Kuzum 32. Haftada rapor almaya gel demiş, unutmuşum onu mecburen haftaya gideceğim. Ama rapor durumun yoksa 3 hafta sonra gel demişBende haftaya pazartesi 31 oluyorum hep bi kaç gün önce oluyor seninle randevularımiz arasındaartık ezberledim seni tamam diyorum o gittiyse benimki de yaklaştı
Ay hala değil maalesef yaaaKızlar bebeklerin isimleri belli mi
Ay gerçekten 36 da çok be 35 de alır insan hainnKuzum 32. Haftada rapor almaya gel demiş, unutmuşum onu mecburen haftaya gideceğim. Ama rapor durumun yoksa 3 hafta sonra gel demişnst de 36 dan önce gerek yok demiş, çüş afedersin
Bende yarin 31 oluyorum. Ay benimki 2 kilo olmamistir cunku 28 de 1.kilo 52 gr demisti. Benimki biraz geriden geliyor sanirim.Evet kuzum 31+0 bugün. Ay hiçbir şey sormadım gene unutmuşum. Bir sonraki randevuyu bile sormadım, mesajla soracağım
Kız benimki zaten ayda bir çağırıyordu hep. Düşe düşe 3 haftaya düşmüş işteAy gerçekten 36 da çok be 35 de alır insan hainnniye 2 haftaya düşürmemis kontrolü öküz kesin benimki de 3 hafta sonra gel diyecek
Benim ilk bebeğim de kilolu doğmuştu canım. Ama 1 yaşından sonra genetikten dolayı zayıfladı direk çünkü eşim de ben de zayıfız yani kilolu bir şey çıkmaz bizdenBende yarin 31 oluyorum. Ay benimki 2 kilo olmamistir cunku 28 de 1.kilo 52 gr demisti. Benimki biraz geriden geliyor sanirim.
Ben Türkmenistan da yaşiyorum. Ben Şahymerdan diye dusunuyorum. Eşimde Bezirgen diyor. Bakalim artik hangisi olursaKızlar bebeklerin isimleri belli mi
Benimde ilk bebegim. 41+5 de 3 kl 900 dogdu. Ama gec dogumdanda olabilr kilosu. 35+3 de 2 kl 600 diBenim ilk bebeğim de kilolu doğmuştu canım. Ama 1 yaşından sonra genetikten dolayı zayıfladı direk çünkü eşim de ben de zayıfız yani kilolu bir şey çıkmaz bizden
Kefir olur dedi kuzum eşim kefir alacak bari onu içeyim hastanedeO zaman pazartesi belli olucak canım sen yine doktoruna sor kefir içe bilirmisin o zamana kadar kilo alsınlar.Hiç üzülme sana zaten Ocak demişti doktorun..hastanede kalman çok iyi oldu..çok iyi doktorun takip ediyor
Doğru diyorsun kuzum onların sağlığı için artık her şey olacağına varsın hepimiz için inşallahcanım sağlıkla sıhhatle ne zaman hayırlısıyla o zaman gelsin güzel kızlarımıztabiki anne olarak gerileceksin ama bazı şeyler senin elinde değil dua et birlikte yaşayacağınız güzel günleri hayal et onlar senin sandığından çok daha güclü hatta erken doğan bebeklerin daha güclü olduklarını da çok okudum ben.
Ne güzel iç o zamanKefir olur dedi kuzum eşim kefir alacak bari onu içeyim hastanede
Kuzum bence tansiyondan dolayı alamadı şimdi düştü çok şükür tansiyonun inşallah pazartesiye kadar kilo almış olur sen zaten çok güzel besleniyorsun bebekler için ben eminim alacak kilo Allah'ın izniyle iki hafta daha duracaklar alerjinin sebebi de dediği gibi ilaçtır inşallah onu da bırakınca o problemde çözülmüş olsun herşey yoluna girsin kızlar iki hafta daha kalsın inşallahhKuzum şimdi geldim doktorum yanından bu gecede yatış verdi. Yarın çıkıcam hastaneden bebekler hala hareketli değil suları iyi dedi ölçümleri yaptı dünkü gibi kiloları 1700-1900 biri 41 cm biri 42 cm bugün 32 haftalığız. Kan sulandırı + alfamed tansiyon ilacına başlattı eve çıkınca kullanıcam hastanede zaten yapıyorlar ilaç. Nidilat kullanmayacağım o alerji yaptı diye düşünüyorum test sonuçların iyi dedi. Avil iğne bebekleri hareketsiz sersem yapmaz ama tansiyon + ciğer geliştirici iğne strese sokar hareketsiz bırakır bebekleri dedi bugün son 3 doz daha ciğer geliştirici yapacaklar 24. Saat akşam 5-6 gibi 2 gün daha hareketsiz olurlar hareket bekleme dedi. Evde düzeli sabah 11 akşam 11 yemekten 1 saat sonrası düzenli tansiyon ölçümü yapıp not al dedi. Tuz yasak klasik. Bu pazartesi kontrol günü eğer hala diğer bebek kilo almazsa doğum yapmak durumundayız riske atamayız dedi bugün de net karar verirsek erken olur dedi en sağlıklısı pazartesi belli olur kilo aldı mı almadı mı almazsa doğum olacak dedi zaten beklediğimiz cevaptı kuzum bu gece yatırmaz diyorduk ciğer geliştirici olacağı için kal nst takibi olsun dedi. Durumlar öyle nedense bi üzüldüm modum düştü aslında giderken yanına iyiydim ama kilosu hareketsizlik strese girmesi bunları duymak gerdi sanırım beni. Kan sulandırıcı belki iyi gelir kilo alırsa bi 2 hafta daha dayanır diye düşünüyorum o da pazartesi netleşir dedi
Sağol kuzum güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim buraya yazınca bi rahatlıyorumKuzum bence tansiyondan dolayı alamadı şimdi düştü çok şükür tansiyonun inşallah pazartesiye kadar kilo almış olur sen zaten çok güzel besleniyorsun bebekler için ben eminim alacak kilo Allah'ın izniyle iki hafta daha duracaklar alerjinin sebebi de dediği gibi ilaçtır inşallah onu da bırakınca o problemde çözülmüş olsun herşey yoluna girsin kızlar iki hafta daha kalsın inşallahhsen hiç düşürme modunu bak gör kilo almış olacak yeterki şu tansiyon çıkmasın
Ne demek canım benim siz iyi olun yeter kiSağol kuzum güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim buraya yazınca bi rahatlıyorum
Belli canım Alisa Asel olucak ablamızınkide Ayşe LinaKızlar bebeklerin isimleri belli mi
Canım pazartesiye kadar 1 hafta var insallah kilo alirlarsa dahada iyi olurlar almasalar bile kilolari gayet iyi hic merak etme sizin icin en hayirlisi nasilsa oyle olsunSağol kuzum güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim buraya yazınca bi rahatlıyorum
canım muz mutlaka ye bebeklere en çok kilo aldıran şey o arkadaşımda bunu tecrübe ettik şeker vb. yoksa sıkıntın mutlaka her gün muz yeKefir olur dedi kuzum eşim kefir alacak bari onu içeyim hastanede
İnşallah o güne kadar sağlıkla kilo alırlar canım dualarım seninleKuzum şimdi geldim doktorum yanından bu gecede yatış verdi. Yarın çıkıcam hastaneden bebekler hala hareketli değil suları iyi dedi ölçümleri yaptı dünkü gibi kiloları 1700-1900 biri 41 cm biri 42 cm bugün 32 haftalığız. Kan sulandırı + alfamed tansiyon ilacına başlattı eve çıkınca kullanıcam hastanede zaten yapıyorlar ilaç. Nidilat kullanmayacağım o alerji yaptı diye düşünüyorum test sonuçların iyi dedi. Avil iğne bebekleri hareketsiz sersem yapmaz ama tansiyon + ciğer geliştirici iğne strese sokar hareketsiz bırakır bebekleri dedi bugün son 3 doz daha ciğer geliştirici yapacaklar 24. Saat akşam 5-6 gibi 2 gün daha hareketsiz olurlar hareket bekleme dedi. Evde düzeli sabah 11 akşam 11 yemekten 1 saat sonrası düzenli tansiyon ölçümü yapıp not al dedi. Tuz yasak klasik. Bu pazartesi kontrol günü eğer hala diğer bebek kilo almazsa doğum yapmak durumundayız riske atamayız dedi bugün de net karar verirsek erken olur dedi en sağlıklısı pazartesi belli olur kilo aldı mı almadı mı almazsa doğum olacak dedi zaten beklediğimiz cevaptı kuzum bu gece yatırmaz diyorduk ciğer geliştirici olacağı için kal nst takibi olsun dedi. Durumlar öyle nedense bi üzüldüm modum düştü aslında giderken yanına iyiydim ama kilosu hareketsizlik strese girmesi bunları duymak gerdi sanırım beni. Kan sulandırıcı belki iyi gelir kilo alırsa bi 2 hafta daha dayanır diye düşünüyorum o da pazartesi netleşir dedi
Aa muzu unutmuşum kefirle birlikte muz da isteyeyim hastaneye eşim alsın evde sürekli yiyordum doğru diyorsun canım unutmuşum sabah kahvaltıda da iyi olurcanım muz mutlaka ye bebeklere en çok kilo aldıran şey o arkadaşımda bunu tecrübe ettik şeker vb. yoksa sıkıntın mutlaka her gün muz ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?