2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Neden oldu acaba ya baya kızarmış kıyamam

Sen kardeşime yazarsan sen kötü olursun kuzum haklıyken haksız konuma düşersin senin durumu eşine açıklayıp endişelerini söylemen gerek eşinin kardeşine durumu açıklaması gerek

Canım bunların hepsini eşime söyledim zaten ama o asla hayır diyemez demez yardımcı olmak ister yani ben de konuşacağım diyorum bu sefer daha kötü olacağız onu da düşünüyorum
Deveye diken insana miken yaranıyor bu devirde, koca adam ne demek hayır diyemez ya, nasıl çocuk yetiştiyorlar yeminle ben anlamıyorum, benim eşimde demezdi rahmetli kayınbabam hayattayken, ama o ölünce gördü değerinide, evlatlığınıda abiliğinide menfaat varsa çıkar varsa iyi yoksa ondan kötüsü yok, ondan beri hayırsa hayırdır, yani illa kötü örnek mi yaşaması lazım. Tamam ataya babaya saygı önemli ama bu saygı vs meselesi değil, valla kıçına güvenmiyorsa görümcen evlenmesin, ha evleniyorsa da ceremesini kimse çekmek huzur bozmak zorunda değil valla yemınle ben gerildim surda strese girdim gerekirse sen kötü gelin olcan canım ama inan senden kıymetlisi olmaz sonra bir daha da eşinle sorun yaşamazsın en azından vb konularda bırak sarhoşu yıkıldığı yere kadar yani

Çok iyi yapmissın bana geçen çaya diye geldiler birçok şeyi yapmıştım hemen herkese birşey yaptırdım kalkarken de masaı bulaşık halledip gittler hiç kalkmadim yerimden g*t*um çıktı zaten

Son düzenleme:
Sıcaklıktan böyle olur mu ya birşeyden birşeye cildin tepki vermiş demek ki.tahlillerin nasıl çıktı tansiyonun düzeldi mi

Ben ilk oğlumda ürtiker olmuştum hamilelikte o zmn böyle kabarıp kızarmıştı her yanım karaciğer değerlerim falan felaketti ama kortizon iğnesi yapmışlardı mecburen, o tür bişi olabilir mi ki sakın kaşıma canım, biliyorum zor dayanması helede kaşıntı varsa sonuçların çıkar inşallahta neymiş sorun anlaşılır

Benim eşimin ailesine zaten asla iyilik yapılmaz ben hiçbirsey istemedim çünkü kalan da eşime kalacak bunu bildiğimden ama demezlerr ki sen bizden birşey istemedin Allah razı olsun duymadim hiç eşim gelsin diye bekliyorum konuşursam da o da burda olsun bilsin istiyorum

Hahah kız ona can feda ama eltime sinirimden bu hikayede yanan annelerim oldu

Kuzularim benim acaba ilacın içinde kortizon mu var ondan mı durgunlastilar ciğer geliştirici de de öyle oluyormuş ya. Çok şükür iyi olsunlarda bu tansiyon ne lanet bişeymis ya çıkınca düşmek bilmiyor kıyamam kuzum benim ya böyle çaresiz ve elin kolun bağlı beklemek çok zor inşallah güzel çıkar sonucun canım benim

Çok iyi yapmissın bana geçen çaya diye geldiler birçok şeyi yapmıştım hemen herkese birşey yaptırdım kalkarken de masaı bulaşık halledip gittler hiç kalkmadim yerimden g*t*um çıktı zaten
Ohh sende iyi yapmışsın kuzum valla bişey diyim mi sen ne kadar ince düşünsen o kadar sömürüyorlar... Enayi yerine koyuyorlar bildiğin

tecrübeli anneler sling kullanışlı mı kullananlar rahatlığını gördü mü acaba
yani alalımmı sling :))

Benim geçen sene başıma geldi bu. Eşim Gr ye kredi çekti. Gr o dönemlerde ev aldı kendine. Onun bi kısmı için kredi çektirdi. Daha 1-2 ay önce kendine iPhone telefon almıştı . Eşime çektirdiği miktar da telwfonun fiyatıyla hemen hemen aynıydı yani. Bana o dönem çok saçma geldi. Bi de biz o dönem de başka şehre taşınmıştık . Uzak mesafe olduğu için taşınma masrafı da hayli fazlaydı yeni evimizde çok eksik vardı. Çok masraf yaptık. Bunları bile bile nasıl eşime kredi çektirebiliyor diye krize girmiştim.çok kavga ettim eşimle . Yine de çekti krediyi. Kv ye de o yüzden kırılmıştım o dönem. Onun demesi lazımdı onlar çok masraf yaptı ihtiyaçları olur çektirme kardeşine kredi diye söylemesini beklerdim. Ama hiçbir şeye karışmıyor böyle şeylerde .. Gr Sonra bikaç ay ödedi. En son kalanı toplu ödemiş eşim kapatsın borcu diye. Ama eşim başka borç var diye toplu ödemedi yavaş yavaş ödüyor faiziyle. Gr borcunu bize kapattı ama bizim daha bitmedi. Bir de Gr işi çok iyi . Yeri geliyor eşimin kazandığının 4-5 katını bile kazanabiliyor aylık pirimli iş yaptığı için. Benim çocuğum olacak ben neredeyse her şeyini tamamlamışım. daha 2 hafta önce arayıp ne aldın ne eksik biz de alalım diye soruyor. Ben bişey alacağını da sanmıyorum valla laf olsun ayıp olmasın diye soruyor. Hiç inanmıyorum o Gr min samimiyetine.

Ohhh ne güzel yaptın vallaama bak ne güzel hemen anneni çağırmışsın yakında olmağı çok iyibenimkiler geliyor oturuyor iş bana kalıyor
Kuzum annemi bilerek çağırdım ki annem anlıyor benim durumumu çok oturmaz o yüzden kalkmak ister onlarda essek değil annem kalkiyorsa kalkarlar diye düşündüm çok şükür kuzum Allah'tan yakınımda yapma hiç bişey kuzum direk tepkini anlıyorlar bak oturdular oturdular ağzımı açmadım en son eltim acıktık hadi gidelim dedi çocuklarına ohhhh canıma değsin aynısını yapınca bak nasıl oluyor

Ya insanlar niye bu kadar düşüncesiz başkası için bir şey yapacak gücümüz yok. Kendimi yorduğumda ben vicdan azabı bile çekiyorum bebeği düşünmedim ya rahim ağzı kısaldıysa ya kanama olursa ya kasılmalar başlarsa erken doğarsa diye düşünüyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…