- 10 Haziran 2022
- 4.531
- 7.074
- 108
Kuzum benim hakkınızda hayırlısı olsun insallah yavrularinla en sağlıklı şekilde ve zamanda kavuşunKızlar ölçümler hala aynı değişen bir durum yok pazartesi değil cumartesi gel bakayım nst ye gir dedi şuan yapılacak her şeyi yaptık dedi. Nst de artık ağırlaştın sancılar ondan oluyor olabilir ctesi günü yine sancı var mı yok mu bakarız zaten nidilat kullanmayacağım. Oksapar + Alfamet günde 2 kullanıcam. Yemekten 1 saat sonra sabah akşam tansiyon ölçümü evde takip dedi. Bebek hareketlerini takip et dedi. Bu saatten sonra benim düşüncem suyun gelir , tansiyonun fırlar , sancıdan duramazsın gibi sorunlarla karşılabiliriz bir ihtimal tabi bunlar illa olacak değil dedi. Zaten ciğer geliştirici toplam 6 doz önlemde aldık dedi. Artık Allahın izniyle çok şükür her şeyin en güzeli olsun düşünmeyeceğim akışına bıraktım bebeklerimle konuluyorum bol bol
Ahh canım benim çok geçmiş olsunHocaya bi gösterecekler soldaki bebek bitti o mesela aynı kişi çekti 15 Max sancı çıktı sancı bile değil yani normal sağdaki bebek bence huzursuz içerde çok hareketsiz zaten o kalp atımı iyi çok şükür
Bir de yine yanaklarım kollarım bacaklarım kızardı nefes darlığı yaşıyorum bir şeyler oluyor yine bakalım belkide doktor normal diyecek
Ay evet aynen öyle ya. Şükürler olsun bebeğim için. Kesinlikle şikayet etmek istemiyorum ancak ister istemez canım çok acıyor ve geçmiyo bu acı. Sürekli. Oturamıyorum, yatamıyorum dediğin gibi. Hayırlısı artık. Açıkçası vajinal ya da sezeryan diye bir düşüncem yoktu bu haftaya kadar ancak. İlk defa bu hafta sezeryanı düşünmeye başladım. Bu acıyla uzanamıyorum bile nasıl ıkıncam etçem aklımda bir sürü düşünce oluştu.Ara ara ben de öyle diyorum valla insanı yoruyor o ağrı .. bi ara tam ortadaydı şuan sağda . Oturmak ayrı dert yatmak ayrı dert ayakta zaten zor napcaz bilmiyorum :)
Evet canım aynen ben e bebekten almıstım onları kullanıcam ilk oğlumdada öyle yapmıştımIslak pamuk dediginde işte egzanelerde satilan normal pamugu alıp kendimiz suyla ıslatip silicez öyle degil mi. Çok şükür bebişlerimiz çok sıcaga denk gelmiyor havanin tam iyi haline geliyor.
Doğrudur canım hayırlı doğumlar inşallahSpor geçmişim yok ama hamile kalmadan önce de reformer yapıyordum o kadar. Açıkçası ev bataklık gibi, oturdukça daha fazla kendini oturmaya zorlatıyor. Bir de benim avantajım köpeğimiz var günde 2 kere onu dışarı çıkarmak zorunda olduğum için mecburen çıkıyorum yoksa belki ben de bu kadar fazla hareket edemezdim
Teşekkür ederim hepimiz için umarımDoğrudur canım hayırlı doğumlar inşallah
Kuzum benim dün 1880 çıktı. Kilo alımımı yavaşladı anlamadım ya, cok üzülüyorum inan ki dr çarşamba tekrar gideceğim. Pazartesi sandım ama çarşamba gelin demiş bakalım ne diyecekKuzum şimdi baktım 32 haftada tam 2000
Kuzum en son kontrölden sonra 200 Gr almışmı?önemli olan bu bak mesela şubat grupunda 34 haftada 2700 MaşAllah bebişleri olanlar var ama ben 34 haftada doktora gidicem 2400 görsem sevinirimKuzum benim dün 1880 çıktı. Kilo alımımı yavaşladı anlamadım ya, cok üzülüyorum inan ki dr çarşamba tekrar gideceğim. Pazartesi sandım ama çarşamba gelin demiş bakalım ne diyecek
Benimki de hala 3 haftada bir çağırdı 31+0 da gittiğimdekızlar selam biz de kontrolden geldik şimdi. 30+6 yız kilosu 2079, boyumuz 43 cm. 26dan beri baş geliş pozisyonundayız. doğumla ilgili konuşmadık daha, nst istemedi kafamız 2 hafta önden gidiyor ama normal doğuma bi sakıncası yok dedi. 1 ay sonra çağırdı, siz 2şer haftalara düştünüz beni neden çağırmıyor acaba
Canım 8 günde 160 gram almışKuzum en son kontrölden sonra 200 Gr almışmı?önemli olan bu bak mesela şubat grupunda 34 haftada 2700 MaşAllah bebişleri olanlar var ama ben 34 haftada doktora gidicem 2400 görsem sevinirimve bence doktorumda iyi söylicek çünkü önemli en son olan kontröl
Çok güzel bence 2 hafta bile diğil 2 hafta olsaydı 200 olucaktı canım..doktorum bana diyor sık sık gelince çok beklenilmez...bende geçen defa çok stres oldum ama sonra anladımki sonuçta her çocuk farklı ve en son kontröle göre fazla almasıda iyi diğil..boşuna üzülüyorsunCanım 8 günde 160 gram almış
2 haftaya düşeriz diye sevinerek gitmiştimBenimki de hala 3 haftada bir çağırdı 31+0 da gittiğimde
Senin demek ki riskli bir durumun yok henüz o yüzden 1 ay sonraya çağırmıştır evham yapmana gerek yok bence , zaten eğer şikayetin olursa sen randevu alıp gidebilirsin zaten , ben hem özel muayeneye hem araştırma hastanesine gidiyorum bebişimi meraktankızlar selam biz de kontrolden geldik şimdi. 30+6 yız kilosu 2079, boyumuz 43 cm. 26dan beri baş geliş pozisyonundayız. doğumla ilgili konuşmadık daha, nst istemedi kafamız 2 hafta önden gidiyor ama normal doğuma bi sakıncası yok dedi. 1 ay sonra çağırdı, siz 2şer haftalara düştünüz beni neden çağırmıyor acaba
çok emin rahat bi doktor o da öyle düşündü muhtemelen ama insan 1 ayda çok özlüyor zaman geçmiyor sankiSenin demek ki riskli bir durumun yok henüz o yüzden 1 ay sonraya çağırmıştır evham yapmana gerek yok bence , zaten eğer şikayetin olursa sen randevu alıp gidebilirsin zaten , ben hem özel muayeneye hem araştırma hastanesine gidiyorum bebişimi meraktan
Valla ben düzenli iki tarafa da gittiğim için pek fark etmiyorlar özel muayeneye gittiğim doktor , araştırmada tahlillerimi yaptırdığım için ses çıkarmıyor , araştırma dahi perinatologa da özel muayeneye gittiğimi söylemiyorumçok emin rahat bi doktor o da öyle düşündü muhtemelen ama insan 1 ayda çok özlüyor zaman geçmiyor sankidevlete en son gittiğimde özelden geldiğim için surat yemiştim şimdi cesaret edemiyorum
Ayy evet kız gel bi kafa uzat oralardaysam bi helloAnladıım sen nstdeyken ben muayenede olucam bakarım bi kapıdan ikiz bebiş annesine
Sinir oldum kuzum bende doktora söyledim doktorum iki bebek ağırlığından artık rahmin sık sık kasıla işit ama bu kasılma gerçek mi düzenli mi düzensiz mi ondan emin olmak lazım acele karar vermeyelim 2 güne yine nst + kontrol olacak inşallahGerizekalı ya senin durumun da 75 çok yüksek biz bile biliyoruz hemşire olarak sen nasıl yanlıştır diyorsun ihmale çanak tutuyorsunkuzum bence sen eve geçme ya hastanede ol biraz daha
İyiyiz kuzum çok şükür teşekkür ederim
Canım çok geçmiş olsunBenim doğum çantamı hazırlamam lazım artık, deprem oldu yine malatyada, ben gaziantepteyım 10. Katta evım çılgınlar gibi hissediyoruz her depremi. Kadın gelecek haftaya ütüler için ama ben yapabıldiğim kadarını yapsam mı acaba diyorumayakta çok duramıyorum gerçi dik olarakta çok oturamıyorım
Oy maşallah canım çok güzelkızlar selam biz de kontrolden geldik şimdi. 30+6 yız kilosu 2079, boyumuz 43 cm. 26dan beri baş geliş pozisyonundayız. doğumla ilgili konuşmadık daha, nst istemedi kafamız 2 hafta önden gidiyor ama normal doğuma bi sakıncası yok dedi. 1 ay sonra çağırdı, siz 2şer haftalara düştünüz beni neden çağırmıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?