2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Cnm bebiş doğunca eşimde ayrı yatacak çunku bu konuda çok hassas. Yok oyle dönüşümlü kalkarız falan, bızde oyle seyler yok, bn çalışıyorum uykusuz işe gıdemem dıyor, sen evdesın bısekılde dıyor, zten eşim aşırı horluyor asla uyuyamıyorum. Uyku apnesi var onda
Gce ben kalksam nolcak bebiş bnde durmazki, sureklı emcek dıyor.

Aynen canım maviye dönerse suymuş ama o da turnusol da net değil enfeksiyon da renk değiştirir dediler o yüzden panik olmamaya çalış

Kızlar size bir sorum var aklımı çok kurcalıyor benim ilk anneliğim olacak nasipse başlarda gerçekten yardıma çok ihtiyac oluyor mu yani annem gelip 2 hafta kalacak ve gidecek sonrasını ben halledebilir miyim?
Kayınvalidem sonrasında geleyim diyor ve gelince de bir kaç ay kalıyor gerçekten o kadar uzun kalması çok ağır geliyor bana ben istemiyorum aslında ama önümdeki süreci bilmediğim için sizin yardımınıza ihtiyacım var

Kesinlikle doğru söylüyorsun ben oğlumda öyle yaptım kucagimdan hiç indirmedim o yüzden ne kadar hassas olduğumu bu konuda anladılar ve izin almadan yada ben vermeden kucağına almadı kv. Şimdi en büyük duam kolay bir normal doğum yapayım yatılı kimse kalmasın kv de söyledim anne inşallah iyi olurum bana bitek gün içinde uğrayıp yemek için destek olursunuz oda çok sevindi bu duruma aferin kız aslı herkes çok büyütüyor bu durumu sen güzel düşünmüşsün dedi şuan tek sıkıntım eltim geçen gün bana lohusa kadın yalnız kalmaz anneler gelemeyecek olur ben gelirim dedi Allah razi olsun beni düşündüğünden dedi bende ayıp olur diye direk gerek yok diyemedim. Artık o zaman olsunda ihtiyacım yok teşekkür ederim diyip kibarca geri ceviririm

Bence iki haftadan sonra toparlarsın benim de ilk gebeliğim ama yanımda biri kalmasa bile yapabileceğime inanıyorum. Sende inan kendine eşinin desteği ile de yapabilirsin. Ben en kötü ihtimalle eşim işten gelince uyurum dinlenirim diyorum öyle yatılı çok insan istemiyorum. Düzen bozulucak karışan çok olacak. Kayınvalidem annem zaten kalamaz ikisi de çalışıyor işten sonra onlar da gelip 3-4 saat oyalasa yeter ilk zamanlar. Sonra zaten o tempoya alısıcaz

Cnm doğumdan sonra 2 hafta tam yeterli oluyor, cunku sen iyileşmiş oluyorsun, bebiş emmeyi öğrenmiş oluyor, sütün bollaşıyor, göbek bağı düşmüş oluyor bnce yeterli..
Bnım annem oğlumda 20 gün kaldı
15 günden sonrası gün saydımne zmn gtcek dıye

Oo kız sende iyisin baksana çok çevre yok diyorsun zaten gelen olursa emziricem bana müsade der odaya kapatirsin kendini onlarda kalkar hemen

Bncede cnm kıbarca geri çevır, bn hallederım de, kayınvalıdemede annemede busekılde söyledım de. Cnm zaten senın annen var, öncelıklı o eltine düşmezki

Kuzum bunların temelini hep oğlumda attım hahaha psikopat gibiydim herkesi korkuttum eltim bile hala der çocuğu kacircaz sanki öyle kaçırdın bizden kızımda da aynı yapicam benim yapım böyle dedim evet kesinlikle Allah onların yardımcısı olsun gerçekten insan lohusalıkta sakinlik istiyor çünkü panik ve stres yapmaya çok meyilli oluyorsun

Hahaha senin kocanın rahatlığıyla benim ki aynı insanın sinirini bozuyor

Sen nasıl oldun peki biraz daha iyi misin
Yok canım hala çok kötüyüm sol tarafım çok acıyor yani sanki kimse acımı anlamıyor gibi sola yatamıyorum diyorum sola yat diyorlar yatamıyorum diyorum dik oturarak yat diyorlar başım çatlıyor ortadan ikiye sanki yani çok kötü hissediyorum öksürdükçe soldaki bebek inanılmaz sıkıştırıyor o an onun canını yakmamak için öksürmek bile istemiyorum değişik duygulardayım covid ve influenza sonuçları yarına çıkar dediler onları da merak ediyorum

Çok sağolun kızlar Allah razı olsun gerçekten kayınvalidem gelecek gitmeyecek diye strese giriyorum birde sen yapamazsın gibi cümleler kuruyorlar bilmediğim için bir şey de diyemiyorum kimsenin de kalbini kırmak istemiyorum

İnşallah o sonuçlar temiz çıkar ya bide onunla uğraşma. Bu sola yatma muhabbeti bence kişiden kişiye değişiyor. Ben sola yatınca nefesim kesiliyor bebekte rahatsız oluyor o yüzden hep sağıma yatıyorum çok şükür kan akışında da bi sıkıntı yaşamadık. Gerçi sende iki bebek var hangi pozisyon daha uygun olur bilemedim

Şekerli sudansa mamayı vermek daha mantıklı sütümüz gelene kadar sarılığı önler. Ay Allah yardımcımız olsun . İnşallah korktuğumuz şeyleri yaşamayız

Hani diyolar ya onceden şöyle böyleymiş cart curt. Önceden annelerimiz çocuklarına nasıl bakmış onu hiç demezler tabi. Tabiki desteğe ihtiyacımız var ama hiçbir insan evladı annesinin karnından bebek bakmayı bilerek doğmuyor. Daha önce illa ki kucağına bebek almışsındır ve iç gudusel olarak zaten bakıcaz miniklerimize yapamazsın diye düşünme yaparsın hemde en iyisi annesi sen yaparsın

Kız benimki oglanda varya bir gram yardım etmedi o kadar kızıyorum ki kendime ben sezaryenli halimle 50 gün koltukta uyudum o işe giderken uykusunu tam alsın orası burası ağrımasın diye nasıl salagim ama git yat yatakta o koltukta yatsın dimi yok hep tek başıma yetmeye çalıştım ee gücüm bitince biseyler istemeye başlayınca bu sefer onun işine gelmemeye basladi neden birden biseyler istiyorum kafasına girdi en güzeli baştan dahil etmek sonradan olmuyor o rahatlığa alıştırmamak lazım.

Aslında eşlerimize de alınmaz anneleri ama onlar farklı düşünüyor ayyyy Allah korusunnn aman senin daha vahim durum yalnız bırakmamak lazım bebekle
Benim kv iyidir ama öyle garip huyları var. Bana hep iyi oldu bu zamana kadar o yüzden de kalbini hiç kıracak bişey demek istemem. eşime tembihlesem de o işe gittiği dönemde hala kalıyor olmazlar inşallah kv Gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…