2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar 33+4teyim midem çok bulanıyor 2 gündür yaşayan var mı hiç? Sanki ilk zamanlara geri dönmüşüm gibi sabah da mide bulantısı ile uyandım. Acaba mideme baskı yapıyor iyice yukarı çıktı ondan olabilir mi? Belki kimisi yanma olarak hissediyordur ben de bulantı olarak hissediyorumdur olamaz mı

Amin sağol kuzum
Doktora sordum oksapar mı corasipin mi kullanacağım o da corasipin olmaz etkisi haftalar sürebiliyor oksapar 0.4 ml hem düşük doz hem de besleyici olacak kadar bu haftalarda yeterli bir doz kan akımı için dedi oksapar bir anda günlük kesebiliriz kanan etkisi uzun değil aktif bir kanama uzun süreli yarayamıyor o yüzden sadece oksapar günde 1 kez yapılacak dedi zaten hastanede dün ve bugün de yaptılar kuzum evde de pazartesiye kadar öyle devam edeceğim benimde aklıma o takıldı sordum dayanamayıp

Ay iyi bari canım bizim pimpirik seviyemiz iyi ki sormuşsun şimdi gönül rahatlığıyla kullanırsın şifa olsun bebişlerine inşallah

Dur ben haftaya gidicem bende sorarım ne zaman giricem diye daha önce sorduğumda bazen 32 de bazen 35 de alıyorum demişti

Reactions: The
Benimde ilk bebegim. 41+5 de 3 kl 900 dogdu. Ama gec dogumdanda olabilr kilosu. 35+3 de 2 kl 600 di
Benim oğlum 31de 2 kiloydu 34de 2700dü canım çok iyi hatırlıyorum. Benimki de 40+2de 3800 falan doğmuştu. Senin baya uzun sürmüş karnında kuzum

Canım bende bulantı hissediyordum doktor bulantı bu haftalarda görülmez dedi benim doktorum tabi her doktorun belki görüşü farklıdır bir çok neden olabilir dedi. Mesela idrar yolu enfeksiyonunda bulantı sık olabilir test verebilirsin. Tansiyon yükselince olur tansiyonuna o an bakabilirsin. Açken olur ondan emin olabilirsin. Hiçbiri yoksa Reflünün ağıza gelmesini bulantıyla karıştırıyor olabilirsin

Canım benim hiç modunu düşürme kızlar da sen de iyi olacaksınız kilo da almaya devam ederler de bir iki hafta daha seninle kalırlar inş herşeyin hayırlısı olsun sağlıkla gelsin minnoşlar annelerine

Benimki bildiğin bulantı gibi ama bilemedim öğürme geliyor devamlı özellikle yemek yerken bir de sabah ilk uyandığımda tansiyonum normal ama bu cumartesi kontrol var doktoruma sorayım bakalım tahlil veririm dediğin gibi

Bu gün sabah kalktığımdan hala solda aşağda sanki bende kazıntı işleri gidiyor en çok orda hiss ediyorum oğlumu ve ne ediyorsa ufaktan sancı veriyor..hep sol
Benimki de değişik yerlere takıyor arada leğen kemiğimin oraya bı yerini sokusturuyor sürekli çoçum çık oradan diyorum kafasiysa şekli bozulacak dinleyen yok dediğin gibi acıtıyor da

Kızlar normal doğum isteyenler egzersizler planlıyor musunuz, planlıyorsanız kaçıncı hafta başlayacaksınız ve hangi hareketleri yapacaksınız kaydettiğiniz YouTube vs video varsa bana da atabilirsiniz. Doktorum son kontrolde yürüyüşe başla pıhtılaşma olmasın dedi bana ama hava buzz evde merdiven inip çıksam doğum başlar diye korkuyorum gerçi başlamaz bence çocuk o kadar yukarıda ki ağzımdan çıkacak nerdeyse bir anda inmez diye düşünüyorum ama vajen kaslarını da bir yandan esnetmem lazım kendimi yormadan. Planlarınızı alayım

Ben ben resmen sabah bulantım hortladı ve yenide değil iki haftadir falan doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum midem almiyor taksit taksit yiyorum kahvaltıyı iki saate düzeliyor gidiyor bulantı

Ben ben resmen sabah bulantım hortladı ve yenide değil iki haftadir falan doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum midem almiyor taksit taksit yiyorum kahvaltıyı iki saate düzeliyor gidiyor bulantı
Mideye yaptığı baskıdan diye düşünüyorum ben canım ben de aynı şekildeyim ama bu cumartesi soracağım doktoruma sana da yazarım dediği şeyi

Canım benim planlarimda yata yata doğurmak vardı ama bebekte hazır dönmüş kasilmalarim da normal düzeyde doktorumda esnet kendini basla artık dedi başladım o yüzden bı ufak plates topunda hareketler yapıyorum sıfır ve sekiz çiziyorum öne arkaya gidip geliyorum sola sağa pelvisi esnetiyorum. Kedi deve ve secde pozisyonu yapıyorum semt oturuşu yapıyorum bacaklarımı iyice açarak squat düzenli yapmıyorum onuda eklemem lazım bide aksak gebe yürüyüsü çok iyiymiş ama nasıl hamlamisim kaslarım aşırı gergin esnekligim hiç kalmamis

Benimki de değişik yerlere takıyor arada leğen kemiğimin oraya bı yerini sokusturuyor sürekli çoçum çık oradan diyorum kafasiysa şekli bozulacak dinleyen yok dediğin gibi acıtıyor da
Çok acıtıyor evet sol ayağımı hiç kaldıramıyorum benimkinin en son kafası aşağıdaydı son 2 kontrolüm öyle bende..

Yaa maşallah ben korkuyorum bunları yapmaya ya. Oğlumda yapıyordum hep, bir işe de yaramadı gerçi ama bunda sanki yaparsam erkenden geliverir diye korkuyorum

Semt oturuşu benim riskli geçti gebeliğim mecburi olarak çok yattım o yüzden benim de hiç esnekliğim kalmadı 2 adım atınca bile saatlerce yürümüşüm gibi hissediyorum hamlamışım resmen. E sen baya baya başlamışsın senden güç alarak ben de başlayayım bari yavaştan ama semt oturuşu yaparsam geri kalkabileceğimi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…