2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben bir tek ayaklarını tanıyorum bebemin midemde, kaburgalarımda sağolsun bir de hıçkırıktan göbüş tarafını biliyorum
Hahah bende öyle topuğu minnacık çıkıyor karnimdan gezdiyor aşağıdan yukarıya yada düşmana vurur gibi vajinaya vuruyor ben o hickirigi her seferinde başka yerde hissediyorum

Kızlar bu doğum raporunu 32de yazdırdık ya bidaha nezaman almamız gerekiyor bide benim erken olucak doğum ne yapmam lazım aydınlatın beni

Yapsında bugün dünya kadar iş yapmış kendini yormuş zaten, çok kendini yorması iyi değil, baştan beride yattığı için vücudu çabuk yorulur yani
Bugün yapsın demedim, doktoru yürüyüş istemiş ben sezeryan olacağım neden istedi ki sorusuna karşılık cevap verdim. Önceki mesajı okursanız anlarsınız
Kızlar haklısınız bende sandımki çocuk için yürüyüş lazım iyiki yazdınız bu çiçekler size

Anlamadım kuzum erken gelme diye mi? Hastaneye mi? Yani açılma mesela olursa ama suyum gelmezse ne olacak acaba
Yani erken ne kadar gidersen hastaneye okadar zaman hem.bekletiyorlar hem sürekli muayene ediyorlar veya suni sancı veriyorlar doktorlar hep en son gelmelerini isterler gebelerin Açılma ilk gebelik ise sancıyla gelir kuzum anlarsın az buçuk zaten sıklaşinca gidersin.Eger açılman hızlı oluyorsa suyun gelir zaten şu gelince hemen çocuk gelmiyor 24 saat süresi var sancıyla kendi yavaş yavaş geliyor bebek

İşte buna şaşırdım ben sezeryan ise benimki dediki açılman suyun gelmeden almaliyiz bebeği dedi benimde sezeryan tersini söyledi fazla hareket etme merdiven çıkma gününden önce olmasın dedi

İşte buna şaşırdım ben sezeryan ise benimki dediki açılman suyun gelmeden almaliyiz bebeği dedi benimde sezeryan tersini söyledi fazla hareket etme merdiven çıkma gününden önce olmasın dedi
Bende anlamadım canım nasıl olacak

Ayy İn şa Allah ben pişman olmam ya yoksa çatlarım sinirdenBenim eve kimse yardıma gelmiyor her kes kaçıyorkuzum eşlere iş yaptırmak hiç kolay diğil 100 defa söylerim sonra yapar..benim bütün odaların boyası yeni yapılmış çocuk odasının yapıldı evet..yukarı mutfakı kapattım oda yaptım şimdi usta kapıyı koydu her yer yine toz oldukendi siliyor ama o kapıyı nasıl koydurdum en sonda kendim buldum dedim bak bu yerden git ara gelsinler

Kızlar çekmece düzenini bu şekilde yaptım nasıl olmuş en alt çekmeceyenin de birini stok çekmecesi diğerini oyuncak çekmecesi olarak düşündüm ama şu an daha boşlar

Eklentiler

• PXL_20240203_150652957.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 100
  • PXL_20240203_151119806.webp
    40 KB · Görüntüleme: 93
az kaldı canım toşin yer görmeyecek son haftan yat herkes sana çalışsın :) benim için de öyle bayılırdım yatmaya dizi izlemeye bakalım bir daha ne zaman böyle rahat yatıp dizi seyrederim :)

az kaldı canım toşin yer görmeyecek son haftan yat herkes sana çalışsın :) benim için de öyle bayılırdım yatmaya dizi izlemeye bakalım bir daha ne zaman böyle rahat yatıp dizi seyrederim :)
Ay demi akşamları böyle bi netflix yapıyoruz kocamla da işte bakalım bir daha ne zaman tv açarız Allah bilir bol bol yatmalı günler olsun kuzum sende çıkar keyfini şöyle bi 37 lere kadar inşallah

Merhabalar, Haziran annesiyim, İzmir'de doğum yapacak olan var mı? Fiyat aldınız mı doğum için, hangi hastane ne kadar bir ücret bilgisi olan var mı?

İnşallah sana iyi biri denk gelir kuzum hahah herkesin gözünü korkuyor dubleks ev sorma ya dedim bari en azından çocuk odasını kendin boya tamam diyor sürekli ama Allah bilir ne zamana tamam bı on kere daha daha sorarım neden bu kadar üşengeç bu erkekler ya

Kızlar makat ağrısı olan var mı? Hemoroidim yok. Gün içinde makat ağrım oluyo
Benim popamdan ağrı diğilde anlata bilirsen anlatırım şimdisanki ordan damarlar ayağıma doğru vuruyor böyle bir şey

Sorma başla trip yapmayavalla ben kaç gündür hiç konuşmadım ne hallere koydum kendimi bir görsen beni gülersinbak diyorum oğlum baban işte baban yapmıyor benim değerimi bil diyorum öyle deyince çatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…