2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
anam hepimizde bir enerjiii hayrola ben de bugün temizliğe vurdum kendimi daha totom er görmedi yemek yapıyorum bi de kurabiye patlatacağım hayır olsun bakalım

Kızlar yaaa hastaneden çıktığım günden beri aslaaa bir iş yapamıyorum normal mi önceden karnımı tuta tuta bir şeyler yapardım yine . Şimdi sadece tuvalet ve yemek için kalkıyorum , daha fazla ayakta kalırsam eğer hemen bebek toplanıyor bir tarafa ben son ay full yürüyüş yaparım gibi hayal ediyordum

Yaaa bakın aşk kızım, bal kızım hamileliğim zor geçse de vedalaşmaya yakın özleyeceğimi hissetmeye başladım
Yalnız foto cekimi için eşine gömlek giydirebilen koca yürekli kadin seni canı gönülden tebrik ediyorum benim ki esofmanli Şevket hoca gibi çok güzelsin bu arada

Cnm bzım 2 aydır tek duvar duvar kagıdı olacak, adamı ara ara diye helak oldum, adam tanıdık aile dostu. ha gelırım tamam akşamda olsa 2 saatlık iş gelıcem deyip henuz gelmedi, beklıyorum inşallah doguma kdr gelir

Kızlar bu doğum raporunu 32de yazdırdık ya bidaha nezaman almamız gerekiyor bide benim erken olucak doğum ne yapmam lazım aydınlatın beni
E ne zaman izne ayrılacaksan o zaman gidip tekrar rapor alacaksın bu sefer çalışamaz diye.

Yalnız foto cekimi için eşine gömlek giydirebilen koca yürekli kadin seni canı gönülden tebrik ediyorum benim ki esofmanli Şevket hoca gibi çok güzelsin bu arada
Hahaha o bayılır anılara benden daha hevesli o konuda çok şanslıyım albümler oluşturur fotoğraflarımızdan, güzel anılarımızı yazar unutmamak için, şiirler mektuplar yazar çok içten yaşıyor her duygusunu teşekkür ederim bu arada

Bna gelen kadın en şanslısı sanırım. Simit açma getirir, çay koy sadece der, kahvaltı yaparz, sonra camlardan başlar, arada dinlen derim kahve yaparım,içeriz vs..
Sonra yazın mesela kavun getrmiş ama bna değil yıyelım dıye, kestım yedık, ne uyanık kadınnamazlarımızı kılarız, sarmalarımı sararız en son aa bı bakmışız akşam olmuş

Valla akşama kadar kalsa benimki yandım

B Buddy x canım bugün nssilfijzl
Al benden de o kadar başa sardım sanki sürekli uyuyasim var

Aahhaa ben hastanede foto istıyorum, eşim ve oğlum beyaz gömlekli şekılde, ama hangi ara eşim giyer, bn ayaklanırım, o ara hangi psıkolojıyle eşim çekilir foto hiç bılmıyorumsanırım benım hayalim hayal olur

Çok şanslısın Benim kız kardeşim yok annem yakın ama 35 haftalık oldum hala teklif etmedi gelip yapmayı, ben de söyleyemem zaten. Daha geçen ay ben onun evini temizledim. Bu konuda şanssızım galiba. Dün eşime dertlendim neden böyle diye, bugün kayınvalidem aradı nasılsın kızım nasıl gidiyor dedi artık zor nefes alıyorum falan dedim konuştuk. Benden sonra eşimi arayıp ben size gelip bi doğum öncesi temizlik yapmak istiyorum ama daha kesin değil falan demiş. Kadının evinde bir tane yaşlı var bi de kaynım ameliyat olacak üstüne gelip benimle uğraşıyor. Çok üzüldüm, kayınvalidemden annelik görmek beni çok üzdü

E ne zaman izne ayrılacaksan o zaman gidip tekrar rapor alacaksın bu sefer çalışamaz diye.
Cnm dün sgk ya gttım ben. Sordum.
32de çalışır raporu alanlar 37de tekrar calışamaz raporu almaya grek yokmuş.

Ama bnım çok bilmiş muhasebeci sen kalk benim raporu dogru dürüst incelemeden 32de çalışamaz girsınırden öldüm bugun.
İptal edip teni bildırge gırse asgari ücret cezası var, kaldı oyle walla uyuzmuhasebecıler hep bna denk gelıyor, hep yanlış iş yapıyorlar

YA çok üzüldüm senin duruma, üstelik sen bu raporu alacağın zaman dile getirmiştin inşallah olmaz diye. Aksiliğe gelir. Çok da haklısın.

Ben kendi iş yeri ik ma sordum. Mutlaka almalısın dediler bana. Sanırım herkes kendi iş yerine sorsa iyi olur.

Kızlar makat ağrısı olan var mı? Hemoroidim yok. Gün içinde makat ağrım oluyo
Bende oluyor ara ara sankı altıma sıçtım sıçıcam modunda oluom ama bi bakıyorum gaz gelmiş oluyor sonra ama bende hemoroid var hemide nur topu gibi iki tane olmuşlar
Yok kız 20 kılo aldım daha çatlamadım ortadan ikiye merak etme en fazla harita alanın genişliyor ama zaman içinde geçiyor o çatlaklar, çok çok lazer tedavisi olursunok rahatsız olursan takma yani mankenlik yapmıyorsan sorun değil

Şu kadın mevzusuna gelince gerçekten çok uyuz oluyorum, hayır dışarda çalışsalar yemek parası ceplerinden artı kahvesi çayı cebinden üstüne üstlük çalışma saatleri belli öyle kafalarına göre yemek molası verdım sürem bıttı vs diyemezler, her bokun parasını biz ödüyoruz birde trip atıyorlar ulan ev temiz olsa seni niye çağırayım mal mıyım ben, bir gün biri söylendi böyle dedim daha kafayı yemedim param da cebime batmıyor temız eve seni niye çağırayım gelme bir daha diye hayır birde dedikoduları bitmiyor, normalde insanları aşağılamam vs ama böyle yapanlara yapacaksın patron çalışan ilişkisini bilecekler yüz verince astar istiyorlar çünkü benim ki tanıdık bir aile dostumuzun eşi saolsun sıkıntı olmuyor çoğunlukla ama olduğunda da söylüyorum yani yapıyorsa parasıyla yapıyor, hayır birde kebaptan aşağı yemıyorlar tüm gün gelıyorlar sabah kahvaltı öğlen yemek çay kahve iyi valla üstünede dünyanın parasını al valla benden çok kazanıyorlar

Ya üzüldüm şimdi böyle de yazınca kötü hissettim. Bazıları için sevindirici şeyler bazıları için de yarası oluyor bilemedim kuzum çok üzüldüm. Ama bak nasıl hamile kaldın hamileliğin nasıl geçiyor bilmiyorum ama ben çok zor sahip oldum bu hamileliğe eşim ameliyat oldu 2 kere, kaç tane tüp bebek denemesi yaptık 1 tane düşük yaptım maddi manevi çok yorulduk annemle babamla çok ağladım paylaştım acı çektim hamileliğim de çok zor geçti hep yattım kanamalarla uğraştım belki de o yüzden bu kadar destek olmak istemişlerdir. Yoksa her anne düşünür düşünmez mi hiç seni iyi görmüştür ne bileyim böyle düşünmek istiyorum

Kızlar ya bir günde kaç kere hıçkırıyor sizin bu bebeler, anam benimki çok oluyor birde başlayınca durmuyor baya uzun sürüyor. Tam çiş torbamın orda pıt pıt pıt bir garip oluyor içim valla. İyi bişi mi bu kadar hıçkırması acaba bilgisi olan var mı hiç araştırmadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…