Bende var bu tarif ettiğinin aynısı ama bende 31. Hafta civarı başladı bebek tam oraya dayanmıştı kaburgama baskı yapıyordu ve hala da aynı şekilde haftalardır hatta gittikçe daha da şiddetlendi muhtemelen büyüdüğü için. Dimdik durunca hafifliyor kolumu yukarı uzatıp biraz esniyorum öyle daha da hafifliyor ama son yaptığımda dediler ki sütun kesilir yapma öyle diye korkuttular beni öyle kalakaldım canım çok kötü bir ağrı anlıyorum seni. Ultrasonda aslında doktorun görebilir oraya baskı yaptığınıKızlar bir şey soracağım.
Benim 1 haftadır sağ göğsümün altı karnımın tam üst kısmında çok keskin acım var. Dün doktora söyledim kontrolümde. Safra keseni ciğeri falan sıkıştırıyordur olabiliyor öyle ağrılar dedi. sizler de aynı yerde yaşıyormu sunuz? Asla geçmiyor. Nefesini kesiyor. Sağa yatamıyorum. Oturamıyorum bile, sürekli bıçak saplanıyor orama.
Ben 27+2'yim acaba ilerleyen haftalarda geçiyor mudur bu acı? Oturup ağlıcam çünkü acımdan.
inşaAllah canım saolGeçmiş olsun canım.Korkma zaten benim doktorumda 37 görmek istiyorum dedi sende İn şa Allah görürsün az kaldı
Amin canım inşallahhhYaa evet bi anda şok oldum gerçi kendimi çok hazırlamıştım sezaryeneneyse geldiği yol hiic onemli degil saglikli olsun da evlatlarimiz
İnşaAllah İnşaAllah ben olumlu düşünmeye çalışıyorum inan şuan kaşıntı hiç gözümde değil yalnızca 37. haftaya sağlıkla girmek istiyorum bebeğimle ve gireceğiz de İnşaAllahCanım benim arkadaşımda oldu gerçekten Allah yardımcın olsun. Kaşıdıkça daha da kaşınıyordu o yüzden kaşımamaya çalışıyordu. Soğuk uyguluyordu kaşınan yerlere bir tek. 37+5'te bebişini sezeryan ile doğurdu çok sağlıklı bir şekilde. Üstelik baya ağırmış öyle demişti bu hastalığı. İçini ferah tut sen. Takibi yaptır. Hatta o arkadaşım 36. haftaya kadar işe gitti üstelik.
Başı orada dedi. Belki de baş aşağıya dönünce rahatlayacaktır o bölge. Gerçekten çok enteresan bir acı, böyle kala kalıyosun kıpırdayamıyorsun, nefesini kesiyor.Bende var bu tarif ettiğinin aynısı ama bende 31. Hafta civarı başladı bebek tam oraya dayanmıştı kaburgama baskı yapıyordu ve hala da aynı şekilde haftalardır hatta gittikçe daha da şiddetlendi muhtemelen büyüdüğü için. Dimdik durunca hafifliyor kolumu yukarı uzatıp biraz esniyorum öyle daha da hafifliyor ama son yaptığımda dediler ki sütun kesilir yapma öyle diye korkuttular beni öyle kalakaldım canım çok kötü bir ağrı anlıyorum seni. Ultrasonda aslında doktorun görebilir oraya baskı yaptığını
Ya kuzum kıyamam böyle mi devam edecek ne tetikliyor bunu böyleYine inanılmaz kızardım avil alerji iğnesi yapacaklarmış sanırım bende bilmiyorum hoca iğne uygun görür bi soralım dedilerneyse bebekler iyi olsun da o bana yeter
Çok geçmiş olsun inşallah tedaviyle düzelecektirTahlillerimi dahiliyeye gösterdim ve maalesef gebelik kolestazı tanısı koydu, kaşıntı için ilaç felan yazdı. oradan doğum doktoruma gittim hem idrarda enfeksiyon var dedi hem de gebelik kolestazından ötürü 37. haftada doğurtuyoruz dedi, bebeğin hareketlerini takip et dedi doktorum beni korkutmamak için heralde söylemedi ama bu kolestaz Allahım korusun ani bebek ölümüne sebebiyet verebiliyormuş.
2 hafta sonra hem dahiliye hemde doğum doktorum tekrardan beni görmek istedi. Moralim çok bozuk kızlar lütfen sizde de böyle bir durum varsa ihmal etmeyin sonuçları ağır olsun istemeyiz hiçbirimiz
o haftalarda bende onu çok yaşıyordum aynı şeyi söylüyordu doktorum bide çok dik duruyordu ayakta durur gibi duruşundan kaynaklı demişti şimdi pozisyonu değiştiği için nadiren yaşıyorum ciddi anlamda can acıtıyordu ama bende çok kötü oluyordumKızlar bir şey soracağım.
Benim 1 haftadır sağ göğsümün altı karnımın tam üst kısmında çok keskin acım var. Dün doktora söyledim kontrolümde. Safra keseni ciğeri falan sıkıştırıyordur olabiliyor öyle ağrılar dedi. sizler de aynı yerde yaşıyormu sunuz? Asla geçmiyor. Nefesini kesiyor. Sağa yatamıyorum. Oturamıyorum bile, sürekli bıçak saplanıyor orama.
Ben 27+2'yim acaba ilerleyen haftalarda geçiyor mudur bu acı? Oturup ağlıcam çünkü acımdan.
tam yazamamışım az önce kafası tam o noktaydı ve cidden ayakta durur gibi duruyordu mahvetmişti beni o dönemlerKızlar bir şey soracağım.
Biraz olsun umut oldu bu bana. POzisyonu değişince rahatşayacaktır inşallah benim de. Koca kafalı kızım benim.o haftalarda bende onu çok yaşıyordum aynı şeyi söylüyordu doktorum bide çok dik duruyordu ayakta durur gibi duruşundan kaynaklı demişti şimdi pozisyonu değiştiği için nadiren yaşıyorum ciddi anlamda can acıtıyordu ama bende çok kötü oluyordum
Alerji iğnesi oluyorum bende kuzum o kalıntı çok sor Allah yardımcın olsun inşallah endişe etme 37 de kötü bir hafta adla değil gönlünü ferah tut olabildiğince kaşıma ben kaşımaktan morarttım hep çok acyor doktorun zaten gerekli bilgiyi de verir Allahın izniyle sorunsuz su gibi geçsin zaman hareketlere dikkat et evet bana da öyle dediler takip et dedilerTahlillerimi dahiliyeye gösterdim ve maalesef gebelik kolestazı tanısı koydu, kaşıntı için ilaç felan yazdı. oradan doğum doktoruma gittim hem idrarda enfeksiyon var dedi hem de gebelik kolestazından ötürü 37. haftada doğurtuyoruz dedi, bebeğin hareketlerini takip et dedi doktorum beni korkutmamak için heralde söylemedi ama bu kolestaz Allahım korusun ani bebek ölümüne sebebiyet verebiliyormuş.
2 hafta sonra hem dahiliye hemde doğum doktorum tekrardan beni görmek istedi. Moralim çok bozuk kızlar lütfen sizde de böyle bir durum varsa ihmal etmeyin sonuçları ağır olsun istemeyiz hiçbirimiz
Kuzum doktor nidilst diye düşünüyordum şimdi de magnezyum olabilir nidilatı bıraktık magnezyum veriyorum dedi ama avil alerji iğnesi yapmayalım çok ilaç yüklemeyelim bi dedi çıkış verdi eveYa kuzum kıyamam böyle mi devam edecek ne tetikliyor bunu böyle
Geçmiş olsun canım bende de oluyor git gide haftalar geçince iyice nefes kesiyor keskin açıyor pozisyon kaynaklı dedilerKızlar bir şey soracağım.
canı. Gelişimi ondeydi önce bir hafta öndeydi sonra 4 gün öndeydi bende şeker var çok dikkat ediyorum acaba ondan mı oldu yavaşladı kilo alımı bilmiyorum.Minyon tipli olacaktır belki annesi, doktor gelişimi ilerliyor mu durmuş mu diye görmek için çağırmıştır inşallah kilo almaya devam eder
sancı hakkındane dedi kuzum hoş bir şey olsa eve salmaz amaKuzum doktor nidilst diye düşünüyordum şimdi de magnezyum olabilir nidilatı bıraktık magnezyum veriyorum dedi ama avil alerji iğnesi yapmayalım çok ilaç yüklemeyelim bi dedi çıkış verdi eve
Kuzum hayır düşünme, şükür herseyi yaptınız. Banada çarşamba duruma göre ciğer geliştirici yapacak. Bizde dün gece çıktık hastaneden. Kuzum Allah ne demişse o olacak bende tevekkül ediyorum artık beynimi sürekli kemiriyor birseyler ama düşünmeyelim stres yapmayalım, inşallah her bir gün geçmesi demek kuzum senin için kar demek. Senin zaten ikiz kuzucum, beklenen birseydi şükür bak bu zamanlara geldin. Sakin stres sıkıntı yapmaKızlar ölçümler hala aynı değişen bir durum yok pazartesi değil cumartesi gel bakayım nst ye gir dedi şuan yapılacak her şeyi yaptık dedi. Nst de artık ağırlaştın sancılar ondan oluyor olabilir ctesi günü yine sancı var mı yok mu bakarız zaten nidilat kullanmayacağım. Oksapar + Alfamet günde 2 kullanıcam. Yemekten 1 saat sonra sabah akşam tansiyon ölçümü evde takip dedi. Bebek hareketlerini takip et dedi. Bu saatten sonra benim düşüncem suyun gelir , tansiyonun fırlar , sancıdan duramazsın gibi sorunlarla karşılabiliriz bir ihtimal tabi bunlar illa olacak değil dedi. Zaten ciğer geliştirici toplam 6 doz önlemde aldık dedi. Artık Allahın izniyle çok şükür her şeyin en güzeli olsun düşünmeyeceğim akışına bıraktım bebeklerimle konuluyorum bol bol
Canım 32.hafta senin bebek kaç kiloyduSağlık ocağına gitmeliyim fitilim bitmiş yazdırmak için ama nasıl gidicem diye düşünüyorum sabahtan mide ağrılarım var sanırım üşüttüm belkide sabaha kadar açık yatıyorum ve ya gebelikten dolayı + belimede vuruyor ağrısı son aylar çok ağır geçiyor onu anladım ben Allah yardım etsin bizlere
Sancı için iki bebek rahim artık çok ağırlaştı o da etkiliyor olabilir ona net bir şey demek erken panik yaratır 2 gün sonra yine bi görelim nst de yine aynı çıkacak mı diye dedi kuzum emin olmak için mantıklı geldi öyle diyincesancı hakkındane dedi kuzum hoş bir şey olsa eve salmaz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?