- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.716
- 63
Link pleaseeeeSon anda karar değişikliği ile baby me yenidoğan ıslak mendil aldımbi çocuk doktoru bu şekilde ürünleri inceliyordu en temiz içerikli baby me olduğunu yazmış içeriğinde sadece su ve bir şey daha vardı . Bir tık daha pahalı ama temiz içerikli olması cezbetti
Link pleaseeee
34+6Kaç haftalıksın
Valla ben direk lafımı sokarım, siz böylemi çocuk yetiştiriyorsunuz, yazık gelecek nesile saygı nedir bilmeden büyüyorlar diye, sonrada zahmet olcak ama çocuğu bir kucağınıza alsanız da şu halimle ayakta beklemesem diye hiç tahammülüm yok valla benim böyle şeylere otobüste kaç kere gençleri kaldırıp yaşlı teyze amcalara yer verdirttim laf söylesinler hiç önemli değil ama çok saygısız olmuşlar artık insanlar ciddenVermediler maalesef ve çocuklar da oturuyordu biri de kucağına almadı çocuğunu. Hamile olduğumda belli oluyor yani bol da giysem belli şişlik. Ama insanlarımız çok insafsız artık
Ya çok pis kokuyor o ya yani ben ilk bebekte almıştım kokusuna dayanamamış sağa sola dağıtmıştımSon anda karar değişikliği ile baby me yenidoğan ıslak mendil aldımbi çocuk doktoru bu şekilde ürünleri inceliyordu en temiz içerikli baby me olduğunu yazmış içeriğinde sadece su ve bir şey daha vardı . Bir tık daha pahalı ama temiz içerikli olması cezbetti
HahahYa çok pis kokuyor o ya yani ben ilk bebekte almıştım kokusuna dayanamamış sağa sola dağıtmıştım
Popişine kurban, amannn sanki herşey çok doğal da bir o kaldıydı doğal olmayanı valla ikinci olunca çokta düşmüyorum üstüne, ilkinde düşe düşe alerjik bünyeli obsesif takıntılı oldu çocuk, masumlar apartmanı safiye ye döndüHahahyapcak bir şey yok kızımın popişi önemli
İlki olunca dediğin gibi her şeye dikkat etmek istiyor insanPopişine kurban, amannn sanki herşey çok doğal da bir o kaldıydı doğal olmayanı valla ikinci olunca çokta düşmüyorum üstüne, ilkinde düşe düşe alerjik bünyeli obsesif takıntılı oldu çocuk, masumlar apartmanı safiye ye döndü
Ayy umrumda değil valla öylede kan olacak böylede leke olacak, o yüzden çokta tın modundayım valla alıssın herleye bu sefer fanusta büyütmeyeceğim, boşuna dememişler esirgenen göze çöp batar diyeİlki olunca dediğin gibi her şeye dikkat etmek istiyor insankız en basitinden giyeceğim pijamaya kadar bebeğin deterjanıyla yıkayayım diyorum . Çok yordu şimdiden orası ayrı
Bende 34+5 bir an önce geçsin diye bakıyorum yatmak kalkmak eziyet oldu resmen perşembe kontrolüm var merhaba ediyorum bebis ne durumda diye
Kız böyle şeyleri trendyoldan alma üstüne çok koyuyorlar bu şu an ebebekte 400 lira iptal et siparişini bence buradan sipariş ver linkini attım bak kargo ücretiyle 420ye geliyor arada baya fark varBunu aldım canım . 2026ymış son kullanma tarihleri
Ben eşimi falan gönderdim artik bu gece yataktan tek başıma daha rahat döne döne yatayım diyeGünaydın kızlar. Bugün gece 1.30dan beri uyuyamadım. Üstelik şimdi de 4 5 saatlik bir yola çıktık, inşallah yolda uyuyabilirim,pek sanmıyorum ama
Tesadüfen gördüm suyunuzun azaldığını. Bende Ekim annesi grubundayım gerçi Ağustos annesi oldumKızlar şimdi çıktım doktorun yanından suyu hala sınırın altında maalesefultrasonda da hareketleri az diye tekrar nst istedi nstde de azdı pazartesi tekrar gel dedi hareketlerini izle dedi böyle de çok stres oluyorum
Çok teşekkür ederimTesadüfen gördüm suyunuzun azaldığını. Bende Ekim annesi grubundayım gerçi Ağustos annesi oldumBizim grupta çok arkadaş su azalmasını havuç suyu içerek toparladı, isterseniz bi araştırın.
İnşallah biraz daha idare edebilir ama haftan gayet iyi. Benim hamilelik başından beri su gibi akıntım vardı dr normal dedi hep. 31.haftada gittim suyum tamamen bitmiş. Sezeryana aldı. Tabi bizim çok erkendi 1 ay küvezde yattı şimdi çok şükür gayet iyiÇok teşekkür ederimburadan arkadaşlar da söyledi, doktorun suyun sınırın altında dediği günden beri her gün içiyorum hala ama en son muayenemde su artışı olmamıştı hatta dile getirmek istemiyorum ama biraz daha düştü ben yine de içiyorum pazartesi günü tekrar muayenem var sıkı hareket takibi ile evdeyim. Sızıntı da yok enfeksiyon da yok neden azalıyor bilmiyorum muhtemelen erken alınacak gibi görünüyor ama ne kadar gidebilirse o kadar iyi
Yaaa çok şükür iyi olmasına çok sevindim baya erken gelmiş bıcırık ama güçlüymüş maşallahİnşallah biraz daha idare edebilir ama haftan gayet iyi. Benim hamilelik başından beri su gibi akıntım vardı dr normal dedi hep. 31.haftada gittim suyum tamamen bitmiş. Sezeryana aldı. Tabi bizim çok erkendi 1 ay küvezde yattı şimdi çok şükür gayet iyi35.haftada sizde sıkıntı olmaz muhtemelen ciğer geliştirici de vurmuşlardır risk olunca bizde o bile olmamıştı. Sağlıkla gelsin
Belirtim yoktu ama sanki biraz karnım küçülmüştü. Sonra baktım internetten karın küçülüyormuş su bittiğinde. Ben çok pinpirik bi hamilelik geçirdiğim için saçmalama yok canım demiştim kendi kendime. Tek belirti de oydu aslında. Tabi akıntı hep vardı, hiç akıntı olmadan tamamen biteceğini sanmıyorum. Hareket ediyordu onda pek değişiklik olmadı. Ben kontrolde öğrendim tesadüfen hatta kontrol günüm de değildi gidesim geldi içime doğmuş galiba ☺ Doktora ciğer geliştirici vurunsam dedim bekletemem dedi aynı gün yaptı sezeryanı. Enfeksiyon kapmıştı bebeğim su bitince en büyük risk de o galiba. Ciğerinde de enfeksiyon vardı. Hepsini atlattı sıpam şimdi parmağında oynatıyor hepimizi ☺ Siz yakın takiplisiniz bence sıkıntı olmadan atlatırsınızYaaa çok şükür iyi olmasına çok sevindim baya erken gelmiş bıcırık ama güçlüymüş maşallah34. haftadan sonra ciğer geliştirici doktor tercihine göre vuruluyormuş. Benim doktorum o durumda yine de önlem amaçlı vururuz dedi şu an bana da yapılmadı her şey pazartesi belli olacak. Kan akışı iyi sızıntı ve enfeksiyon da olmayınca idare eder gibi düşünüyor ama belli de olmaz bilmiyorum artık göreceğiz aslında ben alınmasını istiyorum artık çünkü her an bitecek korkusu çok kötü bir his. Bu arada suyun tamamen bittiğinde belirtin oldu mu yani birkaç gün sonra gitsen kötü bir şey olur muydu sen mi anladın yoksa ultrasonda tesadüfen mı öğrendin hazır örneği varken çok isterim öğrenmek
Arka tarafa yatak kurduk canım yata yata gidiyorum yorulmam sanırım bu şekilde. çok teşekkür ederimBen eşimi falan gönderdim artik bu gece yataktan tek başıma daha rahat döne döne yatayım diyehayırlı yolculuklar valla yolculuk zor oluyor en son 23-24.haftamda 4 saatte annemlere gitmiştik ömrümden ömür gitmişti kendi aracinizla gidiyorsanız mutlaka mola verin saatte bir falan yürüyün gezinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?