2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
taaaa ben onu unuttum işyerine tapor falan bermedim 34. haftamdayım şimdi versem olur mu çalışamaz alıcam zaten ( işyeri ceza vs öder mi ben vermedim diye

İşte sözde ben alırım yanıma demiş de lafta kalmış canım

Ay ne boş konuşmuş kv sinir oldum

Yaa çok duygulandım okurken gözlerim dolu dolu güzel kizlarin sağlıkla gelsin inşallah herşey yolunda gitsin canım benim

çok heyecanlandım ben

Bu gün durmadan iş gördüm ya ben akıllanmam her şey gözüme batıyorşimdi pert oldum birde akşam kesinlikle yürüyüş yapılmalı bana kalsa çıkmam ısrarla yürüyüş yap diyor doktor
Benimde totom yeni yer gördü bugün sanırım temizlik günüydü grupta of çamaşır suyu yağ çözücü kombo yaptım mutfak mis gibi oldu nasıl rahatladım çarşaf değiş süpürge aç yeri de çömelip sildim ama çok zormuş anca mutfağın yerini silmeye yetti gücüm

Kuzum senin rahim inceldi ya silindi yani o yüzden açılma bir saat içinde bile 10 cm olabilir sen iyi ki dün gittin hastaneye yoksa 1 cm ne kalmış ki o sancilarla senin acilman kesin başlayacaktı. Doktorun demiş ya sancin başlayınca bekleme açılmayı baslatir artık sende onu anlamazsin sonra bebek kafasiyla gelme hareketi yaparken hop bı anda şu gelişi olur sen artık sancin artiyor gibi hissettiğin an doğumhaneye git hemen

Canım benim oluyor o dediğin ama benim kız sürekli pozisyon değişiyor nasıl oluyor biliyormusun karnıma kendini sert diredigi zaman sezaryen izinin olduğu yer varya oraya bi sızı giriyor iğne batması gibi saniyelik ama geçiyor hemen

Sonlara geldik ya hepsi ondanhelal olsun iyice iş gördünayy benim mutfak çok kötü ya zar zor sabr ediyorum temizlikçi gelicek diye birde hiçbir zaman temizlikçi çağırmadım eve ağrılarım var diye çağırıyorum ama nasıl olucak beğenicemmi bilmiyorum

Demekki sert hareketlerinde oluyo ben hissetmesem de kendini ittiriyodur belki aşağı kafası tam asagidaydi en son 10 gundurde degistigini hic dusunmuyorum ayagini sağda totosunu solda hissediyorum cunku

Yaa çok duygulandım okurken gözlerim dolu dolu güzel kizlarin sağlıkla gelsin inşallah herşey yolunda gitsin canım benim
Amin inşallah kuzum
çok heyecanlandım ben
Bende çok heyecanlıyım belirsizlik strese sokmuştu bugün duyunca üzülmedim onlar için en güzeli sağlıklısı neyse o olsun inşallah dedim
Kuzum hiç başıma gelmedi ya şimdi onun düşüncesi sardı beni süreç nasıl olacak acaba. Hastaneye sancıyla gittiğimde mi açılma fark edilecek yoksa evdeyken açılacak şu mu gelecek. Açılma olunca illa su geliyor mu doktor gelir dedi su. Evde sancı hissedersen dünkü gibi sakın saatlerce oturup bekleme gel gir nst ye dedi. Zaten çarşamba yine kontrole göreceğim o zamana bir sancıyla gelmezsen dedi. Kafam karışık yani

Demekki sert hareketlerinde oluyo ben hissetmesem de kendini ittiriyodur belki aşağı kafası tam asagidaydi en son 10 gundurde degistigini hic dusunmuyorum ayagini sağda totosunu solda hissediyorum cunku
Benim beynim yandı artık nerde olduğunu anlamaya çalışmaktan sürekli degisiyor maşallah seninkine uslu uslu aynı pozisyonda bekliyor

taaaa ben onu unuttum işyerine tapor falan bermedim 34. haftamdayım şimdi versem olur mu çalışamaz alıcam zaten ( işyeri ceza vs öder mi ben vermedim diye
Cnm 32de çalışır raporu alsaydın 37ye kdr zaten muhasebeci bişy yapmıyo.
Cnm sgk nın cezaları, geç beyanname verılmesi vs çok ağar cezaları, muhasebeci oldugum dönemden bılıyorum.cezalar 1 yada 2 asgari ücret gbi oluyor,
Bi muhasebecinin numarasını alıp sor bakalım yada 170i ara sor dırekt soyluyolarlar

Ay boş boş konuşup insanın moralini bozuyorlar çok biliyorlar onlar. Canım belki dönmüştür benim 1 hafta yan dönmüştü sonra tekrar baş aşağı döndü poposu yukarıda kaburgamla bitişik ayakları da karnımın sağ tarafında ama benim de senin gibi karnımın altı boş çünkü daha kanala inmediler o yüzden oranın boş olması normal bence. Bebek indikçe dolacak orası o zaman da tuvalette yaşayacağız mesane baskısından

Kuzum aynı dün ki gibi düşün nasıl artık kasılma degil sancı gibi hissettin ağrı vermeye başladı rahatsızlık hissi oluştu yine onu hissettigin an hemen git su gelişi olur demesinin sebebi bence bebek çok aşağıda yüzden, doğumda suyu patlatılan bebekler genelde başı biraz yukarıda oluyor indirmek için suyu patlatıyorlar seninkinin başı çok aşağıda kendi patlatır büyük ihtimalle suyunu

Canımmmm inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Haha bencede kuzum sende baya bisey yapmışsın kız artık sürekli yapamıyorum bende agirlasmadan önce hergun süpürge açardım şimdi 4-5 günde anca açıyorum karnım çok sıkışıyor benim canımı en çok banyo sıkıyor, mutfağı yine temizleye biliyorum balkonun camını açıyorum koku dağılıyor ama banyoda direk çamaşır suyu kireç çözücü maruz kalıyorum boğuluyorum eşim izin vermiyor temizlememe benimde birini cagirmam lazım ama nerden bulucam bilmiyorum temizlik sirketleri beş para etmez çevremde de kimse yok bildigim kadın alan en kötü kocama kitliycem doğumdan önce

ben de öyle kendimi 37-38e hazırladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…