2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Senin haftan daha da ileri kuzum normal artık kasılmaların sıkılaşmasi. Bende de çok olurdu o haftalarda falan
Evet canım bakalım cuma günü ilk nst ye gireceğim çok heyecanlıyım

Sizinki kaç haftalık oldu Allah"ın izniyle, sağsalim doğurmayı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Amiiin hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza 33+2 bugün

Yok ya demediler işte ondan valla eşimde sinirlendi nasıl bize söylemediler diye şimdi iğnesiz kaldım diye..ne güzel hiçbir şey ödemiyorsun canım ben raporla bile 300 TL fazla ödeme oluyor

Kızlar siz bebenin neresi nerenizden nasıl anlıyorsunuz ya benim bebe aşağı vuruyor ama neresiyle vuruyor bilmiyorum ki nasıl anlıyorsunuz
Eğer durdun yere birdenbire çişini getiriyorsa bilki ayaklarıyla vuruyor aşağıya birde çok çok aşağıda hissediyorum ben ayaklariyla vurunca

Bende anlamıyorum sadece ayağını anlıyorum oda topuğunu dayayıp karnimda gezdirdigi zaman
Topuğunuda anlamıyorum ben zaar 35 den sonra anlıcam ya
Eğer durdun yere birdenbire çişini getiriyorsa bilki ayaklarıyla vuruyor aşağıya birde çok çok aşağıda hissediyorum ben ayaklariyla vurunca
Çok aşağıda hissediyorum bende ama çişim gelmiyor doktora gidince öğrencem bakalım belki dönmez bundan sonra öğrenmiş olurum

Kızlar görümcenin verdiği kıyafetleri ayırıyorum. Bazı kıyafetlerde şöyle lekeler var bunları nasıl geçirebilirim sizceee

Eklentiler

• image.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 130
Kızlar siz bebenin neresi nerenizden nasıl anlıyorsunuz ya benim bebe aşağı vuruyor ama neresiyle vuruyor bilmiyorum ki nasıl anlıyorsunuz
hıçkırığını enn aşağıda hissediyorum bayadır ultrasonda da kafası aşağıdaydı bi de bağırsaklarına çok bakılıyor ya göbüşü totosu nerde ayağı nereye vuruyor anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…