2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Eki Görüntüle 3374627 buda bana hiç birşey alma yığınti olur bizim çocukların herşeyi var diyen görümcelerin verdikleri
Ne kadar ayıp gerçekten, ben oğluma aldıgım kıyafetleri bir daha bebek düşünmüyorum diye hep dağıttım bir cogunda etiketi üstündeydi düşün 7 kat yabancıya verdim, etiketsizlilerden lekeli vs varsa ayırdım vermedim aman insanlar utanmasın dedim ki o kıyafetlerde 3 çocuk büyüdü, 3 kuzen büyütmüşler yani halende veriyorum lekeli vs varsa ayırırım. Hayır akraba falan değil bunlar eşinde hiç salağa yatmasın canım senin için siniyorsa al giydir onları de, gerekirse yüzlerine açık açık söyle kusura bakmayın ama ağzı yüzü bir yana gitmiş yırtık pırtık kıyafetleri ben belediyenin geridönüşümüne atıyorum ki bunlarıda öyle yapalım bence çünkü benim çocuğumun kıymeti bu kadar olmamalı sizin gözünüzde, şahsen ben bunları kullanmam siz kullanırsanız bir tane daha doğurup kullanın diye benim artık kafa bu valla içimde kalıp bana dert olacagına, söyleyeyim onlara dert olsun banane

Zaten babasının düğün için sözde aldığı halınin ödemesini yapınca da saklamisligi var o zaman da kart ektresinden fark etmistim yine kavga kıyamet tabi.gorumcem sürekli kadrolu bir işte ama herşeyin en iyisi olsun diye en lüksünü almak ister nasıl kalkacak altından biliyorum başka kredisi de varmış.Zaten eşim en son düşünülen insan ailede ama kızlarına küçük oğluna sıra gelmesin onlara aklı çıkar e bunu kv de demiyor ki kizina abine birşey isteme.benimkiler de sadaka verir gibi bı bin TL verdi o başka birşey gormedik sorduğu ettiği yok

B Buddy x canım çok çok geçmiş olsun, doktor kontrolünde hastanede kalman daha iyi en azından birşey olursa hemen müdahale şansları var o yüzden güvende olduğunu bil ve rahatla stres yaptıkçada tansiyonun çıkar çünkü, bebeklerde iyi bak çok şükür, ikisinide sağ salim sağlıkla zamanında kucağına alacaksın inşallah Rabbim"in izniyle

Gerekırse şimdi kavga kıyamet kopar, kocanada sen benim çocuğumun rızkını niye ele dağıtıyorsun, ben bir şey alırken bile kırk kere seni ve bütçemizi düşünüyorum de, ha başka kredisi varsa anası babası çeksin, yok olmuyor mu nişanlısı çeksin sonucta kocası o olacak, velevki yarın bir gün bizim ihtiyacımız oldu o zaman ne yapacağız, kesinlikle hayır bu konuda tavrım net, evlenirken birini hayatına sokarken sana mı sorduda, çeyiz dizerken şunu alacağım bunu alacağım diye sana mı sorduda şimdi senden kredi çekmeni istiyor herkes ayağını yorganına göre uzatsın he bunun içinde abisine tavır edecekse etsin sende gerçek yüzlerini görmüş olursun canım de

Canım ben şahsen bir bankacı olarak bu konuda neler neler gördüm hiç sevmem başkasına borç vereyim borç isteyeyim rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin tabiki herkes sıkışabilir çok iyi anlıyorum ama sen çalışmıyorsun eve tek maaş giriyorsa ve şimdi bir de bebişiniz olacak sizi ne bekliyor bilmiyorsunuz ileriki süreçte dediğin gibi sizin ihtiyacınız olabilir. Tabiki bir çok banka faizsiz kredi ya da taksitli nakit avans veriyor ama yüksek miktarları yani kampanyaya göre genelde 20.000 tl oluyor miktar mesela onları kredi olarak vermiyoruz taksitli nakit avans adı altında veriyoruz o da şöyle oluyor mesela eşine kredi kartı çıkartıyoruz (tabi kredi notu önemli diğer bankalarda kaç kredi kartı var borçlarına kadar her şey o banka tarafından görünüyor ve illa kart onaylanacak diye bir şey yok ama diyelim kart onaylandı her şey olması gerektiği gibi) o kredi kartı onaylanıp eşine adrese geliyor eşin o karta şifre belirlemek zorunda burada 1. Sorun eşim o karta şifre belirlediği an o kartın bir yıllık kart aidat ücreti olacak her bankanın ücretleri farklı ve böyle durumlarda bankacılar aman düşük maliyetli kartı gönderelim demezler maaşı yüksekse ona göre en prestijli kart gider eşine onun da kart ücreti haliyle diğerlerine göre daha uçuktur. Hadi diyelim o da sizin için sorun değil diyelim eşin 20.000 tl 6 ay taksit çekti. Ee bu kartın hesap kesim tarihi geldiğinde eşin o borcu ödemek zorunda kredi gibi ben bugün ödeyeceğim gibi bir durum yok bankacı hesap kesimi otomatik seçer hop kartı eşine gönderir eşimde o 20.000 tl ti çektikten sonra o hesap kesimi değiştiremez orada bi ödemeler şaşmaya başlar. Ödemeler şaştıkça ya eşinin kardeşi o borcu o gün size ödeyecek ki siz kartın borcunu yatırın y da kardeşi diyecek ki ben bu tarihte ödeme yapamam abi benim yerime sen öde ben bir ay geriden sana ödeme yapayım der bu klasiktir bunun gibi yüzlerce müşteri gördüm maalesef korkutmak için söylemiyorum olayı bilin ki kararınızı ona göre verin bankadan bir şey alıp çekmek kolaydır ama sonrası işte mühim olan. Sonra ödemeler aksayınca eşinin bir güzel kredi notu düşmeye başlar o sıra diyelim bebeğiniz doğdu paraya ihtiyacınız var kredi çekeceksiniz ya da başka bir kredi kartı kullanmanız gerekti ya da var olan başka bankadaki kredi kartınızın limitinizi arttırmak isteyeceksiniz hoop o banka size diyecek ki sen mesela x bankasından geçilme yaşamışsın 1 gün bile geçikince o kredi notu öyle bir sarsılıyor ki kimse aman 1 gün ödememiş bir şey olmaz demiyor anında onlar kkb risk birimine bildiriliyor gecikmeler. Sonra olan yine size olacak o kartı kapatmak isteyeceksiniz o kartı kapatırken bir de banka size diyecek ki hoop bana kart aidatımı öde öyle kapat bu kartı sözleşmede ben sana bunu söyledim diyecek eşin de diyecek ki kart sözleşmesini ben okumadım nasıl okuyayım her şeyi bankada diyecek ki o sözleşmeyi okumak müşteri sorumluluğundadır iyi günler. Yani canım hayat bu insan oğlu şaşar beşer o borç aksarsa kardeşi tarafından siz bu durumda 1 ay kardeşinden para istemeden o borcu ödeyebilecek misiniz artık o önemli. Hee eşin sana şunu diyebilir ya öyle bir durumda o ay ki borcun asgari ödemesini yaparız dert etme diyecek belki sana ama o zaman da asgari ödediğiniz için ödenmeyen kısma banka faiz ekleyip bir dahaki ay daha fazla ödeme alacak yani faizsiz çektiğiniz para size faizli gelecek ne anlamı kaldı sonra kardeşi diyecek ki belki abi ben ana parayı yatırayım sen faizi öde. Yani bu işler benim hiç sevmediğim işler kız kardeşi kendisi başvuru yapar olumlu olursa kendi üzerinden kendi kullanır. Bence hiç bulaşmayın derim tabiki eşin ve senin tercihin bizim karışma gibi bir hakkımız yok yanlış anlama lütfen

Bugün herkes aile bireylerinden birinden dertli galiba beni de ekleyin beni de kv aradı gelicem seni göreyim diye bı geldi yanında eltimin kızı zar zor temizlik yaptım bende bugün hatta geldiginde süpürge yapiyordum dedim anne sen geç ben burayı da süpürüp geliyorum arka mi bı döndüm eltim gelmiş öteki kızıyla neyse geçtiler oturdular annemi aradım hemen bende gel diye annemde geldi kahve yaptım çerez verdim annem saolsun boslari topladı ya ben 8 aylık hamileyim geldiniz hadi vakitlice kalkın dimi yok yemek bekliyorlar kv direk söyleyemiyor bana dedi ki annen açıkmıştır un falan varmı biseyler yapalım yok unum dedim (halbuki var ) bayadır yemek yapamıyorum anneme gidip yiyorum dedim dün zar zor yemek yaptım açsan ye anne dedim kv bekliyor ki sofra kurayım herkes yesin gitsin inadına söylemedim bende sonra akşam yemeği onlar bana yapıp gidecek sanki eltim zaten geldimi gitmek bilmiyor yemekte yese akşam çayına kalır öyle arsız bide geçen gün onlara gittik oda bana demedi ki ac misin hamilesin eşim bile şaşırdı hiç bişey vermedi mi yemek yok dedim bende aynısını şimdi ona yaptım oh olsun aslı akillandi artik kim bana nasılsa bende ona öyleyim

benim eşim sağolsun robot süpürge almışlar doğum hediyesi olarak onlara teşekkür ettim eşime döndüm güzel ev hediyesi daha rahat evi temizleyeyim diye güzel düşünülmüş dedim.
Hayırlı olsun güle güle kullan canım doğum hediyesi değil eşimin ailesinden beklentilerim diyelim

İyi yapmışsın ne haldeyiz kendimize evimize hayrımız yok düşüncesiz insanlar işte

Hayırlı olsun güle güle kullan canım doğum hediyesi değil eşimin ailesinden beklentilerim diyelim
ben çok gıcık oldum ya te hamileliğimin başında konuşmuştum kv ile istiyorum durum olursa alırım falan diye ilk torun için ev hediyesi alması gücüme gitti yani anneler gününde tencere ütü alınmış gibi hissettim

Pardon canım yanlış anlamışım. Ben istekte bulunmadım ama bekliyorum açıkcası artık ne alır alırmı orasıda muamma ama robot süpürgede iyir kız

Kızlar baksanıza ya güneşte yanmışım gibi kollarımın üstü, göğüsüm, göbek bölgem yüzüm, bacaklarım her yerim böyle kızarık kızarık yerler ateş gibi yanıyor kaşınıyor, ten rengi olan yerler normal sıcak değil. Hemşireden daha bilgiliyim ilaçlardan olabilir mi diyorum ben bi sorup geleyim diyor. Midem bulanıyor aşırı derece Kusucam diyorum ilaçtan m önerdiğiniz yok onlar yapmaz diyor. Tansiyonum alfamed den sonra 13/8 e düştü alfamedin yan etkisi olabilir mi diyorum sanmıyorum diyor. Oda sıcaktır diyor. Oda sıcak olursa böyle damgalı eşşek gibi mi olurum? Oda ısısı bu arada 23 derece ve ben gördüğünüz gibi kısa kollu işe yatıyorum imdat yani

Eklentiler

• 725A2BF1-AE9C-40F6-829D-267A473A9D8B.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 100
Canım bunların hepsini eşime söyledim zaten ama o asla hayır diyemez demez yardımcı olmak ister yani ben de konuşacağım diyorum bu sefer daha kötü olacağız onu da düşünüyorum

canım zaten bir kredi çekmiş maaşı iyiymiş bir kredi daha çekecek belki de kendine bisey almıyor parayı nişanlısına veriyor ya da saçma sapan bir borca girdi ben güvenmezdim de çeyiz için kaç kredi çekecek düğünden sonra altınını bozsun eksiğini kapatsın

Oyy kuzum resmen Güneş yanigi gibi nasıl kizarmissin öyle karaciger sonuçları ne zaman çıkacak kolestaz ise tedavisi varmı ilacı falan alerji için yaptıkları geçici etki etti demekki

Cnm iyi yapmışsın ohh içimin yağları eridi rahmetliye benzettim k. V'mi
Oda yemk yemeden kalkmazdı. Üstün körü aklınca laf ederdi başkaları üzerınden.

HejaR12 cnm guzel haberler almışsın masallh, için rahatlamıştır, 1 haftada 250 gr iyi gayet, bakalım bebım bebişim okadar almışmı, cuma günu belli olacak, kilosu gerıde kaldı sanki

Eysnl48 cnm bnımde kolestrolüm yuksek, doktor normal dedi.

Kuzum zaten yeni kart çıkardı bunun için yanımda konuştu bankayla ama bu kadar bilgim yoktu çok teşekkür ederim aciklaman için bir sürü soru işareti vardı kafamda bankanın yıllık aidatı var mı diye sordu ama ne dediler bilmiyorum ve dediğin gibi limiti çok çok fazla bir kart çıkardılar eşim limiti düşürebilir miyiiz diye sordu banka reddetti kredi sebebiyle asaga inmez dedi limit. Benim de endişem tıpkı senin de söylediğin şeyler ya ödeme yapamazsa ya başka birşey cikarsa ve benim fikrimi almaması çok sinirlendirdi beni çünkü biliyor istemeyecegimi bu günden beri elim telefonda kız kardeşine yazacağım bu sefer daha kötü olacak diye de birsy dmeyim diyorum

Oyy kuzum resmen Güneş yanigi gibi nasıl kizarmissin öyle karaciger sonuçları ne zaman çıkacak kolestaz ise tedavisi varmı ilacı falan alerji için yaptıkları geçici etki etti demekki
Galiba dünkü avil alerji ilacı etkisini kaybetti yine kızardım kaşınıyorum bence yediklerimden değil doktorumu çağırdılar geldi hoca ilaçlardan olabilir tekrar avil alerji iğnesi yapsınlar bi dedi tansiyonum alfamed sonrası 13/8 e düştü ona iyi dedi sonuçlar daha çıkmamış bilgi vermediler kuzum. Bebekler hareketli değil gibi hissediyorum dedim hoca da evet hareketli değiller ama iyiler merak etme nst raporuna baktım ultrasonda da hareketsizlerdi zaten dedi korkma merak etme iyiler dedi. Öyle kaşınıp bekliyorum iğne olmayı yine kuzum

Beyaz eşya alacakmış sanırım zaten bunlari kendi neden üstleniyor onu da anlamış değilim yani nisanlisi ne alacak ne edecek o da mi ödemeye katkı verecek hiçbir fikrim yok kendi zorda kalmak istemiyor

Ohhh ne güzel yaptın vallaama bak ne güzel hemen anneni çağırmışsın yakında olmağı çok iyibenimkiler geliyor oturuyor iş bana kalıyor

Kuzum ne oda sıcaklığı ne kadar saçma konuşmuş doktorun ne diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…