- 5 Mayıs 2014
- 542
- 834
- 303
reflüm azdı yine yatakta oturmuş kaderime küskün kusuyordum anlık bir ıkınmayla yatağa işemiş bulundum hem ayranım döküldü hem de tatsız olaylar yaşandı çınar da sağolsun hareketli alttan üstten kurcalıyor çığlık atmama ramak kaldı
Yalnız değilsin canim bende Reflüden yatamiyorum kustum biraz ferahlar gibi oldum ama yok anam geçmiyor
Benimde çok midem bulanıyor
Ay tamam o zaman hayatımın en kötü dakikalarıydıKız öksür ben bazen hapşırıyorum mecbur zaten o an çok minik inip çıkıyor öyle bir durumda anlaşılıyor sancı olmadığıben sola yatık yatıyorum kız bana düz yat diyor diyorum öyle nefes alamıyorum ben sola yatıcam en rahat öyle oluyorum tamam sen nasıl rahatsan öyle kal diyor
Benim de en son verdiğim 276 çıkmıştı korkmuştum neyse ki bi doktorun da normal dediğini görmüş oldum rahatladım şuan230 çıkmış doktorum normal dedi
Canım çoook geçmiş olsun. Öncelikle bebeğine hiç bir şey olmaz merak etme. Dünyada kadınlar ne hallerde hamilelikler yaşıyorlar. Eşlerinden sürekli dayan yiyenler bile var hamileliğinde.Kızlar selam bugün eşim duşa girecekti bizim odamızda banyo var afedersiniz eşim üzerini çıkarmıştı duşa girmek için birden bayıldı arkamı döndüm yerdeydi çok korktum atak falan geçiriyor sandım gözleri açıktı nabzını kontrol ettim vardı inledi falan hemen yan çevirdim gözleri kapandı tekrar nabzını kontrol ettim ben kayınbabamlarla yaşıyorum ben o an feryat figan ne yapacağımı şaşırdım eşim çıplak kapı kilitli değilmiş bir yandan kapıyı kilitlemeye çalışıyorum sesime geldiler çünkü bi yandan eşimi giydirmeye çalışıyorum sürekli sesleniyorum birden kalktı elim ayağım boşaldı noldu falan dedi hatırlamıyor doğal olarak deprem mi oluyor dedi ama bayağı kasıldım korktum elim ayağım boşaldı hâlâ da öyleyim ağlamaktan helâk oldum bebeğime bişey olmaz demi ya
Canım çok geçmiş olsun şimdi anca gördüm, okudum.son durumunuz nasıl , ihmal etmesin tabi bence bir doktora görünmek de fayda var canımKızlar selam bugün eşim duşa girecekti bizim odamızda banyo var afedersiniz eşim üzerini çıkarmıştı duşa girmek için birden bayıldı arkamı döndüm yerdeydi çok korktum atak falan geçiriyor sandım gözleri açıktı nabzını kontrol ettim vardı inledi falan hemen yan çevirdim gözleri kapandı tekrar nabzını kontrol ettim ben kayınbabamlarla yaşıyorum ben o an feryat figan ne yapacağımı şaşırdım eşim çıplak kapı kilitli değilmiş bir yandan kapıyı kilitlemeye çalışıyorum sesime geldiler çünkü bi yandan eşimi giydirmeye çalışıyorum sürekli sesleniyorum birden kalktı elim ayağım boşaldı noldu falan dedi hatırlamıyor doğal olarak deprem mi oluyor dedi ama bayağı kasıldım korktum elim ayağım boşaldı hâlâ da öyleyim ağlamaktan helâk oldum bebeğime bişey olmaz demi ya
Selamlar nasılsınız? Mehmet Tayyar Beye gitmeye devam ediyor musunuz? Önerir misiniz?Kizlar Kayseri'de prof Mehmet Tayyar A gittim, haftasında çıktı 21+5, 440 gram dedi, ölçülerine normal Aralık'ta dedi, kalpte iki beyaz odak gördü ve eşim hocam tam olarak ne deyince kireçlenme gibi dusunun dedi, büyük çoğunluğu geçici, hiçbir sıkıntı görmüyorum eksta tarama için dedi,
Hatta eşim avukat, siz bilirsiniz dedi biz fetal DNA ve amniyosentezi söylemek zorundayız yasal olarak dedi yoksa tazminat davası açıyorlar dedi. benim torunumda da vardı , geçti dedi, muskuler değildi ismi farklı bı isimdi kizlar ama bunlarin geçici olduğunu söyledi, içiniz rahat etsin başka bı Dr A göndermedi ,
Biz herşey yolunda olursa bizi şüpheye düşüren birşey olmazsa doğana kadar, doğduktan sonra çocuk kardoyoljiye gideriz dedik.
Güzelliklere gelecek olursakoglumuz tıpkı annesi dedi eşime üzülmeyin 2. Size benzer dedi güldük hep.
Goz kapaklarini açtı kapattı, ayaklarını alnına kadar degdiriyordubiz yandık dedik
Plesanta, boy kilo, suyu, rahim uzunlugu çok şükür yolunda
Doya doya öpüp kokladigimiz günlerde gelsin inşallah güzel anneler
Bebeklere bir şey olmuyor onlar korunaklı yerdeler merak etme. Bak ben corona oldum. Şu anda ağıtlar yakıyor olmam gerekirdi. Sen dinlen iyileşmene bak.Kızlar yaa grip oluyorumburnum tıkalı, halsizlik ve boğaz ağrısı var. Bebişime bir şey olur diye aklım çıkıyo. Herhangi bi enfeksiyon falan kapmaz bir şey olmaz dimi
Kuzum dedin ya ciğer geliştiriciden sonra olabiliyormuş, yerleridir daraldı kuzum ondan olabilir. Tansiyonun nasıl kuzum iyi mi? Bende kiloya çok takıldım canım şimdi hızlı alırken bu hafta alamadı kalp sorunu varya acaba ondan mı demekten kendimi alamıyorum çok stres yaptım. Ama sakin kalmaya çalışıyorum canımKuzum kiloya takılma 8 günde 160 gr almış demedin mi , haftada 200 makul dert etme gerçekten stres etkiler
Hazırlıklar tamam kuzum arabaya bagaja koyacağız hafta sonu her ihtimale karşı nasipse.
Tansiyon ölme saatim 23:30 kuzum daha hiç bakmadım ama hareket hala sağdaki bebekte yok soldaki de çok hafif yine
Maşallah canım çok sevindimKızlar çıktım şimdi doktordan nst bekliyorumoğluşum 2.5 kilo 45cm olmus masallah veee bombaaa plasentam tam çıkmasada yükselmis normal dogum yapabiliriz dedi kafasıda tam geliş pozisyonundaymis hareketlere basla dedi
Kuzum çok geçmiş olsun, benim eşimde hamileliğin başlarında kalp spazmı geçirmişti, çok çok korkmuştum, ambulans çağırmıştı, ama onu tek yollamak zorunda kalmıştım, çok zordu seni çok iyi anlıyorum, korkma bebişin korunaklı yerde, ama eşin tüm tetkiklerini yaptırsınBende 3 doz oldum ama bence başka birşey tetikledi eşimi umarım sadece yorulup kendini zorladığı için anlık bişeydir
Kuzum bebeğin kilo alma durumu iyi görünüyor canım, benimde hatırlarsın geçen haftalarda 1 hafta geri çıktı ama sonra toparladı çok şükürKuzum dedin ya ciğer geliştiriciden sonra olabiliyormuş, yerleridir daraldı kuzum ondan olabilir. Tansiyonun nasıl kuzum iyi mi? Bende kiloya çok takıldım canım şimdi hızlı alırken bu hafta alamadı kalp sorunu varya acaba ondan mı demekten kendimi alamıyorum çok stres yaptım. Ama sakin kalmaya çalışıyorum canım
Çok şükür canım iyi olmana çok sevindim insanın ister istemez böyle durumlarda morali bozuluyor iyi olmaya çalışıyoruz elden geldiği kadar senin adına çok sevindim maşallah böylece su gibi geçsin zamanKızlarr Gebelik Kolestazı kaşıntılarım geçti çok şükür ilaçlar baya işe yaradı haftaya dahiliye kontrolünde belki ilaçları bırakabilirim doktor tekrar yükselebilir biz her halükarda 37+ları görünce doğumu yapıcaz dedi..37 den sonra küvöze girmez dimii? Bu arada hergün girip ara ara sayfaları okuyorum doğuran filan var mı diye B Buddy x in durumunu takip ediyorum Allaha şükür herkesin bebisleri iyi olduğunu okuyunca mutlu oluyorum :) şubatın sonlarını bi görseydik şöyle bebiş koksaydı buralar
Aynen canım bir de yer iyice daraldı soldaki bebek böbreklerimde çok zor bakılıyor zayıf olan bebek iyice aşağı indi rahim 21 mm düşmüş kafası resmen vajinamda doktor çok net ölçüm artık zorlaştı net göremiyorum diyor.Kuzum dedin ya ciğer geliştiriciden sonra olabiliyormuş, yerleridir daraldı kuzum ondan olabilir. Tansiyonun nasıl kuzum iyi mi? Bende kiloya çok takıldım canım şimdi hızlı alırken bu hafta alamadı kalp sorunu varya acaba ondan mı demekten kendimi alamıyorum çok stres yaptım. Ama sakin kalmaya çalışıyorum canım
canım benim mide fıtığım var mecbur mide koruyucu kullanıyorum rennie gaviiscon benim can yoldaşım sıkıntı olan şey zaten midemin yarısı kalp boşluğumun ordaydı bebiş büyüdüke alttan daha fazla ittiriiyor midem iyice sıkışıyor zaten o sıkışmadan kaynaklı çarpıntım vardı doğum yaklaştı diye anksiyetem tekrar coştu hem çarpıntı hem mide bulantısı inanılmaz zorlanıyorumKızlaar rennie şurup denediniz mi? Bana doktorum sizinle aynı şikayetlerle beraber öksürüğümde vardı, özellikle geceleri. Reflüye bağlı yemek borum tahriş olmuş o yüzden öksürük oluşmuş ben de. Rennie şurup verdi yemeklerden 1 saat sonra içiyorum ya da gece yatmadan içiyorum çok iyi geldi. Eczacı bu şurubu kafana diksen bile bi zararı yok bebeğe rahatlıkla içebilirsin dedi. Denemediyseniz tavsiye ederim çok iyi geldi bana.
Ah evet işte bende en çok bundan korkuyorum . Ne bileyim erken doğuma sebep olur falan diye saçma sapan şeyler geliyor aklıma canım . İnşallsh hemen geçer .Kuzu çok dikkat et kendine, tam salgın dönemiAslında bizim artık kimseyle muhatap olmamamız lazım bu aydan sonra
Ya bu ara aşırı derecede influenza salgını olduğu için ondan korkuyorum bende . Doktor en son gittiğimde çok çok dikkat et bu coronadan daha tehlikeli demişti . Ama influenzada ateş baya yüksek oluyor sanırım. Benim gece o kadar ateşim çıkmadı . Boğaz ağrısı halsizlik ve üşüme geliyor ara ara .Bebeklere bir şey olmuyor onlar korunaklı yerdeler merak etme. Bak ben corona oldum. Şu anda ağıtlar yakıyor olmam gerekirdi. Sen dinlen iyileşmene bak.
Evet canımm zencefilde sorun yoktu sanırım . Zencefilli ballı limonlu çay yapıyorum kendimeTam almadan hemen birşeyler iç canım inş kötü olmazsin
Maşallah canım çok güzel her şeyBugün görüş günümüzdü. 31+4 1700 gr çıktı suyum da iyimiş, 3 hafta sonraya randevu verdi. Kafası yukarıda poposu aşağıda bağdaş kurmuş keyif yapıyor kızımızaç karna gittim hiç hareket etmedi bi daha aç gelme dedi. Bi de her gün bak hareketli olmalı eğer hareketsi gibi gelirse yemek ye 2 saate kadar uzan 8-10 kere hareket etmezse bana hemen gel dedi. Çok şükür herşey yolunda görünüyor. Osteocare tok karna sabahları, demir hapı aç karna geceleri alıcam. Gün ortasında imom ve haftada 2 kere de Akdeniz anemisi sebebiyle folibol önerdi Hematoloji doktoru. Ayağımda o kadar ödem var ki penguen gibi yürüyorum dedim ama tansiyonum düşük olduğu için müdahale ermeye gerek yok dedi tuzlu yeme dedi. Ben de tuzlu yemiyorum dedim, eşim de çıktıktan sonra diyor ki farkında değilsin ama Ruffles da yemiycen
Çok sinir oluyorum ben böyle anlayışsızlıklara ya . Herkes kendini düşünüyor ne kadar bencil . Bu kız da son aya giriyor artık diyen yok . Eşine deseydin canım kendi gitsin seni niye götürüyor . Bu arada kimse kv’ye isteyerek gitmez tabiki . Bu yazılı olmayan bir kuraldır :)Ya biz yarın kayınvalidelere gidip 2 gün kalacağızO kadar gitmek istemiyorum ki, hem hamilelikten dolayı artık hiçbir kıyafetim zaten üstüme olmuyor rahat edemiyorum. Hem de orda uzanamıyorum, bir de görümce falan da yok çok sıkılıyorum. Siz isteyerek gidiyor musunuz ya Bir de 80 km yol var, durmadan gelmemizi istiyorlar kaç kere yola çıkmaktan zorlandığımı söylememe rağmen
Aklıma soktunuz .. bende rüyamda ruffles görmüştüm geçende demek ki yemem gerekiyorMaşallah canım çok güzel her şey
Of evet şu cipsler bizi bitirmiş olabilir bende son 1 haftada ketçaplı yedim hep bir daha no no
Şifa olsun ben de sorun yok diye biliyorumAh evet işte bende en çok bundan korkuyorum . Ne bileyim erken doğuma sebep olur falan diye saçma sapan şeyler geliyor aklıma canım . İnşallsh hemen geçer .
Ya bu ara aşırı derecede influenza salgını olduğu için ondan korkuyorum bende . Doktor en son gittiğimde çok çok dikkat et bu coronadan daha tehlikeli demişti . Ama influenzada ateş baya yüksek oluyor sanırım. Benim gece o kadar ateşim çıkmadı . Boğaz ağrısı halsizlik ve üşüme geliyor ara ara .
Evet canımm zencefilde sorun yoktu sanırım . Zencefilli ballı limonlu çay yapıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?