2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kuzum aynı dediğin gibi göğüsümün altı bildiğin yastık gibi benim e nabızda çıkmadı eşimi laboratuvara yolladım soracak kuzum

Çok şükür bişe çıkmadı nstye girdim sancı çıkmadı kan idrar da temiz çıktı neden böyle ağrılar oldu anlamadım düzenli olursa gel dediler
Çok şükür canım için rahatladı en azından aklında soru işareti kalmaz

Kızlar soru : Yeni doğmuş bebek için kurban bayramında kurban kestirilmesi mi gerekiyor? Böyle bişi duydum.

Çok şükür canım için rahatladı en azından aklında soru işareti kalmaz
Çok şükür sen de git canım neolur ne olmaz ama benim anlattığıma da tam doğum ağrısı dedi doktor yanlara ve kasığa vuran ağrı bele doğru yayılan galiba vücut doğuma hazırlık yapıyor

Çok şükür sen de git canım neolur ne olmaz ama benim anlattığıma da tam doğum ağrısı dedi doktor yanlara ve kasığa vuran ağrı bele doğru yayılan galiba vücut doğuma hazırlık yapıyor
Evet canım bana da sırttan kasıklara regli gibi olan ağrılarda nst ye gelin demişlerdi o yüzden öyle oldukça git en azından için rahatlar

Aynen hastanede pompayı ver, peçete ver, onu ver şunu ver oğlum saolsunbnı en çok dinleyen oğlum zaten

AA senin sat yanlış girilmiş o zaman kuzum kontrol süren varsa git istersen tekrar aklıma takıldı de
Aslında soruyor satımı hep doğru ama ultrasonlara baktığımda hep yanlış girilmiş haftaya başka bir doktora rabdevum var o daha iyi olur en azından karşılaştırma yaparım sorarım bilgilendirir

Aslında soruyor satımı hep doğru ama ultrasonlara baktığımda hep yanlış girilmiş haftaya başka bir doktora rabdevum var o daha iyi olur en azından karşılaştırma yaparım sorarım bilgilendirir
Cnm ultrasonun tarıhı yanlış olabılırmı? Onada dıkkat et. Ekrandaki tarih,
Bn gecen farkettım 1 gün önde gözukuyır allah allh dedim sonra bi baktım tarihleri 1 gün ileri
32+1 im ben neden sata gore 32+2 gozukuyor dıyorum, sonra bi dıkkat ettım tarih ileri

Kuzum öyle bişeye kalkarsa açık açık soylersin istemediğini... Ay evet bende maske koycam hem çocuk maskesi hem büyük maskesi..

Kuzum öyle bişeye kalkarsa açık açık soylersin istemediğini... Ay evet bende maske koycam hem çocuk maskesi hem büyük maskesi..
En çok korktuğum konu ne yapacağım bilmiyorum. Hangisiyle kimse başa çıkacagım. Hemen herkes çekip atacak eminim özellikle eltim. Maske koysam abartıyorsun diyecekler

Kuzum aynı dediğin gibi göğüsümün altı bildiğin yastık gibi benim e nabızda çıkmadı eşimi laboratuvara yolladım soracak kuzum
Bebiş gelmek istiyor ama kardeşinin tekmelerinden mi bıkmış yoksa annesini mi çok görmek istiyor bilemiyorum bak bu cimcimeler büyüyünce de çok birbirinin saçını çeker annesi hazırlıklı ol şaka bir yana sen gönlünü ferah tut gobekle bebeğin kilosu vs. Alakası yok bak doktor ne demiş şuan en önemli sensin bebeklerin iyiler elhamdülillah sen iyi oldukça onlar daha da çok kalacak inşallah iyi haber getirir kuzum

Eşime dedim sende söyle açık açık kv çok sever whatsap durumlarını paylaşmaya eltim zaten sinsirella hemen kendi sülalesine gönderir resmini düşününce bile aklım çıkıyornasıl annesi köyden gelmişti bende gittim hoş geldine o zaman hamile kalmışım haberim yok orda göbeyime bakmış kızına demişki yengen hamile bana bu yakınlarda söyledi..ayy bende dedimki nasıl yani ben o zaman hamileymiydim bir baktım resimlere tarihe ve şaşırdım hamileymişim gerçekten..benim annem hayatda kiminse göbeyine bakmaz acaba bir şey varmı

Maske bizde çocuk yok ondan hep büyükler için koyucam

En çok korktuğum konu ne yapacağım bilmiyorum. Hangisiyle kimse başa çıkacagım. Hemen herkes çekip atacak eminim özellikle eltim. Maske koysam abartıyorsun diyecekler
Kuzum bı tane ince tülbent al yanına biri içeri girdiğinde bebek mutlaka kucağında olsun ve kapat onunla yüzünü görmek isteyene açıp bi göster geri ört hemen baktın beş dkyi geçti gitmiyorlar emzirmem lazım de yalandan maskeyi de takicaklar tabi isteyen alınsın isteyen darılsın onlar seni düşünecek sen onlari değil hep başkaları için yaşıyoruz zaten.. bırak boşver zaten lohusa olduğun için çok takılı kalmazlar unuturlar

Ayy yok artık senin eltinin sinsilik genler geliyor desene annesine bak sen ya nasıl incelemiş seni koy kuzum bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…