2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Karın çevresi canım benim 26.02 30+1 e uyumlu ben 31+0 ım ama doktorum 2 hafta gerilik var dedi yanlış mı baktı acaba ya
Yanlış söylemişte olabilir hiç kafana takma önemli birsey olsa söylerdi zaten 2 haftaya kasar ileri veya geriligi normal kabul ediyor doktorlarda

Canım insallah su değildir bebiş kaç kg inşallah hemen gelmek istemez miniğin
İnşallah canım değildir yarın nasil olacak bilmiyorum. Birde işte gittikçe aşağıya yaklaşıyor. Muhtemelen erken doğacak ama İnşallah üç dört haftayı en azından bekler diye dua ediyorum. Kilosu 1600 civarındaydı bugün

Benim eşim de diyemez ya kendi ailesine. Ben anneme açık açık söyledim ,alınmadı da hiç:) Ben kv den korkuyorum . 10 günlük bebeğe karpuz yalatmış insan. Sarılık olan bebeğe şekerli su vermişliği de var. Başıma böyle şeyler gelirse diye korkuyorum.

Ay yok öyle bir şey görsem zaten hemen müdahale ederim ama ben istiyorum ki ona gerek kalmasın neyse halledicem darlarım eşimi illa açar konusunu en kötüsü annesine simdiden soyledi öpmeyin diye falan der onlarda anlar

Ayy cnm sendemi k.v mağdurusun. Okurken içim sıkıldı, buraya yazılanlardan şunu çıkardım biraz k.v ve k.p böylelerse iş maalesef eşlere düşüyor. Eş annesine babasına söyleyecek yoksa dengeler değişir, onları uyaracak.dengeyi eş kuracak, bnım eşim o dengeyi iyi kurmuştu çok şukur yoksa boşanacaktık biz. İçime ata ata bağırsak hastası oldum, huzursuzluk çıkmasın dıye sesimi çıkaramıyordum ama biriktirdıkçe ani patlamalar yaşıyordum. Ve ne olursa içinizde biriktirmeyin sakın, kndınızı düşünün, kocanıza mağduru oynayın.
Taktikyapın yoksa yürümüyor gercekten bu gemi. Tecrubeli bi ablam demiştiki bi gun, kocana bişey soylıceksen yatak odasında söyle, uyumadan önce yatakta söyle demişti.

Aslında eşlerimize de alınmaz anneleri ama onlar farklı düşünüyor ayyyy Allah korusunnn aman senin daha vahim durum yalnız bırakmamak lazım bebekle

Ay ben bu konuda çok rahatım benim annemlerde eşimin annesi babasida hiç mıç mıç değildir hatta ellemeye korkarlar kp çok hassas 40i çıkıp biz goturene kadar lohusayim diye gelmez bile eve kv ben kucağına vermeden almaz yada izin ister babam bitek hastanede görür bidaha bebek iki aylık olana kadar gelmez annem korkudan bezini bile degisemiyor anca karşıdan sever kv akrabalarindan hepsinin kızları yeni doğum yaptı yada yapacak o yüzden kv tembihledim sakın hiç birine gitme yoksa bana da gelirler oda gitmedi merak etme kızım hastaneye de eve de kimse gelmez dedi çok rahatladım anne tarafımdan da kimse gelmez annemi de tembihledim oh rahatım herkesi örgütledim

Bnım annemde şekerli su vercem busefer dıyo sarılık olmasın dıye, mamada verdırmıcek bna bılıyorum . aç kalcak dıye ödüm kopuyor, bide dıyorki aksam telefonda hemşirelerın her dediği dinlenılmezmiş, su vercekmişsın cocuga, susuz bebek olmazmış.
Bnde eşime soyledım bunları bilsın annemin baskısını diye

Bunlar başa geliyor maalesef, ne kadar baştan uyarsakta yıne oluyortek çare bebeği kucaktan bırakmamak ve eşlerınızı yanınızdan ayırmayın, genelde eşler büyükler evde olunca kenara çekılıyorlar, birde gce sakın k.v ile aynı odada kalmayın, eş ile ayrı yatacak olanlar mumkünse tek kalın

Ayyy çöpsüz üzüm çok güzellll valla bende anneme dedim zaten çok akrabamız yok bizim burda ama arayana falan gelin deme dedim anlaştık bizden kimse yok eşiminde aile bağları çok yok o yüzden kalabalık gelenim olmaz gelenlerede zaten odada göstericem uzaktan baksınlar yeter

Wayyy kız ne kadar şanslısınohh walla huzurlu bi lohusalık seni beklıyor, ayy darısı başımıza, hadi ben bi nebze sıkıntıda yasasam kndi annem dıyorum ama k.v ve k.p ile kalacaklara bol sabırlar dılıyorum

Ayy ben hamile olduğumu öğrenmeden önce popoma öyle bi sert vurmuştu ki yerimden sıçradım o yüzden öğrendiğimden beri arkam dönük uyurum veya aramıza yastık koyuyorum
Ben direk çocuğun yatağına geçiş yaptım benim adam çok deli uyuyor ohh rahatım istediğim gibi yatıyorum ne bir horlama sesi ne yorgan kavgası doğumdan sonra da böyle devam edicez biz kız kıza çocuk odasında onlar erkek erkeğe yatak odada yatacak

Mama zararlıymışta şekerli su değil miymiş senin cidden kv ye ihtiyacın yok annecin yetiyo sana masallah

Onu denemedim sabah aç karnına mı olacak yoksa yandığında mı
Benim çok şükür olmadı burda okumuştum annemin birgün yandı midesi agzina acı su gelip durdu aklima geldi bi tatli kasigi yut dedim de 10 dkya gecirdi acısını evde varsa bir dene istersen zarari yok faydası var zaten bol bol şifa nerden gelecek belli olmaz

Rahim ağzın kaç çıkıyor kuzum? Benim kuzenimin de bian da kısaldı 32 haftalikti az daha gitmese doğum başlayacaktı 1 hafta hastanede ilaçla durdurdular 34-35 i gorsek yeter dediler eve geçince hiç kalkmadi ayağa 37de ayaklandı 39da doğum yaptı inşallah senin bebiste öyle olur kuzum inşallah o sıvı su olmasında ilaçla açılma olmadığı müddetçe durduruyorlar

Mama zararlıymışta şekerli su değil miymiş senin cidden kv ye ihtiyacın yok annecin yetiyo sana masallah
Ahh ah kaynanadan farkı yok
Eşim rahmetli kaynanamı hiç karıştırmamıştı yanıma bıle sokmamıştı, hastaneye getrdı, 10 dk sonra geri evine götürmüştü ama aynı şeyi annem için yapmıyoyada sen yap demiyo çunku işine öyle gelıyo. Gecen dıyorumki babam 2.gun gelir adını koyar kızımızın. annemide alır giderevli evine köylü köyüne dıyorum, yuh yani amma abarttın dıyor

şekerli su bi küçük kaşıktan bişy olmazmış ama mama geri bnı emmez dıye istemıyor

Hiç merak etme canim ben 3 yasindaki kizimdan karnima yumruk bile yedim

Reactions: The
Aksi gibi tahin de yok evde yarın alıp denerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…