2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar ben daha önce de protein kaçağı için idrar toplamıştım sonucum 24 çıkmıştı. Doktor tekrardan test istedi dün topladım bugün sonuçlar çıktı. 276 çıktı sonucum korktum ama doktor kötü değil dedi. 24 olan değer 276 oluyor nasıl kötü değil anlamıyorum

Ben 4 bin kullanıyorum kutuda 10 tane oluyor
Ben zaten farklı doz demedim yine 0,4 sadece kutuda iki adet var . Clexan oksapardan daha rahattır 3ay öncesine kadar devlet karşılamıyordu ama şuan katşılıyor morar ma yapmıyor. Tabiki doktorun dediği harici kullanmamk lazım ama bir gün için doktorunuzun sizi bu kadar korkutması ve strese sokması çok kötü üzüldüm . Çünkü kan sulandırıcılat 10 gün kullanım sonucu etki gösterir ve yine 10 gün kullanmama sonucu etkisini gösterir. İnşallah stres yapmadan halledin ilaç işini.

Kuzum cikolatayi dolapta saklama normal odada gunes gormeyen biyere koy ben boyle birsey de yapacağım hemsirelere doktora falanda veririm diye hemde biz yeriz hem vakit gecsin hem el emegi olsun dedim

Kuzum cikolatayi dolapta saklama normal odada gunes gormeyen biyere koy ben boyle birsey de yapacağım hemsirelere doktora falanda veririm diye hemde biz yeriz hem vakit gecsin hem el emegi olsun dedim

Ayy bu da çok tatlı bir düşünce ama yorumları okudum şu paketleri nerden almış diye bakayım dedim yorumlar kan ağladım yani kadına demediğini bırakmamışlar

Aslında baya da fark var ne zaman tehlikeli oluyormuş canım sordun mu doktora

Ben tedavilerimde bile hiçbir zaman clexan kullanmadım doktorda demeyince vurduramam sonuçta bu günlere kadar zar zor geldik çıktık şükür..benim doktorum sanki bana daha çok hassas yaklaşıyor düşüklerden dolayı mesela ilk haftalarda grip oldum bana dedi ateşin olursa parol bile kullanma acile git ondan alıştım artık.İn şa Allah bu gün Hall olunur

Ayy bu da çok tatlı bir düşünce ama yorumları okudum şu paketleri nerden almış diye bakayım dedim yorumlar kan ağladım yani kadına demediğini bırakmamışlar

Aman agzi olan konusuyo bazı insanların kalbinin kötülüğü diline vuruyo ama ben cok begendim cok tatli duruyor gelenlerden ziyade hemsirelere vermelik cok seker duruyo o jelatinler ambalaj satan yerlerde var kuzum veya aktarlardan da isteyebilirsin onlarda da var ucretiyle alayim dersen verirler bence ben oyle yapicam ambalajcilar fazla verir paketi 100lu falan

Bnde 1 gunden bişy olmıyacagını dusunuyorum, bna perınatolog hiç kullanma bıle dedi bn yınede önlem amaçlı bırakmk istemedım. Clexan cok daha rahat, oksapar elimde olmadgında clexan kullanmıslıgımda var,
Bazı doktorlar clexan verıyor gebelere.
Şimdi 2 kutum oksapar kaldı. Bıtınce elımde 15 adet clexan var, onları kullanıcam. Bitirıcem ziyan olsun istemıyorum, doktora sorsamda asla clexan kullanma dıyecegını sanmıyorum.
Doktor bişy demedi zaten niqu'ya.
Niqu kendisi çekınıyor

Eğer kan pıhtılaşma faktörü ile ilgili genetik bir sıkıntı varsa zaten 0,4 yeterli bir doz değil doktor bunu biliyor sadece önlem amaçlı veriliyor 0,4 dozluk olanlar. daha rahat kan akışı olsun diye. Ben zaten Niqu çok stres yaptın çok daha zararlı diye yorum yapmak istedim. Benim de 4 düşüğün var ikinci tüp bebek ve inanın burdaki hiçbir gebelik zahmetsiz değildir. Ama ben stresten uzak kalmak için işi bırakyım . Bıtaktım ve stres le başettim çok şükür sıkıntısız ilerliyoruz. Hepimiz birbirimizi anlıyoruz farklı ifade ediyoruz belki ama hepimizin yawruları sağlıkla geldin inşallah.

Nasıl bir şey demedidedi işte ben sana diyemem vurmasan 1 gün sorun olmaz diye..olursa dedi bana diyeceksin doktor dedi bende vurdurmadım..tabi öyle deyince korktum ben sonuçta doktorumen iyi sen biliyorsun yaşadıklarımı riske giremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…