YaaOyy maşallah harika olmuş adeta bir instamom çekmecesi
Valla anlamadımBenim popamdan ağrı diğilde anlata bilirsen anlatırım şimdisanki ordan damarlar ayağıma doğru vuruyor böyle bir şey
Amin hepimizin inşallah canımOoo sen hazirsinnminiginde vaktinde gelsin sağlıkla inşallah
Hahah yok kuzum ya benim adamda trip ters tepiyor yapacağı varsa da yapmazSorma başla trip yapmayavalla ben kaç gündür hiç konuşmadım ne hallere koydum kendimi bir görsen beni gülersin bak diyorum oğlum baban işte baban yapmıyor benim değerimi bil diyorum öyle deyince çatlıyor
Alt karnım çatladı canım. Hem de çok çatlamış aşırı üzgünümCanıö sen çatladın mı? Çok mu
Hahahah ayy çok güldüm bunaAma iyisini bulmak lazım işte biz bitane temizlik şirketinden çağırdık abla oturdu annem temziledi agdgshsbide diyor ki en rahatı Arapların evini temizlemek üstten bı topluyoruz bisuru tatlı yiyip cikiyoruz dediğin gibi bide dünyanın parası
Ay çok teşekkür ederim canım amin inşallahwomi şifonyer düzenine bayıldım canıııım inşallah sağlıkla güzel günlerde kullansın miniş ya çok heyecanlı yaaa resmen mart grubu olarak şubatta doğum bekliyoruz artık
Ayy Allah razı olsun ya nasıl detaylı yapmışlarAmin hepimizin inşallah canımvalla doktor her an alabiliriz deyince sağ olsun annemle kardeşim geldiler her yeri temizlediler perdelerden camlara mutfak dolabından koltuklara gardırobumuzdan çamaşırıma duvarlarımdan balkonlarıma banyolarıma kadar köşe bucak her yerimi 3 günde temizlediler, üzerine buzluk hazırlığı da yaptılar valla haklarını ödeyemem kendi başıma asla halledemezdim temizliğe gelen kadın da bu kadar detaylı yapamazdı tiril tiril her yerim pozitif enerji veriyor resmen temiz ev
Yaaa dimiii gerçekten . Sanki daha dün cinsiyet öğrenme heyecanımızı paylaşıyorduk burada . Hey gidiiiAy çok teşekkür ederim canım amin inşallahevet ya resmen az kaldı keseden kalp atışından mide bulantılarından bahsederken şimdi doğumları konuşur olduk
Ay evet koltuklarım silindiğinde mis gibi yumuşatıcı kokuyordu gelip gidip kokluyordum şimdi de halılarım gelince onların mis kokusuna mest oldumAyy Allah razı olsun ya nasıl detaylı yapmışlarinsan böyle hazır olunca da artık gelsin istiyor dimi evi temizleyince bı kapıda dışarı çıkıp içeri giriyorum ben o kokuyu almak için bayılıyorum buram buram temizlik kokuyor
Hahah kiz diyor ki utanmadan bu türk kadınları çok fena her yeri köşe bucak temizletmek istiyorlarAlt karnım çatladı canım. Hem de çok çatlamış aşırı üzgünümkız bi de 9 kilo aldım ben yaaa . Demek ki 20 kilo falan alsam ortadan ikiye bölüncekmişim
Hahahah ayy çok güldüm bunayaa bana da dün geldi . Giderken öldüm bittim diye diye gitti ne yapayım yani hiçbir şey yapamıyorum şu ara :)
Ay duygulandım birYaaa dimiii gerçekten . Sanki daha dün cinsiyet öğrenme heyecanımızı paylaşıyorduk burada . Hey gidiii
Hahah güle güle oturun canımAy evet koltuklarım silindiğinde mis gibi yumuşatıcı kokuyordu gelip gidip kokluyordum şimdi de halılarım gelince onların mis kokusuna mest oldumgelsinler sağlıkla artık hazırım kendimi bu fikre alıştırdım
Allahım çok sinir bozucular yaHahah kiz diyor ki utanmadan bu türk kadınları çok fena her yeri köşe bucak temizletmek istiyorlarabla sanki rica minnet Allah rızası için geldin iki saat temizlik yaptı yemek saatim geldi canım şundan istiyor dedi sipariş verdik biz ödedik yedi kahve içti üzerine yemek saatim dolmadan başlamam dedi sonra saat 5te mesaim doldu dedi ev bitmeden gitti
İlk hamile olduğumuzu öğrendiğimizde seninle baya konuşmuştuk o zamanlar daha çok anlıyordum galiba gebelikten anlama sorunum da oluştu8 ay oldu artık anla ya beni
Kız sende riskte yok bir perfomans yap hadi bakalım sen yaparsınHahah yok kuzum ya benim adamda trip ters tepiyor yapacağı varsa da yapmazbenim işim tamamen şansa iki cilveye bakiyorda işte bu gobekle oda olmuyor artık
Amiiin canım benim . Hep güzel haberlerimizi paylaşalımm buradaAy duygulandım birneler neler yaşadık inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz de yeni yeni paylaşımlar yaparız
İlk hamile olduğumuzu öğrendiğimizde seninle baya konuşmuştuk o zamanlar daha çok anlıyordum galiba gebelikten anlama sorunum da oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?