- 10 Haziran 2022
- 4.531
- 7.074
- 108
Hahah risk yokta artık mecalim de yok boyayı kendim yaparım daha iyi agsgahsbKız sende riskte yok bir perfomans yap hadi bakalım sen yaparsın
Ayyy çok güzel ya MaşAllahYaaa bakın aşk kızım, bal kızımhamileliğim zor geçse de vedalaşmaya yakın özleyeceğimi hissetmeye başladım
Yalnız foto cekimi için eşine gömlek giydirebilen koca yürekli kadin seni canı gönülden tebrik ediyorum benim ki esofmanli Şevket hoca gibiYaaa bakın aşk kızım, bal kızımhamileliğim zor geçse de vedalaşmaya yakın özleyeceğimi hissetmeye başladım
Bende giyidirdimYalnız foto cekimi için eşine gömlek giydirebilen koca yürekli kadin seni canı gönülden tebrik ediyorum benim ki esofmanli Şevket hoca gibiçok güzelsin bu arada
Cnm bzım 2 aydır tek duvar duvar kagıdı olacak, adamı ara ara diye helak oldum, adam tanıdık aile dostu. ha gelırım tamam akşamda olsa 2 saatlık iş gelıcem deyip henuz gelmedi, beklıyorumİnşallah sana iyi biri denk gelir kuzumhahah herkesin gözünü korkuyor dubleks ev sorma ya dedim bari en azından çocuk odasını kendin boya tamam diyor sürekli ama Allah bilir ne zamana tamam bı on kere daha daha sorarım neden bu kadar üşengeç bu erkekler ya
E ne zaman izne ayrılacaksan o zaman gidip tekrar rapor alacaksın bu sefer çalışamaz diye.Kızlar bu doğum raporunu 32de yazdırdık ya bidaha nezaman almamız gerekiyor bide benim erken olucak doğum ne yapmam lazım aydınlatın beni
HahahaYalnız foto cekimi için eşine gömlek giydirebilen koca yürekli kadin seni canı gönülden tebrik ediyorum benim ki esofmanli Şevket hoca gibiçok güzelsin bu arada
Bna gelen kadın en şanslısı sanırım. Simit açma getirir, çay koy sadece der, kahvaltı yaparz, sonra camlardan başlar, arada dinlen derim kahve yaparım,içeriz vs..Allahım çok sinir bozucular yabenimki de 4 saatten fazla çalışmam dedi yarım gün olduğu için. Geldiğinde saat 2ydi. 6da bırakırım dedi. Neyse iş bittiğinde saat 18.20 falandı öldüüüüm diyo fazla para istedi bence ama banane yaaa kahve çay içerken 20 dakika geçmştir zaten o yüzden 6da bitmedi
Valla akşama kadar kalsa benimki yandımBna gelen kadın en şanslısı sanırım. Simit açma getirir, çay koy sadece der, kahvaltı yaparz, sonra camlardan başlar, arada dinlen derim kahve yaparım,içeriz vs..
Sonra yazın mesela kavun getrmiş ama bna değil yıyelım dıye, kestım yedık,ne uyanık kadın namazlarımızı kılarız, sarmalarımı sararız en son aa bı bakmışız akşam olmuş
Aahhaa ben hastanede foto istıyorum, eşim ve oğlum beyaz gömlekli şekılde, ama hangi ara eşim giyer, bn ayaklanırım, o ara hangi psıkolojıyle eşim çekilir foto hiç bılmıyorumYalnız foto cekimi için eşine gömlek giydirebilen koca yürekli kadin seni canı gönülden tebrik ediyorum benim ki esofmanli Şevket hoca gibiçok güzelsin bu arada
Çok şanslısınAmin hepimizin inşallah canımvalla doktor her an alabiliriz deyince sağ olsun annemle kardeşim geldiler her yeri temizlediler perdelerden camlara mutfak dolabından koltuklara gardırobumuzdan çamaşırıma duvarlarımdan balkonlarıma banyolarıma kadar köşe bucak her yerimi 3 günde temizlediler, üzerine buzluk hazırlığı da yaptılar valla haklarını ödeyemem kendi başıma asla halledemezdim temizliğe gelen kadın da bu kadar detaylı yapamazdı tiril tiril her yerim pozitif enerji veriyor resmen temiz ev
Cnm dün sgk ya gttım ben. Sordum.E ne zaman izne ayrılacaksan o zaman gidip tekrar rapor alacaksın bu sefer çalışamaz diye.
YA çok üzüldüm senin duruma, üstelik sen bu raporu alacağın zaman dile getirmiştin inşallah olmaz diye. Aksiliğe gelir. Çok da haklısın.Cnm dün sgk ya gttım ben. Sordum.
32de çalışır raporu alanlar 37de tekrar calışamaz raporu almaya grek yokmuş.
Ama bnım çok bilmiş muhasebeci sen kalk benim raporu dogru dürüst incelemeden 32de çalışamaz girsınırden öldüm bugun.
İptal edip teni bildırge gırse asgari ücret cezası var, kaldı oyle walla uyuzmuhasebecıler hep bna denk gelıyor, hep yanlış iş yapıyorlar
Bende oluyor ara ara sankı altıma sıçtım sıçıcam modunda oluomKızlar makat ağrısı olan var mı? Hemoroidim yok. Gün içinde makat ağrım oluyo
Yok kız 20 kılo aldım daha çatlamadım ortadan ikiye merak etmeAlt karnım çatladı canım. Hem de çok çatlamış aşırı üzgünümkız bi de 9 kilo aldım ben yaaa . Demek ki 20 kilo falan alsam ortadan ikiye bölüncekmişim
Hahahah ayy çok güldüm bunayaa bana da dün geldi . Giderken öldüm bittim diye diye gitti ne yapayım yani hiçbir şey yapamıyorum şu ara :)
Ya üzüldüm şimdi böyle de yazınca kötü hissettim. Bazıları için sevindirici şeyler bazıları için de yarası oluyor bilemedim kuzum çok üzüldüm. Ama bak nasıl hamile kaldın hamileliğin nasıl geçiyor bilmiyorum ama ben çok zor sahip oldum bu hamileliğe eşim ameliyat oldu 2 kere, kaç tane tüp bebek denemesi yaptık 1 tane düşük yaptım maddi manevi çok yorulduk annemle babamla çok ağladım paylaştım acı çektim hamileliğim de çok zor geçti hep yattım kanamalarla uğraştım belki de o yüzden bu kadar destek olmak istemişlerdir. Yoksa her anne düşünür düşünmez mi hiç seni iyi görmüştür ne bileyim böyle düşünmek istiyorumÇok şanslısınBenim kız kardeşim yok annem yakın ama 35 haftalık oldum hala teklif etmedi gelip yapmayı, ben de söyleyemem zaten. Daha geçen ay bhen onun evini temizledim. Bu konuda şanssızım galiba. Dün eşime dertlendim neden böyle diye, bugün kayınvalidem aradı nasılsın kızım nasıl gidiyor dedi artık zor nefes alıyorum falan dedim konuştuk. Benden sonra eşimi arayıp ben size gelip bi doğum öncesi temizlik yapmak istiyorum ama daha kesin değil falan demiş. Kadının evinde bir tane yaşlı var bi de kaynım ameliyat olacak üstüne gelip benimle uğraşıyor. Çok üzüldüm, kayınvalidemden annelik görmek beni çok üzdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?