Kuzum benim yengemin evde geldi suyu ama su gelene kadar sancı kasılma hissetmemişBenim de açılmam yok ama doktor bir anda oluyor açılma dedi şu geliyor zaten dedi bende hiç bilmiyorum şimdi basıl olacak şu mu gelecek sancıyla hastanedeyken mi ilerleyecek süreç kafam orada bi karıştı anlayamadım yani. En ufak kasılmada sancıda gel evde suyun gelmesin dedi. Ama rahim artık incelecek kadar kalmamış bile bundan sonra suyun gelir açılarak dedi. Nasıl olacak acaba
Vücut ödem yapmasın dıye, ama yürüyüş halinde çok yorulursa dinlenmez isen oda ödem yapar canım sen bugün bol bol su iç dinlen yarın yaparsın yürüyüşünü. Ödem Allah korusun tehlikeli bir durum o yuzden bende sezeryan olcam banada ufak ufak yap dıo doktorumÖylemi diyorsun ayy bilemedimki sonuçta sezeryan olucak neden yürüyüş istiyor bende
Annem olmasa ben 8 ay yapamazdım çünkü hep yattım eşimin ailesinden hayır yok onada bir ayrı üzülüyorum hiç annesinin arkasıyca konuşmazdı dün bana diyor sen boş ver o değişmez sen ondan diyor bekleme ben sana yardım ederim..Oy annene maşallah kuzum yine de elinden geldiğince yapmış bir şeyler
AmanınKuzum benim yengemin evde geldi suyu ama su gelene kadar sancı kasılma hissetmemişbelki nst de çıkardı bağlı olsa ama kendisi hic hissetmemiş 1 saate hastaneye gittiler orda açılma görülmüştü senin normal olma ihtimali var mı yoksa direkt sezaryen mi olacak
Hadi gözün aydın canım şaka maka şubatta gelıo bebişler sen tut mart grubu yöneticisi ol şubatta doğur bize nispet mi yapıon kız yoksa ohhh ben doğurdum siz çatlayın diyeBenim de açılmam yok ama doktor bir anda oluyor açılma dedi şu geliyor zaten dedi bende hiç bilmiyorum şimdi basıl olacak şu mu gelecek sancıyla hastanedeyken mi ilerleyecek süreç kafam orada bi karıştı anlayamadım yani. En ufak kasılmada sancıda gel evde suyun gelmesin dedi. Ama rahim artık incelecek kadar kalmamış bile bundan sonra suyun gelir açılarak dedi. Nasıl olacak acaba
Eşşek yaa gelir ayak sürpriz yaptı deseneİnşallah kuzum tek isteğim gerçekten sağ salim sağlıkla doğmaları yoksa küveze girdi girmedi onu düşünüyorum bilebugün ilk kez sağdaki kanalda olan bebeğin yüzünü gördük resmen doğacak biz ilk kez yüzünü gördük
Benım nişan gelmişti ilkinde suyum gelmemişti ameliyat ta patlattılardıAmanınyok kuzum benim direk sezeryan hatta doktorum çok sancı kasılma olunca buraya gelirken oksapar iğne olmadan gel ameliyata alırız direk kan sulandırıcı vurma sakın gelirken dedi. Ama suyun gelmeden sezeryana almam dedi. Zaten cumaya kadar da suyun gelir rahim açılır dedi.
Benim inmedi kaburgama baskı yapıyor canım sanırım 36dan sonra inmeye başlıyormuş kiminde ise sancı başlayınca iniyormuş kimi de diyor ki göbeğim küçük inme gibi görüntü hiç oluşmamasına rağmen pat diye doğuruverdim diye konuşuyor ama ne doğru nasıl gelişir bizde bilemiyorumKızlar karnınız aşşağı doğru indimi ?
Hepinizi takip ediyorum sessiz kalsamda
İkizlerin doğumu da gelmiş maşaAllah. Küveze gerek kalmadan eve çıkarlar
Ben çok korkuyorum 41 haftalara kalıcam diye çok sabirsizlaniyorum bu ayin sonunda gelsin diye
Tabi canım kv artık değişmez değiştiremezsin onu öyle kabulleneceksin kendi haline bırakacaksın eşinde zaten annesinin farkındadır ne desin annem değişik diyemiyor o değişmez boşver sen onu demiş sana haklı olarak benim eşimde öyle annesinin huyunu kabullenmiş napayım yaşlı değişmez yani boşver diyor neyseki annen geldi de yükünü aldı seninAnnem olmasa ben 8 ay yapamazdım çünkü hep yattım eşimin ailesinden hayır yok onada bir ayrı üzülüyorum hiç annesinin arkasıyca konuşmazdı dün bana diyor sen boş ver o değişmez sen ondan diyor bekleme ben sana yardım ederim..
Yaaa ben bilmiyordum onun için dediğini..o zaman bu gün dinlenirim yarın yaparım yürüyüşüVücut ödem yapmasın dıye, ama yürüyüş halinde çok yorulursa dinlenmez isen oda ödem yapar canım sen bugün bol bol su iç dinlen yarın yaparsın yürüyüşünü. Ödem Allah korusun tehlikeli bir durum o yuzden bende sezeryan olcam banada ufak ufak yap dıo doktorum
Size buradan engin bilgilerimle el sallarımHadi gözün aydın canım şaka maka şubatta gelıo bebişler sen tut mart grubu yöneticisi ol şubatta doğur bize nispet mi yapıon kız yoksa ohhh ben doğurdum siz çatlayın diye
Çıkmaya yakın bi hop buradayım der canım kesinEşşek yaa gelir ayak sürpriz yaptı desenebunlar valla bizle oynuyor bende daha hiç net görmedim detaylıdan beri onda da profil gördüm simdi ben diyorum dogumda gorelim diye ama kesin çıkmadan bi gösterir o da surpriz olmaz
İşte herkesin bi farklı doğum hikayesi ben de anlamadım bence suyum gelmese bile açıklık olursa sancıyla yine alır diye düşünüyorumBenım nişan gelmişti ilkinde suyum gelmemişti ameliyat ta patlattılardı
Kuzum o iğne batması ondan mı bilmiyorum ama bikini bölgemde iğne batmalarım oluyor ama doktorum kanalda olduğu için demiyor iki bebeğin baskısından ya da idrar yolu enfeksiyonu diyor test veriyorum genelde enfeksiyon çıkıyor öyle bir durumda
Ben kiloluyum biraz kv geldi senin bu karnin sadce et kendin almissin kiloyu küçüçk uşah vardir orda dedi psikljmi alt ust edip gittiBenim inmedi kaburgama baskı yapıyor canım sanırım 36dan sonra inmeye başlıyormuş kiminde ise sancı başlayınca iniyormuş kimi de diyor ki göbeğim küçük inme gibi görüntü hiç oluşmamasına rağmen pat diye doğuruverdim diye konuşuyor ama ne doğru nasıl gelişir bizde bilemiyorum
Aynen değişmez kuzum seninki yine yaşlı canım benimki benim annemden bile genç düşün..en son geldiğinde dedim iyiki dedim annem geldi yoksa ne yapıcaktık annem dedim gelene kadar 2 gün dışardan yedik ilk öncede dedim oğlun istedi annemin gelmeğini bana diyorki eşim için o da artık saçmalıyor annen gelmeseydi seni yanıma alıcaktım ben kapalıyım bekar kaynım var ben ne yapıcam senin evinde ve + teklif bile etmedi o zaman.Tabi canım kv artık değişmez değiştiremezsin onu öyle kabulleneceksin kendi haline bırakacaksın eşinde zaten annesinin farkındadır ne desin annem değişik diyemiyor o değişmez boşver sen onu demiş sana haklı olarak benim eşimde öyle annesinin huyunu kabullenmiş napayım yaşlı değişmez yani boşver diyor neyseki annen geldi de yükünü aldı senin
KizzzKızlar doktordan çıktık şükür o kadar kalabalıktı ki anlatamam tüp bebek de olunca transfer falan vardı baya bekledik. Neyse çok şükür iyiyiz
Rahim uzunluğum 19 mm di en son ama dünkü yaşadığımız olaydan sonra rahim uzunluğum 1 cm artık yani hoşgeldin doğum artıkdoktorum cumaya kadar doğurursun dedi. Artık uzunluk kalmamış açılmada başlayacak şimdi dedi evde küçük küçük kasılmalar olur sonra iyice şiddetlenerek vurur dedi küçükler bile açılmayı tetikler büyük vurdukça açar dedi suyun gelir cumaya kadar dedi. Su gelmeden almam bebekleri dedi. Ama bu tabloda cumaya kadar suyun zaten gelir tutamazsın dedi. Gribini geçirmeye çalış bebişlerin için dedi %70 küveze girmeyebilirler bir ihtimal dedi ultrasonda göbekleri inip kalkıyordu nefes egzersizi bu iyi bir şey dış ortama hazırlanıyorlar ciğer geliştirici de yapmıştık zaten dedi. Girseler bile 1 hafta kalırlar o da emme refleksi + sarılık için dedi yoksa kiloları biri 2200 diğeri 2100 olmuş kötü bir kiloda değiller şükür dedi. Arada kasılmalarım oluyor zaten onları artık durduramayız rahim incelmiş bir şey kalmamış rahimde dedi. Akşamları büyük sancı vurur bir anda öyle bir durumda gece oksapar vurma sakın dedi şiddetli sancılarda oksapar vurmadan doğumhanaye gel bundan sonra evde saatlerce bekleme rahim çünkü direk açılır kısalacak bir mesafe kalmadı rahimde evde suyun gelir yoksa dedi çekinme bugünden sonra direk gel cumaya kadar da tutmaya çalış dedi tam 34 hafta istiyorum ama olmazsa da stres olma her şey yolunda dedi. Öyle kızlar Allahın izniyle inşallah cumaya kadar kavuşmuş olacağız Allahım büyüktür inşallah sağ salim gelsinler istiyorum sadece tek duam sağlıkla doğmaları
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin o zaman kızçeler. Ayy heyecanlandım yaaaKızlar doktordan çıktık şükür o kadar kalabalıktı ki anlatamam tüp bebek de olunca transfer falan vardı baya bekledik. Neyse çok şükür iyiyiz
Rahim uzunluğum 19 mm di en son ama dünkü yaşadığımız olaydan sonra rahim uzunluğum 1 cm artık yani hoşgeldin doğum artıkdoktorum cumaya kadar doğurursun dedi. Artık uzunluk kalmamış açılmada başlayacak şimdi dedi evde küçük küçük kasılmalar olur sonra iyice şiddetlenerek vurur dedi küçükler bile açılmayı tetikler büyük vurdukça açar dedi suyun gelir cumaya kadar dedi. Su gelmeden almam bebekleri dedi. Ama bu tabloda cumaya kadar suyun zaten gelir tutamazsın dedi. Gribini geçirmeye çalış bebişlerin için dedi %70 küveze girmeyebilirler bir ihtimal dedi ultrasonda göbekleri inip kalkıyordu nefes egzersizi bu iyi bir şey dış ortama hazırlanıyorlar ciğer geliştirici de yapmıştık zaten dedi. Girseler bile 1 hafta kalırlar o da emme refleksi + sarılık için dedi yoksa kiloları biri 2200 diğeri 2100 olmuş kötü bir kiloda değiller şükür dedi. Arada kasılmalarım oluyor zaten onları artık durduramayız rahim incelmiş bir şey kalmamış rahimde dedi. Akşamları büyük sancı vurur bir anda öyle bir durumda gece oksapar vurma sakın dedi şiddetli sancılarda oksapar vurmadan doğumhanaye gel bundan sonra evde saatlerce bekleme rahim çünkü direk açılır kısalacak bir mesafe kalmadı rahimde evde suyun gelir yoksa dedi çekinme bugünden sonra direk gel cumaya kadar da tutmaya çalış dedi tam 34 hafta istiyorum ama olmazsa da stres olma her şey yolunda dedi. Öyle kızlar Allahın izniyle inşallah cumaya kadar kavuşmuş olacağız Allahım büyüktür inşallah sağ salim gelsinler istiyorum sadece tek duam sağlıkla doğmaları
Tövbe yarabbim yaaBen kiloluyum biraz kv geldi senin bu karnin sadce et kendin almissin kiloyu küçüçk uşah vardir orda dedi psikljmi alt ust edip gitti
Aynanin karşisinda baktim karnimin alti boş gibi sanki çocuk yan duruyor ama dr donmus demisti 31 haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?