- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 48
- 33
Eşim için üzüldüm sadece kendi adıma çok mutluyum.ay neler neler kız beynini yikamışım ben eşimin gözleri kör olmuş doğruyu goremiyormus kör etmisim adamıKuzum olaylar kopmuş ama başta böyle olması ilerisi için hayırlısı olmuş bence burada karlı çıkan siz oldunuz emin ol
Asla içemiyorum ya midem almıyor yoğurt ve kefir sadeceKızlar benim doktorum direk süt içmemi önermiyor asla, bende şöyle bir yazı buldum. Sizler süt içiyor musunuz ?
Bir lirasını vermez öyle bir insan.ben buna bize hic kimse bir ihityaciniz var mı diye sordu mu diyorum herkesin durumu belliymiş benim onlardan nasıl bir beklentim olurmuşsen aynı şeyi yapsan bu kadar doğal bi durum olarak görür müydü acaba, borçları biter bitmez bi kredi de siz isteyin ondan bakalım çekecek mi çekmezse de bi daha sizden bişey isteyemez en azından
ay kıza bak onun gibilere de ayranı yok içmeye diye bir atasözü var o yakışıyor az yesin de fazla alsın sana ne o evlenecekse sen de doğuracaksın güya hala olacak aman boşver en iyisini yaptınBir lirasını vermez öyle bir insan.ben buna bize hic kimse bir ihityaciniz var mı diye sordu mu diyorum herkesin durumu belliymiş benim onlardan nasıl bir beklentim olurmuşe senin de olmasın o zaman
Bnce böylesi daha iyi olmuşBir lirasını vermez öyle bir insan.ben buna bize hic kimse bir ihityaciniz var mı diye sordu mu diyorum herkesin durumu belliymiş benim onlardan nasıl bir beklentim olurmuşe senin de olmasın o zaman
Cnm enfeksiyon savaşçıları olarak bnde antıbıyotık kullandım, macrolu bılıyorum.Kızlar bende enfeksiyon çıktı idrarda . Bol epitel bol bakteri 10-12 lökosit çıkmış . Dr direkt enfeksiyon var yazdı antibiyotik verdi macrol diye . Baya da ağır bi antibiyotikmiş. Benimle zararlı değil mi yaa acaba takıldı kafama şimdi
Öyle zaten bizim burda g*t* aydan görünüyor derler o misal sen isterken iyiay kıza bak onun gibilere de ayranı yok içmeye diye bir atasözü var o yakışıyor az yesin de fazla alsın sana ne o evlenecekse sen de doğuracaksın güya hala olacak aman boşver en iyisini yaptın
Ay hem nasıl döktüm ona ayrı annesine ayrı babasına ayrı hepsini elekten geçirdimBnce böylesi daha iyi olmuşiçini dökseydin iyice
Almak istiyordum bir kaç tane video gördüm şimdilik almıcam zaten kontröle gidince doktora o zaman sorarımKızlar pusetlerinize minder koyacak mısınız ? İlk zamanlar sert yerde yatirin diyorlar ya alip almamakta kararsızım pusetimizde ekstra dolgu var zaten bebege uyumlu ekstra minder fazla mi gelir
Benim bebek arabası pusetli değil. Hastaneden çıkarken taşıyacağımız bir puset var. Hastaneye getir götür için oto koltuğu gibi. Onda da minik bir minder var. Arkadaş verdi kendi kullandığı puset ve minderi. Kullanacağım sanırım. Kısa süreli zaten git gelde.Kızlar pusetlerinize minder koyacak mısınız ? İlk zamanlar sert yerde yatirin diyorlar ya alip almamakta kararsızım pusetimizde ekstra dolgu var zaten bebege uyumlu ekstra minder fazla mi gelir
Sana da geçmiş olsun canım inşallah geçer o zaman enfeksiyon korkuttu beni eczacı da ilk üç ay kullanılmaz ama son üç ay kullanılabilir demiş eşimeCnm enfeksiyon savaşçıları olarak bnde antıbıyotık kullandım, macrolu bılıyorum.
Bi kaç çeşit var gebelikte verılen. Macrol verılıyo mu tam bılmıyorum ama verılmese doktor yazmazdı heralde.
Geçmiş olsun, bol bakteri bndede var, epitel, lokosit 1 aydır düştü bayaa.
Ben kullandım canım oğlumda da, bunda da kullanıcam çünkü o puset lere bebeği koyunca iki büklüm oluyorlar emın ol o daha tehlıkeli, bel destekli mınderler var sevı bebenın ben ondan almıstım hatta bugun yıkadım kullanıcam, düz zemınde yatması sağlıklı olan, iki büklüm olması değilKızlar pusetlerinize minder koyacak mısınız ? İlk zamanlar sert yerde yatirin diyorlar ya alip almamakta kararsızım pusetimizde ekstra dolgu var zaten bebege uyumlu ekstra minder fazla mi gelir
Bizimde görüş günümüz inşallah saat 14.30da bizm nst 35.haftadan itibarenmjs suanda 34.haftamizYarın görüş günümüzinşallah kızçem kilo almıştır bolca kaşar muz ve ceviz yedim ayy bir de ilk nst deneyimi olacak çok heyecanlı
Canım benim pusetim de de var yenidoğan destek minderi ben almiycamKızlar pusetlerinize minder koyacak mısınız ? İlk zamanlar sert yerde yatirin diyorlar ya alip almamakta kararsızım pusetimizde ekstra dolgu var zaten bebege uyumlu ekstra minder fazla mi gelir
Hadi hayırlı haberle gel kuzum inşallah güzel güzel büyümüştür miniğinYarın görüş günümüzinşallah kızçem kilo almıştır bolca kaşar muz ve ceviz yedim ayy bir de ilk nst deneyimi olacak çok heyecanlı
Sende hayırlı haberlerle gel kuzum bebiş dönmüştür inşallahBizimde görüş günümüz inşallah saat 14.30da bizm nst 35.haftadan itibarenmjs suanda 34.haftamiz
Kuzum sen son kaç hafta kaç kilo idi, güzel haberler ile gel canımYarın görüş günümüzinşallah kızçem kilo almıştır bolca kaşar muz ve ceviz yedim ayy bir de ilk nst deneyimi olacak çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?