- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 48
- 33
Doktorunun üslubu hiç hoş degil en başta üzüldüm canım benim belki de o anlık strese girdin öyle dediği için tansyonun oynadı daha önce tansiyon problemin var mıydı hatırlıyorum.Kızlar, artık psikolojik olarak çöküntüdeyim. Dr beni görür görmez bu halin ne bu ödem ne dedi. Hemen tansiyonumu ölçtüler 14/9 çıktı. Zaten biliyorsunuz bir dönem tansiyonum çıkmıştı. Şimdi idrarda protein var mı ona bakılacak, tansiyonum iyi seyredince bende hiç ölçmedim, daha çok şeker odaklıydım şekerimi ölçüyorum ama iki gündür fark ediyordum ödemim vardı. Ayaklarım ve ellerim çok şişmişti. Oğlum 33+1 2.150 çıktı demekki yavaş kilo alımı tansiyon ile alakalı oldu şimdide. Magnezyumu değişti tansiyon teşhisi konana kadar bu magnezyum tansiyonuna iyi gelicek dedi. Artık kontroller yine haftalık oldu. Yine güzel bir haberler gelemedim.o kadar moralim bozuk ki anlatamam size
Canım benim işte bu muayene fobisi oldu sende ondan panik yapıyorsun ister istemez direk tansiyon çıkıyor zaten stres panik halindeAslı sana yemin ederim artık o doktor koltuğuna oturmak dahi istemiyorum. Bir gün güzel birşey duymadım. Kilosu iyi dedi haftasıyla tam uyumlu dedi. Önce tam idrar verdik kuzum. Eğer protezin çıkarsa 24 saatlik idrar toplayacağız. Benim bir haftadır ödemim vardı aslında, bakalım şimdi sonuç çıksın birde tansiyon ölçeceğim haftaya tekrar kontrol
Yaa lütfen beni habersiz bırakma doğum oluncaKesinlikleeeee bi de 1 Mart'ta mı 28 Şubat'ta mı kutlayalım olayı olurdu ay yokhastanede doğum yapan arkadaşlarım var ama hepsi Muzaffer hocada doğum yaptılar. Burcu hocaya giden ilk kişi benim çevremde hiç önceki hastalarıyla tanışıp konuşma fırsatım olmadı bende çok merak ediyorum ama sanırım bunu deneyimleyecek ilk kişi benim
İnşallah burası aklıma gelecek kadar iyi olurumYaa lütfen beni habersiz bırakma doğum olunca
Kuzum ya geçmiş olsun Allahım yardımcın olsunKızlar, artık psikolojik olarak çöküntüdeyim. Dr beni görür görmez bu halin ne bu ödem ne dedi. Hemen tansiyonumu ölçtüler 14/9 çıktı. Zaten biliyorsunuz bir dönem tansiyonum çıkmıştı. Şimdi idrarda protein var mı ona bakılacak, tansiyonum iyi seyredince bende hiç ölçmedim, daha çok şeker odaklıydım şekerimi ölçüyorum ama iki gündür fark ediyordum ödemim vardı. Ayaklarım ve ellerim çok şişmişti. Oğlum 33+1 2.150 çıktı demekki yavaş kilo alımı tansiyon ile alakalı oldu şimdide. Magnezyumu değişti tansiyon teşhisi konana kadar bu magnezyum tansiyonuna iyi gelicek dedi. Artık kontroller yine haftalık oldu. Yine güzel bir haberler gelemedim.o kadar moralim bozuk ki anlatamam size
Kuzum MaşAllah kilosu iyi neden yavaş diyor doktorun bendede 33 haftada 2146 çıkmıştı gayet iyi dedi doktorum hatda fazla bekleme bu hafta bana dedi dedim ya size bana dedi çocuğun kilolu olucak bende sandım fazla söylicek diyeKızlar, artık psikolojik olarak çöküntüdeyim. Dr beni görür görmez bu halin ne bu ödem ne dedi. Hemen tansiyonumu ölçtüler 14/9 çıktı. Zaten biliyorsunuz bir dönem tansiyonum çıkmıştı. Şimdi idrarda protein var mı ona bakılacak, tansiyonum iyi seyredince bende hiç ölçmedim, daha çok şeker odaklıydım şekerimi ölçüyorum ama iki gündür fark ediyordum ödemim vardı. Ayaklarım ve ellerim çok şişmişti. Oğlum 33+1 2.150 çıktı demekki yavaş kilo alımı tansiyon ile alakalı oldu şimdide. Magnezyumu değişti tansiyon teşhisi konana kadar bu magnezyum tansiyonuna iyi gelicek dedi. Artık kontroller yine haftalık oldu. Yine güzel bir haberler gelemedim.o kadar moralim bozuk ki anlatamam size
Cnm hemen çökme herseyın bi tedavısı var. Bnım gecen hafta 33+1 kilosu 2 kg çıktı çok sevınmıstım, bnce kılosu çok guzelKızlar, artık psikolojik olarak çöküntüdeyim. Dr beni görür görmez bu halin ne bu ödem ne dedi. Hemen tansiyonumu ölçtüler 14/9 çıktı. Zaten biliyorsunuz bir dönem tansiyonum çıkmıştı. Şimdi idrarda protein var mı ona bakılacak, tansiyonum iyi seyredince bende hiç ölçmedim, daha çok şeker odaklıydım şekerimi ölçüyorum ama iki gündür fark ediyordum ödemim vardı. Ayaklarım ve ellerim çok şişmişti. Oğlum 33+1 2.150 çıktı demekki yavaş kilo alımı tansiyon ile alakalı oldu şimdide. Magnezyumu değişti tansiyon teşhisi konana kadar bu magnezyum tansiyonuna iyi gelicek dedi. Artık kontroller yine haftalık oldu. Yine güzel bir haberler gelemedim.o kadar moralim bozuk ki anlatamam size
Doğumu tetıklıyor canım sakın deneme gögüs uçlarınızı vs uyarmayın asla krem sürerken bile cok dikkat edin diyor ebelerAy kızlar süt sağma makinasını test edeyim diye göğsümde deneyeyim dedi sarı süt geldi hemen kapattım makinayı uyarmayayım diye
Kuzum kilosu haftasına göre çok güzel . Benim kızımın kilosu düşük hep. Ama kan akımları iyi diyor doktor diye takmamaya çalışıyorum. Senin de demekki bebek güzel besleniyor ki kilo alıyor maşallahKızlar, artık psikolojik olarak çöküntüdeyim. Dr beni görür görmez bu halin ne bu ödem ne dedi. Hemen tansiyonumu ölçtüler 14/9 çıktı. Zaten biliyorsunuz bir dönem tansiyonum çıkmıştı. Şimdi idrarda protein var mı ona bakılacak, tansiyonum iyi seyredince bende hiç ölçmedim, daha çok şeker odaklıydım şekerimi ölçüyorum ama iki gündür fark ediyordum ödemim vardı. Ayaklarım ve ellerim çok şişmişti. Oğlum 33+1 2.150 çıktı demekki yavaş kilo alımı tansiyon ile alakalı oldu şimdide. Magnezyumu değişti tansiyon teşhisi konana kadar bu magnezyum tansiyonuna iyi gelicek dedi. Artık kontroller yine haftalık oldu. Yine güzel bir haberler gelemedim.o kadar moralim bozuk ki anlatamam size
Yok canım 2 saat içinde en az 10 hareket etmesi gerekiyor. Mesela şu an hareketli bir kıpırdanıyor o yüzden saymama gerek kalmadı hareketini kestikten hemen sonra saate bakıyorum 2 saat sonra tekrardan 10 hareket gözlemleyeceğim. Bir de hareket sıkı takip olduğu için her defasında tatlı bir şey de yiyemem o yüzden hareket etmezse öksür bir dedi öksürünce de kıpırdıyor gerçektenEvet şu 2 hafta aklımızı bi aldı canı sağolsun diyoruz onlar iyi olsunda kuzum biz bir şekilde toparlanırız inşallahdoktor gün içinde mi 10 hareket toplam söyledi kuzum eğer öyleyse sayma elbet anlarsın yoğunluğundan sertliğinden falan stres olmazsın
Vallahi hareket gözlemleyeceğim diye kafamı başka yere veremiyorum ki canım korkuyor insan çok büyük sorumluluk almışım gibi hissediyorum bir de kötü bir yorum okudum o beni çok etkiledi benim gibi suyu azalan bir hamile ile ilgili. Çok korkuyorum o yüzden. Dualaşalım kuzumCanım senin de nst haftan geldi sanki artık. Ben sevmedim şu nst olayını
Stres çok etkiliyor kuzum . Evet bir yere kadar elinde bu stres yapmamak ama kafanı başka yerlere vermeye çalış. Güzel haberle gel
Aynen kuzum bende genelde öksürüyorum sürekli tatlı bir şey yemek mümkün değil kaş yaparken göz çıkarmak olurYok canım 2 saat içinde en az 10 hareket etmesi gerekiyor. Mesela şu an hareketli bir kıpırdanıyor o yüzden saymama gerek kalmadı hareketini kestikten hemen sonra saate bakıyorum 2 saat sonra tekrardan 10 hareket gözlemleyeceğim. Bir de hareket sıkı takip olduğu için her defasında tatlı bir şey de yiyemem o yüzden hareket etmezse öksür bir dedi öksürünce de kıpırdıyor gerçekten
Seninkilerin eli kulağında canımAynen kuzum bende genelde öksürüyorum sürekli tatlı bir şey yemek mümkün değil kaş yaparken göz çıkarmak olur
Ama öyle mantıklıymış hareketi kestikten sonra 2 saatte 10 takip aklımda bulunsun ben öyle bilmiyordumdetaylı ultrasonda da hareket olsun diye perinatolog öksürtmüştü hep bende oradan öksürüyorum öyle bir durumda
Bende öyle durumda sağdan soldan dürtüyorumAynen kuzum bende genelde öksürüyorum sürekli tatlı bir şey yemek mümkün değil kaş yaparken göz çıkarmak olur
Ama öyle mantıklıymış hareketi kestikten sonra 2 saatte 10 takip aklımda bulunsun ben öyle bilmiyordumdetaylı ultrasonda da hareket olsun diye perinatolog öksürtmüştü hep bende oradan öksürüyorum öyle bir durumda
Merhaba canım.Aynen 32 haftayla sende uyumlu bendede 2000 kg 32 haftamda çokta iyi MaşAllahKızlar merhabalar giremiyorum pek bu aralar okullarda tatil malum ay benim bebek mide ağrısından geçen hafta bana iki serum taktırdı midede yattığı için gastrit olmuşum ilaç serum derken bugün doktor kontrolüm.vardi 2000 kg geldik 48 cm bana kilo almamış gibi geldi bpd 31+0 fl 31+6 Cl 32+0 haftayla uyumlu dedi doktor iyi gayet dedi ama bana kilosu az almış geldi doğum planı için 38+3 e kadar tutabilirsek iyi dedi benim midede yatan çocuk iki gündür fena hareketliydi baş pozisyonuna geçmiş ben şok doktorda baya pozisyon da dedi oda şok geçirdimidem ondan rahatlamış siz napıyorsunuz Tikabasa B Buddy x X Xxudy kuzum kilosu gayet iyi sen içini ferah tut Peynirdomates Niqu A Asliyokfotokopisivar etiket yapamadığım kızlar
Yok canım 2 saat içinde en az 10 hareket etmesi gerekiyor. Mesela şu an hareketli bir kıpırdanıyor o yüzden saymama gerek kalmadı hareketini kestikten hemen sonra saate bakıyorum 2 saat sonra tekrardan 10 hareket gözlemleyeceğim. Bir de hareket sıkı takip olduğu için her defasında tatlı bir şey de yiyemem o yüzden hareket etmezse öksür bir dedi öksürünce de kıpırdıyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?