@aslikeremuco burun aspiratörü iyi geldiğini demişti eğer aldıysan dene sende çok irelilemesin bol bol vitamin c boğazıma tuz bana iyi geliyor..gecmiş olsun canım
Canım çok geçmiş olsun çok zor bi şey atlatmışsın ya, hem hamilesin hem eşin müsait değil o an. Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah, benim eşimde geçen apandist şüphesi vardı karın ağrısından kıvranıyordu ne yapacağımı bilemedim insan o anda bir şey yapamıyor, bebekler de stresi anlıyor zaten daha da hareketleniyor ya da durup kalıyorlar
Ya biz yarın kayınvalidelere gidip 2 gün kalacağız O kadar gitmek istemiyorum ki, hem hamilelikten dolayı artık hiçbir kıyafetim zaten üstüme olmuyor rahat edemiyorum. Hem de orda uzanamıyorum, bir de görümce falan da yok çok sıkılıyorum. Siz isteyerek gidiyor musunuz ya Bir de 80 km yol var, durmadan gelmemizi istiyorlar kaç kere yola çıkmaktan zorlandığımı söylememe rağmen
Daha iyi ama korktu haliyle hem benim için hem kendisi için. Evet 1 doz aşısı var zorla yaptırmışlardı şehir dışına çıkarken normalde korkar iğneden asla yaptırmaz mecbur kaldi
Kızlar 31+4 den selamlar , 3 gündür çok iyi değilm ama bugün itibarı ile iyice kötü hissetmeye başladım . Reflüden dolayı kötüyüm günde 1-2 kere maalesef kusuyorum tansiyonum düşük , sanki boğazımda bişey var ne yutabiliyorum ne çıkartabiliyorum :/ bugünde iyice halsizlik geldi kemiklerim ağrıyor resmen pazartesi kontrol var sabrediyorum ama korkmayada başladım . Kızımın hareketleri takip ediyorum çok şükür güçlü güçlü vuruyor . Reflüye ne iyi gelir bileniniz varmı ?
Daha iyi ama korktu haliyle hem benim için hem kendisi için. Evet 1 doz aşısı var zorla yaptırmışlardı şehir dışına çıkarken normalde korkar iğneden asla yaptırmaz mecbur kaldi
reflüm azdı yine yatakta oturmuş kaderime küskün kusuyordum anlık bir ıkınmayla yatağa işemiş bulundum hem ayranım döküldü hem de tatsız olaylar yaşandı çınar da sağolsun hareketli alttan üstten kurcalıyor çığlık atmama ramak kaldı
reflüm azdı yine yatakta oturmuş kaderime küskün kusuyordum anlık bir ıkınmayla yatağa işemiş bulundum hem ayranım döküldü hem de tatsız olaylar yaşandı çınar da sağolsun hareketli alttan üstten kurcalıyor çığlık atmama ramak kaldı
Ya biz yarın kayınvalidelere gidip 2 gün kalacağız O kadar gitmek istemiyorum ki, hem hamilelikten dolayı artık hiçbir kıyafetim zaten üstüme olmuyor rahat edemiyorum. Hem de orda uzanamıyorum, bir de görümce falan da yok çok sıkılıyorum. Siz isteyerek gidiyor musunuz ya Bir de 80 km yol var, durmadan gelmemizi istiyorlar kaç kere yola çıkmaktan zorlandığımı söylememe rağmen
Benim kv de 80 km uzaklıkta ve nerdeyse her hafta veya iki haftada bir gidiyoruz biz kalmıyoruz ama günü birlik git gel yapıyoruz. Ben çok zorlanmıyorum çok şükür. 80 km 1 saat falan sürüyor Max. Ama yatılı olsaydı istemezdim