- 10 Haziran 2022
- 4.531
- 7.074
- 108
Hahah bende öyle topuğu minnacık çıkıyor karnimdan gezdiyor aşağıdan yukarıya yada düşmana vurur gibi vajinaya vuruyorBen bir tek ayaklarını tanıyorum bebeminmidemde, kaburgalarımda sağolsun bir de hıçkırıktan göbüş tarafını biliyorum
Yapsında bugün dünya kadar iş yapmış kendini yormuş zaten, çok kendini yorması iyi değil, baştan beride yattığı için vücudu çabuk yorulur yani
Kızlar haklısınız bende sandımki çocuk için yürüyüş lazım iyiki yazdınız bu çiçekler sizeBugün yapsın demedim, doktoru yürüyüş istemiş ben sezeryan olacağım neden istedi ki sorusuna karşılık cevap verdim. Önceki mesajı okursanız anlarsınız
Yani erken ne kadar gidersen hastaneye okadar zaman hem.bekletiyorlar hem sürekli muayene ediyorlar veya suni sancı veriyorlar doktorlar hep en son gelmelerini isterler gebelerin Açılma ilk gebelik ise sancıyla gelir kuzum anlarsın az buçuk zaten sıklaşinca gidersin.Eger açılman hızlı oluyorsa suyun gelir zaten şu gelince hemen çocuk gelmiyor 24 saat süresi var sancıyla kendi yavaş yavaş geliyor bebekAnlamadım kuzum erken gelme diye mi? Hastaneye mi? Yani açılma mesela olursa ama suyum gelmezse ne olacak acaba
İşte buna şaşırdım ben sezeryan ise benimki dediki açılman suyun gelmeden almaliyiz bebeği dedi benimde sezeryan tersini söyledi fazla hareket etme merdiven çıkma gününden önce olmasın dediAmanınyok kuzum benim direk sezeryan hatta doktorum çok sancı kasılma olunca buraya gelirken oksapar iğne olmadan gel ameliyata alırız direk kan sulandırıcı vurma sakın gelirken dedi. Ama suyun gelmeden sezeryana almam dedi. Zaten cumaya kadar da suyun gelir rahim açılır dedi.
Bende anlamadım canım nasıl olacakİşte buna şaşırdım ben sezeryan ise benimki dediki açılman suyun gelmeden almaliyiz bebeği dedi benimde sezeryan tersini söyledi fazla hareket etme merdiven çıkma gününden önce olmasın dedi
Ayy İn şa Allah ben pişman olmam ya yoksa çatlarım sinirdenKuzum ben bı kere öyle şirketten çağırdım bin pişman oldum dilim yandı ordanben camları sildirdim kocama çok şükür o aradan çıktı avizeleride temizledi ama senin ev dubleks gücüde sabrida yetmez eşinin oy kıyamam napsin elinden geleni yapıyor yine Allah razı olsun evet mutfaktaki yağ kuruduğu zaman insanın anasını aglatiyor en güzel yağ çözücü sıkıp beklemek yoksa kol dayanmıyor benim de evin boya badanasi hala yapilmadi eşim yoğun çalışıyor bi diyor yaptiricam bı diyor yaza doğru sinirimi bozuyor artık duvarların görüntüsü senin boya işi yapıldı diye hatırlıyorum iyi ki yaptirmissin
Rabb'im koymuştur yola ne plan yaparsak yapalım planli gitmiyor sağlıklı olsunlar da doğum olur geçer kafana takma akışına bırak kızlarımız çiçek gibi gelecek inşallahBende anlamadım canım nasıl olacak
az kaldı canım toşin yer görmeyecekYok kuzum zaten tek yaptığım şey yatmak evi annem haftalık temizliyor annem günlük yemeğimi yapıp getiriyor eşim günlük evi toplayıp bulaşık çamaşır ütü yapıyor ben hiçbir şey yapmıyorum 33 haftadır hep böyle ona rağmen kısalmış işte rahim kalmamış daha kısalacak bir halibol su içip yatmaya devam ediyorum bende
Ay demi akşamları böyle bi netflix yapıyoruz kocamla da işte bakalım bir daha ne zaman tv açarız Allah biliraz kaldı canım toşin yer görmeyecekson haftan yat herkes sana çalışsın :) benim için de öyle bayılırdım yatmaya dizi izlemeye bakalım bir daha ne zaman böyle rahat yatıp dizi seyrederim :)
Aiiiyy çok tatlışşKızlar çekmece düzenini bu şekilde yaptım nasıl olmuşen alt çekmeceyenin de birini stok çekmecesi diğerini oyuncak çekmecesi olarak düşündüm ama şu an daha boşlar
Teşekkürler canım benim de çok içime sindiAiiiyy çok tatlışş
İnşallah sana iyi biri denk gelir kuzumAyy İn şa Allah ben pişman olmam ya yoksa çatlarım sinirdenBenim eve kimse yardıma gelmiyor her kes kaçıyor kuzum eşlere iş yaptırmak hiç kolay diğil 100 defa söylerim sonra yapar..benim bütün odaların boyası yeni yapılmış çocuk odasının yapıldı evet..yukarı mutfakı kapattım oda yaptım şimdi usta kapıyı koydu her yer yine toz oldu kendi siliyor ama o kapıyı nasıl koydurdum en sonda kendim buldum dedim bak bu yerden git ara gelsinler
Benim popamdan ağrı diğilde anlata bilirsen anlatırım şimdiKızlar makat ağrısı olan var mı? Hemoroidim yok. Gün içinde makat ağrım oluyo
Oyy maşallah harika olmuş adeta bir instamom çekmecesiKızlar çekmece düzenini bu şekilde yaptım nasıl olmuşen alt çekmeceyenin de birini stok çekmecesi diğerini oyuncak çekmecesi olarak düşündüm ama şu an daha boşlar
Ooo sen hazirsinnTeşekkürler canım benim de çok içime sindiartık her şeyi de ütülendi yerleştirildi köşe bucak büyük temizliğim yapıldı halılarım da bugün yıkamadan geldi artık hazırız bakalım
Sorma başla trip yapmayaİnşallah sana iyi biri denk gelir kuzumhahah herkesin gözünü korkuyor dubleks ev sorma ya dedim bari en azından çocuk odasını kendin boya tamam diyor sürekli ama Allah bilir ne zamana tamam bı on kere daha daha sorarım neden bu kadar üşengeç bu erkekler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?