Yanlış söylemişte olabilir hiç kafana takma önemli birsey olsa söylerdi zaten 2 haftaya kasar ileri veya geriligi normal kabul ediyor doktorlardaKarın çevresi canım benim 26.02 30+1 e uyumlu ben 31+0 ım ama doktorum 2 hafta gerilik var dedi yanlış mı baktı acaba ya
İnşallah canım değildir yarın nasil olacak bilmiyorum. Birde işte gittikçe aşağıya yaklaşıyor. Muhtemelen erken doğacak ama İnşallah üç dört haftayı en azından bekler diye dua ediyorum. Kilosu 1600 civarındaydı bugünCanım insallah su değildirbebiş kaç kg inşallah hemen gelmek istemez miniğin
Benim eşim de diyemez ya kendi ailesine. Ben anneme açık açık söyledim ,alınmadı da hiç:) Ben kv den korkuyorum . 10 günlük bebeğe karpuz yalatmış insan. Sarılık olan bebeğe şekerli su vermişliği de var. Başıma böyle şeyler gelirse diye korkuyorum.Off valla eşimle tek anlaşamadığımız noktaben annemlere söyledim ilk zamanlar belden yukarısını öpmeyin diye poposunu yiyin ama elini yüzünü öpmeyin dedim direkt sende söyle diyorum söyleyemiyor misafirlerden değil de 1. Derece akrabalardan korkuyorum en çok anneme ablama babama benim nazım geçer ama eşimin tarafına öpmeyin diyemem onlarda çok düşünceli degiller en son geldiklerinde kp hastaydı 1 yasındakı torununu öpüp durdu sonra çocuk hasta oldu kurup duruyorum bende o yuzden kafamda
Ay yok öyle bir şey görsem zaten hemen müdahale ederim ama ben istiyorum ki ona gerek kalmasınSakın öptürmeyin sakın, helede ellerinden, yüzünden vs Allah korusun menenjite kadar gider ki Rabbim korusun. Direk söyleyin ben hassasım kimse kusura bakmasın ha söylediğimede alınacaksan gelme kardeşim sen bilirsin faydan yok zararın olmasın
Ayy cnm sendemi k.v mağdurusun.Doğru canım özellikle doğuda çok fazla bu tarz gelenekler, benim zaten kimsem yok burda, eşiminde çevresi gelirse gelir ki onada dedim söyle eşim kimseyi kabul etmiyor diye, hastalıklar kol geziyor, 9 ay ben neler çekmişim birde doğar doğmaz hastamı edeyim çocuğumu varsın sonra görsünler varsın hediye getirmesinler, kimseden bir beklentiye hiç bir zaman girmedim hatta öyleki kayınvalidem geldi 1 hafta diye, 1 ay bende kaldı o arada kaç kere hasta oldu, faranjıti azdı, diare oldu vs 6.5-7 aylık halimle 1 ay birde hasta baktım özel olarak ilgilendimki sırf bize bişi bulaşmasın diye, iki kere hastaneye götürdük ilaç veriyor doktor ilacı yarım bırakıyor bu benim bağırsağımı bozdu diye iğne veriyor gaz yaptı diyor kafasına göre yarım bırakıyor, sonra ben evi açıp havalandırıyorum diye hasta oluyormuş, ki kendi odasını ayırdım kapısını kapatıyordum, bağırsakları bozulmuş söylemiyor klozet kullanıyor evde diğer tuvaleti kullan dedi eşim dizim ağrıyor dedi ben o halimle normal tuvaleti kullanmak zorunda kaldım hergun sabah kahvaltısı 40 çeşit, akşam yemeği en az 3çeşit çayı kahvesi pastası çöreği meyvesi eksiksiz yaptım, çamasırlarını ayrı yıkansın enfeksıyonun var banada bulaşmasın dedım dıye kafa tuttu, belimi çekemedim ayağımı sürüyerek yürüyordum artık ağladım yani acıdan daha o halde bir bardağını tabağını kaldırıpta makınaya koymadı, bir gün iş yaptı sonra yıne faranjitim azdı dedi, eşimde gördü yaptığını dedim daha tövbe normal zamanda olsam yıne bir nebze yaparım ederim ama kendımı zor kaldırıyorum, doğumada gelmesin konuş bana iş tutacak adam lazım, sonra doğuma nasıl gelecem falan dedi dedim annemler gelecek sen gelme, sürekli hasta oluyorsun zaten alınma gücenme, kendimide bebeğide düşünmek zorundayım, birde senle uğraşamam o halde yalan yok dedim yaz olsun bebek büyüsün az o zaman biz geliriz sana dedim (farklı şehirde oturuyor) yani gözlerinin önünde neler yaşıyoruz oralı olmuyorlar bende bana faydası olmayan kilisenin papazını diyorum artıko yüzden kızlar hiç bişeyi içinizde tutmayın hamıleyım lohusayım hormonlarım tavan der geçersiniz kimsenin kahrını çekmeyin, kolay mı geldik şu günlere, kim olursa olsun istemediğiniz bir şeyi asla yapmayın alınır mı kırılır mı diye alınsın ki bir daha yapmasınlar kırılsınlar ki az oturup düşünsünler... Önemli olan biz ve bebeklerimiz biz iyi olacağız ki bebeğimizde iyi olsun, uçakta bile ilk maskeler ebebeyinlere
Aslında eşlerimize de alınmaz anneleri ama onlar farklı düşünüyorBenim eşim de diyemez ya kendi ailesine. Ben anneme açık açık söyledim ,alınmadı da hiç:) Ben kv den korkuyorum . 10 günlük bebeğe karpuz yalatmış insan. Sarılık olan bebeğe şekerli su vermişliği de var. Başıma böyle şeyler gelirse diye korkuyorum.
Ay ben bu konuda çok rahatım benim annemlerde eşimin annesi babasida hiç mıç mıç değildir hatta ellemeye korkarlar kp çok hassas 40i çıkıp biz goturene kadar lohusayim diye gelmez bile eve kv ben kucağına vermeden almaz yada izin ister babam bitek hastanede görür bidaha bebek iki aylık olana kadar gelmezOff valla eşimle tek anlaşamadığımız noktaben annemlere söyledim ilk zamanlar belden yukarısını öpmeyin diye poposunu yiyin ama elini yüzünü öpmeyin dedim direkt sende söyle diyorum söyleyemiyor misafirlerden değil de 1. Derece akrabalardan korkuyorum en çok anneme ablama babama benim nazım geçer ama eşimin tarafına öpmeyin diyemem onlarda çok düşünceli degiller en son geldiklerinde kp hastaydı 1 yasındakı torununu öpüp durdu sonra çocuk hasta oldu kurup duruyorum bende o yuzden kafamda
Bnım annemde şekerli su vercem busefer dıyo sarılık olmasın dıye, mamada verdırmıcek bna bılıyorum . aç kalcak dıye ödüm kopuyor, bide dıyorki aksam telefonda hemşirelerın her dediği dinlenılmezmiş, su vercekmişsın cocuga, susuz bebek olmazmış.Benim eşim de diyemez ya kendi ailesine. Ben anneme açık açık söyledim ,alınmadı da hiç:) Ben kv den korkuyorum . 10 günlük bebeğe karpuz yalatmış insan. Sarılık olan bebeğe şekerli su vermişliği de var. Başıma böyle şeyler gelirse diye korkuyorum.
Canım yanlış söylemiş o zaman sana 1 hafta gerilik iki değil o zamanKarın çevresi canım benim 26.02 30+1 e uyumlu ben 31+0 ım ama doktorum 2 hafta gerilik var dedi yanlış mı baktı acaba ya
Ayyy çöpsüz üzüm çok güzellllAy ben bu konuda çok rahatım benim annemlerde eşimin annesi babasida hiç mıç mıç değildir hatta ellemeye korkarlar kp çok hassas 40i çıkıp biz goturene kadar lohusayim diye gelmez bile eve kv ben kucağına vermeden almaz yada izin ister babam bitek hastanede görür bidaha bebek iki aylık olana kadar gelmezannem korkudan bezini bile degisemiyor anca karşıdan sever kv akrabalarindan hepsinin kızları yeni doğum yaptı yada yapacak o yüzden kv tembihledim sakın hiç birine gitme yoksa bana da gelirler oda gitmedi merak etme kızım hastaneye de eve de kimse gelmez dedi çok rahatladım anne tarafımdan da kimse gelmez annemi de tembihledim oh rahatım herkesi örgütledim
Wayyy kız ne kadar şanslısınAy ben bu konuda çok rahatım benim annemlerde eşimin annesi babasida hiç mıç mıç değildir hatta ellemeye korkarlar kp çok hassas 40i çıkıp biz goturene kadar lohusayim diye gelmez bile eve kv ben kucağına vermeden almaz yada izin ister babam bitek hastanede görür bidaha bebek iki aylık olana kadar gelmezannem korkudan bezini bile degisemiyor anca karşıdan sever kv akrabalarindan hepsinin kızları yeni doğum yaptı yada yapacak o yüzden kv tembihledim sakın hiç birine gitme yoksa bana da gelirler oda gitmedi merak etme kızım hastaneye de eve de kimse gelmez dedi çok rahatladım anne tarafımdan da kimse gelmez annemi de tembihledim oh rahatım herkesi örgütledim
Ben direk çocuğun yatağına geçiş yaptım benim adam çok deli uyuyor ohh rahatım istediğim gibi yatıyorum ne bir horlama sesi ne yorgan kavgasıAyy ben hamile olduğumu öğrenmeden önce popoma öyle bi sert vurmuştu ki yerimden sıçradım o yüzden öğrendiğimden beri arkam dönük uyurum veya aramıza yastık koyuyorum
Mama zararlıymışta şekerli su değil miymişBnım annemde şekerli su vercem busefer dıyo sarılık olmasın dıye, mamada verdırmıcek bna bılıyorum . aç kalcak dıye ödüm kopuyor, bide dıyorki aksam telefonda hemşirelerın her dediği dinlenılmezmiş, su vercekmişsın cocuga, susuz bebek olmazmış.
Bnde eşime soyledım bunları bilsın annemin baskısını diye
Bunlar başa geliyor maalesef, ne kadar baştan uyarsakta yıne oluyortek çare bebeği kucaktan bırakmamak ve eşlerınızı yanınızdan ayırmayın, genelde eşler büyükler evde olunca kenara çekılıyorlar, birde gce sakın k.v ile aynı odada kalmayın, eş ile ayrı yatacak olanlar mumkünse tek kalın
Gerçekten öyle ama senin derdinin yanında benim mide yanmam hiçbir şeyGavşscon bile kesmedi beni canım olmayınca olmuyor lanet
Onu denemedim sabah aç karnına mı olacak yoksa yandığında mıTahin denedin mi kuzum
Benim çok şükür olmadı burda okumuştum annemin birgün yandı midesi agzina acı su gelip durdu aklima geldi bi tatli kasigi yut dedim de 10 dkya gecirdi acısınıOnu denemedim sabah aç karnına mı olacak yoksa yandığında mı
Rahim ağzın kaç çıkıyor kuzum? Benim kuzenimin de bian da kısaldı 32 haftalikti az daha gitmese doğum başlayacaktı 1 hafta hastanede ilaçla durdurdular 34-35 i gorsek yeter dediler eve geçince hiç kalkmadi ayağa 37de ayaklandı 39da doğum yaptı inşallah senin bebiste öyle olur kuzum inşallah o sıvı su olmasında ilaçla açılma olmadığı müddetçe durduruyorlarİnşallah canım değildir yarın nasil olacak bilmiyorum. Birde işte gittikçe aşağıya yaklaşıyor. Muhtemelen erken doğacak ama İnşallah üç dört haftayı en azından bekler diye dua ediyorum. Kilosu 1600 civarındaydı bugün
Ahh ah kaynanadan farkı yokMama zararlıymışta şekerli su değil miymişsenin cidden kv ye ihtiyacın yok annecin yetiyo sana masallah
Hiç merak etme canim ben 3 yasindaki kizimdan karnima yumruk bile yedimBenimde gece gece sinirim bozuldu eşim yüzündenuyku sersemi ile karnıma bir vurdu Allah'tan çok sert değil, ayy ben orayı popon sandım diyor bir de ama kızdım tabi yani dikkat etsene diye insan popo ile göbeği nasıl karıştirabilir ki yaaa canım yavrum korkmuştur demiştir ne oluyor gece gece, bir şey olmamıştır inşAllah gerçi hareketli bayağı da bugün çok şükür. Kocama bensizlik yaramıyor galiba
Aksi gibi tahin de yok evde yarın alıp denerim artıkBenim çok şükür olmadı burda okumuştum annemin birgün yandı midesi agzina acı su gelip durdu aklima geldi bi tatli kasigi yut dedim de 10 dkya gecirdi acısınıevde varsa bir dene istersen zarari yok faydası var zaten bol bol şifa nerden gelecek belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?