Valla dün ki taksici olayından sonra insanlara gık bile diyesim gelmiyo zaten çok tedirgin olurum kalabalık ortamlarda. Delinin birine çatarım diye korkuyorum hep dilencilerden kaçan insanım ben bana bişey yapar diye
Benimde 9.5 filandi bi hap kullanıyordum doktorum 2e çıkardı ayrıca magnezyum kaçıncı haftaya kadar kullanmamız gerekiyor acaba kızlar perşembe kontrole gitgide soracgm ama merak ettim kimi doktor biraktriyormus sanırım hafta ilerledikce
Benimde 9.5 filandi bi hap kullanıyordum doktorum 2e çıkardı ayrıca magnezyum kaçıncı haftaya kadar kullanmamız gerekiyor acaba kızlar perşembe kontrole gitgide soracgm ama merak ettim kimi doktor biraktriyormus sanırım hafta ilerledikce
Ben de 2 ye çıkardım kuzum aynen ve eksikliğini çok hissediyorum. Hangi demiri kullanıyorsun marka olarak? Magnezyum sanırım 34 te falan biraktiriyorlar ama ben ilk hamileliğimde son zamanlara kadar kullandım ya çok bacak kramplarim oluyordu. Sanırım doktordan doktora değişiyor
Ben de 2 ye çıkardım kuzum aynen ve eksikliğini çok hissediyorum. Hangi demiri kullanıyorsun marka olarak? Magnezyum sanırım 34 te falan biraktiriyorlar ama ben ilk hamileliğimde son zamanlara kadar kullandım ya çok bacak kramplarim oluyordu. Sanırım doktordan doktora değişiyor
Bende 34+5 oldum ama kontrole kadar kullanayım bakayım artk doktora sorar bırakırım demir ilacı da gynoferrosanol kullaniyorm artk doktor ne derse hayrlsi
Kızlar düzenli olarak çatlak kremi kullananlar ben lierac kullanıyordum ama bitti bol bol sürdüğüm için bir de erken başladığım için 2si de bitti cildim çok kuru olmasına rağmen göbeğimde bir tane bile çatlak yok ama malum fiyatı çok yüksek doğum da yakın o yüzden idare etsin diye ebebekten çok uyguna krem aldım az önce kargo geldi hemen sürdüm güzel yumuşattı öyle son anlar için arayan varsa alabilirsiniz 80 lira fiyatı
Bende 34+5 oldum ama kontrole kadar kullanayım bakayım artk doktora sorar bırakırım demir ilacı da gynoferrosanol kullaniyorm artk doktor ne derse hayrlsi
Anladım canım sanki internetten baktığımda o ilacın kabız yaptığını ve idrara koku verdiğini okumuştum, doğru mu? Ben microfer kullanıyorum, böyle şikayetlerim olmuyor o açıdan çok hafif bir ilaç ama ise yarıyor mu bilmiyorum, bir kan vermem lazım görmek için
Kız böyle şeyleri trendyoldan alma üstüne çok koyuyorlar bu şu an ebebekte 400 lira iptal et siparişini bence buradan sipariş ver linkini attım bak kargo ücretiyle 420ye geliyor arada baya fark var
%100 pamuk, doğal ve sağlıklı yenidoğan ıslak mendil markalarında indirim fırsatları ebebek.com'da! Alışverişe başla kaliteli ürünler hemen kapına gelsin.