Canım yiyorum ama hiç geçmiyor denemediğin şey kalmadı, yemek yemeyi çok seven biriydim canım hiç birsey istemiyor ne zaman düzelecek acaba bu durum kendimi çok cansız halsiz hissediyorum saçımı bile tarayamıyorum o kadar diyeyim
Amin canım, ama depresyon gibi sürekli midem bulanıyor tabiki şükür bebeğim benimle diyorum, ama çok zor 6.haftadan beri böyleyim hiç geçmedi giderek arttı.
Amin canım, ama depresyon gibi sürekli midem bulanıyor tabiki şükür bebeğim benimle diyorum, ama çok zor 6.haftadan beri böyleyim hiç geçmedi giderek arttı.
arkadaşlar merhaba içinizden benim gibi olan var mı ya ben çok halsizim, kendimi hiç iyi hissetmiyorum sürekli miden bulanıyor, yanıyor hiç yemek yiyemiyorum yataktan kalkamıyorum sürekli uzanıyorum, ya bunlar normal mi ? Nasıl geçecek bilmiyorum. Mide bulantım asla geçmiyor ;(
Benim durumumda sizin gibi aynı, enerjimi sanki şırınga ile boşaltmışlar vücudumdan,sürekli bulantım var prilama rağmen,su içsem midem yanıyor,iki iş yapıyorum üçüncü de hop uzanırken buluyorum kendimi, geneldede uzanıyorum zaten bugün müthiş sırtım ağrıyor mesela ve ilk hamilelegimde böyle geçmişti doğuma kadar 12 kg vermiştim tükürcüğümü bile yutamiyodum yine yutamıyorum elimde peceteyle dolaşıyorum şuan 13. Haftadayim bir umut gecer diye bekliyorum ama geçmiyor ilkindede geçmemişti
Sende benim gibisin canım, ya normalde çok hareketli idim şimdi yatakla yatıyorum Depresyona girdim resmen hiç birsey yapamıyorum. Saçımı tarayamıyorum o dereceyim ne zaman geçecek bu hal doktorum kendini salma diyor ama inan o kadar kötüyüm ki
Bende saçımı artık taramaya üşeniyorum kolum havada sürekli uğraşamıyorum bir de iyice uzadı belime geldi vitaminlerden diyorum kestiricem omuzlarıma kadar o olacak kolon uğraşamam bu saçla saldım topuz yapıyorum hep 4. Ayda belki kestiririm artık bulantılarla yaşamaya alışıyorum zaten sürekli yatıyorum yemek adı duymak istemiyorum o kadar geçer dediler geçmedi
Benim durumumda sizin gibi aynı, enerjimi sanki şırınga ile boşaltmışlar vücudumdan,sürekli bulantım var prilama rağmen,su içsem midem yanıyor,iki iş yapıyorum üçüncü de hop uzanırken buluyorum kendimi, geneldede uzanıyorum zaten bugün müthiş sırtım ağrıyor mesela ve ilk hamilelegimde böyle geçmişti doğuma kadar 12 kg vermiştim tükürcüğümü bile yutamiyodum yine yutamıyorum elimde peceteyle dolaşıyorum şuan 13. Haftadayim bir umut gecer diye bekliyorum ama geçmiyor ilkindede geçmemişti
Bende hep peynir ekmek yiyorum, kuru kraker falan bendede biraz kilo yaptı sanırım bu durum sürekli beyaz ekmek yiyorum. Gerçekten çok zor nasıl geçecek prilamı içtiğimiz halde bu halde isek birde içmesek acaba nasıl olacak bilmiyorum. Artık etrafımdakiler abarttığımı düşünecek diye çok korkuyorum
Bende saçımı artık taramaya üşeniyorum kolum havada sürekli uğraşamıyorum bir de iyice uzadı belime geldi vitaminlerden diyorum kestiricem omuzlarıma kadar o olacak kolon uğraşamam bu saçla saldım topuz yapıyorum hep 4. Ayda belki kestiririm artık bulantılarla yaşamaya alışıyorum zaten sürekli yatıyorum yemek adı duymak istemiyorum o kadar geçer dediler geçmedi
Bende hep peynir ekmek yiyorum, kuru kraker falan bendede biraz kilo yaptı sanırım bu durum sürekli beyaz ekmek yiyorum. Gerçekten çok zor nasıl geçecek prilamı içtiğimiz halde bu halde isek birde içmesek acaba nasıl olacak bilmiyorum. Artık etrafımdakiler abarttığımı düşünecek diye çok korkuyorum
Benimde öyle popoma kadar boyum da 1.72 vallahi hayatımda ilk defa saçımı kestirmeyi düşünüyorum, ah canım dua et bana benimde geçsin inan bak etrafımdakiler abartıyor diye düşünecek korkuyorum ama kalkamıyorum yataktan mide bulantısından 4 haftadır sadece doktora giderken dışarı çıkıyorum
Cnm bol su içilince zaten ben wcden cıkamıyorum
Ama o kdr bol su içemıyorum işte
İçsem zten sık wc gdicem
Normalde beyaz dut kurusu sabh akşam ama bn bısey olur dıye sadece sabahları içiyorum,
Kızlar birde bısey soracagım size
Namaz kılan arkadaşlar, namazlarınızı ayaktamı kılıyorsunuz, bn 1 aydır oturarak kılıyorum, bazen çokmu erken başladım, veren zaten Allah dıyorum
Merhaba öğrendiğim günden beridir normal kılıyorum ama sadece farzları kılıyorum karın büyüdükçe zaten normal kılınmıyormuş zorlayana kadar beni normal kılmaya devam edeceğim inşallah
Ay canım aynen arkadaşım da diyor prilam bana çok iyi geldi. Ama bana zerre iyi gelmiyor. Dediğimde cok çok haklısın yemek yemekten nefret ettim, acıkmıyorum bile inan zorla yiyorum keşke böyle olmasam dileğim gibi yesem içsem de kimseye ihtiyacım olmasa vallahi her gün ağlıyorum resmen
Ay canım aynen arkadaşım da diyor prilam bana çok iyi geldi. Ama bana zerre iyi gelmiyor. Dediğimde cok çok haklısın yemek yemekten nefret ettim, acıkmıyorum bile inan zorla yiyorum keşke böyle olmasam dileğim gibi yesem içsem de kimseye ihtiyacım olmasa vallahi her gün ağlıyorum resmen
inan çoğumuz böyleyiz üzülme doktor kahvaltı çok önemli diyor kibrit kutusu kadar peynir yiyemiyorum hiç hoşlanmazdım zaten kahvaltıdan öğle akşam yemeklerim hepsi zorla karnımı doyurmadan yarım yamalak sofradan kalkıyorum hamile değilde hasta gibiyim ama olsun bugünler geçecek çok az kaldı ve gülerek anlatacağız inşallah
inan çoğumuz böyleyiz üzülme doktor kahvaltı çok önemli diyor kibrit kutusu kadar peynir yiyemiyorum hiç hoşlanmazdım zaten kahvaltıdan öğle akşam yemeklerim hepsi zorla karnımı doyurmadan yarım yamalak sofradan kalkıyorum hamile değilde hasta gibiyim ama olsun bugünler geçecek çok az kaldı ve gülerek anlatacağız inşallah
Ah canım inşallah hepimiz rahat rahat atlatırız, iştahımızda şikayet ederiz inşallah bazen korkuyorum hiç yararlı şeyler yiyemiyoruz acaba bebekler besleniyor mu ben aç geziyorum resmen ne yumurta ne süt ceviz falan hiç birini yemiyorum
Kızlar selam bana doktor 12. Haftadan sonra takviye olarak imom omega diye bir vitamin verdi. Yalnız kullandığımdan beri gaz şişkinlik hazımsızlık yaptı. Benim gibi kullanan varmı ve böyle sorunlar yaşayan.