taaaa ben onu unuttum işyerine tapor falan bermedim 34. haftamdayım şimdi versem olur mu çalışamaz alıcam zatenŞuan o kadar sinirliyim kiaklıma gelen başıma geldı yıne, oğlumdada bu işyeri muhasebecılerıyle ugrasmıştım doğum raporu hakkında hatta burayada yazdım, muhasebecıler sgk sıstemıne gırmıyor, unutuyor yada yanlış grıyor. Anlamadan dınlemeden kafalarına göre iş yapıyorlar.
Hep banamı denk gelıyor bunlar, ben dün sgk ya gittım doğum borçlanmasını sormaya ve muhasebeci sısteme girmişmi 32.haftalık çalışır raporumu dıye. Nyse kız eveledi geveledi bisuru şey anlattı hızlı hızlı pek bısey anlamadım. Şunu anladımki 32de çalışır raporu aldıysak 37de tekrar rapor almamıza grek yok, nyse cıktım geldım.
Az önce e devlete hizmet dokumune bakım dedim, ocak aynı ne girmiş dıye bi baktım eksık gün girmiş istirahat olarak.
Yani bnı 32de izne ayırmış. Halbukı ona attgımız doktor raporunda kabak kadar 32de çalışır, 22.02de izni başlar yazıyor. Neden incelemeden iş yapıyorlar, bu bnım için önemli. Nasıl duzeltecek bildırgeyı ceza yıcez sgk'dan, 3 kuruş dogum parası alcaz dıye bıde cezamı ödıcez. Allahım çıldırıcam yaa
Eşime dedim çabuk ara şunu, oda p. Tesi ararız, haftasonu bi işlem yapamaz, unutur gider yıne dedi, nasıl olcak bılmıyorum, hiç bi b.k tan haberleri yok, internete hıcmı grıp arastırmıyorlar, bi raporu duzgun gıremıyorlar yaaa, insanların vebalıne grıyolar, bukdrmı zor.
Kızlar siz siz olun e devlet hızmet dökumunu kontrol edın, girdıgi raporu sgkya gdıp sorun gercekten bu g.r.z.k.l muhasebecıler yuzunden, sisteme dogru dürüst grmedıkleri için, dogum parası alamayıp magdur olan çok.hatta dogum yaptığınızda hastanenın sgkya bıldrdıgınden emın olun, yüz kere sorun gerekırse, gırmıyorlar cunku, dogum parası alamazsınız, ayyy nasıl sakınlıcem ben
İşte sözde ben alırım yanıma demiş de lafta kalmış canımAynen değişmez kuzum seninki yine yaşlı canım benimki benim annemden bile genç düşün..en son geldiğinde dedim iyiki dedim annem geldi yoksa ne yapıcaktık annem dedim gelene kadar 2 gün dışardan yedik ilk öncede dedim oğlun istedi annemin gelmeğini bana diyorki eşim için o da artık saçmalıyor annen gelmeseydi seni yanıma alıcaktım ben kapalıyım bekar kaynım var ben ne yapıcam senin evinde ve + teklif bile etmedi o zaman.
Ay ne boş konuşmuş kv sinir oldumBen kiloluyum biraz kv geldi senin bu karnin sadce et kendin almissin kiloyu küçüçk uşah vardir orda dedi psikljmi alt ust edip gitti
Aynanin karşisinda baktim karnimin alti boş gibi sanki çocuk yan duruyor ama dr donmus demisti 31 haftada
Yaa çok duygulandım okurken gözlerim dolu doluKızlar doktordan çıktık şükür o kadar kalabalıktı ki anlatamam tüp bebek de olunca transfer falan vardı baya bekledik. Neyse çok şükür iyiyiz
Rahim uzunluğum 19 mm di en son ama dünkü yaşadığımız olaydan sonra rahim uzunluğum 1 cm artık yani hoşgeldin doğum artıkdoktorum cumaya kadar doğurursun dedi. Artık uzunluk kalmamış açılmada başlayacak şimdi dedi evde küçük küçük kasılmalar olur sonra iyice şiddetlenerek vurur dedi küçükler bile açılmayı tetikler büyük vurdukça açar dedi suyun gelir cumaya kadar dedi. Su gelmeden almam bebekleri dedi. Ama bu tabloda cumaya kadar suyun zaten gelir tutamazsın dedi. Gribini geçirmeye çalış bebişlerin için dedi %70 küveze girmeyebilirler bir ihtimal dedi ultrasonda göbekleri inip kalkıyordu nefes egzersizi bu iyi bir şey dış ortama hazırlanıyorlar ciğer geliştirici de yapmıştık zaten dedi. Girseler bile 1 hafta kalırlar o da emme refleksi + sarılık için dedi yoksa kiloları biri 2200 diğeri 2100 olmuş kötü bir kiloda değiller şükür dedi. Arada kasılmalarım oluyor zaten onları artık durduramayız rahim incelmiş bir şey kalmamış rahimde dedi. Akşamları büyük sancı vurur bir anda öyle bir durumda gece oksapar vurma sakın dedi şiddetli sancılarda oksapar vurmadan doğumhanaye gel bundan sonra evde saatlerce bekleme rahim çünkü direk açılır kısalacak bir mesafe kalmadı rahimde evde suyun gelir yoksa dedi çekinme bugünden sonra direk gel cumaya kadar da tutmaya çalış dedi tam 34 hafta istiyorum ama olmazsa da stres olma her şey yolunda dedi. Öyle kızlar Allahın izniyle inşallah cumaya kadar kavuşmuş olacağız Allahım büyüktür inşallah sağ salim gelsinler istiyorum sadece tek duam sağlıkla doğmaları
çok heyecanlandım benKızlar doktordan çıktık şükür o kadar kalabalıktı ki anlatamam tüp bebek de olunca transfer falan vardı baya bekledik. Neyse çok şükür iyiyiz
Rahim uzunluğum 19 mm di en son ama dünkü yaşadığımız olaydan sonra rahim uzunluğum 1 cm artık yani hoşgeldin doğum artıkdoktorum cumaya kadar doğurursun dedi. Artık uzunluk kalmamış açılmada başlayacak şimdi dedi evde küçük küçük kasılmalar olur sonra iyice şiddetlenerek vurur dedi küçükler bile açılmayı tetikler büyük vurdukça açar dedi suyun gelir cumaya kadar dedi. Su gelmeden almam bebekleri dedi. Ama bu tabloda cumaya kadar suyun zaten gelir tutamazsın dedi. Gribini geçirmeye çalış bebişlerin için dedi %70 küveze girmeyebilirler bir ihtimal dedi ultrasonda göbekleri inip kalkıyordu nefes egzersizi bu iyi bir şey dış ortama hazırlanıyorlar ciğer geliştirici de yapmıştık zaten dedi. Girseler bile 1 hafta kalırlar o da emme refleksi + sarılık için dedi yoksa kiloları biri 2200 diğeri 2100 olmuş kötü bir kiloda değiller şükür dedi. Arada kasılmalarım oluyor zaten onları artık durduramayız rahim incelmiş bir şey kalmamış rahimde dedi. Akşamları büyük sancı vurur bir anda öyle bir durumda gece oksapar vurma sakın dedi şiddetli sancılarda oksapar vurmadan doğumhanaye gel bundan sonra evde saatlerce bekleme rahim çünkü direk açılır kısalacak bir mesafe kalmadı rahimde evde suyun gelir yoksa dedi çekinme bugünden sonra direk gel cumaya kadar da tutmaya çalış dedi tam 34 hafta istiyorum ama olmazsa da stres olma her şey yolunda dedi. Öyle kızlar Allahın izniyle inşallah cumaya kadar kavuşmuş olacağız Allahım büyüktür inşallah sağ salim gelsinler istiyorum sadece tek duam sağlıkla doğmaları
Benimde totom yeni yer gördü bugün sanırım temizlik günüydü gruptaBu gün durmadan iş gördüm ya ben akıllanmam her şey gözüme batıyorşimdi pert oldum birde akşam kesinlikle yürüyüş yapılmalı bana kalsa çıkmam ısrarla yürüyüş yap diyor doktor
Kuzum senin rahim inceldi ya silindi yani o yüzden açılma bir saat içinde bile 10 cm olabilir sen iyi ki dün gittin hastaneye yoksa 1 cm ne kalmış ki o sancilarla senin acilman kesin başlayacaktı. Doktorun demiş ya sancin başlayınca bekleme açılmayı baslatir artık sende onu anlamazsin sonra bebek kafasiyla gelme hareketi yaparken hop bı anda şu gelişi olur sen artık sancin artiyor gibi hissettiğin an doğumhaneye git hemenBenim de açılmam yok ama doktor bir anda oluyor açılma dedi şu geliyor zaten dedi bende hiç bilmiyorum şimdi basıl olacak şu mu gelecek sancıyla hastanedeyken mi ilerleyecek süreç kafam orada bi karıştı anlayamadım yani. En ufak kasılmada sancıda gel evde suyun gelmesin dedi. Ama rahim artık incelecek kadar kalmamış bile bundan sonra suyun gelir açılarak dedi. Nasıl olacak acaba
Canım benim oluyor o dediğin ama benim kız sürekli pozisyon değişiyor nasıl oluyor biliyormusun karnıma kendini sert diredigi zaman sezaryen izinin olduğu yer varya oraya bi sızı giriyor iğne batması gibi saniyelik ama geçiyor hemen
Sonlara geldik ya hepsi ondanBenimde totom yeni yer gördü bugün sanırım temizlik günüydü gruptaof çamaşır suyu yağ çözücü kombo yaptım mutfak mis gibi oldu nasıl rahatladım çarşaf değiş süpürge aç yeri de çömelip sildim ama çok zormuş anca mutfağın yerini silmeye yetti gücüm
Demekki sert hareketlerinde oluyo ben hissetmesem de kendini ittiriyodur belki aşağı kafası tam asagidaydi en son 10 gundurde degistigini hic dusunmuyorum ayagini sağda totosunu solda hissediyorum cunkuCanım benim oluyor o dediğin ama benim kız sürekli pozisyon değişiyor nasıl oluyor biliyormusun karnıma kendini sert diredigi zaman sezaryen izinin olduğu yer varya oraya bi sızı giriyor iğne batması gibi saniyelik ama geçiyor hemen
Amin inşallah kuzumYaa çok duygulandım okurken gözlerim dolu dolugüzel kizlarin sağlıkla gelsin inşallah herşey yolunda gitsin canım benim
Bende çok heyecanlıyım belirsizlik strese sokmuştu bugün duyunca üzülmedim onlar için en güzeli sağlıklısı neyse o olsun inşallah dedimçok heyecanlandım ben
Kuzum hiç başıma gelmedi ya şimdi onun düşüncesi sardı beni süreç nasıl olacak acaba. Hastaneye sancıyla gittiğimde mi açılma fark edilecek yoksa evdeyken açılacak şu mu gelecek. Açılma olunca illa su geliyor mu doktor gelir dedi su. Evde sancı hissedersen dünkü gibi sakın saatlerce oturup bekleme gel gir nst ye dedi. Zaten çarşamba yine kontrole göreceğim o zamana bir sancıyla gelmezsen dedi. Kafam karışık yaniKuzum senin rahim inceldi ya silindi yani o yüzden açılma bir saat içinde bile 10 cm olabilir sen iyi ki dün gittin hastaneye yoksa 1 cm ne kalmış ki o sancilarla senin acilman kesin başlayacaktı. Doktorun demiş ya sancin başlayınca bekleme açılmayı baslatir artık sende onu anlamazsin sonra bebek kafasiyla gelme hareketi yaparken hop bı anda şu gelişi olur sen artık sancin artiyor gibi hissettiğin an doğumhaneye git hemen
Benim beynim yandı artık nerde olduğunu anlamaya çalışmaktan sürekli degisiyorDemekki sert hareketlerinde oluyo ben hissetmesem de kendini ittiriyodur belki aşağı kafası tam asagidaydi en son 10 gundurde degistigini hic dusunmuyorum ayagini sağda totosunu solda hissediyorum cunku
Cnm 32de çalışır raporu alsaydın 37ye kdr zaten muhasebeci bişy yapmıyo.taaaa ben onu unuttum işyerine tapor falan bermedim 34. haftamdayım şimdi versem olur mu çalışamaz alıcam zaten( işyeri ceza vs öder mi ben vermedim diye
Ay boş boş konuşup insanın moralini bozuyorlar çok biliyorlar onlar.Ben kiloluyum biraz kv geldi senin bu karnin sadce et kendin almissin kiloyu küçüçk uşah vardir orda dedi psikljmi alt ust edip gitti
Aynanin karşisinda baktim karnimin alti boş gibi sanki çocuk yan duruyor ama dr donmus demisti 31 haftada
Benimki götünü dayayıp duruyor alın yiyin der gibi eşim kafası diyor ne kafası götü götüBenim beynim yandı artık nerde olduğunu anlamaya çalışmaktan sürekli degisiyormaşallah seninkine uslu uslu aynı pozisyonda bekliyor
Kuzum aynı dün ki gibi düşün nasıl artık kasılma degil sancı gibi hissettin ağrı vermeye başladı rahatsızlık hissi oluştu yine onu hissettigin an hemen git su gelişi olur demesinin sebebi bence bebek çok aşağıda yüzden, doğumda suyu patlatılan bebekler genelde başı biraz yukarıda oluyor indirmek için suyu patlatıyorlar seninkinin başı çok aşağıda kendi patlatır büyük ihtimalle suyunuAmin inşallah kuzum
Bende çok heyecanlıyım belirsizlik strese sokmuştu bugün duyunca üzülmedim onlar için en güzeli sağlıklısı neyse o olsun inşallah dedim
Kuzum hiç başıma gelmedi ya şimdi onun düşüncesi sardı beni süreç nasıl olacak acaba. Hastaneye sancıyla gittiğimde mi açılma fark edilecek yoksa evdeyken açılacak şu mu gelecek. Açılma olunca illa su geliyor mu doktor gelir dedi su. Evde sancı hissedersen dünkü gibi sakın saatlerce oturup bekleme gel gir nst ye dedi. Zaten çarşamba yine kontrole göreceğim o zamana bir sancıyla gelmezsen dedi. Kafam karışık yani
Canımmmm inşallah sağlıkla alırsın kucağınaKızlar doktordan çıktık şükür o kadar kalabalıktı ki anlatamam tüp bebek de olunca transfer falan vardı baya bekledik. Neyse çok şükür iyiyiz
Haha bencede kuzumSonlara geldik ya hepsi ondanhelal olsun iyice iş gördün ayy benim mutfak çok kötü ya zar zor sabr ediyorum temizlikçi gelicek diye birde hiçbir zaman temizlikçi çağırmadım eve ağrılarım var diye çağırıyorum ama nasıl olucak beğenicemmi bilmiyorum
ben de öyle kendimi 37-38e hazırladım :)Kızlar karnınız aşşağı doğru indimi ?
Hepinizi takip ediyorum sessiz kalsamda
İkizlerin doğumu da gelmiş maşaAllah. Küveze gerek kalmadan eve çıkarlar
Ben çok korkuyorum 41 haftalara kalıcam diye çok sabirsizlaniyorum bu ayin sonunda gelsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?