2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım çok çok geçmiş olsun, bu tansiyon olayı ne kadar pik yaptı herkeste çıkmaya başladı tövbe yarabbi Allah size bağışlasın kuzum vaktinde gelsin inşallah dikkat et kendine bebişin iyi olmasına çok sevindim

Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım inşallah

Kuzum kiloya takılma 8 günde 160 gr almış demedin mi , haftada 200 makul dert etme gerçekten stres etkiler
Hazırlıklar tamam kuzum arabaya bagaja koyacağız hafta sonu her ihtimale karşı nasipse.
Tansiyon ölme saatim 23:30 kuzum daha hiç bakmadım ama hareket hala sağdaki bebekte yok soldaki de çok hafif yine

Ayyy fitnelik yapmış tam gıcık oldum canım hamilesin sen ne böyle kin nefret

Kuzum çook sevindim geçmiş olsun, zor iki gün yaşadık, inşallah zamanında alacağız bebeklerimizi

Şükür canım dikkat ederek su gibi geçer zaman hayırlısıyla inşallah merak etme

Hahaha yok kız nst boş olur bence o gün bazen o kadar boş oluyor ki iki cihazı aynı anda bağlıyorlar oda da tek başıma katılıyorum
Ben geçen hafta ilk defa girdim
Hahaha yok kız nst boş olur bence o gün bazen o kadar boş oluyor ki iki cihazı aynı anda bağlıyorlar oda da tek başıma katılıyorum
Ben geçen hafta ilk defa girdim boynum tutuldu ya bu sefer rahat uzanıcam

24 saatlik idrar sonucu neydi acaba değer olarak

Kızlar selam bugün eşim duşa girecekti bizim odamızda banyo var afedersiniz eşim üzerini çıkarmıştı duşa girmek için birden bayıldı arkamı döndüm yerdeydi çok korktum atak falan geçiriyor sandım gözleri açıktı nabzını kontrol ettim vardı inledi falan hemen yan çevirdim gözleri kapandı tekrar nabzını kontrol ettim ben kayınbabamlarla yaşıyorum ben o an feryat figan ne yapacağımı şaşırdım eşim çıplak kapı kilitli değilmiş bir yandan kapıyı kilitlemeye çalışıyorum sesime geldiler çünkü bi yandan eşimi giydirmeye çalışıyorum sürekli sesleniyorum birden kalktı elim ayağım boşaldı noldu falan dedi hatırlamıyor doğal olarak deprem mi oluyor dedi ama bayağı kasıldım korktum elim ayağım boşaldı hâlâ da öyleyim ağlamaktan helâk oldum bebeğime bişey olmaz demi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…