2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum bende bilmiyorum ki sola yatın diyorlar göğüs doktoru da dik oturarak yat diyor dik oturarak yatınca damara baskı olmuyor mu en rahat sağ hissediyorum çünkü soldaki bebek böbreğime o zaman baskı yapmıyor ama mecbur yine dik sola devrik yatıyorum

Kuzum benim oğlumda şöyle oldu kv 1 hafta kaldı yanımda sezaryen olmuştum ve bebeğim aşırı gazliydi çok ağlıyordu gece uykumuz sıfırdı seni zorlayacak en büyük şey uykusuzluk oda ilk hafta bebeğin ve anneliğin heyecanı ile hissetmiyorsun ama sonra artık dayanılmaz hale geliyor saçımı başımı yolmuslugum var neden uyumuyor bu çocuk diye ben sezaryenden sonra zorlandım yalan yok dik yürüyemiyordum hatta normal sesimle bile konuşamıyordum iki ay ayaklarimin altına yastık koyarak yarım oturur uyudum sağa sola dönemedim ona rağmen bebeği vermedim hiç o yüzden de bitik durumdaydim tamamen doğumun nasıl geçtiğine bebeğin gaz durumuna bağlı şuan istediğin kadar hesap yap o gün neyle karşılaşacağını bilmiyorsun o yüzden ben açık kapi bırakıyorum hep kv söylerken inşallah kolay bir normal doğum yapar hemen ayaklanirim anne sen bana bı gunduzleri yardıma gelirsin oldu ki kötü olurum zaten mecbur cagiricam sizi diyorum

Son düzenleme:
Kuzum kulak cinlaman geçti mi o neden oluyormuş bugün gördün mü bilmiyorum bir arkadasi bu çınlama yüzünden erken doğuma almışlar o kadar önemli bişey mi?

Kız merak etme 1 hafta 10 gün sonra kendi gidecek bebek sesi uykusuzluk çok gelemiyorlar yaşlılar ya

Kuzum kulak cinlaman geçti mi o neden oluyormuş bugün gördün mü bilmiyorum bir arkadasi bu çınlama yüzünden erken doğuma almışlar o kadar önemli bişey mi?
Kuzum yüksek tansiyon ya da enfeksiyon varsa covid influenza gibi onlar çınlama yapar dediler yani net bir şey demiyorlar test sonucu çıkmadığı için. Tansiyon da çınlama yapıyormuş bu yaşadıklarım belirtiler influenzaya da benziyormuş bir şey çıkmazsa testlerden bronşit tedavisi vericez dedi göğüs hastalıkları doktoru. Bizim erken doğum büyük ihtimal çarşamba belli olur kilo ölçümünde o zamana Kadar tutarlar bizi burada. Zaten bugün kadın doğum doktorum sol tarafın daha şiş duruyor sağdaki bebeğe göre dedi orada bile bi üzüldüm aslında demek ki soldaki büyüyor sağdaki büyümüyor mu acaba diye

Çok üzgünüm canım senin icin son 1 hafta 10 gun dayan canim sonra ücünüzde cok iyi olucaksiniz insallah dualarimiz seninle

Anladım kuzum ya covid influenza testi iki saate çıkıyor normalde hastanenin sonuç sitesi yok mu baksan yada labaratuvara sorsa eşin. İnşallah değilsindir influenza geçen sene geçirdim hayatımda hiç öyle hastalandığımı bilmiyorum beynim yerinden çıkacaktı sanki gözlerimi bile açık tutamiyordum.. kuzum bence sağdaki bebek doğum pozisyonu almış o yüzden öyle görünüyor tek bebekte bile doğum pozisyonu alınca karnın düştü küçüldü derler doktor onu hesap ederek demistir sakın kiloyla alakali olduğunu düşünme

Kuzum aslında e sonuç diye hastanenin sitesi var oradan bakılıyor ama barkod no gerekiyor barkod no da vermiyorlar yatışta anca acilden falan kayıt açtığında eline veriyorlsr protokol no diye bir şey onunla bakılıyor ama diğer türlü onlar çıkınca söyleyeceğiz dedi sonucu diğer crp hemogram testleri hocanın ekranına düşüyor o değerlendirip bize bilgi veriyor dedi. Anca eşim aşağı laboratuvara inerse dediğin gibi oradan öğrenebilir çıktı mı çıkmadı mı diye ama bu hastanede ben önceden de vermiştim 1 gün sürmüştü gerçekten gerçi e nabıza da bakayım oraya yansır belki belki de pozisyon kaynaklı kuzum bilmiyorum doğum poziyisyonunda göbek düşüyor mu eşim de diyor göbeğin bi aşağıda ya da göğüs doktoru geldi o da karnın ne güzel yok ben ikizlerde bu kapıdan geçemiyordum sığmıyordum falan dedi orada da üzüldüm bi

Çok mantıklı canım amin inşallah da kolay bir doğum olur hepimiz için biz de ki sorun biz memleketten uzağız gelince 3 4 ay gitmiyor bana çok ağır geliyor

Canım inşallah bir sorun çıkmaz. Bir sorum olacaktı. Bu turnusollu ped reçetesiz eczaneden alınabilen bir şey mi?

Bende öyle olucam sanırım şimdiden hiss ediyorum kendimde bunu biliyorum arkamca konuşacaklar..mesela geçen gün görümcem gitmiş eltisi doğum yapmış ona yardım etmeye ve hastaneden bana çocuğun resmini videyosunu atmış kadın yatakta ağrılarla uğraşıyor nasıl sinirlendim açık açık söyledimi böyle video olmucak resimler çekilicek ben size 40 gün geçtikten sonra göndericem..yok yok kesinlikle etmicez dedi..ama işte benim içim rahat diğil

Kocam her gün diyordu bak senin yorulmaman lazım vs bağıra bağıra söylüyor duysun diye, anne görüyorsun halini ben işten gelip yetişmeye çalışıyorum, birazda sen yardımcı ol diye ama oğluna kahvaltı hazırlatıp yemek yaptıran bana ne yapmaz valla eşimi darladım yani bir daha darlamamı istemiyorsan lütfen dedim müsade etme, geleceksede peşinen konuş hiç bir işe el atmayacaksa gelmesin daha iyi dedim, ona kalmadan ben söyledim geçen konusurken gelme sen diye, baksana sürekli hastasın dedim

Cnm kulak çınlamayı bnde duydum, etkılenırsın dıye soylemedim ama neden oluyor acaba bu, erken doğuma neden oldugunu duymuştum dıger gruplardan

Canım, benim tek bebeğim var karnımda hiç bir zaman her yer eşit gibi olmuyor pozisyonuna göre o çok değişiyor bence hiç öyle bir şey düşünme bile hem zaten hastahanedesin bebişler için olumsuz bir durumda zaten doktor müdahale edecek iyi şeyler düşün her şey çok güzel olacak hepiniz sağlıkla çıkacaksınız hastahaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…