Amin inşllah kuzumYaaaaa canım beniimay resmen geldi çattı zaman beeee şu doktorların şu zamana kadar tutmaya çalış demeleri de komedi. Sanki elimizde yahu çok heyecanlı yaaaa sağlıkla kucağına al inşallah ikisini de kuzucum
Ne güzel haber canım sağlıkla gelsinler inşallahKızlar doktordan çıktık şükür o kadar kalabalıktı ki anlatamam tüp bebek de olunca transfer falan vardı baya bekledik. Neyse çok şükür iyiyiz
Rahim uzunluğum 19 mm di en son ama dünkü yaşadığımız olaydan sonra rahim uzunluğum 1 cm artık yani hoşgeldin doğum artıkdoktorum cumaya kadar doğurursun dedi. Artık uzunluk kalmamış açılmada başlayacak şimdi dedi evde küçük küçük kasılmalar olur sonra iyice şiddetlenerek vurur dedi küçükler bile açılmayı tetikler büyük vurdukça açar dedi suyun gelir cumaya kadar dedi. Su gelmeden almam bebekleri dedi. Ama bu tabloda cumaya kadar suyun zaten gelir tutamazsın dedi. Gribini geçirmeye çalış bebişlerin için dedi %70 küveze girmeyebilirler bir ihtimal dedi ultrasonda göbekleri inip kalkıyordu nefes egzersizi bu iyi bir şey dış ortama hazırlanıyorlar ciğer geliştirici de yapmıştık zaten dedi. Girseler bile 1 hafta kalırlar o da emme refleksi + sarılık için dedi yoksa kiloları biri 2200 diğeri 2100 olmuş kötü bir kiloda değiller şükür dedi. Arada kasılmalarım oluyor zaten onları artık durduramayız rahim incelmiş bir şey kalmamış rahimde dedi. Akşamları büyük sancı vurur bir anda öyle bir durumda gece oksapar vurma sakın dedi şiddetli sancılarda oksapar vurmadan doğumhanaye gel bundan sonra evde saatlerce bekleme rahim çünkü direk açılır kısalacak bir mesafe kalmadı rahimde evde suyun gelir yoksa dedi çekinme bugünden sonra direk gel cumaya kadar da tutmaya çalış dedi tam 34 hafta istiyorum ama olmazsa da stres olma her şey yolunda dedi. Öyle kızlar Allahın izniyle inşallah cumaya kadar kavuşmuş olacağız Allahım büyüktür inşallah sağ salim gelsinler istiyorum sadece tek duam sağlıkla doğmaları
Kız niqu sana helal yattığın günlerin acısını mı çıkardın ne yaptınYemekleri yaptım durmadım dedim çaya kurabiye yapayım sonra dedim hastane için pijamalarımı ütüsünü yapayım eşimede tişört koydum aradan çıksın..evi süpürdüm istedim bulaşık makinesini temizleyim içini dökmek istedim baktım dolu onuda yarın yaparım birde akşama usta gelmeli ağrılarım olmasa ağrılardan korkuyorum
İçinde hiç birşey bulunmayan su serumuBoş serum dediğiniz şey ne
Canıö sen çatladın mı? Çok muÇok şanslısın canım . Resmen 2 haftada çatladım ben ya
Evet bir yerde okudum bende sabah . Sanırım çok aşırı sıkmaması lazım rahmi.
Ayyyy geliyor ikizlerKızlar doktordan çıktık şükür o kadar kalabalıktı ki anlatamam tüp bebek de olunca transfer falan vardı baya bekledik. Neyse çok şükür iyiyiz
Rahim uzunluğum 19 mm di en son ama dünkü yaşadığımız olaydan sonra rahim uzunluğum 1 cm artık yani hoşgeldin doğum artıkdoktorum cumaya kadar doğurursun dedi. Artık uzunluk kalmamış açılmada başlayacak şimdi dedi evde küçük küçük kasılmalar olur sonra iyice şiddetlenerek vurur dedi küçükler bile açılmayı tetikler büyük vurdukça açar dedi suyun gelir cumaya kadar dedi. Su gelmeden almam bebekleri dedi. Ama bu tabloda cumaya kadar suyun zaten gelir tutamazsın dedi. Gribini geçirmeye çalış bebişlerin için dedi %70 küveze girmeyebilirler bir ihtimal dedi ultrasonda göbekleri inip kalkıyordu nefes egzersizi bu iyi bir şey dış ortama hazırlanıyorlar ciğer geliştirici de yapmıştık zaten dedi. Girseler bile 1 hafta kalırlar o da emme refleksi + sarılık için dedi yoksa kiloları biri 2200 diğeri 2100 olmuş kötü bir kiloda değiller şükür dedi. Arada kasılmalarım oluyor zaten onları artık durduramayız rahim incelmiş bir şey kalmamış rahimde dedi. Akşamları büyük sancı vurur bir anda öyle bir durumda gece oksapar vurma sakın dedi şiddetli sancılarda oksapar vurmadan doğumhanaye gel bundan sonra evde saatlerce bekleme rahim çünkü direk açılır kısalacak bir mesafe kalmadı rahimde evde suyun gelir yoksa dedi çekinme bugünden sonra direk gel cumaya kadar da tutmaya çalış dedi tam 34 hafta istiyorum ama olmazsa da stres olma her şey yolunda dedi. Öyle kızlar Allahın izniyle inşallah cumaya kadar kavuşmuş olacağız Allahım büyüktür inşallah sağ salim gelsinler istiyorum sadece tek duam sağlıkla doğmaları
Ayyy hadi bakalım sağlıcakla gelsinler inşallah bizde heyecan yaptık kız sanki kendimiz dogurcaz benim açılmam 1cm bile yoktu eve geldim oğlumda duş aldım çömelme hareketi yaptım duşta sıcak yaptım böle belimi ova ova sonra akşam nstye gittim 9 cm açıklık yallah doğum haneye benim oğlan koldan geldi sezeryane alındım yaAminnn inşallah canım tek duam Allahım yardımcımız olsun inşallah sağlıklabende çok heyecanlıyım ya ya diyorum evde suyum gelirse napıcam rahimin açıldığını anlamazsın su gelir dedi. Su be zaman geliyor ki açılınca hemen gelmiyor mu bilmiyorum da neyse çarşamba yine görecek o zamana bir durum gelişmezse
Kız niqu sana helal yattığın günlerin acısını mı çıkardın ne yaptınbir de akşam hala yürücem diyorsun
Kuzum benim açılmam çoktu ama suyum gelmedi mesala doktorlar patlatti senin doktor erken gelme diye büyük ihtimalle öyle demiş
Ay inşallah sabretsinler azcik daha yüzdük kuyruğuna geldikYaaa bi doktorumla konuşayım bu konuyu ona göre alayım o zaman bende
Hiç bilgim yok canım . Sezeryan olursa zaten hemen kullanamayız dikişlerin iyileşmesini bekleriz ama normal doğumda da yine kasların toplanmasını geciktiriyorsa sıkıntı
Çarşafla nasıl rahat etti ki kız
Şöyle 2-3 hafta daha sabreder inşallah diye dua ediyorum bende
Kız öyle deme veli nimetmiş bak 500 ml ilk şey nasıl iyi geldiİçinde hiç birşey bulunmayan su serumu
Amin inşallah kuzum sağlıkla gelsinler bende bi heyecanlandım nedense bir şey netlik kazandı diye sanırım
İş yaptıysan yürüyüş yapma vücut dinlensin abartma canımBu gün durmadan iş gördüm ya ben akıllanmam her şey gözüme batıyorşimdi pert oldum birde akşam kesinlikle yürüyüş yapılmalı bana kalsa çıkmam ısrarla yürüyüş yap diyor doktor
Benim de açılmam yok ama doktor bir anda oluyor açılma dedi şu geliyor zaten dedi bende hiç bilmiyorum şimdi basıl olacak şu mu gelecek sancıyla hastanedeyken mi ilerleyecek süreç kafam orada bi karıştı anlayamadım yani. En ufak kasılmada sancıda gel evde suyun gelmesin dedi. Ama rahim artık incelecek kadar kalmamış bile bundan sonra suyun gelir açılarak dedi. Nasıl olacak acabaAyyy hadi bakalım sağlıcakla gelsinler inşallah bizde heyecan yaptık kız sanki kendimiz dogurcaz benim açılmam 1cm bile yoktu eve geldim oğlumda duş aldım çömelme hareketi yaptım duşta sıcak yaptım böle belimi ova ova sonra akşam nstye gittim 9 cm açıklık yallah doğum haneye benim oğlan koldan geldi sezeryane alındım yaama sancım olmadi hiç ilke dogumumum da çok sancılı oldu suni verdiler di hakkında hayırlısı herşeyleri iyi benim kızım 39+2 olmasına rağmen 2900 doğmuştu seninkiler in masallahi var
Oy annene maşallah kuzum yine de elinden geldiğince yapmış bir şeyler8 aydır her sabah kalkıyorum aynı manzara hep konuşuyorum ev çok kötü hiç temiz diğil eve gelen olursa beni gömün anneme görede ev çok temiz bir defa dedim tamam ya süpür evi gözleri o kadar zayıf görüyorki kıyamam boşuna çalıştırmış bütün pislikler duruyordu yürümek hiç istemiyorum ama bu defa doktor ters şekilde bana dedi kesinlikle 30 dakika yürü
YaaaKızlar doktordan çıktık şükür o kadar kalabalıktı ki anlatamam tüp bebek de olunca transfer falan vardı baya bekledik. Neyse çok şükür iyiyiz
Anlamadım kuzum erken gelme diye mi? Hastaneye mi? Yani açılma mesela olursa ama suyum gelmezse ne olacak acabaKuzum benim açılmam çoktu ama suyum gelmedi mesala doktorlar patlatti senin doktor erken gelme diye büyük ihtimalle öyle demiş
Öylemi diyorsun ayy bilemedimki sonuçta sezeryan olucak neden yürüyüş istiyor bendeİş yaptıysan yürüyüş yapma vücut dinlensin abartma canım
İnşallah kuzum tek isteğim gerçekten sağ salim sağlıkla doğmaları yoksa küveze girdi girmedi onu düşünüyorum bileYaaahaftaya bu zamanlarda sen anniş mi olacaksın Allahın izniyle çok sevindim kuzum benim en azından dışarı çıkınca sende rahat edersin bebislerde rahat eder kilolarıda şıp diye alırlar Allahın izniyle Cimcimeler yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?