Canım geçmiş olsun macrol ilk kez duydum kullanmadım ama düşük mg vermiş olabilir miKızlar bende enfeksiyon çıktı idrarda . Bol epitel bol bakteri 10-12 lökosit çıkmış . Dr direkt enfeksiyon var yazdı antibiyotik verdi macrol diye . Baya da ağır bi antibiyotikmiş. Benimle zararlı değil mi yaa acaba takıldı kafama şimdi
2 gün sonra bende hastanedeyiimCanım hakkınızda en güzeli en hayırlısı olsun inşallah bir an önce minnoşuna hemencecik kavuş Allahın izniyle sağ Salim sağlıcakla inşallahdualarım miniğinle
Yanlış anlamazsan erken doğum nedeni neydi bir de ciğer geliştirici oldu mu kilosu neydi?
Canım iyiyiz çok şükür eve geldik 2 gün kaldık hastanede. 2 gün sonra yine bir nst kontrolümüz olacak kilo alımı var mı bakılacak inşallah tansiyon ilacı oksapar kullanıyorum tuz yasak klasik
Ctesi miiii saat kaçta kuzum benim 12:002 gün sonra bende hastanedeyiim
11de randevum 10 buçuk gibi nst için gelicem bende. Erkan hocanın katı Gülçin hanımın katı mıydıCtesi miiii saat kaçta kuzum benim 12:00tabi öncesinde Erkan hocanın katında nst ye gireceğim yer varsa sıra olursa 11 gibi nst giricem anca 12 ye biter
Haklısın ama işte yine de endişeleniyor insan .. 500 mg. Doktor vardır bi bildiğiCanım geçmiş olsun macrol ilk kez duydum kullanmadım ama düşük mg vermiş olabilir mibir de böyle durumlarda eğer enfeksiyon ciddi anlamda yüksekse onun önüne geçmek en sağlıklısı enfeksiyon erken doğumu tetikliyor biliyorsun böyle ilaçlarla şaselerle haplarla fitillerle antibiyotiklerle bunları hafifletip yavaşlatıyor doktorlar bence o yüzden doktorun uygun olmayan bir ilaç vermemiştir diye düşünüyorum
Hayırlı olsun canım, tez vakitte kavuşursunuz inşallah.Slm mart anneleri bizim bebiş erkenci çıktı 33+4 de prematüre olarak dünyaya geldi bi hafta oldu bugün Şuan yenidoğan yoğun bakımda tedavisi yapılıyor … dualarınıza ihtiyacım var… aranızda prematüre bebeği olan anneler var mı
Aaa şansa bak kız aynı katta olacağız neredeyse o saatlerde ben nst de sen muayenede11de randevum 10 buçuk gibi nst için gelicem bende. Erkan hocanın katı Gülçin hanımın katı mıydı
500 mg düşük en azından canım doktor verdiyse vardır bir bildiği ben 16. Hafta da 500 mg kanda enfeksiyon çıktığı için 10 gün kullanmıştımHaklısın ama işte yine de endişeleniyor insan .. 500 mg. Doktor vardır bi bildiği
Sana da erken gelebilir diye mi yapıldı canım ciğer geliştiriciKuzum hayır düşünme, şükür herseyi yaptınız. Banada çarşamba duruma göre ciğer geliştirici yapacak. Bizde dün gece çıktık hastaneden. Kuzum Allah ne demişse o olacak bende tevekkül ediyorum artık beynimi sürekli kemiriyor birseyler ama düşünmeyelim stres yapmayalım, inşallah her bir gün geçmesi demek kuzum senin için kar demek. Senin zaten ikiz kuzucum, beklenen birseydi şükür bak bu zamanlara geldin. Sakin stres sıkıntı yapma
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün, geçmiş olsun sana daSlm mart anneleri bizim bebiş erkenci çıktı 33+4 de prematüre olarak dünyaya geldi bi hafta oldu bugün Şuan yenidoğan yoğun bakımda tedavisi yapılıyor … dualarınıza ihtiyacım var… aranızda prematüre bebeği olan anneler var mı
O katta tek nst mi var acaba benim girdiğim Gülçin hanımın odasından önünden geçince hemen ordaAaa şansa bak kız aynı katta olacağız neredeyse o saatlerde ben nst de sen muayenedeaynen aynı kattalar canım
Hadi ya, bu ağrı her geçen gün daha da artıyor. İnşallah bebeği alın artık dayanamıyorum boyutuna gelmem.Seni üzmek istemem ama gerçeği duymak istersen benim ki döndü ayan baş aşağı konumda ama o sağ taraftaki batma devam ediyor malesef
Dualarım sizinle canımSlm mart anneleri bizim bebiş erkenci çıktı 33+4 de prematüre olarak dünyaya geldi bi hafta oldu bugün Şuan yenidoğan yoğun bakımda tedavisi yapılıyor … dualarınıza ihtiyacım var… aranızda prematüre bebeği olan anneler var mı
Gözün aydınSlm mart anneleri bizim bebiş erkenci çıktı 33+4 de prematüre olarak dünyaya geldi bi hafta oldu bugün Şuan yenidoğan yoğun bakımda tedavisi yapılıyor … dualarınıza ihtiyacım var… aranızda prematüre bebeği olan anneler var mı
Aynen canım o katta tek bir tane oda var o odada 2 tane yatak var zaten küçük bir oda hemenO katta tek nst mi var acaba benim girdiğim Gülçin hanımın odasından önünden geçince hemen orda
Anladıım sen nstdeyken ben muayenede olucam bakarım bi kapıdan ikiz bebiş annesineAynen canım o katta tek bir tane oda var o odada 2 tane yatak var zaten küçük bir oda hemen
Bir de -1 doğumhanenin içinde nst var ama genelde 1. Katta Gülçin hocaların oradaki nst ye öncelikli sokuyorlar
Canım hayırlısı olsun. 30. haftalardan sonra erken doğan bebişlerde sıkıntı yaşayanı görmedim daha, br sürü şey okudum. İçini ferah tut. Zaten 33+4'te gelmiş dünyaya ve üstüne 1 hafta geçmiş bileSlm mart anneleri bizim bebiş erkenci çıktı 33+4 de prematüre olarak dünyaya geldi bi hafta oldu bugün Şuan yenidoğan yoğun bakımda tedavisi yapılıyor … dualarınıza ihtiyacım var… aranızda prematüre bebeği olan anneler var mı
Gerizekalı ya senin durumun da 75 çok yüksek biz bile biliyoruz hemşire olarak sen nasıl yanlıştır diyorsun ihmale çanak tutuyorsunNdiilat yerine bir şey vermedi kuzum hastanede sadece 2 saatte bir 10 mg magzneyum serum bağlıyorlar kasılmayı önlemek için diyorlar, sancım bağlandığım gibi zaten 38 ile başladı 45 devam etti 50 oldu 25 dk çekildi sağ bebek kilosu düşük olan bebekten başladılar inanılmaz kasılma hissettim çağırdım baktılar 65 biraz yanımda durdular sanki yaşan söylüyorum 75 lere çıktı en son 5 dk daha tutup sol bebeğe geçtiler bende dedim hiç iyi değil suratım kızardı sancıdan canım acıyor dedim ağrım var cihaz yanlış çekmiştir diyor gerçekten hemşirelerin bazıları sinirimi bozuyor ebeler daha bilgili nst konusunda bu cihaz salak mı 2 gündür normal çekiyor şimdi mi bozuldu.. sancı hissediyorum zaten kasılıyorum suratımı görmüyor musunuz dedim sinirlendirdiler doktora gösteriyorsunuz demi diyem sordum tabik idedi yine de doktoruma çıkış yapmadan anlatacağım bu durumu görürse beni gelip inşallah
Ara ara ben de öyle diyorum valla insanı yoruyor o ağrı .. bi ara tam ortadaydı şuan sağda . Oturmak ayrı dert yatmak ayrı dert ayakta zaten zor napcaz bilmiyorum :)Hadi ya, bu ağrı her geçen gün daha da artıyor. İnşallah bebeği alın artık dayanamıyorum boyutuna gelmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?