2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aynen öyle kuzum artık buradaki herkes öyle böyle Allahın izniyle 30 ları geçti Rrabim her zamana diyorum herkesin yardımcısı olsun inşallah hepimize sağlıklı mutlu huzurlu sevinçli vakitli doğumlar nasip olsun en güzeli
Stres çok etkiliyor kuzum evet kendimizi telkinleyelim sende endişe etme bak sen ben niqu aylarca yattık ama vücut işte yatsan da zıplasan da tepki veriyor biz önlemlerimizi alıyoruz gerisi takdiri ilahi bu günlere bu hallerimize de binlerce kez şükürler olsun diyorum ciğer geliştirici bir önlem canım biraz hareketler duruluyor ama doktorum 2 güne geçiyor dedi Allahın izniyle gönlümüze ferahlık versin rabbim ciğer geliştirici olunca egemen doğum da olacak diye bir şey yokmuş hepsi bir önlem amaçlı dün Baya burada forumlarda da okudum şimdi ciğer geliştirici olup tekil gebeler 37-38 de doğurmuş sende sakın stres yapma o yüzden bunlara önlem tedbir olarak bakıp rahatlayacağız hepimiz için en güzeli olacak eminim

Bi anda neden öyle olur ki insan ay inşallah sıkıntı yoktur ve taburcu olabilirsin ya
İlaçlardan diyorlar kuzum çıktık hastaneden evde güzelce duş alır dinlenirim inşallah uyurum güzelce öyle böyle geçer zaman
Güneş yanığı oldum hocam güneşlendim geldim odada diyorum gülüyor beni de güldürüyor

Şimdi kaç haftalıksın tam olarak

Amin aminnn canım saol güzel dileklerin için, umarım sende bebeklerini sağlıkla hayrla kucağına alırsın

Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah canım haftası kötü değil ciğer geliştirici de vurulduysa en kısa sürede kucağına alırsın inşallah

Kızlar 2. Nst kabul etti doktor çok şükür sancı kasılma çıkmadı kan sonuçlarım iyi 2hafta sonra tekrar gelicem sonrada haftada bire düşeceğiz dedi çok şükür doktoru beklerken diyetisyenle görüştüm dogum paketimdeki ortalama bir beslenme programı çıkarttı akşam eve gidince paylaşacağım sizinle de

Erken doğum sebebiniz neydi acaba?

Canım benim Rabbime şükür riskli zamanlarımız geçti artık gelseler bile kısa sürede küvezden çıkarlar zaten sen herseyi bilen arastiran birisin bizden cok daha fazlalarini biliyorsun Seninde agrin acın kaşıntın biran once gecsin insallah sag salim kavusalim su fistiklara

AA cnm inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın hayrlisyla

İnşallah en kısa zamanda tedavisi biter ve sağlıkla kucağınıza alırsınız

Islak pamuk dediginde işte egzanelerde satilan normal pamugu alıp kendimiz suyla ıslatip silicez öyle degil mi. Çok şükür bebişlerimiz çok sıcaga denk gelmiyor havanin tam iyi haline geliyor.

Maşallah spor geçmişiniz mi var 10.bin adımı normalde atarken zorlanıyorum değil şu halimle 1000 adım atsam maşallah diyeceğm kendime
Spor geçmişim yok ama hamile kalmadan önce de reformer yapıyordum o kadar. Açıkçası ev bataklık gibi, oturdukça daha fazla kendini oturmaya zorlatıyor. Bir de benim avantajım köpeğimiz var günde 2 kere onu dışarı çıkarmak zorunda olduğum için mecburen çıkıyorum yoksa belki ben de bu kadar fazla hareket edemezdim

Canım hakkınızda en güzeli en hayırlısı olsun inşallah bir an önce minnoşuna hemencecik kavuş Allahın izniyle sağ Salim sağlıcakla inşallah dualarım miniğinle
Yanlış anlamazsan erken doğum nedeni neydi bir de ciğer geliştirici oldu mu kilosu neydi?
Canım noldu bı kaç gündür hiç okuyamadım iyimisiniz ?
Canım iyiyiz çok şükür eve geldik 2 gün kaldık hastanede. 2 gün sonra yine bir nst kontrolümüz olacak kilo alımı var mı bakılacak inşallah tansiyon ilacı oksapar kullanıyorum tuz yasak klasik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…