2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Vay arkadaş ticarethane oldu hastaneler ya bence de sen önce kocayı kafala sonra o işi halletmek en basiti doktorum haber vermeden hastaneden ayrıldı ortada kaldım falan dersin o zaman kabul ederler bence
Aahhaaa iyi fikirmiş. Doktor bi yerlere gitti ve gittiği yeri bna söylemedi derim
Devlet kabul etmıyorda bence özel edebılır

Niqu cnm sen optimed'emi gdıyorsun halaa? Muayne ücreti ne kadar oldu orda?
İrmet en son ağustosta 800 idi

Çok sağol kuzum
Zaten ben şuan doğmalarından ya da küveze girmelerinden endişelenmiyorum çok şükür Allahın izniyle o vakitler gelir geçer diye düşünüyorum tek korkum orada iyiler mi sıkıştılar iyice beslebiliyorlsr mı benim bu kadar canım acıyorken onlar bu acılarımı hissediyor mu yani bunlar beni üzen şeyler aslında kuzum bunlar kafamda dönüp duruyor yani sağdaki bebeğin kafası oraya sıkıştı mı iyi mi ya da soldaki benek göğüs kafesime dayanmış sanki canları acıyormuş gibi hissediyorum benim canım acıdıkça omlarında acıyormuş gibi düşünüyorum nedense o beni yoruyor ve üzüyor aslında
Göğüs hastalıkları doktorunuzda tek yumurta ikizleri olmuş o bile rahatlatmak için anlattı bende 35 de doğurdum çok kötüydüm çocuklar çıkınca nefes alabildiğimi anladım suyum geldi falan baya anlattı zaten ikizlerin genelde kaderi erken doğum ama benim için önemli olan onların sağ salim doğmaları

Kuzum senin kv Gr kp korku filmi gibi. Nasıl insanların içine düşmüşsün, bi de tavır almaktan ,laf çarpmadan da anlamıyorlar galiba. İnşallah düşerler yakandan Allah yardımcın olsun hep

Kızlar kusura bakmayın darlıyorum eğer elinde ultrasonu bulunan varsa 31. Haftada ac si kaçtı bir bakabilir mi

Kuzum senin kv Gr kp korku filmi gibi. Nasıl insanların içine düşmüşsün, bi de tavır almaktan ,laf çarpmadan da anlamıyorlar galiba. İnşallah düşerler yakandan Allah yardımcın olsun hep
Kardeşime anlattim kiz ağlamış sen nasıl dayanıyorsun diyo yordular beni gebelikte daha beter oldular valla

Kızlar dün Bi sıvı sızıntısı gibi bisey yaşadım. Bugün dr a gittim. Doktor kontrolde bebeğin suyunun iyi olduğunu ama turnusollu pedle bu geceyi takip etmemi istedi. Eğer renk değişikliği olursa yarın hst ye yatış yapılacak. Ayrıca bebeğimin başı asagidaydi daha da aşağıya inmiş. Ciğer geliştirici iğne yapıldı iki tane yarın iki tane daha yapılacak. Çok korkuyorum çünkü daha 30 artı 5 teyiz

bebekler için olumsuz bir durum görse doktorun hemen müdahale ederdi. Onların durumunu iyi gördü ki biraz daha beklemek istiyor doktorun. Sen üzülüp kendini daha çok strese sokma. Az kaldı kuzucum az daha sabredip kavuşcaksın yavrulwrına

Kuzum geçmiş olsun endişe etme benimde sıvı gelişi hissiyatım olmuştu turnusol ped hatta pembeden maviye de döndü renk de değiştirdi ama emin olmak için amniyosure testi yaptılar orada su olmadığı anlaşıldı mantar enfeksiyonu turnusol pedin rengini değiştirmiş. Yani evde renk değişikliği görüp panik yapma doktorun değerlendirir sağlıklı

Geçmiş olsun canım . İnşallah bebeğin suyu değildir Akıntı gibi mi sızıntı geldi? Kokulu muydu?

Kardeşime anlattim kiz ağlamış sen nasıl dayanıyorsun diyo yordular beni gebelikte daha beter oldular valla
Dayanmayıp napacağız kuzum, dayanmayınca da tatsız durumlar oluyor, hep böyle eş ailesi yüzünden boşanan çok var, her şey eşimizde bitiyor işte onlar bu kadar müdahele edilmesine izin vermese özellikle böyle bi hassas dönemde.

Kızlar 30+3 teyim. Adet olacakmış gibi hafif ağrım var ve belime vuruyor acile gitmelimiyim dün de oldu geçti bugünde oluyor ama dayanılmıcak gibi değil belim yanlarım sızlıyor hafif

doğacaklar inan bana cokta güzel çokta sağlıklı olacaklar

Kızlar 30+3 teyim. Adet olacakmış gibi hafif ağrım var ve belime vuruyor acile gitmelimiyim dün de oldu geçti bugünde oluyor ama dayanılmıcak gibi değil belim yanlarım sızlıyor hafif
Adet ağrısı gibiyse git canım için bi rahatladın bence bu ağrı konularında ben hemen gidiyorum

Kızlar bu ara aşırı duygusallık var bende de zaman yaklaştıkça heyecan korku hepsi sardı beni oğluma bi diyorum ki hemen gel kavuşalım bi diyorum dur daha zaman var ama kucağıma alacağım koklayacağım zamanı iple çekiyorum hayal kurdukça da ağlıyorum sonra biranda doğum sonrası geliyo aklıma gelenlerin kucaklarına alma ihtimalleri öpme ihtimalleri falan aklıma geliyo bu sefer sinirleniyorum kendi kendime delirdim vallaaa

Benim de böyle canım doğum sonrası gelen giden için çok stres yapıyorum. İlk aylarımda hemen mart gelsin istiyordum. Şimdi mart yaklaştıkça tüylerim ürperiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…