Ben ilk defa sizden duydum kuzum çınlama erken doğum diye bilmiyordum valla doktor da bir şey demedi başkaCnm kulak çınlamayı bnde duydum, etkılenırsın dıye soylemedim ama neden oluyor acaba bu, erken doğuma neden oldugunu duymuştum dıger gruplardan
Cnm bnımde oluyor bu ara yaa, normal karşılıyorum ama arada agrı grıyor çıkıyor, ayakta sofra toplarken felan bıseyım yok hep otururken oluyor bndeKızlar bende anlamadım 30 dk önce kasıklarıma bi ağrı girdi hâlâ devam ediyorsancı mı yoksa üşüttüm mü anlamadım ama bir anda çoğalıp bir anda azalıyor
AA evet e nabız da var bi bak bakalım kuzum. Tabi göbek düşüyor göğsünün alt kısmını elleyince parmakların çok rahat karnının içine geçiyor göbeğin küçülüyor sanki. Kuzum senin yapı olarak öyle göbeğin en başından beri, illa top gibi karnın olcak diye bişey yok bakma sen ona fit hamişsin sen bebeklere ileride anlatacaksın sizi doğurdum hemen eski bedenime döndüm diyeKuzum aslında e sonuç diye hastanenin sitesi var oradan bakılıyor ama barkod no gerekiyor barkod no da vermiyorlar yatışta anca acilden falan kayıt açtığında eline veriyorlsr protokol no diye bir şey onunla bakılıyor ama diğer türlü onlar çıkınca söyleyeceğiz dedi sonucu diğer crp hemogram testleri hocanın ekranına düşüyor o değerlendirip bize bilgi veriyor dedi. Anca eşim aşağı laboratuvara inerse dediğin gibi oradan öğrenebilir çıktı mı çıkmadı mı diye ama bu hastanede ben önceden de vermiştim 1 gün sürmüştü gerçekten gerçi e nabıza da bakayım oraya yansır belkibelki de pozisyon kaynaklı kuzum bilmiyorum doğum poziyisyonunda göbek düşüyor mu eşim de diyor göbeğin bi aşağıda ya da göğüs doktoru geldi o da karnın ne güzel yok ben ikizlerde bu kapıdan geçemiyordum sığmıyordum falan dedi orada da üzüldüm bi
Evet canım oluyor tecrüben yoksa ve yalnızsan hemen annen gelemeyecek yerdeyse, başkada çocuğun yoksa sende annenle beraber dön bir süre orda kal ben ilk doğumumda öyle yaptım 1bucuk 2 aylık olana kdr annemın yanında kaldım çok faydasını gördüm, çünkü eşim zaten anlamıyordu çocuk bakmaktan kayınvalıdem yakındı ama küçük bebek bakmayı bilmiyormuşKızlar size bir sorum var aklımı çok kurcalıyor benim ilk anneliğim olacak nasipse başlarda gerçekten yardıma çok ihtiyac oluyor mu yani annem gelip 2 hafta kalacak ve gidecek sonrasını ben halledebilir miyim?
Kayınvalidem sonrasında geleyim diyor ve gelince de bir kaç ay kalıyor gerçekten o kadar uzun kalması çok ağır geliyor bana ben istemiyorum aslında ama önümdeki süreci bilmediğim için sizin yardımınıza ihtiyacım var
İnşallah kuzumÇok mantıklı canım amin inşallah da kolay bir doğum olur hepimiz için biz de ki sorun biz memleketten uzağız gelince 3 4 ay gitmiyor bana çok ağır geliyor
Yani aslında normal bu zamanlarda biliyorum vücut kendini doguma hazırlıyor ama hiç yaşamadığım birşey olduğu için çok tedirgin oluyorum böyle durumlardaCnm bnımde oluyor bu ara yaa, normal karşılıyorum ama arada agrı grıyor çıkıyor, ayakta sofra toplarken felan bıseyım yok hep otururken oluyor bnde
Cnm çok dogru yazmışsın, en fenası uykusuzluk, 3-4 saat uyusamda kndim ıyı olsam bebegıme bakarım dıye düşünuyorsun ama annede hayır olmuyır uykusuzluktan ve yorgunluktan, 2 saat deliksız uykuya hasret kalıyorsun, sen iyi oğlunu kucagından bırakmamıssın, ben 1 hafta elıme alamadım, çok salmıştım kndımı, canımda çok tatlı, inşaşşh busefer hrsey düşündugum gbi olurKuzum benim oğlumda şöyle oldu kv 1 hafta kaldı yanımda sezaryen olmuştum ve bebeğim aşırı gazliydi çok ağlıyordu gece uykumuz sıfırdı seni zorlayacak en büyük şey uykusuzluk oda ilk hafta bebeğin ve anneliğin heyecanı ile hissetmiyorsun ama sonra artık dayanılmaz hale geliyor saçımı başımı yolmuslugum var neden uyumuyor bu çocuk diyeben sezaryenden sonra zorlandım yalan yok dik yürüyemiyordum hatta normal sesimle bile konuşamıyordum iki ay ayaklarimin altına yastık koyarak yarım oturur uyudum sağa sola dönemedim ona rağmen bebeği vermedim hiç o yüzden de bitik durumdaydim tamamen doğumun nasıl geçtiğine bebeğin gaz durumuna bağlı şuan istediğin kadar hesap yap o gün neyle karşılaşacağını bilmiyorsun o yüzden ben açık kapi bırakıyorum hep kv söylerken inşallah kolay bir normal doğum yapar hemen ayaklanirim anne sen bana bı gunduzleri yardıma gelirsin oldu ki kötü olurum zaten mecbur cagiricam sizi diyorum
AA senin sat yanlış girilmiş o zaman kuzum kontrol süren varsa git istersen tekrar aklıma takıldı deYa benim gebelik haftamda yanlış yazıyor 31+5 yazmış ama ben 31+0 ım sanırım ona göre yanlış söyledi
Hahah senin kv bordo bereli çıktıYaşlı değil benim kayınvalidem ayrıca benden daha dayanıklıdır
Oy maşallah canım, bizim 32+1 de 1880 di bakalım çarşamba ne olacak. 33 olacak bakalım ne diyecek32+5 te 2260 gramdı canım
Yaa en nefret ettiğim şey el kadar bebenin resminin ondan ona gösterilmesi bende kesinlikle resminin çekilmesini istemiyorum.. kuzum en iyisini yaparsın sen tolerans gosterdikce herkes kendinde söz hakkı buluyor bebekle ilgili senin bebeğin kurallari sen koyacaksın..Bende öyle olucam sanırım şimdiden hiss ediyorum kendimde bunu biliyorum arkamca konuşacaklar..mesela geçen gün görümcem gitmiş eltisi doğum yapmış ona yardım etmeye ve hastaneden bana çocuğun resmini videyosunu atmış kadın yatakta ağrılarla uğraşıyor nasıl sinirlendim açık açık söyledimi böyle video olmucak resimler çekilicek ben size 40 gün geçtikten sonra göndericem..yok yok kesinlikle etmicez dedi..ama işte benim içim rahat diğil
Evet yapıyor, aynı anda ayağını da tam leğen kemigime dayıyor ordan güç alarak göbeğime ittiriyor kendini yerimden hopluyorum yada ahh diye bağırıyorum o anKızlar sizin de bebekler kendini öne toplayıp baskı yapıyor mu çok canımı yakıyor ya
Bizimki önden gidiyor canım 2-3 hafta kadar . Dr tahmini 4200 civarı doğar dedi . Bi de normal yapalım diyor bana valla o kadar büyük bişeyi oradan çıkarırsam sakat kalırım muhtemelenOy maşallah canım, bizim 32+1 de 1880 di bakalım çarşamba ne olacak. 33 olacak bakalım ne diyecek
Sen birde beni gör hemen sildim telefonumdan bebişin resmini kız tüp bebekle hamile kalmış yaşıda benim gibi sen hangi cesaretle çekiyorsun..o sandıki ben merak edicem aksine şimdiden söylüyorum her şeyi hatda çantaya maskede koyucam..Yaa en nefret ettiğim şey el kadar bebenin resminin ondan ona gösterilmesi bende kesinlikle resminin çekilmesini istemiyorum.. kuzum en iyisini yaparsın sen tolerans gosterdikce herkes kendinde söz hakkı buluyor bebekle ilgili senin bebeğin kurallari sen koyacaksın..
Bence olacak kuzum çünkü şuan tecrübeden dolayı mental olarak ve enerji olarak tam hazırlıklısın ve çok kolay geçecek bu sefer ayrıca senin çok akıllı bir oğlusun da var annene güven edemediginde onu tembihlersin için rahat iki üç saat uyursunCnm çok dogru yazmışsın, en fenası uykusuzluk, 3-4 saat uyusamda kndim ıyı olsam bebegıme bakarım dıye düşünuyorsun ama annede hayır olmuyır uykusuzluktan ve yorgunluktan, 2 saat deliksız uykuya hasret kalıyorsun, sen iyi oğlunu kucagından bırakmamıssın, ben 1 hafta elıme alamadım, çok salmıştım kndımı, canımda çok tatlı, inşaşşh busefer hrsey düşündugum gbi olur
Kuzum Bizimde bir hafta önde indi sonra 4 gün öne geçti. Sonra haftasıyla uyumlu çıktı. Bakalım çarşamba ne diyecek kuzum 4.200 nasıl normal doğarBizimki önden gidiyor canım 2-3 hafta kadar . Dr tahmini 4200 civarı doğar dedi . Bi de normal yapalım diyor bana valla o kadar büyük bişeyi oradan çıkarırsam sakat kalırım muhtemelen
Teyzem de 18 yaşında 4300 lük kuzenimi normal doğurmuşKuzum Bizimde bir hafta önde indi sonra 4 gün öne geçti. Sonra haftasıyla uyumlu çıktı. Bakalım çarşamba ne diyecek kuzum 4.200 nasıl normal doğarmaşallah yaaa
Canım kesiği çok olur ya, bilemedim kuzum senin için hangisi hayırlıca olacaksa o olsun canımTeyzem de 18 yaşında 4300 lük kuzenimi normal doğurmuş
Çok şükür bişe çıkmadı nstye girdim sancı çıkmadı kan idrar da temiz çıktı neden böyle ağrılar oldu anlamadım düzenli olursa gel dedilerHaberdar et canım çıkmaz inşallah için rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?