inanki, onu da her ay almıyor eczacı bu ay 16 tl aldı neye göre oluyor bilmiyorum, birde kutu başı değil 3 kutu için 16 tl
Canım bu şekilde ikramlıklar hazırlayacağız biz annemle kararlaştırdık hem eşimin ailesi geldiğinde hem kendi ailem geldiğinde ikramlık olsun hem de doktor hemşirelere çekim icin gelecek kişiye falan da ikram ederiz. Bir de ben oda süslemesi yaptırmayacağım sadece baby yazan kutular var ya içinde balon var ondan alacağım bir de yanına ayaklı duran balonlardan alacağım fotoğraf çekilirken arka plan olsun diye
Ben sigortalıyım canım, bilmiyorum inanki, onu da her ay almıyor eczacı bu ay 16 tl aldı neye göre oluyor bilmiyorum, birde kutu başı değil 3 kutu için 16 tl
Sesini cıkarma çok iyiymiş bir kez daha senle konuşmuştuk ben 2 gün önce aylık raporlu olarak aldım 30 adet iğnemi 649 tl ödedim raporlu sgk olmasına rağmen
Valla benim lohusalık başladı evden çıkıpta dışarda işimi eşim olmadan göremıyorum çok ağırlastım fazla yuruyemıyorum sürekli yatay modda takılıyorum cidden çok sıkıldım bugun bir hastaneye gidip geldimde havam değişti