2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum benim yengemin evde geldi suyu ama su gelene kadar sancı kasılma hissetmemiş belki nst de çıkardı bağlı olsa ama kendisi hic hissetmemiş 1 saate hastaneye gittiler orda açılma görülmüştü senin normal olma ihtimali var mı yoksa direkt sezaryen mi olacak

Öylemi diyorsun ayy bilemedimki sonuçta sezeryan olucak neden yürüyüş istiyor bende
Vücut ödem yapmasın dıye, ama yürüyüş halinde çok yorulursa dinlenmez isen oda ödem yapar canım sen bugün bol bol su iç dinlen yarın yaparsın yürüyüşünü. Ödem Allah korusun tehlikeli bir durum o yuzden bende sezeryan olcam banada ufak ufak yap dıo doktorum

Oy annene maşallah kuzum yine de elinden geldiğince yapmış bir şeyler
Annem olmasa ben 8 ay yapamazdım çünkü hep yattım eşimin ailesinden hayır yok onada bir ayrı üzülüyorum hiç annesinin arkasıyca konuşmazdı dün bana diyor sen boş ver o değişmez sen ondan diyor bekleme ben sana yardım ederim..

Amanın yok kuzum benim direk sezeryan hatta doktorum çok sancı kasılma olunca buraya gelirken oksapar iğne olmadan gel ameliyata alırız direk kan sulandırıcı vurma sakın gelirken dedi. Ama suyun gelmeden sezeryana almam dedi. Zaten cumaya kadar da suyun gelir rahim açılır dedi.

Hadi gözün aydın canım şaka maka şubatta gelıo bebişler sen tut mart grubu yöneticisi ol şubatta doğur bize nispet mi yapıon kız yoksa ohhh ben doğurdum siz çatlayın diye

Eşşek yaa gelir ayak sürpriz yaptı desene bunlar valla bizle oynuyor bende daha hiç net görmedim detaylıdan beri onda da profil gördüm simdi ben diyorum dogumda gorelim diye ama kesin çıkmadan bi gösterir o da surpriz olmaz

Benım nişan gelmişti ilkinde suyum gelmemişti ameliyat ta patlattılardı

Benim inmedi kaburgama baskı yapıyor canım sanırım 36dan sonra inmeye başlıyormuş kiminde ise sancı başlayınca iniyormuş kimi de diyor ki göbeğim küçük inme gibi görüntü hiç oluşmamasına rağmen pat diye doğuruverdim diye konuşuyor ama ne doğru nasıl gelişir bizde bilemiyorum

Tabi canım kv artık değişmez değiştiremezsin onu öyle kabulleneceksin kendi haline bırakacaksın eşinde zaten annesinin farkındadır ne desin annem değişik diyemiyor o değişmez boşver sen onu demiş sana haklı olarak benim eşimde öyle annesinin huyunu kabullenmiş napayım yaşlı değişmez yani boşver diyor neyseki annen geldi de yükünü aldı senin

Yaaa ben bilmiyordum onun için dediğini..o zaman bu gün dinlenirim yarın yaparım yürüyüşü

Çıkmaya yakın bi hop buradayım der canım kesin

B Buddy x kuzum simdi senin bebek kanalda ya senin bikini bölgende igne batması gibi his oluyor muydu arada benim en son muaynede kafası tam kanalın basindaydi biraz itse girecek gibiydi bu ara da o bolgemde igne batması gibi his oluyor saniyelik ondan mi acaba diye düşünüyorum

Kuzum o iğne batması ondan mı bilmiyorum ama bikini bölgemde iğne batmalarım oluyor ama doktorum kanalda olduğu için demiyor iki bebeğin baskısından ya da idrar yolu enfeksiyonu diyor test veriyorum genelde enfeksiyon çıkıyor öyle bir durumda

Ben kiloluyum biraz kv geldi senin bu karnin sadce et kendin almissin kiloyu küçüçk uşah vardir orda dedi psikljmi alt ust edip gitti
Aynanin karşisinda baktim karnimin alti boş gibi sanki çocuk yan duruyor ama dr donmus demisti 31 haftada

Aynen değişmez kuzum seninki yine yaşlı canım benimki benim annemden bile genç düşün..en son geldiğinde dedim iyiki dedim annem geldi yoksa ne yapıcaktık annem dedim gelene kadar 2 gün dışardan yedik ilk öncede dedim oğlun istedi annemin gelmeğini bana diyorki eşim için o da artık saçmalıyor annen gelmeseydi seni yanıma alıcaktım ben kapalıyım bekar kaynım var ben ne yapıcam senin evinde ve + teklif bile etmedi o zaman.

Kizzz anamm geliyorlar resmen. Hemi de ikisi birden ayy hadi valla biz burdan heyecanlandık sağlıkla gelsin minişler

Hayırlısı ile sağlıkla gelsin o zaman kızçeler. Ayy heyecanlandım yaaa

Tövbe yarabbim yaa bana ilk zaman riskli durumdan dolayı yatıyodum kv yatarak çok kilo alırsın falan dedi güldü bende hiç gülmeden dedim alayım ne olacak alınan kilo verilir bebeğim iyi olsunn dedim orası öyle falan deyip kapattı konuyu sende deseydin varki yiyorum doğunca veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…