2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Görümcem bunları almış bu gün gözlerime inanamadım görünce
Nigu kan pıhtılaşman hemogizotsa bir doz bile aksatmak sorun oluyormuş eğer heterogizotsa bir günden birşey olmaz diye okudum ben vurmayı unutmuştum bir gün öyle oldu eczanede pazartesi gün rapor çıkaracağım 8 aylık hamileyim kutusu kalsın sadece birini borç verin desen verir bence pazartesi günü rapor yazdırır kalanı alırsın eczacım bana elinde yoksa yardımcı olayım demişti iğne bitmeden 15 gün önce yazdırıp alabiliyorsun 40 günlük yazdırıyorum ben her seferinde iş yeri doktoruna 35. Günde bir daha 40 günlük yazıyor bir lira vermeden alıyorum iğneyi reçeteyi de eczaneye atıyorum bir sorun varsa söylüyor hallediyorum iğnesiz kalmadım hiç çok şükür

Bende bı dönem öyleydim ama son haftalarda bi libido yükselmesi oldu icraatten korkuyorum ama bir doktor yasak dedi öteki son bir ay yasak dedi
Benim eşim akrep burcu, dizginleyebilene aşk olsun kesin dille yok desem yaklaşmaz belki ama mirin kırın edince takmıyor beni naz yapıyorum sanıyor galiba hâlbuki gerçekten eski isteğim kesinlikle yok. İlişki doğumu kolaylaştırır diyorlar ama bilmiyorum, ilkinde afedersin son güne kadar denedim hiçbir kolaylık göremedim

Ben kendimde eski kadınlık halimi göremiyorum koca göbeğim bana sevimli geliyor içimde bebe olma düşünceside farklı bir his yaratıyor aklıma gelince kötü hissediyorum iki haftada falan olursa buda çok sıkıntılı bı durum inşallah doğumdan sonra düzeltirim

Reactions: The
Valla doğum sonrası toparlayamayan çok çift var, buna ciddi anlamda dikkat etmek gerekiyor bence anne baba rolüne çok kaptırmamak lazım, her şeyden önce karı kocayiz çünkü

Valla doğum sonrası toparlayamayan çok çift var, buna ciddi anlamda dikkat etmek gerekiyor bence anne baba rolüne çok kaptırmamak lazım, her şeyden önce karı kocayiz çünkü
Evet çok katılıyorum buna. Bebeğim var diyip reddetmek erkeğin de anne gözüyle bakıp isteksizliğine yol açıyo

benimde istek kalmadı hiç...ki libidosu çok yüksek biriyim. Bütün hormonlar alt üst
Benim de öyle valla. Bugün bir de misafirliğe davetliydik. Hof milletin yemeği beni mahvediyor ya. Hem midem yanıyor hem hazımsızlık felaket yaptı beni. En güzel yemek kendi yemeğim

Benim de öyle valla. Bugün bir de misafirliğe davetliydik. Hof milletin yemeği beni mahvediyor ya. Hem midem yanıyor hem hazımsızlık felaket yaptı beni. En güzel yemek kendi yemeğim
kız zorunda kalmadıkça yemeğe gitme. Ben kvnin yemeklerine bayılırım ama yağdan falan mı artık bilmiyorum her gittiğimde dokunuyor yediklerim. Sonra biz çekiyoruz acısını

Reactions: The
kız zorunda kalmadıkça yemeğe gitme. Ben kvnin yemeklerine bayılırım ama yağdan falan mı artık bilmiyorum her gittiğimde dokunuyor yediklerim. Sonra biz çekiyoruz acısını
Evet tabiki yağdan ve salcadan. Kendi evim dışında her yerde böyle oluyor şuna bak saat kaç oldu. 7de hayat yeniden başlayacak hâlbuki

Kızlar hastane odanıza neler yapacaksınız süs püs falan veya lohusa serbeti falan goturecek misiniz evde misafir varda serbet falan gotur susle diyolar hic hevesim de yoktu ama kafama girdiler
Ben bi kapı süsü aldım o kadar sanırım belki bi şeker ya da çikolata. Mümkünse misafirler çok kalmasınlar diye ağırlamak istemem bu kapı süsünü dün sipariş verdim bakalım nasıl olacak

Ay benim ilk doğum kendi stresim kendime yeter bi de insanları çekemem valla

Kızlar siz bebenin neresi nerenizden nasıl anlıyorsunuz ya benim bebe aşağı vuruyor ama neresiyle vuruyor bilmiyorum ki nasıl anlıyorsunuz
Hissettiğimiz şey ayakları canım. Ben öyle anladım sanıyordum ki yumruk atıyor meğer ayakmış. Sağı tekmeliyorsa kafa solda diye algılıyorum. Aşağı tekmeliyorsa kafa yukarıda galiba. Yani benim tespitler böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…