2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Doktorunun üslubu hiç hoş degil en başta üzüldüm canım benim belki de o anlık strese girdin öyle dediği için tansyonun oynadı daha önce tansiyon problemin var mıydı hatırlıyorum.
Bir ölçüsün bakalım tansyon durumu ne çıkacak.bu haftakr için kilosu da iyi gekdi bana oğluşunun kuzum üzme kendini herşey iyi olsun inş

Canım benim işte bu muayene fobisi oldu sende ondan panik yapıyorsun ister istemez direk tansiyon çıkıyor zaten stres panik halinde bak oğlusun çok güzel kilo almış 1880 demiştin diye hatırlıyorum masallah 270 Gr almış tansiyon olsa bu kadar alamazdi sen içini ferah tut rahat ol inşallah çıkmaz protein falan tertemiz bir sonuç gelir o zaman daha da rahatlarsin

Yaa lütfen beni habersiz bırakma doğum olunca

Kuzum ya geçmiş olsun Allahım yardımcın olsun
Ama bak yine de 2150 çıkmış senle aynıyız benimde 2000 biri biliyorsun önemli olan senin zaten 8 günde 160 gr bi almıştı şimdi yine üstüne koymuş kilosunu almış öyle bak tansiyon kilo alımını ister istemez etkileyebiliyor tansiyon artınca bebeğe giden kandan oksijen yeterli olmayabiliyormuş zaten o an kasılmalarda oluyormuş hepsi birbiriyle bir zincir gibi ne yazık ki ama moralleri bozmuyoruz bak bende sizin sayenizde olabildiğince pozitif kaldım neredeyse 2 hafta da anca 200 gr yakaladık buna da şükür diyoruz ya hiç o da olmasaydı. O yüzden olabildiğince elinden geldiğince sürece odaklan inan doktor şimdi uygun gerekli tedavileri zaten yapar

Kuzum MaşAllah kilosu iyi neden yavaş diyor doktorun bendede 33 haftada 2146 çıkmıştı gayet iyi dedi doktorum hatda fazla bekleme bu hafta bana dedi dedim ya size bana dedi çocuğun kilolu olucak bende sandım fazla söylicek diyeödem bende olmasa bile ama kardeşimde çok çok fazlaydı terlikle gidiyordu her yere

Cnm hemen çökme herseyın bi tedavısı var. Bnım gecen hafta 33+1 kilosu 2 kg çıktı çok sevınmıstım, bnce kılosu çok guzelinş idrarda protein çıkmaz

Kuzum kilosu haftasına göre çok güzel . Benim kızımın kilosu düşük hep. Ama kan akımları iyi diyor doktor diye takmamaya çalışıyorum. Senin de demekki bebek güzel besleniyor ki kilo alıyor maşallah magnezyum formu da değişmiş o sana biraz sakinlik verir hem de rahatlarsın tansiyonun düşer bence. Senin asıl tansiyon sebebin gebelikten çok bu stresin gibi inşallah idrar tahlillerin de temiz çıkar

Yok canım 2 saat içinde en az 10 hareket etmesi gerekiyor. Mesela şu an hareketli bir kıpırdanıyor o yüzden saymama gerek kalmadı hareketini kestikten hemen sonra saate bakıyorum 2 saat sonra tekrardan 10 hareket gözlemleyeceğim. Bir de hareket sıkı takip olduğu için her defasında tatlı bir şey de yiyemem o yüzden hareket etmezse öksür bir dedi öksürünce de kıpırdıyor gerçekten

Canım senin de nst haftan geldi sanki artık. Ben sevmedim şu nst olayını

Stres çok etkiliyor kuzum . Evet bir yere kadar elinde bu stres yapmamak ama kafanı başka yerlere vermeye çalış. Güzel haberle gel
Vallahi hareket gözlemleyeceğim diye kafamı başka yere veremiyorum ki canım korkuyor insan çok büyük sorumluluk almışım gibi hissediyorum bir de kötü bir yorum okudum o beni çok etkiledi benim gibi suyu azalan bir hamile ile ilgili. Çok korkuyorum o yüzden. Dualaşalım kuzum

Aynen kuzum bende genelde öksürüyorum sürekli tatlı bir şey yemek mümkün değil kaş yaparken göz çıkarmak olur
Ama öyle mantıklıymış hareketi kestikten sonra 2 saatte 10 takip aklımda bulunsun ben öyle bilmiyordum detaylı ultrasonda da hareket olsun diye perinatolog öksürtmüştü hep bende oradan öksürüyorum öyle bir durumda

Seninkilerin eli kulağında canım saymana gerek kalacak hiçbir durum yaşamazsın inşallah zaten sıkı takiplisin her şey kontrol altında inşallah sağlıkla gelecekler ocağın sonu diyordun ama bak şubat doğumlu olacaklar herhalde maşallah ikisine de ay 2 tane kova burcu kızçelerin olacak zeki, entelektüel, dikkat çekici, biraz da bilmiş tatlı mı tatlı kızlar

Kızlar merhabalar giremiyorum pek bu aralar okullarda tatil malum ay benim bebek mide ağrısından geçen hafta bana iki serum taktırdı midede yattığı için gastrit olmuşum ilaç serum derken bugün doktor kontrolüm.vardi 2000 kg geldik 48 cm bana kilo almamış gibi geldi bpd 31+0 fl 31+6 Cl 32+0 haftayla uyumlu dedi doktor iyi gayet dedi ama bana kilosu az almış geldi doğum planı için 38+3 e kadar tutabilirsek iyi dedi benim midede yatan çocuk iki gündür fena hareketliydi baş pozisyonuna geçmiş ben şok doktorda baya pozisyon da dedi oda şok geçirdi midem ondan rahatlamış siz napıyorsunuz Tikabasa B Buddy x X Xxudy kuzum kilosu gayet iyi sen içini ferah tut Peynirdomates Niqu A Asliyokfotokopisivar etiket yapamadığım kızlar

Bende öyle durumda sağdan soldan dürtüyorum benimki pozisyonu belli sola yatmami bekliyor birde yattığım anda başlıyor öyle bir durumda hemen koltuğa devriliyorum geçenlerde nst bağlayamadi ebeler yarim saat uğraştı çok hareket ediyor dediler dışardan da görünüyor ayakta olursam durur dedim kalktım öyle bağladılar

Bende sabah hastaneye oğlumla, eşimi götürdüm, hastane sıcak ve alt katlara iniyoruz, aslında öyle basık değil ama hava alamadığımı hissediyorum anında tansiyonum düşüyor elim ayağımda karıncalanma hissediyorum, bir kere böyle oldu hastane lavabosunda düşüp bayılmısım kafamı falan vurmusum ondan beri her böyle olduğumda panik atağımda geliyor beraberinde, ben napıcam böyle kendimi telkinliyorum ama olmuyor, bebekte sürekli vurup duruyor o an sanki hıçkırıyormus gibi oluyor, kendi kontrolüme bile gitmeye korkuyorum yenıden düşüp bayılıcam diye, o an bebekte aşağı vuruyor kasılıyor çok zor yürüyorum var mı böyle benim gibi olan yemin ediyorum ayakta duramıyorum

kizlar ben anne yanı beşiğin içine ek olarak koymak için bu yatağı aldım nasıl sizce baya indirime girmiş 419 liraya geldi beşik olmadan evin başka yerlerine de taşırım iyi olur dedim

Merhaba canım.Aynen 32 haftayla sende uyumlu bendede 2000 kg 32 haftamda çokta iyi MaşAllahboyu benimkinin küçük ya 32 haftamda 43 cm yeterki sağlıklı olsun diyorumAy benimkide kaç hafta oldu başı aşağıdaama bu gün mide ağrılarım var acaba ondanmı

ben bunu aldım arkadaşım başka bir yorumda yazmıştın onu bulamadım bebek arabası ve pusetinde kemer takmak kolay olur diye almıştım battaniyeyle kemer takamam gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…