2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Valla dün ki taksici olayından sonra insanlara gık bile diyesim gelmiyo zaten çok tedirgin olurum kalabalık ortamlarda. Delinin birine çatarım diye korkuyorum hep dilencilerden kaçan insanım ben bana bişey yapar diye
Deli deliyi görünce değneğini saklarmış canım o yüzden maalesef ki bu ülkede deli olma ihtimalinden başka şansımız yok

Kızlar benim her yerim ödem tuttu çok aşırı değil ama parmaklarım acıyor resmen ödemden

Hemoglobin gayet iyi görünüyor ama? Benim 9 değerim
Benimde 9.5 filandi bi hap kullanıyordum doktorum 2e çıkardı ayrıca magnezyum kaçıncı haftaya kadar kullanmamız gerekiyor acaba kızlar perşembe kontrole gitgide soracgm ama merak ettim kimi doktor biraktriyormus sanırım hafta ilerledikce

Reactions: The
O ne olaki şu tahlillerden hiç bişey anlamıyorum aydınlat beni
İşte kansızlık için ona bakılıyor diye biliyorum, benim o düşünce doktor demiri 2 tablete çıkardı ama senin 11 sanırım , iyi gayet canım

Ben de 2 ye çıkardım kuzum aynen ve eksikliğini çok hissediyorum. Hangi demiri kullanıyorsun marka olarak? Magnezyum sanırım 34 te falan biraktiriyorlar ama ben ilk hamileliğimde son zamanlara kadar kullandım ya çok bacak kramplarim oluyordu. Sanırım doktordan doktora değişiyor

İşte kansızlık için ona bakılıyor diye biliyorum, benim o düşünce doktor demiri 2 tablete çıkardı ama senin 11 sanırım , iyi gayet canım
Ferritin de önemli, benim hgb güzel çıkıyor genelde, ferritin düşmüştü

Anladım canım teşekkür ediyorum

Bende 34+5 oldum ama kontrole kadar kullanayım bakayım artk doktora sorar bırakırım demir ilacı da gynoferrosanol kullaniyorm artk doktor ne derse hayrlsi

Benim de öyle özellikle uyanınca çok daha acı oluyo ama gün boyu devam
Evet canım dün gece uyku arasında dönerken hissettim oynatayım dedim kas katı gibi biraz aç kapa yaptım rahatladı hafifte kaşınma var

Kızlar düzenli olarak çatlak kremi kullananlar ben lierac kullanıyordum ama bitti bol bol sürdüğüm için bir de erken başladığım için 2si de bitti cildim çok kuru olmasına rağmen göbeğimde bir tane bile çatlak yok ama malum fiyatı çok yüksek doğum da yakın o yüzden idare etsin diye ebebekten çok uyguna krem aldım az önce kargo geldi hemen sürdüm güzel yumuşattı öyle son anlar için arayan varsa alabilirsiniz 80 lira fiyatı

Bende 34+5 oldum ama kontrole kadar kullanayım bakayım artk doktora sorar bırakırım demir ilacı da gynoferrosanol kullaniyorm artk doktor ne derse hayrlsi
Anladım canım sanki internetten baktığımda o ilacın kabız yaptığını ve idrara koku verdiğini okumuştum, doğru mu? Ben microfer kullanıyorum, böyle şikayetlerim olmuyor o açıdan çok hafif bir ilaç ama ise yarıyor mu bilmiyorum, bir kan vermem lazım görmek için

ne ara aldım nereme aldım nasıl aldım bilmiyorum aynı şekilde nasıl vereceğim neremden vereceğim ne ara vereceğim onu da bilmiyorum 30 kilo nedir ya
hızlı alan hızlı veriyor merak etme subat ocak grubunda yazıyor kızlar daha 10 günde 10 kg veren dolu :) sen de max 1 ay sonra eski kilona dönersin

Ayy çok pis kazıklanmışım . Çok sağol canım . Son kullanma tarihinden kaynaklı falan daha uygun değildir dimi e-bebekteki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…