Aynen öyle kuzum artık buradaki herkes öyle böyle Allahın izniyle 30 ları geçti Rrabim her zamana diyorum herkesin yardımcısı olsun inşallah hepimize sağlıklı mutlu huzurlu sevinçli vakitli doğumlar nasip olsun en güzeliKuzum hayır düşünme, şükür herseyi yaptınız. Banada çarşamba duruma göre ciğer geliştirici yapacak. Bizde dün gece çıktık hastaneden. Kuzum Allah ne demişse o olacak bende tevekkül ediyorum artık beynimi sürekli kemiriyor birseyler ama düşünmeyelim stres yapmayalım, inşallah her bir gün geçmesi demek kuzum senin için kar demek. Senin zaten ikiz kuzucum, beklenen birseydi şükür bak bu zamanlara geldin. Sakin stres sıkıntı yapma
İlaçlardan diyorlar kuzum çıktık hastaneden evde güzelce duş alır dinlenirim inşallah uyurum güzelce öyle böyle geçer zamanBi anda neden öyle olur ki insan ay inşallah sıkıntı yoktur ve taburcu olabilirsin ya
Şimdi kaç haftalıksın tam olarakİlaçlardan diyorlar kuzum çıktık hastaneden evde güzelce duş alır dinlenirim inşallah uyurum güzelce öyle böyle geçer zaman
Güneş yanığı oldum hocam güneşlendim geldim odada diyorum gülüyor beni de güldürüyor
Amin aminnn canım saol güzel dileklerin için, umarım sende bebeklerini sağlıkla hayrla kucağına alırsınAlerji iğnesi oluyorum bende kuzum o kalıntı çok sor Allah yardımcın olsun inşallah endişe etme 37 de kötü bir hafta adla değil gönlünü ferah tut olabildiğince kaşıma ben kaşımaktan morarttım hep çok acyor doktorun zaten gerekli bilgiyi de verir Allahın izniyle sorunsuz su gibi geçsin zaman hareketlere dikkat et evet bana da öyle dediler takip et dediler
32+0 canım tam bugünŞimdi kaç haftalıksın tam olarak
Kuzum şimdi baktım 32 haftada tam 2000Canım 32.hafta senin bebek kaç kiloydu
Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah canım haftası kötü değil ciğer geliştirici de vurulduysa en kısa sürede kucağına alırsın inşallahSlm mart anneleri bizim bebiş erkenci çıktı 33+4 de prematüre olarak dünyaya geldi bi hafta oldu bugün Şuan yenidoğan yoğun bakımda tedavisi yapılıyor … dualarınıza ihtiyacım var… aranızda prematüre bebeği olan anneler var mı
Canım noldu bı kaç gündür hiç okuyamadım iyimisiniz ?32+0 canım tam bugün
İki hafta daha dayanırsınız inşallah canım32+0 canım tam bugün
Erken doğum sebebiniz neydi acaba?Slm mart anneleri bizim bebiş erkenci çıktı 33+4 de prematüre olarak dünyaya geldi bi hafta oldu bugün Şuan yenidoğan yoğun bakımda tedavisi yapılıyor … dualarınıza ihtiyacım var… aranızda prematüre bebeği olan anneler var mı
Canım benim Rabbime şükür riskli zamanlarımız geçti artık gelseler bile kısa sürede küvezden çıkarlar zaten sen herseyi bilen arastiran birisin bizden cok daha fazlalarini biliyorsunKızlar ölçümler hala aynı değişen bir durum yok pazartesi değil cumartesi gel bakayım nst ye gir dedi şuan yapılacak her şeyi yaptık dedi. Nst de artık ağırlaştın sancılar ondan oluyor olabilir ctesi günü yine sancı var mı yok mu bakarız zaten nidilat kullanmayacağım. Oksapar + Alfamet günde 2 kullanıcam. Yemekten 1 saat sonra sabah akşam tansiyon ölçümü evde takip dedi. Bebek hareketlerini takip et dedi. Bu saatten sonra benim düşüncem suyun gelir , tansiyonun fırlar , sancıdan duramazsın gibi sorunlarla karşılabiliriz bir ihtimal tabi bunlar illa olacak değil dedi. Zaten ciğer geliştirici toplam 6 doz önlemde aldık dedi. Artık Allahın izniyle çok şükür her şeyin en güzeli olsun düşünmeyeceğim akışına bıraktım bebeklerimle konuluyorum bol bol
AA cnm inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın hayrlisylaSlm mart anneleri bizim bebiş erkenci çıktı 33+4 de prematüre olarak dünyaya geldi bi hafta oldu bugün Şuan yenidoğan yoğun bakımda tedavisi yapılıyor … dualarınıza ihtiyacım var… aranızda prematüre bebeği olan anneler var mı
İnşallah en kısa zamanda tedavisi biter ve sağlıkla kucağınıza alırsınızSlm mart anneleri bizim bebiş erkenci çıktı 33+4 de prematüre olarak dünyaya geldi bi hafta oldu bugün Şuan yenidoğan yoğun bakımda tedavisi yapılıyor … dualarınıza ihtiyacım var… aranızda prematüre bebeği olan anneler var mı
Islak pamuk dediginde işte egzanelerde satilan normal pamugu alıp kendimiz suyla ıslatip silicez öyle degil mi. Çok şükür bebişlerimiz çok sıcaga denk gelmiyor havanin tam iyi haline geliyor.Evet kullandım cunku asıl ilk zmnlar sureklı çiş kaka yapıyorlar ciltlerinin tahris olma zamanı tam, ben sudocremden çok memnundum bir sudo sürüyordum bir kantaron yağı, ıslak mendıli ancak dışarda kullandım evde hep ılık su ıslak pamuk çoğunluğunda da hep altını yıkadık göbeği düşünce hem bebek rahatlıyor öyle hemde pişik olmadı çok şükür, iyicede kurulaman lazım tabi ıslak kalmayacak hiç bir yeri
Seni üzmek istemem ama gerçeği duymak istersen benim ki döndü ayan baş aşağı konumda ama o sağ taraftaki batma devam ediyor malesefBiraz olsun umut oldu bu bana. POzisyonu değişince rahatşayacaktır inşallah benim de. Koca kafalı kızım benim.
Spor geçmişim yok ama hamile kalmadan önce de reformer yapıyordum o kadar. Açıkçası ev bataklık gibi, oturdukça daha fazla kendini oturmaya zorlatıyor. Bir de benim avantajım köpeğimiz var günde 2 kere onu dışarı çıkarmak zorunda olduğum için mecburen çıkıyorum yoksa belki ben de bu kadar fazla hareket edemezdimMaşallah spor geçmişiniz mi var 10.bin adımı normalde atarken zorlanıyorum değil şu halimle 1000 adım atsam maşallah diyeceğm kendime
Canım hakkınızda en güzeli en hayırlısı olsun inşallah bir an önce minnoşuna hemencecik kavuş Allahın izniyle sağ Salim sağlıcakla inşallahSlm mart anneleri bizim bebiş erkenci çıktı 33+4 de prematüre olarak dünyaya geldi bi hafta oldu bugün Şuan yenidoğan yoğun bakımda tedavisi yapılıyor … dualarınıza ihtiyacım var… aranızda prematüre bebeği olan anneler var mı
Canım iyiyiz çok şükür eve geldik 2 gün kaldık hastanede. 2 gün sonra yine bir nst kontrolümüz olacak kilo alımı var mı bakılacak inşallah tansiyon ilacı oksapar kullanıyorum tuz yasak klasikCanım noldu bı kaç gündür hiç okuyamadım iyimisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?