2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Öylemi diyorsun ayy bilemedimki sonuçta sezeryan olucak neden yürüyüş istiyor bende
Canım doktorlar son aylarda yürüyüşü genel olarak kan basıncı dengelensin de tansiyon sorunu oluşmasın gebelik zehirlenmesi riskini azaltsın diye bir de kan dolaşımını sağladığı için pıhtılaşma sorunu yaşamasın diye istiyorlar

Son düzenleme:
ben de bu hafta itibari ile başladım valla kimse o ablalar gibi yapamıyor benim yaptığım temizlik zaten olmasa daha iyi her cumartesi gelecek yoksa eğilip kalkmam zorlaştı :) bebekle de lazım olur aylık alayım dedim ama o ne fiyatlar ya

Aynen doktor itmeye çalışırlar rahimi zorlarlar dedi canım ben dedim hocam zaten makat bölgemde inanılmaz bir acı vardı yani ilk kez böyle bir şey yaşadım dedim

canım senin kızlar zayıf minikler kısalman da var acaba normal doğum olmaz mı sende pıtır pıtır rahatça çıkarlar belki :) çok rahat edersin

Bende şirketten çağırmayı düşünüyorum görümcem demiş arkadaşı çok beğenmiş böyle tanıdık başka kimseyi bilmiyorum evim büyük kocam hayatta yapmaz kocamancamlar duruyor..camaşir suyuna benim eşimde izin vermiyor bir kaç defa yaptım sanki boğuluyordum..ondan sonra bir kaç defa kendisi yaptı en çok ben mutfakla banyoyu düşünüyorum..mutfakta annem kaç aydır yemek yapmış çıkmayan lekeler oluşmuş kendi gözleri zayıf olduğu için sanıyorki temiz leş gibi bir kaç defa kendim çıkartmak istedim kolum koptu ve anladımki iş işten gecmiş

Ayyy korktum resmen o zaman yapayım ben bende nasıl boş vermişim

canım senin kızlar zayıf minikler kısalman da var acaba normal doğum olmaz mı sende pıtır pıtır rahatça çıkarlar belki :) çok rahat edersin
Kuzum biri baş geliş biri makat doktorum ikizler de dönme ihtimali çok düşük ikisi de baş geliş anne karnında dönemezler zaten dedi alan olmadığı için anca baş geliş olan çıkacak sonra makat geliş olan baş geliş pozisyonu alıp çıkacak o da risk yani ben istemem riske atmayı direk kesip alsınlar daha okeyim tek olsa normal doğumu zorlarım vücut müsaitse tabi ama ikizlerde hiç öyle bir düşüncem yok riski de sevmiyorum

Canım bu saatten sonra hep yat tamam mı kalkma tuvalet harici çok sevindim kiloları bence de gayet iyi. Kuveze girseler bile çok durmazlar ama sen dinlen bol bol ani hareketlerden kaçın doğum yapıcam diye de evi orayı burayı toparlamaya çalışma

yok canım riske değmez zaten

Yapsında bugün dünya kadar iş yapmış kendini yormuş zaten, çok kendini yorması iyi değil, baştan beride yattığı için vücudu çabuk yorulur yani
Bugün yapsın demedim, doktoru yürüyüş istemiş ben sezeryan olacağım neden istedi ki sorusuna karşılık cevap verdim. Önceki mesajı okursanız anlarsınız

Ama iyisini bulmak lazım işte biz bitane temizlik şirketinden çağırdık abla oturdu annem temziledi agdgshs bide diyor ki en rahatı Arapların evini temizlemek üstten bı topluyoruz bisuru tatlı yiyip cikiyoruz dediğin gibi bide dünyanın parası

Bugün ben de yürüdüm yarım saat kadar. gerçekten iyi geldi. Ama havalar soğuk işte üşeniyorum normalde
İyi yapmışsın canım bugün burada nispeten daha iyiydi hava ama normalde gerçekten soğuk aylar ama zaten evde senin bir bebiş daha var onun peşinde olmaktan yürüyüşe ihtiyacın kalmaz hiç

Reactions: The
Kuzum ben bı kere öyle şirketten çağırdım bin pişman oldum dilim yandı ordan ben camları sildirdim kocama çok şükür o aradan çıktı avizeleride temizledi ama senin ev dubleks gücüde sabrida yetmez eşinin oy kıyamam napsin elinden geleni yapıyor yine Allah razı olsun evet mutfaktaki yağ kuruduğu zaman insanın anasını aglatiyor en güzel yağ çözücü sıkıp beklemek yoksa kol dayanmıyor benim de evin boya badanasi hala yapilmadi eşim yoğun çalışıyor bi diyor yaptiricam bı diyor yaza doğru sinirimi bozuyor artık duvarların görüntüsü senin boya işi yapıldı diye hatırlıyorum iyi ki yaptirmissin

Yok kuzum zaten tek yaptığım şey yatmak evi annem haftalık temizliyor annem günlük yemeğimi yapıp getiriyor eşim günlük evi toplayıp bulaşık çamaşır ütü yapıyor ben hiçbir şey yapmıyorum 33 haftadır hep böyle ona rağmen kısalmış işte rahim kalmamış daha kısalacak bir hali bol su içip yatmaya devam ediyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…