2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet cnm bılıyorum. Ben oksaparla clexanın farklı olduguyla ilgılı doktor bısey demedi dedım. Ozmn eşin nöbetçi eczaneden alacak bi kutu yada, rica edıcen bi tane versınler sana bugun için

Amin AllahAllah en sonda yüzümüzü güldürsünHepimizin doktorları farklı durumları farklı ilk günden yatıyorum mesela beni çok etkiledi bu durum belki dışarıya çıksaydım kafa dağıtsaydım bu durumda olmazdım şükür bu günümüze yine çok az kaldı

Evet cnm bılıyorum. Ben oksaparla clexanın farklı olduguyla ilgılı doktor bısey demedi dedım. Ozmn eşin nöbetçi eczaneden alacak bi kutu yada, rica edıcen bi tane versınler sana bugun için
Sormadımki clexanı hiç o öyle deyince eşim dedi düşünme Hall edicem.Dedim 1 tanede olsa al yarın raporu Hall ederiz.

Kızlar benim e nabızda böyle gözüküyor ama ben geç döllenmeyim 2 hafta geriden geliyoruz acaba neye gore dogum olucak 36 da bile alabilirim seker ve kilodan dolayi demisti bana yani dollenmeye goremi burdaki tarihe goremi adet tarihine goremi alicaklar cok merak ediyorum. İlk kizimda gec dollenme olmustu bana gore 38 haftada onlara gore 36 haftada aldilar onuda yani adet tarihine gore 38 haftada aldilar ama 36 haftaydi kilosu falan ay cok karisik

Aynı şeyi yaşamışız resmen
Şu an ben aynı durumdayım dün karnım gece gece acıktı diye azıcık kalmıs yogurtla yenı actıgım yogurt vardı onu birleştirip ayran yaptım tadında bir değişiklik yoktu üstelik çokta normaldi tadı. Yoğurtlarıda kendim yapıyorum ev yapımı yani sabaha kadar gaz sancısı yaşadım, o bitti tam rahatladım dedim sabah beri bağırsaklarım karnım felaket durumda sancı girip girip duruyor çok şükür ishal falan yok iki kere normal tuvalete çıktım sonra biraz rahatlar gibi oldum, bebekte vuruyor devamlı. Eşim diyor kalk hastaneye götüreyim biz çözemiyoruz madem 1 kupa rezene çayı içtim o biraz rahatlatır gibi oldu ama yine aynı siz nasıl çözdünüz

Ben dün çektim o ağrıları ve ishali akşam iki tane soda içtim bişeyim kalmadı bugünde bişeyim yok

Dur bende deneyeyim o zmn soda üst üste 2 tane mi içtin canım aralıklarla mı, birde ılık olsun dimi soda soğuk sanki daha fena yapar
Dolaptan içtim ben zaten sodayı yudumla zor içiyorum asidi ağzımı yakıyor. 1 tane içtim bi kaç saat sonra 1 tane daha içtim. Sade soda

Dolaptan içtim ben zaten sodayı yudumla zor içiyorum asidi ağzımı yakıyor. 1 tane içtim bi kaç saat sonra 1 tane daha içtim. Sade soda
Tamam canım bende öyle yapayım ayy mahvoldum ya, bu daha öncede başıma geldi akşama kadar kendi kendine geçmesini bekledim. Acile gitmek istemiyorum bir sürü hasta var çünkü

Ay iki soda içmemiz de sıkıntı yok di mi? Benim bu ara içim o kadar yanıyor ki bir tane kesmiyor gün içinde iki tane içsek dokunur mu ki acaba
Maden suyu sonuçta mineralli zaten günde 1 tane içmemiz lazım 2sinin zararı olacağını sanmıyorum. Ben gece yatmadan içiyorum hem kramplarıma iyi geliyor hemde mide yanmam olmadan uyuyorum. Gün içinde de bazen içiyorum bazen içmiyorum

Tamam canım bende öyle yapayım ayy mahvoldum ya, bu daha öncede başıma geldi akşama kadar kendi kendine geçmesini bekledim. Acile gitmek istemiyorum bir sürü hasta var çünkü
Dene bakalım inşallah iyi gelir sana da

Bende hastaneye gitsem mi dedim ama buna ne yapabilirler ki hastane klasik boş bi serum ve parol harici bir şey vermiyor. Boşuna zaten aciller felaket gitmedim evde ayaklarımı sıcak tuttum muz yedim soda içtim geceye doğru anca rahatlamıştım ishalim geçmişti şükür

Bende kararsız kalmıştım ama canım çok istediğinde ikiye çıkarayım. Normalde o kadar aramazdım ama üçüncü trimesterda çok iyi geliyor

Kızlar bende yarın bir devlet hastanesine gidicem randevu bulmuştum hem kan tahlillerim var onları isticem hemde şu plasenta previa icin 2.bir görüş alıcam ama 34. Haftadayım ya bakarlar mı devlet son aylarında hasta kabul etmiyo diye bisey duymustum da ne kadar dogru bilmiyorum

Cnm bn son haftada devlete gtmiştim oğlumda, bna demediğini bırakmadılar, çıktım geldim bıdaha asla devlete gitmem dedim ve hiç gitmem. Sen bi git tabii onların aletleri iyi olmadıgı için tan ultrasonda gozukmeyeblıyor hersey. Devletten randevu bulmk çok zor artık, sıstemleri kapatıyolar. Takipli hasta olunca pek ilgılenmıyolar, ama sen şansını dene bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…