2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende haftaya pazartesi 31 oluyorum hep bi kaç gün önce oluyor seninle randevularımiz arasında artık ezberledim seni tamam diyorum o gittiyse benimki de yaklaştı
Kuzum 32. Haftada rapor almaya gel demiş, unutmuşum onu mecburen haftaya gideceğim. Ama rapor durumun yoksa 3 hafta sonra gel demiş nst de 36 dan önce gerek yok demiş, çüş afedersin

Kuzum 32. Haftada rapor almaya gel demiş, unutmuşum onu mecburen haftaya gideceğim. Ama rapor durumun yoksa 3 hafta sonra gel demiş nst de 36 dan önce gerek yok demiş, çüş afedersin
Ay gerçekten 36 da çok be 35 de alır insan hainn niye 2 haftaya düşürmemis kontrolü öküz kesin benimki de 3 hafta sonra gel diyecek

Evet kuzum 31+0 bugün. Ay hiçbir şey sormadım gene unutmuşum. Bir sonraki randevuyu bile sormadım, mesajla soracağım
Bende yarin 31 oluyorum. Ay benimki 2 kilo olmamistir cunku 28 de 1.kilo 52 gr demisti. Benimki biraz geriden geliyor sanirim.

Ay gerçekten 36 da çok be 35 de alır insan hainn niye 2 haftaya düşürmemis kontrolü öküz kesin benimki de 3 hafta sonra gel diyecek
Kız benimki zaten ayda bir çağırıyordu hep. Düşe düşe 3 haftaya düşmüş işte sonra niye devlete gidiyorum. E giderim tabi merak ediyorum
Bence de çok valla 36 yani ama sanırım devlette de 36. Geçen gün duydum kıza soruyordu doktor 36 oldun mu ona göre nst gir diye

Bende yarin 31 oluyorum. Ay benimki 2 kilo olmamistir cunku 28 de 1.kilo 52 gr demisti. Benimki biraz geriden geliyor sanirim.
Benim ilk bebeğim de kilolu doğmuştu canım. Ama 1 yaşından sonra genetikten dolayı zayıfladı direk çünkü eşim de ben de zayıfız yani kilolu bir şey çıkmaz bizden

Benim ilk bebeğim de kilolu doğmuştu canım. Ama 1 yaşından sonra genetikten dolayı zayıfladı direk çünkü eşim de ben de zayıfız yani kilolu bir şey çıkmaz bizden
Benimde ilk bebegim. 41+5 de 3 kl 900 dogdu. Ama gec dogumdanda olabilr kilosu. 35+3 de 2 kl 600 di

O zaman pazartesi belli olucak canım sen yine doktoruna sor kefir içe bilirmisin o zamana kadar kilo alsınlar.Hiç üzülme sana zaten Ocak demişti doktorun..hastanede kalman çok iyi oldu..çok iyi doktorun takip ediyor
Kefir olur dedi kuzum eşim kefir alacak bari onu içeyim hastanede

Doğru diyorsun kuzum onların sağlığı için artık her şey olacağına varsın hepimiz için inşallah

Kuzum bence tansiyondan dolayı alamadı şimdi düştü çok şükür tansiyonun inşallah pazartesiye kadar kilo almış olur sen zaten çok güzel besleniyorsun bebekler için ben eminim alacak kilo Allah'ın izniyle iki hafta daha duracaklar alerjinin sebebi de dediği gibi ilaçtır inşallah onu da bırakınca o problemde çözülmüş olsun herşey yoluna girsin kızlar iki hafta daha kalsın inşallahh sen hiç düşürme modunu bak gör kilo almış olacak yeterki şu tansiyon çıkmasın

Sağol kuzum güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim buraya yazınca bi rahatlıyorum

Sağol kuzum güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim buraya yazınca bi rahatlıyorum
Canım pazartesiye kadar 1 hafta var insallah kilo alirlarsa dahada iyi olurlar almasalar bile kilolari gayet iyi hic merak etme sizin icin en hayirlisi nasilsa oyle olsun

Bu gün sabah kalktığımdan hala solda aşağda sanki bende kazıntı işleri gidiyor en çok orda hiss ediyorum oğlumu ve ne ediyorsa ufaktan sancı veriyor..hep sol

İnşallah o güne kadar sağlıkla kilo alırlar canım dualarım seninle Bir de merak ettiğim için soruyorum canım doğuma yakın kan sulandırıcıyı kesmiyorlar mıydı doğum esnasında sıkıntı olmaz mı doğumdan 3 hafta önce kesiyorlar diye biliyordum ben

canım muz mutlaka ye bebeklere en çok kilo aldıran şey o arkadaşımda bunu tecrübe ettik şeker vb. yoksa sıkıntın mutlaka her gün muz ye
Aa muzu unutmuşum kefirle birlikte muz da isteyeyim hastaneye eşim alsın evde sürekli yiyordum doğru diyorsun canım unutmuşum sabah kahvaltıda da iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…