2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Amin inşallah. Bilmiyorum neden olduğunu ama umarım önemli birşeyi yoktur
Canım çok geçmiş olsun çok zor bi şey atlatmışsın ya, hem hamilesin hem eşin müsait değil o an. Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah, benim eşimde geçen apandist şüphesi vardı karın ağrısından kıvranıyordu ne yapacağımı bilemedim insan o anda bir şey yapamıyor, bebekler de stresi anlıyor zaten daha da hareketleniyor ya da durup kalıyorlar

Bu saatte kocam sağ olsun bir dürümü gömdüm aklıma girdi yiyelim yiyelim

Ya biz yarın kayınvalidelere gidip 2 gün kalacağız O kadar gitmek istemiyorum ki, hem hamilelikten dolayı artık hiçbir kıyafetim zaten üstüme olmuyor rahat edemiyorum. Hem de orda uzanamıyorum, bir de görümce falan da yok çok sıkılıyorum. Siz isteyerek gidiyor musunuz ya Bir de 80 km yol var, durmadan gelmemizi istiyorlar kaç kere yola çıkmaktan zorlandığımı söylememe rağmen

Ashley Çok geçmiş olsun okurken gerildim, inşallah bir şeyi yoktur eşinin, merak ettim aşılı mı eşin?
Daha iyi ama korktu haliyle hem benim için hem kendisi için. Evet 1 doz aşısı var zorla yaptırmışlardı şehir dışına çıkarken normalde korkar iğneden asla yaptırmaz mecbur kaldi

Canım ben reflü için nexum kulaniyorum doktorun izin verirmi bilmiuorm benimki verdi çok zor Allah yardımcin olsun

Daha iyi ama korktu haliyle hem benim için hem kendisi için. Evet 1 doz aşısı var zorla yaptırmışlardı şehir dışına çıkarken normalde korkar iğneden asla yaptırmaz mecbur kaldi
Ben de aşı oldum, böyle şeyler duyunca çok korkuyorum ya Allah evlatlarımıza bağışlasın vakit kaybetmeden doktora gidin

Ben de aşı oldum, böyle şeyler duyunca çok korkuyorum ya Allah evlatlarımıza bağışlasın vakit kaybetmeden doktora gidin
Bende 3 doz oldum ama bence başka birşey tetikledi eşimi umarım sadece yorulup kendini zorladığı için anlık bişeydir

Yalnız değilsin canim bende Reflüden yatamiyorum kustum biraz ferahlar gibi oldum ama yok anam geçmiyor

Benim kv de 80 km uzaklıkta ve nerdeyse her hafta veya iki haftada bir gidiyoruz biz kalmıyoruz ama günü birlik git gel yapıyoruz. Ben çok zorlanmıyorum çok şükür. 80 km 1 saat falan sürüyor Max. Ama yatılı olsaydı istemezdim

Ashley canım çok geçmiş olsun. Muhakkak bir hastaneye görünsün nolur nolmaz bence. Bebeğe bir şey olmaz korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…