2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım geçmiş olsun macrol ilk kez duydum kullanmadım ama düşük mg vermiş olabilir mi bir de böyle durumlarda eğer enfeksiyon ciddi anlamda yüksekse onun önüne geçmek en sağlıklısı enfeksiyon erken doğumu tetikliyor biliyorsun böyle ilaçlarla şaselerle haplarla fitillerle antibiyotiklerle bunları hafifletip yavaşlatıyor doktorlar bence o yüzden doktorun uygun olmayan bir ilaç vermemiştir diye düşünüyorum

Kontrolden ciktim kızlar hersey suyu kilosu cok iyi haftasina gore 29+4 yani 30 haftalik dedi 1450 gram olmuş 3 hafta sonra kontrol dedi. Cok agrilarim oluyor dedim sezeryandan sonra 2. Gebeliklerde agri genelde cok olur dedi. Nts ye soktu sancı gözukmuyor dedi. Harketlerini cok hissedimiyorum dedim her hareketini hissedemezsin zaten suan mesela cok hareketli dedi. Normalde 2 haftada bir cagriyordu 3 hafta sonra gorelim dedi galiba dogum icin gün vericek 33 haftalik falan olucaz

2 gün sonra bende hastanedeyiim

Ctesi miiii saat kaçta kuzum benim 12:00 tabi öncesinde Erkan hocanın katında nst ye gireceğim yer varsa sıra olursa 11 gibi nst giricem anca 12 ye biter
11de randevum 10 buçuk gibi nst için gelicem bende. Erkan hocanın katı Gülçin hanımın katı mıydı

Haklısın ama işte yine de endişeleniyor insan .. 500 mg. Doktor vardır bi bildiği

Hayırlı olsun canım, tez vakitte kavuşursunuz inşallah.
Bebeğin nasıl iyi mi, ciğer geliştirici vurulmuş muydun ? Bir de doğum yaptığını nasıl anladın

11de randevum 10 buçuk gibi nst için gelicem bende. Erkan hocanın katı Gülçin hanımın katı mıydı
Aaa şansa bak kız aynı katta olacağız neredeyse o saatlerde ben nst de sen muayenede aynen aynı kattalar canım

Sana da erken gelebilir diye mi yapıldı canım ciğer geliştirici

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün, geçmiş olsun sana da rabbim yardımcınız olsun inşallah en güzel şekilde büyür bebeğiniz ve aranıza gelir umarım

Aaa şansa bak kız aynı katta olacağız neredeyse o saatlerde ben nst de sen muayenede aynen aynı kattalar canım
O katta tek nst mi var acaba benim girdiğim Gülçin hanımın odasından önünden geçince hemen orda

Seni üzmek istemem ama gerçeği duymak istersen benim ki döndü ayan baş aşağı konumda ama o sağ taraftaki batma devam ediyor malesef
Hadi ya, bu ağrı her geçen gün daha da artıyor. İnşallah bebeği alın artık dayanamıyorum boyutuna gelmem.

Dualarım sizinle canım

Gözün aydınAllah korusun bebeğini tez bir zamanda yoğun bakımından çıksın

O katta tek nst mi var acaba benim girdiğim Gülçin hanımın odasından önünden geçince hemen orda
Aynen canım o katta tek bir tane oda var o odada 2 tane yatak var zaten küçük bir oda hemen
Bir de -1 doğumhanenin içinde nst var ama genelde 1. Katta Gülçin hocaların oradaki nst ye öncelikli sokuyorlar

Aynen canım o katta tek bir tane oda var o odada 2 tane yatak var zaten küçük bir oda hemen
Bir de -1 doğumhanenin içinde nst var ama genelde 1. Katta Gülçin hocaların oradaki nst ye öncelikli sokuyorlar
Anladıım sen nstdeyken ben muayenede olucam bakarım bi kapıdan ikiz bebiş annesine

Canım hayırlısı olsun. 30. haftalardan sonra erken doğan bebişlerde sıkıntı yaşayanı görmedim daha, br sürü şey okudum. İçini ferah tut. Zaten 33+4'te gelmiş dünyaya ve üstüne 1 hafta geçmiş bile hayırlısıyla en kısa zamanda Allahım kucağına da almayı birlikte eve gitmeyi nasip etsin

Gerizekalı ya senin durumun da 75 çok yüksek biz bile biliyoruz hemşire olarak sen nasıl yanlıştır diyorsun ihmale çanak tutuyorsun kuzum bence sen eve geçme ya hastanede ol biraz daha

Hadi ya, bu ağrı her geçen gün daha da artıyor. İnşallah bebeği alın artık dayanamıyorum boyutuna gelmem.
Ara ara ben de öyle diyorum valla insanı yoruyor o ağrı .. bi ara tam ortadaydı şuan sağda . Oturmak ayrı dert yatmak ayrı dert ayakta zaten zor napcaz bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…