2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
B Buddy x Kuzum yazamadım ama takipteydim hepinizi Sen bi sağlıkla doğur şu bebişleri de hepimiz bi ohhh çekicez valla gece bile kalktim baktim gelişme var mi diye

Niqu Yaa seninde güzelnhaberlerini okudum çok sevindim suyun normale dönmesine bebisinde kilosu gayet iyi masallaaaahhh
Evva Kiiiiizzzz tombis bebek rekoru sendeeee masallaaah benimkinin kafasida 34.haftada 37+2 ile uyumluydu nasıl çıkacak diye düşünüyordum

Günaydın kızlar. Bugün gece 1.30dan beri uyuyamadım. Üstelik şimdi de 4 5 saatlik bir yola çıktık, inşallah yolda uyuyabilirim,pek sanmıyorum ama
valla yolun keyfini çıkar çok isterdim şimdi yolda olmak etrafa bakmak evde oturmaktan içim sıkıldı bir de temizlik var bugün şöyle saatlerce yolda olsam müzik açsam ağaçlara baksam :)

valla yolun keyfini çıkar çok isterdim şimdi yolda olmak etrafa bakmak evde oturmaktan içim sıkıldı bir de temizlik var bugün şöyle saatlerce yolda olsam müzik açsam ağaçlara baksam :)
Öyle yapıyorum valla bir dizi açtım izleye izleye geldim arada bir uyukladim falan. Çocuğu da anneannesine koymuştum. Fena olmadı aslında

canım bence kimse kızmasın ama en güzel hafta 36 sonu 37. hafta 38 dolmadan ama :) bebişler sağlıklı oluyor anne çok ağırlaşmıyor

Ayy çok pis kazıklanmışım . Çok sağol canım . Son kullanma tarihinden kaynaklı falan daha uygun değildir dimi e-bebekteki
Öyle olsa indirimde olurdu herhalde canım genelde son kullanma tarihi yaklaşan ürünleri indirime koyuyorlar bu indirimsiz fiyatı ama bilemem tabii ki yine de canım

Son düzenleme:
Benimde artık gün içi uykum geliyor

canım bence kimse kızmasın ama en güzel hafta 36 sonu 37. hafta 38 dolmadan ama :) bebişler sağlıklı oluyor anne çok ağırlaşmıyor
Az kaldı o haftalara canım bugün 35+0 olduk ama artık önemli değil erken gelmesi yeter ki iyi olsun da erken gelmesine razıyım zaten hafta olarak gayet ilerledik ben de senin gibi düşünüyorum bu arada su azalma durumum olmasaydı bol egzersizle 37 gibi gelsin diye uğraşacaktım ama şimdi korkuyorum sızıntı olur iyice riske girer fark etmem diye sakin kalıyorum

Bende de sanki ishal durumu var kabızlık değilde ama en başlarda yoktu sabah akşam kullanıyordm sonra ishal durumunu söyleyince gece yatarken 2 tane iç dedi ama tamamen ishal durumum geçmedi bu kontrolde söyleyeceğim yine doktora

Reactions: The
Allah hep sevindirsin canım.Çok çok şükür Allahıma

Benimde artık gün içi uykum geliyor
Pazartesi günü çalışabilir raporu almayı düşünüyorum en azından 20 sine kadar çalışmayı düşünüyorum ama bu şekilde çok zor gözlerim gidiyor resmen ve yattığım yerde uykuya dalıyorum anlamadım hiç gebelik belirtim olmamıştı başından beri eski düzeninde devam ediyordu herşey ama uyku çok zorladı beni bu hafta

Hormonlardan bence canım 3. Trimesterın getirileri bende çalışabilecek enerji yoktu rapor aldım direk

Hormonlardan bence canım 3. Trimesterın getirileri bende çalışabilecek enerji yoktu rapor aldım direk
Senelik iznim geldi kalanı ilave eder 20 sine kadar çalışır tam maaş alır 1 Mart'ta doğum iznine çıkmış olurum diye şey ettim ama bayılıyorum artık uykusuzluk beni çok zorluyor

Demirin düşmüş olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…