Amin sağol kuzumİnşallah o güne kadar sağlıkla kilo alırlar canım dualarım seninleBir de merak ettiğim için soruyorum canım doğuma yakın kan sulandırıcıyı kesmiyorlar mıydı doğum esnasında sıkıntı olmaz mı doğumdan 3 hafta önce kesiyorlar diye biliyordum ben
Ay iyi bari canım bizim pimpirik seviyemizAmin sağol kuzum
Doktora sordum oksapar mı corasipin mi kullanacağım o da corasipin olmaz etkisi haftalar sürebiliyor oksapar 0.4 ml hem düşük doz hem de besleyici olacak kadar bu haftalarda yeterli bir doz kan akımı için dedi oksapar bir anda günlük kesebiliriz kanan etkisi uzun değil aktif bir kanama uzun süreli yarayamıyor o yüzden sadece oksapar günde 1 kez yapılacak dedi zaten hastanede dün ve bugün de yaptılar kuzum evde de pazartesiye kadar öyle devam edeceğim benimde aklıma o takıldı sordum dayanamayıp
Dur ben haftaya gidicem bende sorarım ne zaman giricem diye daha önce sorduğumda bazen 32 de bazen 35 de alıyorum demiştiKız benimki zaten ayda bir çağırıyordu hep. Düşe düşe 3 haftaya düşmüş iştesonra niye devlete gidiyorum. E giderim tabi merak ediyorum
Bence de çok valla 36 yani ama sanırım devlette de 36. Geçen gün duydum kıza soruyordu doktor 36 oldun mu ona göre nst gir diye
Benim oğlum 31de 2 kiloydu 34de 2700dü canım çok iyi hatırlıyorum. Benimki de 40+2de 3800 falan doğmuştu. Senin baya uzun sürmüş karnında kuzumBenimde ilk bebegim. 41+5 de 3 kl 900 dogdu. Ama gec dogumdanda olabilr kilosu. 35+3 de 2 kl 600 di
Canım bende bulantı hissediyordum doktor bulantı bu haftalarda görülmez dedi benim doktorum tabi her doktorun belki görüşü farklıdır bir çok neden olabilir dedi. Mesela idrar yolu enfeksiyonunda bulantı sık olabilir test verebilirsin. Tansiyon yükselince olur tansiyonuna o an bakabilirsin. Açken olur ondan emin olabilirsin. Hiçbiri yoksa Reflünün ağıza gelmesini bulantıyla karıştırıyor olabilirsinKızlar 33+4teyim midem çok bulanıyor 2 gündür yaşayan var mı hiç? Sanki ilk zamanlara geri dönmüşüm gibi sabah da mide bulantısı ile uyandım. Acaba mideme baskı yapıyor iyice yukarı çıktı ondan olabilir mi? Belki kimisi yanma olarak hissediyordur ben de bulantı olarak hissediyorumdur olamaz mı
Pimpirik diyince bizAy iyi bari canım bizim pimpirik seviyemiziyi ki sormuşsun şimdi gönül rahatlığıyla kullanırsın şifa olsun bebişlerine inşallah
Canım benim hiç modunu düşürme kızlar da sen de iyi olacaksınızKuzum şimdi geldim doktorum yanından bu gecede yatış verdi. Yarın çıkıcam hastaneden bebekler hala hareketli değil suları iyi dedi ölçümleri yaptı dünkü gibi kiloları 1700-1900 biri 41 cm biri 42 cm bugün 32 haftalığız. Kan sulandırı + alfamed tansiyon ilacına başlattı eve çıkınca kullanıcam hastanede zaten yapıyorlar ilaç. Nidilat kullanmayacağım o alerji yaptı diye düşünüyorum test sonuçların iyi dedi. Avil iğne bebekleri hareketsiz sersem yapmaz ama tansiyon + ciğer geliştirici iğne strese sokar hareketsiz bırakır bebekleri dedi bugün son 3 doz daha ciğer geliştirici yapacaklar 24. Saat akşam 5-6 gibi 2 gün daha hareketsiz olurlar hareket bekleme dedi. Evde düzeli sabah 11 akşam 11 yemekten 1 saat sonrası düzenli tansiyon ölçümü yapıp not al dedi. Tuz yasak klasik. Bu pazartesi kontrol günü eğer hala diğer bebek kilo almazsa doğum yapmak durumundayız riske atamayız dedi bugün de net karar verirsek erken olur dedi en sağlıklısı pazartesi belli olur kilo aldı mı almadı mı almazsa doğum olacak dedi zaten beklediğimiz cevaptı kuzum bu gece yatırmaz diyorduk ciğer geliştirici olacağı için kal nst takibi olsun dedi. Durumlar öyle nedense bi üzüldüm modum düştü aslında giderken yanına iyiydim ama kilosu hareketsizlik strese girmesi bunları duymak gerdi sanırım beni. Kan sulandırıcı belki iyi gelir kilo alırsa bi 2 hafta daha dayanır diye düşünüyorum o da pazartesi netleşir dedi
Benimki bildiğin bulantı gibi ama bilemedim öğürme geliyor devamlı özellikle yemek yerken bir de sabah ilk uyandığımda tansiyonum normal ama bu cumartesi kontrol var doktoruma sorayım bakalım tahlil veririm dediğin gibiCanım bende bulantı hissediyordum doktor bulantı bu haftalarda görülmez dedi benim doktorum tabi her doktorun belki görüşü farklıdır bir çok neden olabilir dedi. Mesela idrar yolu enfeksiyonunda bulantı sık olabilir test verebilirsin. Tansiyon yükselince olur tansiyonuna o an bakabilirsin. Açken olur ondan emin olabilirsin. Hiçbiri yoksa Reflünün ağıza gelmesini bulantıyla karıştırıyor olabilirsin
Benimki de değişik yerlere takıyor arada leğen kemiğimin oraya bı yerini sokusturuyor sürekli çoçum çık oradan diyorum kafasiysa şekli bozulacak dinleyen yok dediğin gibi acıtıyor daBu gün sabah kalktığımdan hala solda aşağda sanki bende kazıntı işleri gidiyor en çok orda hiss ediyorum oğlumu ve ne ediyorsa ufaktan sancı veriyor..hep sol
Ben ben resmen sabah bulantım hortladı ve yenide değil iki haftadir falan doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum midem almiyor taksit taksit yiyorum kahvaltıyı iki saate düzeliyor gidiyor bulantıKızlar 33+4teyim midem çok bulanıyor 2 gündür yaşayan var mı hiç? Sanki ilk zamanlara geri dönmüşüm gibi sabah da mide bulantısı ile uyandım. Acaba mideme baskı yapıyor iyice yukarı çıktı ondan olabilir mi? Belki kimisi yanma olarak hissediyordur ben de bulantı olarak hissediyorumdur olamaz mı
Mideye yaptığı baskıdan diye düşünüyorum ben canım ben de aynı şekildeyim ama bu cumartesi soracağım doktoruma sana da yazarım dediği şeyiBen ben resmen sabah bulantım hortladı ve yenide değil iki haftadir falan doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum midem almiyor taksit taksit yiyorum kahvaltıyı iki saate düzeliyor gidiyor bulantı
Canım benim planlarimda yata yata doğurmak vardı ama bebekte hazır dönmüş kasilmalarim da normal düzeyde doktorumda esnet kendini basla artık dedi başladım o yüzden bı ufak plates topunda hareketler yapıyorum sıfır ve sekiz çiziyorum öne arkaya gidip geliyorum sola sağa pelvisi esnetiyorum. Kedi deve ve secde pozisyonu yapıyorum semt oturuşu yapıyorum bacaklarımı iyice açarakKızlar normal doğum isteyenler egzersizler planlıyor musunuz, planlıyorsanız kaçıncı hafta başlayacaksınız ve hangi hareketleri yapacaksınız kaydettiğiniz YouTube vs video varsa bana da atabilirsiniz. Doktorum son kontrolde yürüyüşe başla pıhtılaşma olmasın dedi bana ama hava buzz evde merdiven inip çıksam doğum başlar diye korkuyorum gerçi başlamaz bence çocuk o kadar yukarıda ki ağzımdan çıkacak nerdeysebir anda inmez diye düşünüyorum ama vajen kaslarını da bir yandan esnetmem lazım kendimi yormadan. Planlarınızı alayım
Çok acıtıyor evet sol ayağımı hiç kaldıramıyorum benimkinin en son kafası aşağıdaydı son 2 kontrolüm öyle bende..Benimki de değişik yerlere takıyor arada leğen kemiğimin oraya bı yerini sokusturuyor sürekli çoçum çık oradan diyorum kafasiysa şekli bozulacak dinleyen yok dediğin gibi acıtıyor da
Tamam kuzum ben gün boyunca sürmedigi için sormadım senin dediğin gibi baskidandir diye düşündüm sen haber verirsin soruncaMideye yaptığı baskıdan diye düşünüyorum ben canım ben de aynı şekildeyim ama bu cumartesi soracağım doktoruma sana da yazarım dediği şeyi
Yaa maşallah ben korkuyorum bunları yapmaya ya. Oğlumda yapıyordum hep, bir işe de yaramadı gerçi ama bunda sanki yaparsam erkenden geliverir diye korkuyorumCanım benim planlarimda yata yata doğurmak vardı ama bebekte hazır dönmüş kasilmalarim da normal düzeyde doktorumda esnet kendini basla artık dedi başladım o yüzden bı ufak plates topunda hareketler yapıyorum sıfır ve sekiz çiziyorum öne arkaya gidip geliyorum sola sağa pelvisi esnetiyorum. Kedi deve ve secde pozisyonu yapıyorum semt oturuşu yapıyorum bacaklarımı iyice açaraksquat düzenli yapmıyorum onuda eklemem lazım bide aksak gebe yürüyüsü çok iyiymiş ama nasıl hamlamisim kaslarım aşırı gergin esnekligim hiç kalmamis
Semt oturuşuCanım benim planlarimda yata yata doğurmak vardı ama bebekte hazır dönmüş kasilmalarim da normal düzeyde doktorumda esnet kendini basla artık dedi başladım o yüzden bı ufak plates topunda hareketler yapıyorum sıfır ve sekiz çiziyorum öne arkaya gidip geliyorum sola sağa pelvisi esnetiyorum. Kedi deve ve secde pozisyonu yapıyorum semt oturuşu yapıyorum bacaklarımı iyice açaraksquat düzenli yapmıyorum onuda eklemem lazım bide aksak gebe yürüyüsü çok iyiymiş ama nasıl hamlamisim kaslarım aşırı gergin esnekligim hiç kalmamis
Ay canım çok sağ ol hemen bakıyorumwomi canım YouTube elika TV plates için Leslie de dışarda yürüyüş yapamayanlar için öneriyor benim doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?