2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Sakin ol canım benim olsun ağladın rahatladın birşey olmaz korkma kolay bir süreç gecirmediniz zamaninda onun sanrilari devam edebilir eşine geçmiş olsun rabbim böyle bir felaketi de bir daha yaşatmasın

Evet kuşum bnımde kontrolüm yarıninşallh guzel kilo almıştırbide vajınal rahım agzına bakıcak.
Ayy İnşallah guzel geçer kuzumm biraz panik yaptı seni biliyorum ama rahat ol hiç hissetmeyeceksin bile zaten bakmasiyla hemen çıkarıyor inşallah kuzum güzel büyümüş olsun

Bizimde görüş günümüz inşallah saat 14.30da bizm nst 35.haftadan itibarenmjs suanda 34.haftamiz
Benim de yarın 34.haftam bitiyor hadi inşallah güzel haberlerle gel sen de

Hadi hayırlı haberle gel kuzum inşallah güzel güzel büyümüştür miniğin
Ah inşallah kuzucuuum

Ş
Kuzum sen son kaç hafta kaç kilo idi, güzel haberler ile gel canım insallah kilo almıştır prensesimiz
Canım 32.haftamızda 1690 grdı. Biraz minyon olacak gibi, beslenmene dikkat et bir dahaki kontrole kadar demişti

Ayyy hadi gğzel haberlerle gel kuzum
İnşallah kuzucuuum

Çoook geçmiş olsun canım benim . Neden öyle oldu ki eşine bebeğine hiçbir şey olmaz Allahın izniyle merak etme sen .

Ah canım ya çok geçmiş olsun bilinci de gitmiş baksana hatırlamıyor kuzum bir nöroloji muayenesi olsun Allah korusun epilepsi gibi bişey olur falan.. bebek hareketleri nasıl kasilman var mı şuanda?

Cnm bnımde bebişim 32.haftada 1650 gr dı, yani geçen perşembe

Yarın kontrollerımız var. İnşallah guzel haberlerle geliriz

Ay bilemedim ki nasıl yatmam gerektiğini bide öksürük geliyo öksürmüyorum dokunma hareket etme gibi şeyler dedi ebe öksürmedim bile öksürsem bişey olur mu ki
Kız öksür ben bazen hapşırıyorum mecbur zaten o an çok minik inip çıkıyor öyle bir durumda anlaşılıyor sancı olmadığı ben sola yatık yatıyorum kız bana düz yat diyor diyorum öyle nefes alamıyorum ben sola yatıcam en rahat öyle oluyorum tamam sen nasıl rahatsan öyle kal diyor

Canım çok çok geçmiş olsun ya enden öyle oldu ki bir anda eşinin bir rahatsızlığı var mı atak nöbet falan geçiriyor mu ay Allah korusun iyi kafasını yarmadı yere vurup da insan haklısın bi şaşırır korkar şimdi nasılsınız

Gecmiş olsun kuzum..acaba su çokmu sıcaktı tansiyon oynamış ola bilir

Sakin ol canım benim olsun ağladın rahatladın birşey olmaz korkma kolay bir süreç gecirmediniz zamaninda onun sanrilari devam edebilir eşine geçmiş olsun rabbim böyle bir felaketi de bir daha yaşatmasın
Amin inşallah. Bilmiyorum neden olduğunu ama umarım önemli birşeyi yoktur

Kızlar yaa grip oluyorum burnum tıkalı, halsizlik ve boğaz ağrısı var. Bebişime bir şey olur diye aklım çıkıyo. Herhangi bi enfeksiyon falan kapmaz bir şey olmaz dimi

Çoook geçmiş olsun canım benim . Neden öyle oldu ki eşine bebeğine hiçbir şey olmaz Allahın izniyle merak etme sen .
İnan bilmiyorum neden olduğunu atak falan geçirdi sandım inşallah bi doktora görünelim bir sorun çıkmasın bişey olmasın ondan başka kimsem yok
Ah canım ya çok geçmiş olsun bilinci de gitmiş baksana hatırlamıyor kuzum bir nöroloji muayenesi olsun Allah korusun epilepsi gibi bişey olur falan.. bebek hareketleri nasıl kasilman var mı şuanda?
Evet hatırlamıyor bende bi kalp spazmı falan geçirdi sandım kalktı noldu dedi dedim bayıldın rüya görüyordum dedi ama kalbimin sıkıştığını hissettim nefesimi düzenli alamadım dedi ondan sonra da bayıldı işte nörolojiye mi gidelim öncelik olarak bebeğim hareket ediyor bin şükür biraz daha sakinledim ben sakinleyince ona sardım o da ben burdayım iyiyim anne diyor
Çok sağolun bilmiyorum koşturdu biraz evde bebeğin arkasından yoruldu sanırım odaya girer girmez duş alayım çok terledim dedi öyle oldu birden kalbi mi sıkıştı nolduysa Allah'ım beterinden korusun onu evladına evladını da ona bağışlasin

Kızlar yaa grip oluyorum burnum tıkalı, halsizlik ve boğaz ağrısı var. Bebişime bir şey olur diye aklım çıkıyo. Herhangi bi enfeksiyon falan kapmaz bir şey olmaz dimi
A Asliyokfotokopisivar burun aspiratörü iyi geldiğini demişti eğer aldıysan dene sende çok irelilemesin bol bol vitamin c boğazıma tuz bana iyi geliyor..gecmiş olsun canım

A Asliyokfotokopisivar burun aspiratörü iyi geldiğini demişti eğer aldıysan dene sende çok irelilemesin bol bol vitamin c boğazıma tuz bana iyi geliyor..gecmiş olsun canım
Evet kuzum ben nebulizator yapmaya başladım boğazımda o gicikligi hissetigim gibi çok şükür ilerlemesini engelledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…