2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Cnm kulak çınlamayı bnde duydum, etkılenırsın dıye soylemedim ama neden oluyor acaba bu, erken doğuma neden oldugunu duymuştum dıger gruplardan
Ben ilk defa sizden duydum kuzum çınlama erken doğum diye bilmiyordum valla doktor da bir şey demedi başka

Kızlar bende anlamadım 30 dk önce kasıklarıma bi ağrı girdi hâlâ devam ediyor sancı mı yoksa üşüttüm mü anlamadım ama bir anda çoğalıp bir anda azalıyor

Kızlar bende anlamadım 30 dk önce kasıklarıma bi ağrı girdi hâlâ devam ediyor sancı mı yoksa üşüttüm mü anlamadım ama bir anda çoğalıp bir anda azalıyor
Cnm bnımde oluyor bu ara yaa, normal karşılıyorum ama arada agrı grıyor çıkıyor, ayakta sofra toplarken felan bıseyım yok hep otururken oluyor bnde

AA evet e nabız da var bi bak bakalım kuzum. Tabi göbek düşüyor göğsünün alt kısmını elleyince parmakların çok rahat karnının içine geçiyor göbeğin küçülüyor sanki. Kuzum senin yapı olarak öyle göbeğin en başından beri, illa top gibi karnın olcak diye bişey yok bakma sen ona fit hamişsin sen bebeklere ileride anlatacaksın sizi doğurdum hemen eski bedenime döndüm diye

Evet canım oluyor tecrüben yoksa ve yalnızsan hemen annen gelemeyecek yerdeyse, başkada çocuğun yoksa sende annenle beraber dön bir süre orda kal ben ilk doğumumda öyle yaptım 1bucuk 2 aylık olana kdr annemın yanında kaldım çok faydasını gördüm, çünkü eşim zaten anlamıyordu çocuk bakmaktan kayınvalıdem yakındı ama küçük bebek bakmayı bilmiyormuş kendininkilerede annesi bakmış, bende annemle gittim yani

Cnm bnımde oluyor bu ara yaa, normal karşılıyorum ama arada agrı grıyor çıkıyor, ayakta sofra toplarken felan bıseyım yok hep otururken oluyor bnde
Yani aslında normal bu zamanlarda biliyorum vücut kendini doguma hazırlıyor ama hiç yaşamadığım birşey olduğu için çok tedirgin oluyorum böyle durumlarda bende tam tersi ayakta çok acıdı canım yatınca hafifledi biraz

Cnm çok dogru yazmışsın, en fenası uykusuzluk, 3-4 saat uyusamda kndim ıyı olsam bebegıme bakarım dıye düşünuyorsun ama annede hayır olmuyır uykusuzluktan ve yorgunluktan, 2 saat deliksız uykuya hasret kalıyorsun, sen iyi oğlunu kucagından bırakmamıssın, ben 1 hafta elıme alamadım, çok salmıştım kndımı, canımda çok tatlı, inşaşşh busefer hrsey düşündugum gbi olur

Yaa en nefret ettiğim şey el kadar bebenin resminin ondan ona gösterilmesi bende kesinlikle resminin çekilmesini istemiyorum.. kuzum en iyisini yaparsın sen tolerans gosterdikce herkes kendinde söz hakkı buluyor bebekle ilgili senin bebeğin kurallari sen koyacaksın..

Oy maşallah canım, bizim 32+1 de 1880 di bakalım çarşamba ne olacak. 33 olacak bakalım ne diyecek
Bizimki önden gidiyor canım 2-3 hafta kadar . Dr tahmini 4200 civarı doğar dedi . Bi de normal yapalım diyor bana valla o kadar büyük bişeyi oradan çıkarırsam sakat kalırım muhtemelen

Sen birde beni gör hemen sildim telefonumdan bebişin resmini kız tüp bebekle hamile kalmış yaşıda benim gibi sen hangi cesaretle çekiyorsun..o sandıki ben merak edicem aksine şimdiden söylüyorum her şeyi hatda çantaya maskede koyucam..

Bence olacak kuzum çünkü şuan tecrübeden dolayı mental olarak ve enerji olarak tam hazırlıklısın ve çok kolay geçecek bu sefer ayrıca senin çok akıllı bir oğlusun da var annene güven edemediginde onu tembihlersin için rahat iki üç saat uyursun

Bizimki önden gidiyor canım 2-3 hafta kadar . Dr tahmini 4200 civarı doğar dedi . Bi de normal yapalım diyor bana valla o kadar büyük bişeyi oradan çıkarırsam sakat kalırım muhtemelen
Kuzum Bizimde bir hafta önde indi sonra 4 gün öne geçti. Sonra haftasıyla uyumlu çıktı. Bakalım çarşamba ne diyecek kuzum 4.200 nasıl normal doğar maşallah yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…