2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kıyamamm vallahi Allah yardım etsin

Benim durumumda sizin gibi aynı, enerjimi sanki şırınga ile boşaltmışlar vücudumdan,sürekli bulantım var prilama rağmen,su içsem midem yanıyor,iki iş yapıyorum üçüncü de hop uzanırken buluyorum kendimi, geneldede uzanıyorum zaten bugün müthiş sırtım ağrıyor mesela ve ilk hamilelegimde böyle geçmişti doğuma kadar 12 kg vermiştim tükürcüğümü bile yutamiyodum yine yutamıyorum elimde peceteyle dolaşıyorum şuan 13. Haftadayim bir umut gecer diye bekliyorum ama geçmiyor ilkindede geçmemişti

Bende saçımı artık taramaya üşeniyorum kolum havada sürekli uğraşamıyorum bir de iyice uzadı belime geldi vitaminlerden diyorum kestiricem omuzlarıma kadar o olacak kolon uğraşamam bu saçla saldım topuz yapıyorum hep 4. Ayda belki kestiririm artık bulantılarla yaşamaya alışıyorum zaten sürekli yatıyorum yemek adı duymak istemiyorum o kadar geçer dediler geçmedi

Bende hep peynir ekmek yiyorum, kuru kraker falan bendede biraz kilo yaptı sanırım bu durum sürekli beyaz ekmek yiyorum. Gerçekten çok zor nasıl geçecek prilamı içtiğimiz halde bu halde isek birde içmesek acaba nasıl olacak bilmiyorum. Artık etrafımdakiler abarttığımı düşünecek diye çok korkuyorum

Ben de kestirmek istiyorum ama batıl inançlar engeliyor

Benim de öyle. Belimden aşağıda saçlarım. Acil kestirmem lazım

Sizde kullaniyormusunuz prilam evet bir tık kusmayı durduruyor ama bulantıyı asla,arkadaşım kullanmıştı hamileliginde prilami içip dilediginde yiyip icebiliyordu nerde bizde suyu yudum yudum içiyorum, bende ekmeği kizartarak yiyebiliyorum ozaman midemi bastırıyor geliyor,Ah abartıp naz yapicak durumumuz olsa da yapsak ama yaşayan çeker bilir,çekmeyen gerçekten anlamiyor abartı geliyor zaten

Benim de öyle. Belimden aşağıda saçlarım. Acil kestirmem lazım
Benimde öyle popoma kadar boyum da 1.72 vallahi hayatımda ilk defa saçımı kestirmeyi düşünüyorum, ah canım dua et bana benimde geçsin inan bak etrafımdakiler abartıyor diye düşünecek korkuyorum ama kalkamıyorum yataktan mide bulantısından 4 haftadır sadece doktora giderken dışarı çıkıyorum

Merhaba öğrendiğim günden beridir normal kılıyorum ama sadece farzları kılıyorum karın büyüdükçe zaten normal kılınmıyormuş zorlayana kadar beni normal kılmaya devam edeceğim inşallah

Ay canım aynen arkadaşım da diyor prilam bana çok iyi geldi. Ama bana zerre iyi gelmiyor. Dediğimde cok çok haklısın yemek yemekten nefret ettim, acıkmıyorum bile inan zorla yiyorum keşke böyle olmasam dileğim gibi yesem içsem de kimseye ihtiyacım olmasa vallahi her gün ağlıyorum resmen

Bnımde içim rahat değil
Secdeye varamıyorum hüşu içinde kılamıyorum, yat kalk yapmıyım dıye..
Bişy olur dıye korkuyorum

Kıyamda ayakta duruyorum ama eğilince secdede tabureye oturuyorum
Merhaba, yapamamanın sebebi var mı canım yoksa korku mu sadece? Ben direkt kılıyorum da 6 haftalık olacam bi şey olmaz diye düşünüyordum

inan çoğumuz böyleyiz üzülme doktor kahvaltı çok önemli diyor kibrit kutusu kadar peynir yiyemiyorum hiç hoşlanmazdım zaten kahvaltıdan öğle akşam yemeklerim hepsi zorla karnımı doyurmadan yarım yamalak sofradan kalkıyorum hamile değilde hasta gibiyim ama olsun bugünler geçecek çok az kaldı ve gülerek anlatacağız inşallah

Ah canım inşallah hepimiz rahat rahat atlatırız, iştahımızda şikayet ederiz inşallah bazen korkuyorum hiç yararlı şeyler yiyemiyoruz acaba bebekler besleniyor mu ben aç geziyorum resmen ne yumurta ne süt ceviz falan hiç birini yemiyorum

Kızlar selam bana doktor 12. Haftadan sonra takviye olarak imom omega diye bir vitamin verdi. Yalnız kullandığımdan beri gaz şişkinlik hazımsızlık yaptı. Benim gibi kullanan varmı ve böyle sorunlar yaşayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…