Canım benim kan pıhtılaşma sorunum yok çok şükür genetik testlerim temiz çıkmış sadece düşüklerden dolayı doktor bıraktırmıyor.O zaman dediğin gibi her türlü denicez bu gün İn şa Allah ala bilir eşim sağol canımNigu kan pıhtılaşman hemogizotsa bir doz bile aksatmak sorun oluyormuş eğer heterogizotsa bir günden birşey olmaz diye okudum ben vurmayı unutmuştum bir gün öyle oldu eczanede pazartesi gün rapor çıkaracağım 8 aylık hamileyim kutusu kalsın sadece birini borç verin desen verir bence pazartesi günü rapor yazdırır kalanı alırsın eczacım bana elinde yoksa yardımcı olayım demişti iğne bitmeden 15 gün önce yazdırıp alabiliyorsun 40 günlük yazdırıyorum ben her seferinde iş yeri doktoruna 35. Günde bir daha 40 günlük yazıyor bir lira vermeden alıyorum iğneyi reçeteyi de eczaneye atıyorum bir sorun varsa söylüyor hallediyorum iğnesiz kalmadım hiç çok şükür
Benimkide akrepBenim eşim akrep burcu, dizginleyebilene aşk olsunkesin dille yok desem yaklaşmaz belki ama mirin kırın edince takmıyor beni naz yapıyorum sanıyor galiba hâlbuki gerçekten eski isteğim kesinlikle yok. İlişki doğumu kolaylaştırır diyorlar ama bilmiyorum, ilkinde afedersin son güne kadar denedim hiçbir kolaylık göremedim
Kendime bu konuda güvenim sıfır sıfır sıfırHahahahayy hayııır dayan bu sefer aynı gün gidelimmmm :)))
Allah yardımcısı olsunBenimkide akrepçocuk hasretiyle yaşayınca valla hiç oralık olmuyorsun ama bu son aylar artık aklında bir tek bu dediğim gibi ben doğumdan sonra sütüm olucakmı düşünüyorum onun aklındakı başka
Bence gitmelisin kuzumKızlar ayıptır söylemesi bugün benim ilişki sonrası lekelenmem oldu. Ama sadece lekeydi başka bi şey yok öyle kanama gibi falan. Yine de acile gitmeli miyim?
Tabi onlara daha zor ama biz çocuk için bazen mecbur oluyorduk çok zor öyle her gün her gün ve +stresAllah yardımcısı olsunbize doktor ilişkiyi kısa bir süre yasakladiginda bile ne zaman geçer ki diyordu erkekler için daha zor sanırım
Valla kuzum inan aklım ermiyor neye göre yapılıyor, ilk başlarda da hatırlarsın, yazmıştım o zaman da ücrette demiyordum, şimdi de arada böyle 16 liralık muayene ücreti çıkıyor, hatta ben rapor yenilemiştim 4.ayımda,sağlık ocağında yazdırıyorum bende her seferin de, hep aynı eczaneden alıyorum, sağlık ocağının karşısındaki eczanedenAllah allh bnden kutu başı 100 hatta 103müydü 113mü, 2 eczanedede böyle çıktı rakam
Cidden şaşırdım bunu neye göre yapıyorlar acaba, tıkabasa da ödüyormuş het seferinde, eczacı borç verir bir kutusunu kuzum, siz halledersiniz haftaiçi rapor işiniYok ya demediler işte ondan valla eşimde sinirlendi nasıl bize söylemediler diye şimdi iğnesiz kaldım diye..ne güzel hiçbir şey ödemiyorsun canım ben raporla bile 300 TL fazla ödeme oluyor
Kuzum senin plesanta previa yok muydu, o yüzden lekelenmen olmuş olabilirBilmiyorum ya başka gelen giden yok öyle bebiş de hareketli
Hahahsha benim eşim pimpirikli benimde işime geliyor tık yok bizdeAllah yardımcısı olsunbize doktor ilişkiyi kısa bir süre yasakladiginda bile ne zaman geçer ki diyordu erkekler için daha zor sanırım
Bende anlamadım canım bu rapor işini..raporu yarın Hall edicez yeterki bu gün 1 tanesini bulsunValla kuzum inan aklım ermiyor neye göre yapılıyor, ilk başlarda da hatırlarsın, yazmıştım o zaman da ücrette demiyordum, şimdi de arada böyle 16 liralık muayene ücreti çıkıyor, hatta ben rapor yenilemiştim 4.ayımda,sağlık ocağında yazdırıyorum bende her seferin de, hep aynı eczaneden alıyorum, sağlık ocağının karşısındaki eczanedenkesin bir yerlerden kesiyorlardır benden de
Cidden şaşırdım bunu neye göre yapıyorlar acaba, tıkabasa da ödüyormuş het seferinde, eczacı borç verir bir kutusunu kuzum, siz halledersiniz haftaiçi rapor işini
Kuzum senin plesanta previa yok muydu, o yüzden lekelenmen olmuş olabilir
Hahahsha benim eşim pimpirikli benimde işime geliyor tık yok bizde
İyiyim şükür kuzum dün midemin ağrısı gece anca geçmişti bir de yeğenimin doğum günüydü oraya gitmiştik hiç giremedim buralara
Canım ben cuma akşamı yoğurt yemiştim dün sabah karın çevrem ağrıyordu ishalim vardı ya sebebini dün akşam anladıkİyiyim şükür kuzum dün midemin ağrısı gece anca geçmişti bir de yeğenimin doğum günüydü oraya gitmiştik hiç giremedim buralara
Ben ultrasona gire gire öğrendim çözdüm canım artık neyi nerde anlıyorum doktora soruyorum burayı itiyor burda ne var diyorum poposu diyor misalKızlar siz bebenin neresi nerenizden nasıl anlıyorsunuz ya benim bebe aşağı vuruyor ama neresiyle vuruyor bilmiyorum ki nasıl anlıyorsunuz
Ay kız senin bu sabırsızlığından bebişin bir anda sürpriz yapmaz inşallahKuzum bu cuma bende gidicem muayeneyeama kesin dayanamayıp yine hafta ortası giderim asgsgassfha
Kafası da aynı etkiyi yapıyor ama canımEğer durdun yere birdenbire çişini getiriyorsa bilki ayaklarıyla vuruyor aşağıyabirde çok çok aşağıda hissediyorum ben ayaklariyla vurunca
Canım bir şey diyim mi aynı şeyi dün ben yaptım. Ev yapımı kavanoz da 1 kaselik yoğurt kalmıştı ama koku tat değişikliği yoktu eşimde onu koyup bana getirdi bende yedim yoğurttan 1 saat sonra ishal ve mide bağırsak ağrısı başladı. Biz de düşünüyoruz üşütecek bir şey yapmadım her zaman çıplak ayak basıyorum klima hep açıyorum sıcaklayınca yani farklı bir şey olmadı lazım diye düşünürken eşim kesin yoğurt dedi. Bebeğe bir zararı yoktur canım benimkiler dün hareketlilerdi. Zehirlenme olsa kusardık bende kusma yoktu vücut zaten o yoğurdu kusarak atmak isterdi. Ben bir kez dışardan tatlı yedim yağından dolayı zehirlendim kustum 2 gün boyunca o zaman da çok şükür bir şey olmamıştı. Ama dün ucundan döndük bence yineCanım ben cuma akşamı yoğurt yemiştim dün sabah karın çevrem ağrıyordu ishalim vardı ya sebebini dün akşam anladıkmeğerse yoğurt bozukmuş ama tadında bişey olmayınca anlamadım. Dün akşam kaseye koyarken gördüm yan kısımları pembe pembe küf yapmış muhtemelen ondan oldum öyle bugün bişeyim yok çok şükür. Bebeğe bi zararı olmuş mudur o yoğurtun acaba
Ohh masallahCanım bu şekilde ikramlıklar hazırlayacağız bizannemle kararlaştırdık hem eşimin ailesi geldiğinde hem kendi ailem geldiğinde ikramlık olsun hem de doktor hemşirelere çekim icin gelecek kişiye falan da ikram ederiz. Bir de ben oda süslemesi yaptırmayacağım sadece baby yazan kutular var ya içinde balon var ondan alacağım bir de yanına ayaklı duran balonlardan alacağım fotoğraf çekilirken arka plan olsun diye
Ayy valla ilk dogum ama hiic hevesim yokHastane odasına kimse gelmıyecegı için hiçbişey yaptırmıyorumbugun lohusa filmindede kadın hastanede dogum yaptı kimseyi istemıyorum dıyor
İlk doğum insan hevesli oluyorda 2.doğumlarda kimseyi görmk istemıyosunhiç hevesim kalmadı böyle şeylere yaş 40 olunca
Aynı şeyi yaşamışız resmenCanım bir şey diyim mi aynı şeyi dün ben yaptım. Ev yapımı kavanoz da 1 kaselik yoğurt kalmıştı ama koku tat değişikliği yoktu eşimde onu koyup bana getirdi bende yedim yoğurttan 1 saat sonra ishal ve mide bağırsak ağrısı başladı. Biz de düşünüyoruz üşütecek bir şey yapmadım her zaman çıplak ayak basıyorum klima hep açıyorum sıcaklayınca yani farklı bir şey olmadı lazım diye düşünürken eşim kesin yoğurt dedi. Bebeğe bir zararı yoktur canım benimkiler dün hareketlilerdi. Zehirlenme olsa kusardık bende kusma yoktu vücut zaten o yoğurdu kusarak atmak isterdi. Ben bir kez dışardan tatlı yedim yağından dolayı zehirlendim kustum 2 gün boyunca o zaman da çok şükür bir şey olmamıştı. Ama dün ucundan döndük bence yinebir de yoğurt yiyince eşime diyorum bak ne güzel bağırsaklarım çalıştı meğer ishal olmuşum
Ben çocuk odasında saklıyorum orası serin şimdiYa bende sanırım hastane odasına 100 lü çikolata yaptıracağım trendyoldan hediyelikleri doğumdan sonra yaptırıcam doğum tarihlerini belki yazdırırım diye zaten hastaneye aileler hariç gelen olmayacak umuyorum. Doktora hemşirelere ebelere veririz diye çikolata olsun kalanı eve geri getiririm en kötü diye düşündüm. Çikolata siparişini bu hafta veririm büyük ihtimal acaba ne kadar süre durabilir çikolata bir de nerede saklasam dışarda mı yoksa buzdolabında mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?