benimki e nabızdan görüp ee özele gitmöşsön orda yaptırsaydın diyip trip atmıştındndkdk sen en iyisini yapmışsın canım özlemeden görüyorsun hemen :))Valla ben düzenli iki tarafa da gittiğim için pek fark etmiyorlar özel muayeneye gittiğim doktor , araştırmada tahlillerimi yaptırdığım için ses çıkarmıyor , araştırma dahi perinatologa da özel muayeneye gittiğimi söylemiyorum
Tövbe yabenimki e nabızdan görüp ee özele gitmöşsön orda yaptırsaydın diyip trip atmıştındndkdk sen en iyisini yapmışsın canım özlemeden görüyorsun hemen :))
Huhuu ikiz annesi derim artık ebe kesin kovalarAyy evet kız gel bi kafa uzat oralardaysam bi hello
Sinir oldum kuzum bende doktora söyledim doktorum iki bebek ağırlığından artık rahmin sık sık kasıla işit ama bu kasılma gerçek mi düzenli mi düzensiz mi ondan emin olmak lazım acele karar vermeyelim 2 güne yine nst + kontrol olacak inşallahşimdilik eve çıkıl verdi kuzum geldim bi güzel uyudum evde
İyiyiz kuzum çok şükür teşekkür ederimeve geçtik bugün 2 güne yine doktor bakmak için çağırdı bugün 10. Gün sağdaki bebek kilosu hala 1700 gr şuan için bi gelişme yok kan sulandırıcı kullanmaya başladım bebişler hareketli değil kuzum maalesef daha yani soldaki hafif balık gibi kayıyor bazen ama sağdakini dün öğlenden beri hissedemiyorum o küçük kalanı en son dün öğlen ayaklarını uzatırken dılardan çok güzel hissediliyordu ama nst de çok şükür iyiler ikiside doktorum hareketler Ctesi gününe düzelir 2 gün kortizonlu iğne mayıştırır strese soktuğu için ciğer geliştirici dedi
Canım çok geçmiş olsunstressiz sakince halletmeye çalış kendini de çok fazla yormadan halledersin inşallah
Oy maşallah canım çok güzel
Bazı doktorlar kendi yöntemleri değişiyor kuzum çok şükür her şey yolunda demek ki bir aciliyet sezmemiş şuan ters giden bir durum aklında bir soru işareti yoktur doktorunun merak etme
inşallah kuzumm ben de öyle düşünüp rahatlarım kendimiAyy evet kız gel bi kafa uzat oralardaysam bi hello
Sinir oldum kuzum bende doktora söyledim doktorum iki bebek ağırlığından artık rahmin sık sık kasıla işit ama bu kasılma gerçek mi düzenli mi düzensiz mi ondan emin olmak lazım acele karar vermeyelim 2 güne yine nst + kontrol olacak inşallahşimdilik eve çıkıl verdi kuzum geldim bi güzel uyudum evde
İyiyiz kuzum çok şükür teşekkür ederimeve geçtik bugün 2 güne yine doktor bakmak için çağırdı bugün 10. Gün sağdaki bebek kilosu hala 1700 gr şuan için bi gelişme yok kan sulandırıcı kullanmaya başladım bebişler hareketli değil kuzum maalesef daha yani soldaki hafif balık gibi kayıyor bazen ama sağdakini dün öğlenden beri hissedemiyorum o küçük kalanı en son dün öğlen ayaklarını uzatırken dılardan çok güzel hissediliyordu ama nst de çok şükür iyiler ikiside doktorum hareketler Ctesi gününe düzelir 2 gün kortizonlu iğne mayıştırır strese soktuğu için ciğer geliştirici dedi
Canım çok geçmiş olsunstressiz sakince halletmeye çalış kendini de çok fazla yormadan halledersin inşallah
Oy maşallah canım çok güzel
Bazı doktorlar kendi yöntemleri değişiyor kuzum çok şükür her şey yolunda demek ki bir aciliyet sezmemiş şuan ters giden bir durum aklında bir soru işareti yoktur doktorunun merak etme
hobilerimin arasında doktordan trip yemek var djdjdkskskTövbe yadoktordan da trip yemedim demezsin artık
Hahaha yok kız nst boş olur bence o günHuhuu ikiz annesi derim artık ebe kesin kovalar
Kızarıklıklarım geçti kuzum şükür evdeyim pazartesi demişti ama hastaneden çıkmadan yine gördü bu cumartesi 2 gün sonra görmek istediinşallah kuzumm ben de öyle düşünüp rahatlarım kendimisen nasılsın konuşmaların hepsini okuyamadım kızarıkların ne durumda pazartesi mi gideceksin canım tekrardan
Kuzuşum nasılsın nasıl oldun iyi misin ?Kızarıklıklarım geçti kuzum şükür evdeyim pazartesi demişti ama hastaneden çıkmadan yine gördü bu cumartesi 2 gün sonra görmek istedi
Ya bir kere siz evlisiniz ve bebeniz olacak. Ne demek seni ilgilendirmezmiş. Abin imzayı attıktan sonra bitti o iş. Abin kendi yuvasını kurdu ve o yuvada alınacak her karar karı-kocanın birlikte vereceği kararlardır. Konu anne-baba-kardeş dahi olsa. eşin de ağzının payını vermiş işte.Kuzular bahsetmiştim sizlere görümcemle olan kredi mevzularını mesaj atmıştım bizim ihtiyacımız olabilir sen hele bir dur diyeneyse bu ertesi gün bana olur olmadık mesaj attı yok beni ilgilendirmezmis de yok abisiyle arasındaymiş da ben de bir güzel ağzının payını verdim kvyi aradım kızına terbiseyisini ver ben veririm yoksa diye onu da hasladim o da kızım kabahatli diyemedi bile.Esim de kız kardeşine tepki gösterdi doğal olarak konuşmalarına dikkat et diye azarladı. Ne fitne fucurlugum kaldı ne birşey.. incelediği yerden koptu anlayacağınız
çok güzel haberlerle gel inşallah kuzumKızarıklıklarım geçti kuzum şükür evdeyim pazartesi demişti ama hastaneden çıkmadan yine gördü bu cumartesi 2 gün sonra görmek istedi
seni ilgilendirmezmiş de kimi ilgilendirirmiş çok pardon alt komşuyu muKuzular bahsetmiştim sizlere görümcemle olan kredi mevzularını mesaj atmıştım bizim ihtiyacımız olabilir sen hele bir dur diyeneyse bu ertesi gün bana olur olmadık mesaj attı yok beni ilgilendirmezmis de yok abisiyle arasındaymiş da ben de bir güzel ağzının payını verdim kvyi aradım kızına terbiseyisini ver ben veririm yoksa diye onu da hasladim o da kızım kabahatli diyemedi bile.Esim de kız kardeşine tepki gösterdi doğal olarak konuşmalarına dikkat et diye azarladı. Ne fitne fucurlugum kaldı ne birşey.. incelediği yerden koptu anlayacağınız
Ay evet evet ben aralarına girmismisimYa bir kere siz evlisiniz ve bebeniz olacak. Ne demek seni ilgilendirmezmiş. Abin imzayı attıktan sonra bitti o iş. Abin kendi yuvasını kurdu ve o yuvada alınacak her karar karı-kocanın birlikte vereceği kararlardır. Konu anne-baba-kardeş dahi olsa. eşin de ağzının payını vermiş işte.
Hem suçlu hem güçlü.Bizim bir ihtiyacimiz var mı diye sorduğunuz yok sen kocaya gideceksin diye benim eşime kredi çektircen parasını verecekmis haspam benim bir dünya ödemem var belki ben cekecem kredi önümde bı Dünya iş bunları beynin basmıyor amaseni ilgilendirmezmiş de kimi ilgilendirirmiş çok pardon alt komşuyu mubencil düşüncesiz insanlardan nefret ediyorum ya
İyiyim çok şükür kuzum sadece yatınca nefesim kesiliyor oturuyorum sadece boş boş gece nasıl uyurum bilmiyorum hastane yatağı eğimliydi ya oturarak uyuyordum şimdi evde zorlandım biKuzuşum nasılsın nasıl oldun iyi misin ?
Kuzum olaylar kopmuş ama başta böyle olması ilerisi için hayırlısı olmuş bence burada karlı çıkan siz oldunuz emin olKuzular bahsetmiştim sizlere görümcemle olan kredi mevzularını mesaj atmıştım bizim ihtiyacımız olabilir sen hele bir dur diyeneyse bu ertesi gün bana olur olmadık mesaj attı yok beni ilgilendirmezmis de yok abisiyle arasındaymiş da ben de bir güzel ağzının payını verdim kvyi aradım kızına terbiseyisini ver ben veririm yoksa diye onu da hasladim o da kızım kabahatli diyemedi bile.Esim de kız kardeşine tepki gösterdi doğal olarak konuşmalarına dikkat et diye azarladı. Ne fitne fucurlugum kaldı ne birşey.. incelediği yerden koptu anlayacağınız
Kuzum sancılarım kasılmalarım sanki durdu, ama endol fitili bir gün kullanacağım bir gün kullanmayacağım. Birde kilo durumuna çok takıldım ya niye bu kadar az aldı acaba yanlış mı ölçtü diyorumİyiyim çok şükür kuzum sadece yatınca nefesim kesiliyor oturuyorum sadece boş boş gece nasıl uyurum bilmiyorum hastane yatağı eğimliydi ya oturarak uyuyordum şimdi evde zorlandım bi
Sen nasıl oldun nasıl hissediyorsun
sen aynı şeyi yapsan bu kadar doğal bi durum olarak görür müydü acaba, borçları biter bitmez bi kredi de siz isteyin ondan bakalım çekecek mi çekmezse de bi daha sizden bişey isteyemez en azındanHem suçlu hem güçlü.Bizim bir ihtiyacimiz var mı diye sorduğunuz yok sen kocaya gideceksin diye benim eşime kredi çektircen parasını verecekmis haspam benim bir dünya ödemem var belki ben cekecem kredi önümde bı Dünya iş bunları beynin basmıyor ama
enfeksiyon çok çok daha zararlı öyle düşünme kuzumKızlar bende enfeksiyon çıktı idrarda . Bol epitel bol bakteri 10-12 lökosit çıkmış . Dr direkt enfeksiyon var yazdı antibiyotik verdi macrol diye . Baya da ağır bi antibiyotikmiş. Benimle zararlı değil mi yaa acaba takıldı kafama şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?