2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Vermediler maalesef ve çocuklar da oturuyordu biri de kucağına almadı çocuğunu. Hamile olduğumda belli oluyor yani bol da giysem belli şişlik. Ama insanlarımız çok insafsız artık
Şaka gibi. Kadın kadının düşmanı resmen. Erkekler ise zaten kapatılsın.

Henüz almadıysanız burada daha ucuz

Valla dün ki taksici olayından sonra insanlara gık bile diyesim gelmiyo zaten çok tedirgin olurum kalabalık ortamlarda. Delinin birine çatarım diye korkuyorum hep dilencilerden kaçan insanım ben bana bişey yapar diye

Günaydın kızlar. Bugün gece 1.30dan beri uyuyamadım. Üstelik şimdi de 4 5 saatlik bir yola çıktık, inşallah yolda uyuyabilirim,pek sanmıyorum ama
Kız geçen de uzun yol yaptın bi yat dinlen

Kız geçen de uzun yol yaptın bi yat dinlen
Kuzum ahhh kuzum yani mecburiyet olmasa gider miyim bu haftada? Bazı devlet memuru problems diyelim 32.hafta raporu için gidiyorum bu sefer de maalesef. Hallemedim ikamet ettiğim şehirden. Mecburen çalıştığım şehre gidiyorum yeniden

Yaa benim karnım da küçük ve çok yumuşamıştı son zamanlarda ben onda eşime söylemiştim bir şey var sanki diye sonrada suyunun çok azaldığını öğrendik işte. İyi ki gitmişsiniz gerçekten kuzucuk orada mücadele içindeymiş. Maşallah bebeğinize inşallah biz de atlatırız bu süreci sağlıkla

Oy işin iş kuzum valla Allah yardımcın olsun sorunsuz git gel de ağrısız min yorulmayla inşallah

Reactions: The
Oy işin iş kuzum valla Allah yardımcın olsun sorunsuz git gel de ağrısız min yorulmayla inşallah
İnşallah kuzum. Resmen bir hastanede muayene olup raporu alıp geri döneceğiz tekrar. 5 dklik iş için nerden nereye Amin inşallah bakalım sen nasılsın?

kuzucuk orada mücadele içindeymiş.
Kız öyle deme ay üzüldüm bak onların keyfi bir şekilde yerinde Allahın izniyle sen öyle düşünüp kendini de üzme lütfen aklıma geldi bir ara benimkilerinde suyu azalmıştı endol fitil yüzünden iki büklüm hareketsizlerdi çok üzülmüştüm öyle görünce ultrasonda. Ama kendini suçlama bu bir süreç emin ol sağ Salim kavuşmak en önemlisi

İnşallah kuzum. Resmen bir hastanede muayene olup raporu alıp geri döneceğiz tekrar. 5 dklik iş için nerden nereye Amin inşallah bakalım sen nasılsın?
En çok içine oturan da o insanın km lerce yol git git sonra 5 dk bir kağıt alıp geri dön
İyiyim valla ya 12 de doktora gidicem çağırmış bana kalsa zaten pazartesi görecekti ne gerek var diyorum gribim hala devam zaten antibiyotik düşük mg olduğu için hemen etki göstermiyor hava makinam geldi onunla takılıyoruz bol bol şükür açıklığım yok dün yoktu yani bugünde yoktur o yüzden rahatım hala

Merhaba. Ben 15 haftalık hamileyim bugün afp değerim 17 çıktı. Sizinki de yüksekmis doktor ne dedi bu konuda. İnternette korkunç şeyler yazıyor da.
Merhaba benim sonuçlarım temiz çıkmıştı. burda daha doktorum bakmadan bahsetmiştim umarım sizin değeriniz de iyidir

Benimki de öyle sabit duruyor kafa çevresinde hiç su yok oradan ölçüm yapamadı çok üzüldüm ben de öyle gördüğüm zaman sonra nst ye girdim ağlaya ağlaya bitirdim nst yi insan üzülüyor tabii ki ama inşallah sağlıkla atlatacağız bir an önce pazartesi olsun da iyi şeyler duyayım istiyorum kafamı dağıtıyorum burayla ve eşimle kendimi oyalıyorum yoksa çok takıyorum kafaya. Eşim bugün başka doktora da gidelim diyor kafamı karıştırmak istemiyorum diyorum doktoruma çok güveniyorum ama muhtemelen gideceğiz sonradan keşke demek de istemiyorum bakalım

Yok kuzum şimdi sıradaki kontrolünü bi takipli doktorunda bekle son duruma göre gidersin başka doktora şimdi kafan çok karışabilir her doktorun görüşü farklı. Sen olabildiğince kafanı dediğin gibi başka şeylerle meşgul et araştırma oluruna bırak

Öyle mi diyorsun bilemedim şimdi neyse bir saat ilerlesin de bakayım duruma göre olmadı acil doktoru var medarın o adamı da seviyoruz ama akşam 6da geliyor takipli hasta almıyor diye ona gidememiştik ama her ay mutlaka gidiyorum onun da yorumunu almaya bir ona gideriz belki benim doktorumla eşdeğer konuşmaları

İçine sinen biriyse git kuzum haberdar et bizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…