Off valla eşimle tek anlaşamadığımız noktaBenim de böyle canımdoğum sonrası gelen giden için çok stres yapıyorum. İlk aylarımda hemen mart gelsin istiyordum. Şimdi mart yaklaştıkça tüylerim ürperiyor
Aynen öyle balım ama artık bende değiştim önceki ben olsam çok farklı olurdu en azından susmuyorum artıkDayanmayıp napacağız kuzum, dayanmayınca da tatsız durumlar oluyor, hep böyle eş ailesi yüzünden boşanan çok var,her şey eşimizde bitiyor işte onlar bu kadar müdahele edilmesine izin vermese özellikle böyle bi hassas dönemde.
Cnm bu işe bi el atman gerek ama zten çocuk ele avuca gelsın öpersin seversin ama yenidoğana daha annesi bıle dokunamazken ne öpmesi yawOff valla eşimle tek anlaşamadığımız noktaben annemlere söyledim ilk zamanlar belden yukarısını öpmeyin diye poposunu yiyin ama elini yüzünü öpmeyin dedim direkt sende söyle diyorum söyleyemiyor misafirlerden değil de 1. Derece akrabalardan korkuyorum en çok anneme ablama babama benim nazım geçer ama eşimin tarafına öpmeyin diyemem onlarda çok düşünceli degiller en son geldiklerinde kp hastaydı 1 yasındakı torununu öpüp durdu sonra çocuk hasta oldu kurup duruyorum bende o yuzden kafamda
Aynen en olmadı öyle yaparım kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibiCnm bu işe bi el atman gerek ama zten çocuk ele avuca gelsın öpersin seversin ama yenidoğana daha annesi bıle dokunamazken ne öpmesi yawbnce k.v 'ye çıtlat ben annemlere söyledim öpmicekler mikrop kapar de
Doğru canım özellikle doğuda çok fazla bu tarz gelenekler, benim zaten kimsem yok burda, eşiminde çevresi gelirse gelir ki onada dedim söyle eşim kimseyi kabul etmiyor diye, hastalıklar kol geziyor, 9 ay ben neler çekmişim birde doğar doğmaz hastamı edeyim çocuğumu varsın sonra görsünler varsın hediye getirmesinler, kimseden bir beklentiye hiç bir zaman girmedim hatta öyleki kayınvalidem geldi 1 hafta diye, 1 ay bende kaldı o arada kaç kere hasta oldu, faranjıti azdı, diare oldu vs 6.5-7 aylık halimle 1 ay birde hasta baktım özel olarak ilgilendimki sırf bize bişi bulaşmasın diye, iki kere hastaneye götürdük ilaç veriyor doktor ilacı yarım bırakıyor bu benim bağırsağımı bozdu diye iğne veriyor gaz yaptı diyor kafasına göre yarım bırakıyor, sonra ben evi açıp havalandırıyorum diye hasta oluyormuş, ki kendi odasını ayırdım kapısını kapatıyordum, bağırsakları bozulmuş söylemiyor klozet kullanıyor evde diğer tuvaleti kullan dedi eşim dizim ağrıyor dedi ben o halimle normal tuvaleti kullanmak zorunda kaldım hergun sabah kahvaltısı 40 çeşit, akşam yemeği en az 3çeşit çayı kahvesi pastası çöreği meyvesi eksiksiz yaptım, çamasırlarını ayrı yıkansın enfeksıyonun var banada bulaşmasın dedım dıye kafa tuttu, belimi çekemedim ayağımı sürüyerek yürüyordum artık ağladım yani acıdan daha o halde bir bardağını tabağını kaldırıpta makınaya koymadı, bir gün iş yaptı sonra yıne faranjitim azdı dedi, eşimde gördü yaptığını dedim daha tövbe normal zamanda olsam yıne bir nebze yaparım ederim ama kendımı zor kaldırıyorum, doğumada gelmesin konuş bana iş tutacak adam lazım, sonra doğuma nasıl gelecem falan dedi dedim annemler gelecek sen gelme, sürekli hasta oluyorsun zaten alınma gücenme, kendimide bebeğide düşünmek zorundayım, birde senle uğraşamam o halde yalan yok dedim yaz olsun bebek büyüsün az o zaman biz geliriz sana dedim (farklı şehirde oturuyor) yani gözlerinin önünde neler yaşıyoruz oralı olmuyorlar bende bana faydası olmayan kilisenin papazını diyorum artıkKabullendilerse iyi bari, çok şukur, k.b 'ya ne oluyosa karı gbi çok bılıyorayy tam fıttırmalık, akşam bi yazı okudum, kaydettim ne kadarda doğru
Okuyun kızlar
Sakın öptürmeyin sakın, helede ellerinden, yüzünden vs Allah korusun menenjite kadar gider ki Rabbim korusun. Direk söyleyin ben hassasım kimse kusura bakmasın ha söylediğimede alınacaksan gelme kardeşim sen bilirsin faydan yok zararın olmasınAynen en olmadı öyle yaparım kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibiof öyle valla insan bakmaya kıyamaz nasıl öpülür
Bende aynı böyleyimKızlar bu ara aşırı duygusallık var bende dezaman yaklaştıkça heyecan korku hepsi sardı beni oğluma bi diyorum ki hemen gel kavuşalım bi diyorum dur daha zaman var ama kucağıma alacağım koklayacağım zamanı iple çekiyorum hayal kurdukça da ağlıyorum sonra biranda doğum sonrası geliyo aklıma gelenlerin kucaklarına alma ihtimalleri öpme ihtimalleri falan aklıma geliyo bu sefer sinirleniyorum kendi kendime delirdim vallaaa
Cok tesekkurler cevabin icin insAllah kotu birsey olmazCanım bende şimdi baktim benimde 116ymis ilk ay vermistim o daha once kizamik gecirmeyle veya kizamik aşısı olmayla alakaliydi yanlis hatirlamiyorsamsenin bagisikligin var yani kizamiga karsi
Gavşscon bile kesmedi beni canım olmayınca olmuyor lanetAy kızlar ne yapsam geçmiyor bu mide yanması. Soda şurup süt her şeyi deniyorum iki gündür geciremedim
Karın çevresi canım benim 26.02 30+1 e uyumlu ben 31+0 ım ama doktorum 2 hafta gerilik var dedi yanlış mı baktı acaba ya31+4 var elimde AC 28.64 - 32+5 e uyumluymus bu neydi ki
Tahin denedin mi kuzumAy kızlar ne yapsam geçmiyor bu mide yanması. Soda şurup süt her şeyi deniyorum iki gündür geciremedim
Kız hiç güleceğim yoktuBenimde gece gece sinirim bozuldu eşim yüzündenuyku sersemi ile karnıma bir vurdu Allah'tan çok sert değil, ayy ben orayı popon sandım diyor bir de ama kızdım tabi yani dikkat etsene diye insan popo ile göbeği nasıl karıştirabilir ki yaaa canım yavrum korkmuştur demiştir ne oluyor gece gece, bir şey olmamıştır inşAllah gerçi hareketli bayağı da bugün çok şükür. Kocama bensizlik yaramıyor galiba
Canım insallah su değildirKızlar dün Bi sıvı sızıntısı gibi bisey yaşadım. Bugün dr a gittim. Doktor kontrolde bebeğin suyunun iyi olduğunu ama turnusollu pedle bu geceyi takip etmemi istedi. Eğer renk değişikliği olursa yarın hst ye yatış yapılacak. Ayrıca bebeğimin başı asagidaydi daha da aşağıya inmiş. Ciğer geliştirici iğne yapıldı iki tane yarın iki tane daha yapılacak. Çok korkuyorum çünkü daha 30 artı 5 teyiz
Ayy ben hamile olduğumu öğrenmeden önce popoma öyle bi sert vurmuştu ki yerimden sıçradım o yüzden öğrendiğimden beri arkam dönük uyurum veya aramıza yastık koyuyorumBenimde gece gece sinirim bozuldu eşim yüzündenuyku sersemi ile karnıma bir vurdu Allah'tan çok sert değil, ayy ben orayı popon sandım diyor bir de ama kızdım tabi yani dikkat etsene diye insan popo ile göbeği nasıl karıştirabilir ki yaaa canım yavrum korkmuştur demiştir ne oluyor gece gece, bir şey olmamıştır inşAllah gerçi hareketli bayağı da bugün çok şükür. Kocama bensizlik yaramıyor galiba
Canım çok sağol. Doktor sana da bu rengin mordan maviye dönerse su olacağını söyledi demi. O an öyle bir panik yaptimki gelince onu bile doğru anlayıp anlamadığımı düşündüm. Bunu söylediğin çok iyi oldu teşekkür ederimKuzum geçmiş olsun endişe etme benimde sıvı gelişi hissiyatım olmuştu turnusol ped hatta pembeden maviye de döndü renk de değiştirdi ama emin olmak için amniyosure testi yaptılar orada su olmadığı anlaşıldı mantar enfeksiyonu turnusol pedin rengini değiştirmiş. Yani evde renk değişikliği görüp panik yapma doktorun değerlendirir sağlıklı
Sağol canım inşallah değildir. Yok kokulu fln bisey değildi sıvı şeffaftıGeçmiş olsun canım . İnşallah bebeğin suyu değildirAkıntı gibi mi sızıntı geldi? Kokulu muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?