2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Amin inşllah kuzum
Ay hiç sorma bu nasıl bir tıbbi bilimsel yaklaşım cumaya kadar tut diyor nasıl yani hocam sen diyorsun sancı gelir su gelir sonra diyor ki cumaya kadar tut da bi diyor elimden gelirse vajinamı bağlayayım

Ne güzel haber canım sağlıkla gelsinler inşallah çok heyecanlı. Biraz dinlen keyif yap son günlerde

Kız niqu sana helal yattığın günlerin acısını mı çıkardın ne yaptın bir de akşam hala yürücem diyorsun

B Buddy x canımm ah çok heyecanlı, sağlıklı gelsin prensesler cumaya kadar kucağında olacaklar. Kuveze girseler bile kuzum o bir haftada sende toparlanmış olursun. İnşallah tabiki girmezler sağlıklı sıhhatli kucağına al canım o zaman heyecanla bekliyoruzzzzz

Ayyyy geliyor ikizler sağlıkla gelsinler inşallah annesi hiç küvöze girmeden kucağında olurlar inşallah

Ayyy hadi bakalım sağlıcakla gelsinler inşallah bizde heyecan yaptık kız sanki kendimiz dogurcaz benim açılmam 1cm bile yoktu eve geldim oğlumda duş aldım çömelme hareketi yaptım duşta sıcak yaptım böle belimi ova ova sonra akşam nstye gittim 9 cm açıklık yallah doğum haneye benim oğlan koldan geldi sezeryane alındım ya ama sancım olmadi hiç ilke dogumumum da çok sancılı oldu suni verdiler di hakkında hayırlısı herşeyleri iyi benim kızım 39+2 olmasına rağmen 2900 doğmuştu seninkiler in masallahi var

Kız niqu sana helal yattığın günlerin acısını mı çıkardın ne yaptın bir de akşam hala yürücem diyorsun
8 aydır her sabah kalkıyorum aynı manzara hep konuşuyorum ev çok kötü hiç temiz diğil eve gelen olursa beni gömünanneme görede ev çok temiz bir defa dedim tamam ya süpür evi gözleri o kadar zayıf görüyorki kıyamam boşuna çalıştırmış bütün pislikler duruyorduyürümek hiç istemiyorum ama bu defa doktor ters şekilde bana dedi kesinlikle 30 dakika yürü

Kuzum benim açılmam çoktu ama suyum gelmedi mesala doktorlar patlatti senin doktor erken gelme diye büyük ihtimalle öyle demiş

Ay inşallah sabretsinler azcik daha yüzdük kuyruğuna geldik

Amin inşallah kuzum sağlıkla gelsinler bende bi heyecanlandım nedense bir şey netlik kazandı diye sanırım doktora da diyorum bu saatten sonra emin miyiz böyle mi olacak ama dün serumdan sonra geçti sancılarım ufak ufak geliyor diyorum kabullenemedim bi doktorum gribi at ki sezeryan dikişiyle bu öksürük seni çok zorlar dedi ben deli gibi öksürüyorum

Benim de açılmam yok ama doktor bir anda oluyor açılma dedi şu geliyor zaten dedi bende hiç bilmiyorum şimdi basıl olacak şu mu gelecek sancıyla hastanedeyken mi ilerleyecek süreç kafam orada bi karıştı anlayamadım yani. En ufak kasılmada sancıda gel evde suyun gelmesin dedi. Ama rahim artık incelecek kadar kalmamış bile bundan sonra suyun gelir açılarak dedi. Nasıl olacak acaba

Oy annene maşallah kuzum yine de elinden geldiğince yapmış bir şeyler

Yaaa haftaya bu zamanlarda sen anniş mi olacaksın Allahın izniyle çok sevindim kuzum benim en azından dışarı çıkınca sende rahat edersin bebislerde rahat eder kilolarıda şıp diye alırlar Allahın izniyle Cimcimeler yaaaaa

Kuzum benim açılmam çoktu ama suyum gelmedi mesala doktorlar patlatti senin doktor erken gelme diye büyük ihtimalle öyle demiş
Anlamadım kuzum erken gelme diye mi? Hastaneye mi? Yani açılma mesela olursa ama suyum gelmezse ne olacak acaba

İnşallah kuzum tek isteğim gerçekten sağ salim sağlıkla doğmaları yoksa küveze girdi girmedi onu düşünüyorum bile bugün ilk kez sağdaki kanalda olan bebeğin yüzünü gördük resmen doğacak biz ilk kez yüzünü gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…