2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende var bu tarif ettiğinin aynısı ama bende 31. Hafta civarı başladı bebek tam oraya dayanmıştı kaburgama baskı yapıyordu ve hala da aynı şekilde haftalardır hatta gittikçe daha da şiddetlendi muhtemelen büyüdüğü için. Dimdik durunca hafifliyor kolumu yukarı uzatıp biraz esniyorum öyle daha da hafifliyor ama son yaptığımda dediler ki sütun kesilir yapma öyle diye korkuttular beni öyle kalakaldım canım çok kötü bir ağrı anlıyorum seni. Ultrasonda aslında doktorun görebilir oraya baskı yaptığını

İnşaAllah İnşaAllah ben olumlu düşünmeye çalışıyorum inan şuan kaşıntı hiç gözümde değil yalnızca 37. haftaya sağlıkla girmek istiyorum bebeğimle ve gireceğiz de İnşaAllah

Başı orada dedi. Belki de baş aşağıya dönünce rahatlayacaktır o bölge. Gerçekten çok enteresan bir acı, böyle kala kalıyosun kıpırdayamıyorsun, nefesini kesiyor.

Yine inanılmaz kızardım avil alerji iğnesi yapacaklarmış sanırım bende bilmiyorum hoca iğne uygun görür bi soralım dediler neyse bebekler iyi olsun da o bana yeter
Ya kuzum kıyamam böyle mi devam edecek ne tetikliyor bunu böyle

Çok geçmiş olsun inşallah tedaviyle düzelecektir

o haftalarda bende onu çok yaşıyordum aynı şeyi söylüyordu doktorum bide çok dik duruyordu ayakta durur gibi duruşundan kaynaklı demişti şimdi pozisyonu değiştiği için nadiren yaşıyorum ciddi anlamda can acıtıyordu ama bende çok kötü oluyordum

tam yazamamışım az önce kafası tam o noktaydı ve cidden ayakta durur gibi duruyordu mahvetmişti beni o dönemler

Biraz olsun umut oldu bu bana. POzisyonu değişince rahatşayacaktır inşallah benim de. Koca kafalı kızım benim.

Alerji iğnesi oluyorum bende kuzum o kalıntı çok sor Allah yardımcın olsun inşallah endişe etme 37 de kötü bir hafta adla değil gönlünü ferah tut olabildiğince kaşıma ben kaşımaktan morarttım hep çok acyor doktorun zaten gerekli bilgiyi de verir Allahın izniyle sorunsuz su gibi geçsin zaman hareketlere dikkat et evet bana da öyle dediler takip et dediler

Ya kuzum kıyamam böyle mi devam edecek ne tetikliyor bunu böyle
Kuzum doktor nidilst diye düşünüyordum şimdi de magnezyum olabilir nidilatı bıraktık magnezyum veriyorum dedi ama avil alerji iğnesi yapmayalım çok ilaç yüklemeyelim bi dedi çıkış verdi eve

Geçmiş olsun canım bende de oluyor git gide haftalar geçince iyice nefes kesiyor keskin açıyor pozisyon kaynaklı dediler

Minyon tipli olacaktır belki annesi, doktor gelişimi ilerliyor mu durmuş mu diye görmek için çağırmıştır inşallah kilo almaya devam eder
canı. Gelişimi ondeydi önce bir hafta öndeydi sonra 4 gün öndeydi bende şeker var çok dikkat ediyorum acaba ondan mı oldu yavaşladı kilo alımı bilmiyorum.

Kızlar ölçümler hala aynı değişen bir durum yok pazartesi değil cumartesi gel bakayım nst ye gir dedi şuan yapılacak her şeyi yaptık dedi. Nst de artık ağırlaştın sancılar ondan oluyor olabilir ctesi günü yine sancı var mı yok mu bakarız zaten nidilat kullanmayacağım. Oksapar + Alfamet günde 2 kullanıcam. Yemekten 1 saat sonra sabah akşam tansiyon ölçümü evde takip dedi. Bebek hareketlerini takip et dedi. Bu saatten sonra benim düşüncem suyun gelir , tansiyonun fırlar , sancıdan duramazsın gibi sorunlarla karşılabiliriz bir ihtimal tabi bunlar illa olacak değil dedi. Zaten ciğer geliştirici toplam 6 doz önlemde aldık dedi. Artık Allahın izniyle çok şükür her şeyin en güzeli olsun düşünmeyeceğim akışına bıraktım bebeklerimle konuluyorum bol bol

Kuzum doktor nidilst diye düşünüyordum şimdi de magnezyum olabilir nidilatı bıraktık magnezyum veriyorum dedi ama avil alerji iğnesi yapmayalım çok ilaç yüklemeyelim bi dedi çıkış verdi eve
sancı hakkındane dedi kuzum hoş bir şey olsa eve salmaz ama

Sağlık ocağına gitmeliyim fitilim bitmiş yazdırmak için ama nasıl gidicem diye düşünüyorum sabahtan mide ağrılarım var sanırım üşüttüm belkide sabaha kadar açık yatıyorum ve ya gebelikten dolayı + belimede vuruyor ağrısı son aylar çok ağır geçiyor onu anladım ben Allah yardım etsin bizlere

Kuzum hayır düşünme, şükür herseyi yaptınız. Banada çarşamba duruma göre ciğer geliştirici yapacak. Bizde dün gece çıktık hastaneden. Kuzum Allah ne demişse o olacak bende tevekkül ediyorum artık beynimi sürekli kemiriyor birseyler ama düşünmeyelim stres yapmayalım, inşallah her bir gün geçmesi demek kuzum senin için kar demek. Senin zaten ikiz kuzucum, beklenen birseydi şükür bak bu zamanlara geldin. Sakin stres sıkıntı yapma

Canım 32.hafta senin bebek kaç kiloydu

sancı hakkındane dedi kuzum hoş bir şey olsa eve salmaz ama
Sancı için iki bebek rahim artık çok ağırlaştı o da etkiliyor olabilir ona net bir şey demek erken panik yaratır 2 gün sonra yine bi görelim nst de yine aynı çıkacak mı diye dedi kuzum emin olmak için mantıklı geldi öyle diyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…