Kız yayıl gitsin ya mis gibi kimden çekincenBen geçen hafta ilk defa girdim
Ben geçen hafta ilk defa girdim boynum tutuldu ya bu sefer rahat uzanıcam
Sakin ol canım benim olsun ağladın rahatladın birşey olmaz korkmaKızlar selam bugün eşim duşa girecekti bizim odamızda banyo var afedersiniz eşim üzerini çıkarmıştı duşa girmek için birden bayıldı arkamı döndüm yerdeydi çok korktum atak falan geçiriyor sandım gözleri açıktı nabzını kontrol ettim vardı inledi falan hemen yan çevirdim gözleri kapandı tekrar nabzını kontrol ettim ben kayınbabamlarla yaşıyorum ben o an feryat figan ne yapacağımı şaşırdım eşim çıplak kapı kilitli değilmiş bir yandan kapıyı kilitlemeye çalışıyorum sesime geldiler çünkü bi yandan eşimi giydirmeye çalışıyorum sürekli sesleniyorum birden kalktı elim ayağım boşaldı noldu falan dedi hatırlamıyor doğal olarak deprem mi oluyor dedi ama bayağı kasıldım korktum elim ayağım boşaldı hâlâ da öyleyim ağlamaktan helâk oldum bebeğime bişey olmaz demi ya
Ay bilemedim ki nasıl yatmam gerektiğini bide öksürük geliyo öksürmüyorum dokunma hareket etme gibi şeyler dedi ebe öksürmedim bileKız yayıl gitsin ya mis gibi kimden çekincen
Ayy İnşallah guzel geçer kuzumm biraz panik yaptı seni biliyorum ama rahat ol hiç hissetmeyeceksin bile zaten bakmasiyla hemen çıkarıyorEvet kuşum bnımde kontrolüm yarıninşallh guzel kilo almıştır bide vajınal rahım agzına bakıcak.
Benim de yarın 34.haftam bitiyorBizimde görüş günümüz inşallah saat 14.30da bizm nst 35.haftadan itibarenmjs suanda 34.haftamiz
Ah inşallah kuzucuuumHadi hayırlı haberle gel kuzum inşallah güzel güzel büyümüştür miniğin
Canım 32.haftamızda 1690 grdı. Biraz minyon olacak gibi, beslenmene dikkat et bir dahaki kontrole kadar demiştiŞ
Kuzum sen son kaç hafta kaç kilo idi, güzel haberler ile gel canıminsallah kilo almıştır prensesimiz
İnşallah kuzucuuumAyyy hadi gğzel haberlerle gel kuzum
Çoook geçmiş olsun canım benim . Neden öyle oldu ki eşineKızlar selam bugün eşim duşa girecekti bizim odamızda banyo var afedersiniz eşim üzerini çıkarmıştı duşa girmek için birden bayıldı arkamı döndüm yerdeydi çok korktum atak falan geçiriyor sandım gözleri açıktı nabzını kontrol ettim vardı inledi falan hemen yan çevirdim gözleri kapandı tekrar nabzını kontrol ettim ben kayınbabamlarla yaşıyorum ben o an feryat figan ne yapacağımı şaşırdım eşim çıplak kapı kilitli değilmiş bir yandan kapıyı kilitlemeye çalışıyorum sesime geldiler çünkü bi yandan eşimi giydirmeye çalışıyorum sürekli sesleniyorum birden kalktı elim ayağım boşaldı noldu falan dedi hatırlamıyor doğal olarak deprem mi oluyor dedi ama bayağı kasıldım korktum elim ayağım boşaldı hâlâ da öyleyim ağlamaktan helâk oldum bebeğime bişey olmaz demi ya
Ah canım ya çok geçmiş olsunKızlar selam bugün eşim duşa girecekti bizim odamızda banyo var afedersiniz eşim üzerini çıkarmıştı duşa girmek için birden bayıldı arkamı döndüm yerdeydi çok korktum atak falan geçiriyor sandım gözleri açıktı nabzını kontrol ettim vardı inledi falan hemen yan çevirdim gözleri kapandı tekrar nabzını kontrol ettim ben kayınbabamlarla yaşıyorum ben o an feryat figan ne yapacağımı şaşırdım eşim çıplak kapı kilitli değilmiş bir yandan kapıyı kilitlemeye çalışıyorum sesime geldiler çünkü bi yandan eşimi giydirmeye çalışıyorum sürekli sesleniyorum birden kalktı elim ayağım boşaldı noldu falan dedi hatırlamıyor doğal olarak deprem mi oluyor dedi ama bayağı kasıldım korktum elim ayağım boşaldı hâlâ da öyleyim ağlamaktan helâk oldum bebeğime bişey olmaz demi ya
Cnm bnımde bebişim 32.haftada 1650 gr dı, yani geçen perşembeBenim de yarın 34.haftam bitiyorhadi inşallah güzel haberlerle gel sen de
Ah inşallah kuzucuuum
Canım 32.haftamızda 1690 grdı. Biraz minyon olacak gibi, beslenmene dikkat et bir dahaki kontrole kadar demişti
İnşallah kuzucuuum
230 çıkmış doktorum normal dedi24 saatlik idrar sonucu neydi acaba değer olarak
Kız öksür ben bazen hapşırıyorum mecbur zaten o an çok minik inip çıkıyor öyle bir durumda anlaşılıyor sancı olmadığıAy bilemedim ki nasıl yatmam gerektiğini bide öksürük geliyo öksürmüyorum dokunma hareket etme gibi şeyler dedi ebe öksürmedim bileöksürsem bişey olur mu ki
Canım çok çok geçmiş olsun ya enden öyle oldu ki bir anda eşinin bir rahatsızlığı var mı atak nöbet falan geçiriyor mu ay Allah korusun iyi kafasını yarmadı yere vurup da insan haklısın bi şaşırır korkar şimdi nasılsınızKızlar selam bugün eşim duşa girecekti bizim odamızda banyo var afedersiniz eşim üzerini çıkarmıştı duşa girmek için birden bayıldı arkamı döndüm yerdeydi çok korktum atak falan geçiriyor sandım gözleri açıktı nabzını kontrol ettim vardı inledi falan hemen yan çevirdim gözleri kapandı tekrar nabzını kontrol ettim ben kayınbabamlarla yaşıyorum ben o an feryat figan ne yapacağımı şaşırdım eşim çıplak kapı kilitli değilmiş bir yandan kapıyı kilitlemeye çalışıyorum sesime geldiler çünkü bi yandan eşimi giydirmeye çalışıyorum sürekli sesleniyorum birden kalktı elim ayağım boşaldı noldu falan dedi hatırlamıyor doğal olarak deprem mi oluyor dedi ama bayağı kasıldım korktum elim ayağım boşaldı hâlâ da öyleyim ağlamaktan helâk oldum bebeğime bişey olmaz demi ya
Gecmiş olsun kuzum..acaba su çokmu sıcaktı tansiyon oynamış ola bilirKızlar selam bugün eşim duşa girecekti bizim odamızda banyo var afedersiniz eşim üzerini çıkarmıştı duşa girmek için birden bayıldı arkamı döndüm yerdeydi çok korktum atak falan geçiriyor sandım gözleri açıktı nabzını kontrol ettim vardı inledi falan hemen yan çevirdim gözleri kapandı tekrar nabzını kontrol ettim ben kayınbabamlarla yaşıyorum ben o an feryat figan ne yapacağımı şaşırdım eşim çıplak kapı kilitli değilmiş bir yandan kapıyı kilitlemeye çalışıyorum sesime geldiler çünkü bi yandan eşimi giydirmeye çalışıyorum sürekli sesleniyorum birden kalktı elim ayağım boşaldı noldu falan dedi hatırlamıyor doğal olarak deprem mi oluyor dedi ama bayağı kasıldım korktum elim ayağım boşaldı hâlâ da öyleyim ağlamaktan helâk oldum bebeğime bişey olmaz demi ya
Amin inşallah. Bilmiyorum neden olduğunu ama umarım önemli birşeyi yokturSakin ol canım benim olsun ağladın rahatladın birşey olmaz korkmakolay bir süreç gecirmediniz zamaninda onun sanrilari devam edebilir eşine geçmiş olsun rabbim böyle bir felaketi de bir daha yaşatmasın
canım çok çok geçmiş olsun korkma önemli birseyi yokturAmin inşallah. Bilmiyorum neden olduğunu ama umarım önemli birşeyi yoktur
Ayyy hadi inşallah kuzum haberleşelimmCnm bnımde bebişim 32.haftada 1650 gr dı, yani geçen perşembe
Yarın kontrollerımız var. İnşallah guzel haberlerle geliriz
İnan bilmiyorum neden olduğunu atak falan geçirdi sandım inşallah bi doktora görünelim bir sorun çıkmasın bişey olmasın ondan başka kimsem yokÇoook geçmiş olsun canım benim . Neden öyle oldu ki eşinebebeğine hiçbir şey olmaz Allahın izniyle merak etme sen .
Evet hatırlamıyor bende bi kalp spazmı falan geçirdi sandım kalktı noldu dedi dedim bayıldın rüya görüyordum dedi ama kalbimin sıkıştığını hissettim nefesimi düzenli alamadım dedi ondan sonra da bayıldı işte nörolojiye mi gidelim öncelik olarakAh canım ya çok geçmiş olsunbilinci de gitmiş baksana hatırlamıyor kuzum bir nöroloji muayenesi olsun Allah korusun epilepsi gibi bişey olur falan.. bebek hareketleri nasıl kasilman var mı şuanda?
Çok sağolun bilmiyorum koşturdu biraz evde bebeğin arkasından yoruldu sanırım odaya girer girmez duş alayım çok terledim dedi öyle oldu birden kalbi mi sıkıştı nolduysaCanım çok çok geçmiş olsun ya enden öyle oldu ki bir anda eşinin bir rahatsızlığı var mı atak nöbet falan geçiriyor mu ay Allah korusun iyi kafasını yarmadı yere vurup da insan haklısın bi şaşırır korkar şimdi nasılsınız
A Asliyokfotokopisivar burun aspiratörü iyi geldiğini demişti eğer aldıysan dene sende çok irelilemesin bol bol vitamin c boğazıma tuz bana iyi geliyor..gecmiş olsun canımKızlar yaa grip oluyorumburnum tıkalı, halsizlik ve boğaz ağrısı var. Bebişime bir şey olur diye aklım çıkıyo. Herhangi bi enfeksiyon falan kapmaz bir şey olmaz dimi
Duşa girmeden oldu canımGecmiş olsun kuzum..acaba su çokmu sıcaktı tansiyon oynamış ola bilir
Evet kuzum ben nebulizator yapmaya başladım boğazımda o gicikligi hissetigim gibi çok şükür ilerlemesini engellediA Asliyokfotokopisivar burun aspiratörü iyi geldiğini demişti eğer aldıysan dene sende çok irelilemesin bol bol vitamin c boğazıma tuz bana iyi geliyor..gecmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?