2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Cnm sağlıcakla, hayırlısıyla doğsunlar, herseyın hazır zaten, doktorda guzel konuşmuş, artık herseyın hayırlısı

Ay çok heyecanlı sağlıkla gelsinler hiç küveze girmelerine ihtiyaç kalmaz kucağına alırsın inşallah canımm

allahım kazasız belasız kavuştursun kızlarına çok heyecanlandım şimdi
Aminnn inşallah canım tek duam Allahım yardımcımız olsun inşallah sağlıkla bende çok heyecanlıyım ya ya diyorum evde suyum gelirse napıcam rahimin açıldığını anlamazsın su gelir dedi. Su be zaman geliyor ki açılınca hemen gelmiyor mu bilmiyorum da neyse çarşamba yine görecek o zamana bir durum gelişmezse

Ay çok heyecanlı sağlıkla gelsinler hiç küveze girmelerine ihtiyaç kalmaz kucağına alırsın inşallah canımm
Amin inşallah canım doktorum gireceklerini düşünmüyorum ama ihtimal hep vardır tabi sen yine de sana gelecekler gibi iyileşmeye bak dedi hastalığını at bi dedi

Kızlar hamilelik sonrası hemen takmaya uygun korse aldınız mı.? İlk etapta şunlar kullanıma daha uygunmuş diye biliyorum ama siz ne yaptınız ?
Ya ben bir çok yerde okudum ve duydum da. Doğum sonrası hemen korsa önerilmiyormuş. Rahmin kendini toparlamasına engel oluyormuş ve ileride idrar kaçırma oluyormuş ne kadar doğru aceba.

Çok şanslısın canım . Resmen 2 haftada çatladım ben ya

Ya ben bir çok yerde okudum ve duydum da. Doğum sonrası hemen korsa önerilmiyormuş. Rahmin kendini toparlamasına engel oluyormuş ve ileride idrar kaçırma oluyormuş ne kadar doğru aceba.
Evet bir yerde okudum bende sabah . Sanırım çok aşırı sıkmaması lazım rahmi.

Herkesin yapısı farklı tabi inşallah hemencik veririz kilolarıda iyileşince takarız
Her iki doğum şekli içinde bir süre önermiyorlar enazından rahim toparlanana kadar

Bebişim de 2200e yakın bir şey, boyu da 45 cm olmuş. 32+3. Ve ultrasonda aynı aynı oğlum yok böyle bir şey aynı bebeğin kız versiyonunu doğuracağım galiba
Maşallah canım çok güzel büyümüş bebişin

Reactions: The
Ayyy o zaman suyu beklicezne kadar heyacanlı valla senin doktorun cumaya kadar dediyse kesin öyledirÇok şükür bebişlerde iyi

Canım okudukça heyecan bastı vallahi maşallah maşallah prenseslere herşey gönlünce olsun bundan sonrası için sağlıkla sıhatle kolaylıkla kavuşun inşallah küveze gerek kalmasın hemencik koynuna gelsinler

Bu gün durmadan iş gördüm ya ben akıllanmam her şey gözüme batıyorşimdi pert oldum birde akşam kesinlikle yürüyüş yapılmalı bana kalsa çıkmam ısrarla yürüyüş yap diyor doktor

Allahım sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin. su gibi aksın inşallah

Bu gün durmadan iş gördüm ya ben akıllanmam her şey gözüme batıyorşimdi pert oldum birde akşam kesinlikle yürüyüş yapılmalı bana kalsa çıkmam ısrarla yürüyüş yap diyor doktor
Kız ne iş yaptınnnn

Yaaaaa canım beniim ay resmen geldi çattı zaman beeee şu doktorların şu zamana kadar tutmaya çalış demeleri de komedi. Sanki elimizde yahu çok heyecanlı yaaaa sağlıkla kucağına al inşallah ikisini de kuzucum

Çok şanslısın canım . Resmen 2 haftada çatladım ben ya

Evet bir yerde okudum bende sabah . Sanırım çok aşırı sıkmaması lazım rahmi.
Canım benim cildim de çatlamaya meyilli o yüzden hiç kuru bırakmadım göbeğimi hep sürdüm o yüzden çatlamadı kalçama vs de sürüyorum ama misal göğsüme bir süre surmemistim orada catlaklarım var ama az sonra hemen oraya da devam ettim devamı gelmedi ama şimdi de üst bacağımın ön tarafı çatlamış Allah'ım tüm vücut yağlanmam gerekiyor resmen o kadar çatlamaya müsait ki maalesef en azından göbeğimi kurtarabildim şimdi bacağımın önüne de sürmeye başladım iyice çatlamasın diye

Kızlar karnınız aşşağı doğru indimi ?
Hepinizi takip ediyorum sessiz kalsamda
İkizlerin doğumu da gelmiş maşaAllah. Küveze gerek kalmadan eve çıkarlar
Ben çok korkuyorum 41 haftalara kalıcam diye çok sabirsizlaniyorum bu ayin sonunda gelsin diye

Kız ne iş yaptınnnn
Yemekleri yaptım durmadım dedim çaya kurabiye yapayım sonra dedim hastane için pijamalarımı ütüsünü yapayım eşimede tişört koydum aradan çıksın..evi süpürdüm istedim bulaşık makinesini temizleyim içini dökmek istedim baktım dolu onuda yarın yaparım birde akşama usta gelmeli ağrılarım olmasa ağrılardan korkuyorum

aşkım baş aşağı olduğunda da sidikli sidikli geziliyor örnek a ben arada bi ittiriyor kendini aşağı fırt kaçıyo
Ay gerçekten mi kız 1 hafta baş aşağıdaydi hiç kaçırmadim benn ama son aylarda tutamayacagimiz net

Off o da var dimi alerjik falan olursa amaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…