- 10 Haziran 2022
- 4.531
- 7.074
- 108
Canım çok çok geçmiş olsun, bu tansiyon olayı ne kadar pik yaptı herkeste çıkmaya başladı tövbe yarabbiSelam kızlar nasılsınız ? Bebişim beni bu iki gündür korkuttu bugün hastaneden çıkış yaptık tansiyonum 13-14 değişiyor bebişim çok iyi çok şükür gelişim açışımdan da hiç sıkıntımız yok dedi doktorum 24 saatlik idrar sonucum da temiz çıkmış hastanede 2 saate bir nst bağlandı çok şükür çok çok iyi dedi doktor sadece yediklerine dikkat tuz ekmek hamur işi herşeyi kesiyoruz dedi 30+4 bugün. Hastanede çok korktum bebişim erkenci çıkmaz inşallahherhangi bi sıkıntıda hemen gel dedi doktorum haftaya perşembe yine görmek istedi sanırım sıkı takibe alıcak ama çok korktum bi an önce hastane çantası hazırlamam lazım her ihtimale karşı
Aynen cnm doğru hatırlıyorsun bakalm inşallah doktordan çıkar çıkmaz yazacağım sizlereSende hayırlı haberlerle gel kuzum bebiş dönmüştür inşallah(senin minik donmemisti dimi yanlış hatırlamıyorum )
Bu aralar benim de sürekli aklımda olan tek şey özellikle de o doğduğu an hayal kurup ağlıyorumŞubat grupunda doğumlar başlamışnasıl heyacanlandım uyuyamıyorum geceleri aklımda hep bu az kaldı yaklaştık
Çok teşekkür ederimCanım çok çok geçmiş olsun, bu tansiyon olayı ne kadar pik yaptı herkeste çıkmaya başladı tövbe yarabbiAllah size bağışlasın kuzum vaktinde gelsin inşallah dikkat et kendine bebişin iyi olmasına çok sevindim
Kuzum kiloya takılma 8 günde 160 gr almış demedin mi , haftada 200 makul dert etme gerçekten stres etkilerKuzum sancılarım kasılmalarım sanki durdu, ama endol fitili bir gün kullanacağım bir gün kullanmayacağım. Birde kilo durumuna çok takıldım ya niye bu kadar az aldı acaba yanlış mı ölçtü diyorumkuzum sende inşallah daha iyi olacaksın inşallah tüm hazırlıklar tamam dimi. Tansiyonun nasıl ?
Ayyy fitnelik yapmış tam gıcık oldum canım hamilesin sen ne böyle kin nefretEşim için üzüldüm sadece kendi adıma çok mutluyum.ay neler neler kız beynini yikamışım ben eşimin gözleri kör olmuş doğruyu goremiyormus kör etmisim adamıböyle şeyler söylüyor abisine bir de
Ben pastörize edilmiş günlük süt içiyorum canım yanmalara iyi geliyor oda ısısında içiyorumKızlar benim doktorum direk süt içmemi önermiyor asla, bende şöyle bir yazı buldum. Sizler süt içiyor musunuz ?
Kuzum çook sevindim geçmiş olsun, zor iki gün yaşadık, inşallah zamanında alacağız bebeklerimiziSelam kızlar nasılsınız ? Bebişim beni bu iki gündür korkuttu bugün hastaneden çıkış yaptık tansiyonum 13-14 değişiyor bebişim çok iyi çok şükür gelişim açışımdan da hiç sıkıntımız yok dedi doktorum 24 saatlik idrar sonucum da temiz çıkmış hastanede 2 saate bir nst bağlandı çok şükür çok çok iyi dedi doktor sadece yediklerine dikkat tuz ekmek hamur işi herşeyi kesiyoruz dedi 30+4 bugün. Hastanede çok korktum bebişim erkenci çıkmaz inşallahherhangi bi sıkıntıda hemen gel dedi doktorum haftaya perşembe yine görmek istedi sanırım sıkı takibe alıcak ama çok korktum bi an önce hastane çantası hazırlamam lazım her ihtimale karşı
Ayyy hadi gğzel haberlerle gel kuzumYarın görüş günümüzinşallah kızçem kilo almıştır bolca kaşar muz ve ceviz yedim ayy bir de ilk nst deneyimi olacak çok heyecanlı
Şükür canım dikkat ederek su gibi geçer zaman hayırlısıyla inşallah merak etmeSelam kızlar nasılsınız ? Bebişim beni bu iki gündür korkuttu bugün hastaneden çıkış yaptık tansiyonum 13-14 değişiyor bebişim çok iyi çok şükür gelişim açışımdan da hiç sıkıntımız yok dedi doktorum 24 saatlik idrar sonucum da temiz çıkmış hastanede 2 saate bir nst bağlandı çok şükür çok çok iyi dedi doktor sadece yediklerine dikkat tuz ekmek hamur işi herşeyi kesiyoruz dedi 30+4 bugün. Hastanede çok korktum bebişim erkenci çıkmaz inşallahherhangi bi sıkıntıda hemen gel dedi doktorum haftaya perşembe yine görmek istedi sanırım sıkı takibe alıcak ama çok korktum bi an önce hastane çantası hazırlamam lazım her ihtimale karşı
Aynen kuzum bu halimle beni strese soktular Allah'a havale ediyorumAyyy fitnelik yapmış tam gıcık oldum canım hamilesin sen ne böyle kin nefret
Evet kuşum bnımde kontrolüm yarınTikabasa kuzum senin muayene de yarın miydi?
bana da normal geldi canım benim bebeğim de öyle alıyor bir sorun yok dedi doktor ben takip de etmiyorum aslında her kontrol arası kaç gram almış 4 kg bebek gibi beklentim de yok sağlıklı olsun da tek dileğim oCanım 8 günde 160 gram almış
Ben geçen hafta ilk defa girdimHahaha yok kız nst boş olur bence o günbazen o kadar boş oluyor ki iki cihazı aynı anda bağlıyorlar oda da tek başıma katılıyorum
Ben geçen hafta ilk defa girdim boynum tutuldu ya bu sefer rahat uzanıcamHahaha yok kız nst boş olur bence o günbazen o kadar boş oluyor ki iki cihazı aynı anda bağlıyorlar oda da tek başıma katılıyorum
24 saatlik idrar sonucu neydi acaba değer olarakSelam kızlar nasılsınız ? Bebişim beni bu iki gündür korkuttu bugün hastaneden çıkış yaptık tansiyonum 13-14 değişiyor bebişim çok iyi çok şükür gelişim açışımdan da hiç sıkıntımız yok dedi doktorum 24 saatlik idrar sonucum da temiz çıkmış hastanede 2 saate bir nst bağlandı çok şükür çok çok iyi dedi doktor sadece yediklerine dikkat tuz ekmek hamur işi herşeyi kesiyoruz dedi 30+4 bugün. Hastanede çok korktum bebişim erkenci çıkmaz inşallahherhangi bi sıkıntıda hemen gel dedi doktorum haftaya perşembe yine görmek istedi sanırım sıkı takibe alıcak ama çok korktum bi an önce hastane çantası hazırlamam lazım her ihtimale karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?