2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Selam kızlar hepinize hayırlı günler diliyorum. Bugün bizim temizlik günümüzdü eşim her yeri süpürdü bende attım dizimi yere emekleye emekleye sildim biraz pertim ama sonunda oğlumu baş aşağı döndürmeyi başardım bu zaferi bu emekleme olayını ortaya atan kişiye ve kendime armağan ediyorum kimdi o hatırlayamadim ama Allah razı olsun sidikli sidikli geziyordum evde ha bire altıma kaçırıyordum bugün buna son verdim

Kızlar şu balon yastıklardan yaptıran var mı galiba yaptırıcam aylık çekimlerinde kullanırım çok tatlı duruyoor
Daha önce oğluma hamıleyken görmüştüm millet telefonda programlarla konsept yapıyorlar çok güzel şeyler çıkıyor ortaya meteryale vs gerek kalmıyor

Benım arkadasım öyle ev sile sile gecesine suyu geldi doğurdu canım 1 ay önceden dikkat et yorma kendini fazla aman diyeyim

Benım arkadasım öyle ev sile sile gecesine suyu geldi doğurdu canım 1 ay önceden dikkat et yorma kendini fazla aman diyeyim
Kız sus felaket tellalı mısın sen daha 31+5 haftalığım ben çok yormadim ya son 1 ay zaten eşşekkk gibi yatarım hiç kimse kaldıramaz beni zaten şimdiden zor kalkıyom

Yaaaa nerden yapılıyor canım ben bir bulamadım yapan yer, hangi sayfa canım
Böyle düz istiyorsan trendyolda da var balon yastık yazınca çıkıyordu ama instagramda falan punch yapan sayfalar var onlar her model yapıyor desenli şekilli şüküllü instagramda da arama yerine balon yastık yazınca çıkıyor bir suru model

Anacım bir süre sonra varya herşey fazlalık gelıyor atacak yer arıyorsun amann toz topluyor bu ikide bir bunlamı uğraşcam diye uyku arkadaşı vs bıle koymuyorum ben çünkü alerjik bünyeli oldu benım oğlan ne var ne yok attım yani.
Ay evet gördüm onlarıda ama bir tane boyle olsun diyorum yatağında durar

Sancı mı varmış doktor bişey söylemedi uzerinden de 10 gun gecti bu nstnin pazartesi tekrar cekilecek bakalım burda tam 34. Haftaydı
Canım buraya atılanlardan en kasılma çıkan sensin 20-30 larla başlayarak gitmiş arada bi 40 a uğramış geri gitmiş

Kızlar birde emzirme sütyeni atleti vs almak isteyenler ben lc den. Aldım netten, alt limitsiz kuponlar oluyor ara ara denk gelıyor, tek bır ıkı alacaksam kargo bedava da olunca tadından yenmıyor pamuk penye hepsi ürünlerin ben memnun kaldım toplu alacaksanızda simdide yuzde 29 ındırım varmıs 900₺üzerine haberınız olsun.

aşkım baş aşağı olduğunda da sidikli sidikli geziliyor örnek a ben arada bi ittiriyor kendini aşağı fırt kaçıyo

Şuan o kadar sinirliyim kiaklıma gelen başıma geldı yıne, oğlumdada bu işyeri muhasebecılerıyle ugrasmıştım doğum raporu hakkında hatta burayada yazdım, muhasebecıler sgk sıstemıne gırmıyor, unutuyor yada yanlış grıyor. Anlamadan dınlemeden kafalarına göre iş yapıyorlar.

Hep banamı denk gelıyor bunlar, ben dün sgk ya gittım doğum borçlanmasını sormaya ve muhasebeci sısteme girmişmi 32.haftalık çalışır raporumu dıye. Nyse kız eveledi geveledi bisuru şey anlattı hızlı hızlı pek bısey anlamadım. Şunu anladımki 32de çalışır raporu aldıysak 37de tekrar rapor almamıza grek yok, nyse cıktım geldım.
Az önce e devlete hizmet dokumune bakım dedim, ocak aynı ne girmiş dıye bi baktım eksık gün girmiş istirahat olarak.

Yani bnı 32de izne ayırmış. Halbukı ona attgımız doktor raporunda kabak kadar 32de çalışır, 22.02de izni başlar yazıyor. Neden incelemeden iş yapıyorlar, bu bnım için önemli. Nasıl duzeltecek bildırgeyı ceza yıcez sgk'dan, 3 kuruş dogum parası alcaz dıye bıde cezamı ödıcez. Allahım çıldırıcam yaa

Eşime dedim çabuk ara şunu, oda p. Tesi ararız, haftasonu bi işlem yapamaz, unutur gider yıne dedi, nasıl olcak bılmıyorum, hiç bi b.k tan haberleri yok, internete hıcmı grıp arastırmıyorlar, bi raporu duzgun gıremıyorlar yaaa, insanların vebalıne grıyolar, bukdrmı zor.

Kızlar siz siz olun e devlet hızmet dökumunu kontrol edın, girdıgi raporu sgkya gdıp sorun gercekten bu g.r.z.k.l muhasebecıler yuzunden, sisteme dogru dürüst grmedıkleri için, dogum parası alamayıp magdur olan çok.hatta dogum yaptığınızda hastanenın sgkya bıldrdıgınden emın olun, yüz kere sorun gerekırse, gırmıyorlar cunku, dogum parası alamazsınız, ayyy nasıl sakınlıcem ben

Yaaa bi doktorumla konuşayım bu konuyu ona göre alayım o zaman bende

Bu normal doğum içinmi canım bende var takarım dedim ama sezeryan olacak ne zaman hangisini kullansak acaba
Hiç bilgim yok canım . Sezeryan olursa zaten hemen kullanamayız dikişlerin iyileşmesini bekleriz ama normal doğumda da yine kasların toplanmasını geciktiriyorsa sıkıntı

Çarşafla nasıl rahat etti ki kız

Bilemiyorum lakin benim iyice agirlasmam bana hiç uzak gelmiyor gören doğum yakın senin diyor ben o piskolojie giremedim henüz
Şöyle 2-3 hafta daha sabreder inşallah diye dua ediyorum bende

Kızlar doktordan çıktık şükür o kadar kalabalıktı ki anlatamam tüp bebek de olunca transfer falan vardı baya bekledik. Neyse çok şükür iyiyiz
Rahim uzunluğum 19 mm di en son ama dünkü yaşadığımız olaydan sonra rahim uzunluğum 1 cm artık yani hoşgeldin doğum artık doktorum cumaya kadar doğurursun dedi. Artık uzunluk kalmamış açılmada başlayacak şimdi dedi evde küçük küçük kasılmalar olur sonra iyice şiddetlenerek vurur dedi küçükler bile açılmayı tetikler büyük vurdukça açar dedi suyun gelir cumaya kadar dedi. Su gelmeden almam bebekleri dedi. Ama bu tabloda cumaya kadar suyun zaten gelir tutamazsın dedi. Gribini geçirmeye çalış bebişlerin için dedi %70 küveze girmeyebilirler bir ihtimal dedi ultrasonda göbekleri inip kalkıyordu nefes egzersizi bu iyi bir şey dış ortama hazırlanıyorlar ciğer geliştirici de yapmıştık zaten dedi. Girseler bile 1 hafta kalırlar o da emme refleksi + sarılık için dedi yoksa kiloları biri 2200 diğeri 2100 olmuş kötü bir kiloda değiller şükür dedi. Arada kasılmalarım oluyor zaten onları artık durduramayız rahim incelmiş bir şey kalmamış rahimde dedi. Akşamları büyük sancı vurur bir anda öyle bir durumda gece oksapar vurma sakın dedi şiddetli sancılarda oksapar vurmadan doğumhanaye gel bundan sonra evde saatlerce bekleme rahim çünkü direk açılır kısalacak bir mesafe kalmadı rahimde evde suyun gelir yoksa dedi çekinme bugünden sonra direk gel cumaya kadar da tutmaya çalış dedi tam 34 hafta istiyorum ama olmazsa da stres olma her şey yolunda dedi. Öyle kızlar Allahın izniyle inşallah cumaya kadar kavuşmuş olacağız Allahım büyüktür inşallah sağ salim gelsinler istiyorum sadece tek duam sağlıkla doğmaları

allahım kazasız belasız kavuştursun kızlarına çok heyecanlandım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…