Neden oldu acaba ya baya kızarmış kıyamamKızlar baksanıza ya güneşte yanmışım gibi kollarımın üstü, göğüsüm, göbek bölgem yüzüm, bacaklarım her yerim böyle kızarık kızarık yerler ateş gibi yanıyor kaşınıyor, ten rengi olan yerler normal sıcak değil. Hemşireden daha bilgiliyim ilaçlardan olabilir mi diyorum ben bi sorup geleyim diyor. Midem bulanıyor aşırı derece Kusucam diyorum ilaçtan m önerdiğiniz yok onlar yapmaz diyor. Tansiyonum alfamed den sonra 13/8 e düştü alfamedin yan etkisi olabilir mi diyorum sanmıyorum diyor. Oda sıcaktır diyor. Oda sıcak olursa böyle damgalı eşşek gibi mi olurum? Oda ısısı bu arada 23 derece ve ben gördüğünüz gibi kısa kollu işe yatıyorum imdat yani
Sen kardeşime yazarsan sen kötü olursun kuzum haklıyken haksız konuma düşersin senin durumu eşine açıklayıp endişelerini söylemen gerek eşinin kardeşine durumu açıklaması gerekKuzum zaten yeni kart çıkardı bunun için yanımda konuştu bankayla ama bu kadar bilgim yoktu çok teşekkür ederim aciklaman için bir sürü soru işareti vardı kafamdabankanın yıllık aidatı var mı diye sordu ama ne dediler bilmiyorum ve dediğin gibi limiti çok çok fazla bir kart çıkardılar eşim limiti düşürebilir miyiiz diye sordu banka reddetti kredi sebebiyle asaga inmez dedi limit. Benim de endişem tıpkı senin de söylediğin şeyler ya ödeme yapamazsa ya başka birşey cikarsa ve benim fikrimi almaması çok sinirlendirdi beni çünkü biliyor istemeyecegimi bu günden beri elim telefonda kız kardeşine yazacağım bu sefer daha kötü olacak diye de birsy dmeyim diyorum
Kuzum ne oda sıcaklığı ne kadar saçma konuşmuş doktorun ne diyor?
Neden oldu acaba ya baya kızarmış kıyamam
Neden yaptılar canım?Ciğer geliştirici yaptılar..
Deveye diken insana miken yaranıyor bu devirde, koca adam ne demek hayır diyemez ya, nasıl çocuk yetiştiyorlar yeminle ben anlamıyorum, benim eşimde demezdi rahmetli kayınbabam hayattayken, ama o ölünce gördü değerinide, evlatlığınıda abiliğinide menfaat varsa çıkar varsa iyi yoksa ondan kötüsü yok, ondan beri hayırsa hayırdır, yani illa kötü örnek mi yaşaması lazım. Tamam ataya babaya saygı önemli ama bu saygı vs meselesi değil, valla kıçına güvenmiyorsa görümcen evlenmesin, ha evleniyorsa da ceremesini kimse çekmek huzur bozmak zorunda değil valla yemınle ben gerildim surda strese girdim gerekirse sen kötü gelin olcan canım ama inan senden kıymetlisi olmaz sonra bir daha da eşinle sorun yaşamazsın en azından vb konularda bırak sarhoşu yıkıldığı yere kadar yaniCanım bunların hepsini eşime söyledim zaten ama o asla hayır diyemez demez yardımcı olmak ister yani ben de konuşacağım diyorum bu sefer daha kötü olacağız onu da düşünüyorum
Çok iyi yapmissın bana geçen çaya diye geldiler birçok şeyi yapmıştım hemen herkese birşey yaptırdım kalkarken de masaı bulaşık halledip gittler hiç kalkmadim yerimden g*t*um çıktı zatenBugün herkes aile bireylerinden birinden dertli galiba beni de ekleyinbeni de kv aradı gelicem seni göreyim diye bı geldi yanında eltimin kızı zar zor temizlik yaptım bende bugün hatta geldiginde süpürge yapiyordum dedim anne sen geç ben burayı da süpürüp geliyorum arka mi bı döndüm eltim gelmiş öteki kızıyla neyse geçtiler oturdular annemi aradım hemen bende gel diye annemde geldi kahve yaptım çerez verdim annem saolsun boslari topladı ya ben 8 aylık hamileyim geldiniz hadi vakitlice kalkın dimi yok yemek bekliyorlar kv direk söyleyemiyor bana dedi ki annen açıkmıştır un falan varmı biseyler yapalım yok unum dedim (halbuki var ) bayadır yemek yapamıyorum anneme gidip yiyorum dedim dün zar zor yemek yaptım açsan ye anne dedim kv bekliyor ki sofra kurayım herkes yesin gitsin inadına söylemedim bende sonra akşam yemeği onlar bana yapıp gidecek sanki eltim zaten geldimi gitmek bilmiyor yemekte yese akşam çayına kalır öyle arsız bide geçen gün onlara gittik oda bana demedi ki ac misin hamilesin eşim bile şaşırdı hiç bişey vermedi mi yemek yok dedim bende aynısını şimdi ona yaptım oh olsun aslı akillandi artik kim bana nasılsa bende ona öyleyim
Sıcaklıktan böyle olur mu ya birşeyden birşeye cildin tepki vermiş demek ki.tahlillerin nasıl çıktı tansiyonun düzeldi miKızlar baksanıza ya güneşte yanmışım gibi kollarımın üstü, göğüsüm, göbek bölgem yüzüm, bacaklarım her yerim böyle kızarık kızarık yerler ateş gibi yanıyor kaşınıyor, ten rengi olan yerler normal sıcak değil. Hemşireden daha bilgiliyim ilaçlardan olabilir mi diyorum ben bi sorup geleyim diyor. Midem bulanıyor aşırı derece Kusucam diyorum ilaçtan m önerdiğiniz yok onlar yapmaz diyor. Tansiyonum alfamed den sonra 13/8 e düştü alfamedin yan etkisi olabilir mi diyorum sanmıyorum diyor. Oda sıcaktır diyor. Oda sıcak olursa böyle damgalı eşşek gibi mi olurum? Oda ısısı bu arada 23 derece ve ben gördüğünüz gibi kısa kollu işe yatıyorum imdat yani
Benim eşimin ailesine zaten asla iyilik yapılmaz ben hiçbirsey istemedim çünkü kalan da eşime kalacak bunu bildiğimden ama demezlerr ki sen bizden birşey istemedin Allah razı olsun duymadim hiç eşim gelsin diye bekliyorum konuşursam da o da burda olsun bilsin istiyorumDeveye diken insana miken yaranıyor bu devirde, koca adam ne demek hayır diyemez ya, nasıl çocuk yetiştiyorlar yeminle ben anlamıyorum, benim eşimde demezdi rahmetli kayınbabam hayattayken, ama o ölünce gördü değerinide, evlatlığınıda abiliğinide menfaat varsa çıkar varsa iyi yoksa ondan kötüsü yok, ondan beri hayırsa hayırdır, yani illa kötü örnek mi yaşaması lazım. Tamam ataya babaya saygı önemli ama bu saygı vs meselesi değil, valla kıçına güvenmiyorsa görümcen evlenmesin, ha evleniyorsa da ceremesini kimse çekmek huzur bozmak zorunda değil valla yemınle ben gerildim surda strese girdim gerekirse sen kötü gelin olcan canım ama inan senden kıymetlisi olmaz sonra bir daha da eşinle sorun yaşamazsın en azından vb konularda bırak sarhoşu yıkıldığı yere kadar yani
Hahah kız ona can feda ama eltime sinirimden bu hikayede yanan annelerim olduCnm iyi yapmışsın ohh içimin yağları eridirahmetliye benzettim k. V'mi
Oda yemk yemeden kalkmazdı. Üstün körü aklınca laf ederdi başkaları üzerınden.
@HejaR12 cnm guzel haberler almışsın masallh, için rahatlamıştır, 1 haftada 250 gr iyi gayet, bakalım bebım bebişim okadar almışmı, cuma günu belli olacak, kilosu gerıde kaldı sanki
@beracik80 cnm bnımde kolestrolüm yuksek, doktor normal dedi.
Cnm önlem amaçlımı yaptılar.Ciğer geliştirici yaptılar..
Kuzularim benimGaliba dünkü avil alerji ilacı etkisini kaybetti yine kızardım kaşınıyorum bence yediklerimden değil doktorumu çağırdılar geldi hoca ilaçlardan olabilir tekrar avil alerji iğnesi yapsınlar bi dedi tansiyonum alfamed sonrası 13/8 e düştü ona iyi dedi sonuçlar daha çıkmamış bilgi vermediler kuzum. Bebekler hareketli değil gibi hissediyorum dedim hoca da evet hareketli değiller ama iyiler merak etme nst raporuna baktım ultrasonda da hareketsizlerdi zaten dedi korkma merak etme iyiler dedi. Öyle kaşınıp bekliyorum iğne olmayı yine kuzum
Ohh sende iyi yapmışsın kuzum valla bişey diyim mi sen ne kadar ince düşünsen o kadar sömürüyorlar... Enayi yerine koyuyorlar bildiğinÇok iyi yapmissın bana geçen çaya diye geldiler birçok şeyi yapmıştım hemen herkese birşey yaptırdım kalkarken de masaı bulaşık halledip gittler hiç kalkmadim yerimden g*t*um çıktı zaten
Benim geçen sene başıma geldi bu. Eşim Gr ye kredi çekti. Gr o dönemlerde ev aldı kendine. Onun bi kısmı için kredi çektirdi. Daha 1-2 ay önce kendine iPhone telefon almıştı . Eşime çektirdiği miktar da telwfonun fiyatıyla hemen hemen aynıydı yani. Bana o dönem çok saçma geldi. Bi de biz o dönem de başka şehre taşınmıştık . Uzak mesafe olduğu için taşınma masrafı da hayli fazlaydı yeni evimizde çok eksik vardı. Çok masraf yaptık. Bunları bile bile nasıl eşime kredi çektirebiliyor diye krize girmiştim.çok kavga ettim eşimle . Yine de çekti krediyi. Kv ye de o yüzden kırılmıştım o dönem. Onun demesi lazımdı onlar çok masraf yaptı ihtiyaçları olur çektirme kardeşine kredi diye söylemesini beklerdim. Ama hiçbir şeye karışmıyor böyle şeylerde .. Gr Sonra bikaç ay ödedi. En son kalanı toplu ödemiş eşim kapatsın borcu diye. Ama eşim başka borç var diye toplu ödemedi yavaş yavaş ödüyor faiziyle. Gr borcunu bize kapattı ama bizim daha bitmedi. Bir de Gr işi çok iyi . Yeri geliyor eşimin kazandığının 4-5 katını bile kazanabiliyor aylık pirimli iş yaptığı için. Benim çocuğum olacak ben neredeyse her şeyini tamamlamışım. daha 2 hafta önce arayıp ne aldın ne eksik biz de alalım diye soruyor. Ben bişey alacağını da sanmıyorum valla laf olsun ayıp olmasın diye soruyor. Hiç inanmıyorum o Gr min samimiyetine.Maaşı da eşimden katbe kat fazla neymiş başka odemeler için güya çekmiş önceden.Bana sormayı geç sakladı ben duydum zaten orda patladım kavga ettik şimdi kız kardeşine kalkıp birşey yazsam etsem onu da istemez ama yazacağım yani bir sekilde önüne geçmem lazım bunun
Kuzum annemi bilerek çağırdım ki annem anlıyor benim durumumu çok oturmaz o yüzden kalkmak ister onlarda essek değil annem kalkiyorsa kalkarlar diye düşündümOhhh ne güzel yaptın vallaama bak ne güzel hemen anneni çağırmışsın yakında olmağı çok iyi benimkiler geliyor oturuyor iş bana kalıyor
Canimm haftaya doğum olursa diye yapmıştır iki doz yapıyorlar ya ikinciyi de haftaya doğum olursa ondan önce yaparlar heralde ayy inşallah biraz daha durur kuzucuklar yaCiğer geliştirici yaptılar..
Bilmiyorum kuzum doktor giderken öyle istemiş kalçadan yaptılar yaktı baya da beyaz bi ilaç dedim o ne antibiyotik mi ciğer geliştirici dedilerNeden yaptılar canım?
Ya insanlar niye bu kadar düşüncesizBugün herkes aile bireylerinden birinden dertli galiba beni de ekleyinbeni de kv aradı gelicem seni göreyim diye bı geldi yanında eltimin kızı zar zor temizlik yaptım bende bugün hatta geldiginde süpürge yapiyordum dedim anne sen geç ben burayı da süpürüp geliyorum arka mi bı döndüm eltim gelmiş öteki kızıyla neyse geçtiler oturdular annemi aradım hemen bende gel diye annemde geldi kahve yaptım çerez verdim annem saolsun boslari topladı ya ben 8 aylık hamileyim geldiniz hadi vakitlice kalkın dimi yok yemek bekliyorlar kv direk söyleyemiyor bana dedi ki annen açıkmıştır un falan varmı biseyler yapalım yok unum dedim (halbuki var ) bayadır yemek yapamıyorum anneme gidip yiyorum dedim dün zar zor yemek yaptım açsan ye anne dedim kv bekliyor ki sofra kurayım herkes yesin gitsin inadına söylemedim bende sonra akşam yemeği onlar bana yapıp gidecek sanki eltim zaten geldimi gitmek bilmiyor yemekte yese akşam çayına kalır öyle arsız bide geçen gün onlara gittik oda bana demedi ki ac misin hamilesin eşim bile şaşırdı hiç bişey vermedi mi yemek yok dedim bende aynısını şimdi ona yaptım oh olsun aslı akillandi artik kim bana nasılsa bende ona öyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?