Evet bn demiştım, tahmın ettım yıne başıma geldi, okdar baştan sağma iş yapıyolarki, ordaki bı aylık prim bnım dogum paramı ne kdar alacagımı etkılıyor.YA çok üzüldüm senin duruma, üstelik sen bu raporu alacağın zaman dile getirmiştin inşallah olmaz diye. Aksiliğe gelir. Çok da haklısın.
Ben kendi iş yeri ik ma sordum. Mutlaka almalısın dediler bana. Sanırım herkes kendi iş yerine sorsa iyi olur.
Sağlıkla kavusun inşaallah dua edeceğim sizeKızlar doktordan çıktık şükür o kadar kalabalıktı ki anlatamam tüp bebek de olunca transfer falan vardı baya bekledik. Neyse çok şükür iyiyiz
Rahim uzunluğum 19 mm di en son ama dünkü yaşadığımız olaydan sonra rahim uzunluğum 1 cm artık yani hoşgeldin doğum artıkdoktorum cumaya kadar doğurursun dedi. Artık uzunluk kalmamış açılmada başlayacak şimdi dedi evde küçük küçük kasılmalar olur sonra iyice şiddetlenerek vurur dedi küçükler bile açılmayı tetikler büyük vurdukça açar dedi suyun gelir cumaya kadar dedi. Su gelmeden almam bebekleri dedi. Ama bu tabloda cumaya kadar suyun zaten gelir tutamazsın dedi. Gribini geçirmeye çalış bebişlerin için dedi %70 küveze girmeyebilirler bir ihtimal dedi ultrasonda göbekleri inip kalkıyordu nefes egzersizi bu iyi bir şey dış ortama hazırlanıyorlar ciğer geliştirici de yapmıştık zaten dedi. Girseler bile 1 hafta kalırlar o da emme refleksi + sarılık için dedi yoksa kiloları biri 2200 diğeri 2100 olmuş kötü bir kiloda değiller şükür dedi. Arada kasılmalarım oluyor zaten onları artık durduramayız rahim incelmiş bir şey kalmamış rahimde dedi. Akşamları büyük sancı vurur bir anda öyle bir durumda gece oksapar vurma sakın dedi şiddetli sancılarda oksapar vurmadan doğumhanaye gel bundan sonra evde saatlerce bekleme rahim çünkü direk açılır kısalacak bir mesafe kalmadı rahimde evde suyun gelir yoksa dedi çekinme bugünden sonra direk gel cumaya kadar da tutmaya çalış dedi tam 34 hafta istiyorum ama olmazsa da stres olma her şey yolunda dedi. Öyle kızlar Allahın izniyle inşallah cumaya kadar kavuşmuş olacağız Allahım büyüktür inşallah sağ salim gelsinler istiyorum sadece tek duam sağlıkla doğmaları
Cnm bn gecen akşam yazdım buraya, bnımki gunde 5-6 kez hıçkırıyor hık hık..Kızlar ya bir günde kaç kere hıçkırıyor sizin bu bebeler, anam benimki çok oluyor birde başlayınca durmuyor baya uzun sürüyor. Tam çiş torbamın orda pıt pıt pıt bir garip oluyor içim valla. İyi bişi mi bu kadar hıçkırması acababilgisi olan var mı hiç araştırmadım da
Görmemişim canım ya, aman var ya tam çiş torbamın orda galıba sürekli bir çiş hissi oluyor hıçkırdıkça sol kasığımın oraları zorluyor şu an napıyor dönmeye mi çalısıyor aloo komsu hayırdır dicem vurayım bir tık tık diyeCnm bn gecen akşam yazdım buraya, bnımki gunde 5-6 kez hıçkırıyor hık hık..
Ay lazer tedavisi iyi geliyor mu ki bu doğum çatlaklarına yaaaBende oluyor ara ara sankı altıma sıçtım sıçıcam modunda oluomama bi bakıyorum gaz gelmiş oluyor sonra ama bende hemoroid var hemide nur topu gibi iki tane olmuşlar
Yok kız 20 kılo aldım daha çatlamadım ortadan ikiye merak etmeen fazla harita alanın genişliyor ama zaman içinde geçiyor o çatlaklar, çok çok lazer tedavisi olursunok rahatsız olursan takma yani mankenlik yapmıyorsan sorun değil
Şu kadın mevzusuna gelince gerçekten çok uyuz oluyorum, hayır dışarda çalışsalar yemek parası ceplerinden artı kahvesi çayı cebinden üstüne üstlük çalışma saatleri belli öyle kafalarına göre yemek molası verdım sürem bıttı vs diyemezler, her bokun parasını biz ödüyoruz birde trip atıyorlar ulan ev temiz olsa seni niye çağırayım mal mıyım ben, bir gün biri söylendi böyle dedim daha kafayı yemedim param da cebime batmıyor temız eve seni niye çağırayım gelme bir daha diye hayır birde dedikoduları bitmiyor, normalde insanları aşağılamam vs ama böyle yapanlara yapacaksın patron çalışan ilişkisini bilecekler yüz verince astar istiyorlar çünkü benim ki tanıdık bir aile dostumuzun eşi saolsun sıkıntı olmuyor çoğunlukla ama olduğunda da söylüyorum yani yapıyorsa parasıyla yapıyor, hayır birde kebaptan aşağı yemıyorlar tüm gün gelıyorlar sabah kahvaltı öğlen yemek çay kahve iyi valla üstünede dünyanın parasını al valla benden çok kazanıyorlar
Cnm bn gecen akşam yazdım buraya, bnımki gunde 5-6 kez hıçkırıyor hık hık..
Lazerli çatlak tedavileri var canım, kıl için olan lazerler değilAy lazer tedavisi iyi geliyor mu ki bu doğum çatlaklarına yaaa
Kantaron yağı kullan bolcana, doğumdan sonra hem sezeryan olursan dikişin çabuk iyileşiyor izi öyle kalmıyor, cildi yenileme özelliği var ama doğal olanı mümkünse kendı yaptıgın hatta ben bebeğin poposuna bile kullanıyordum çok faydasını gördüm, yüzümün yarısı kızgın yağla yandı doktor tedavısı artı kantaronla hiç bişi kalmadı yani öyle faydası varAy lazer tedavisi iyi geliyor mu ki bu doğum çatlaklarına yaaa
İyiyiz canım şükür ara ara kasılmalarım var ama ağrı sancım yok yatıyorum bol bol
İnşallah kuzum sağ salim gelsinler sağlıkla
Kız onu anladım heraldeLazerli çatlak tedavileri var canım, kıl için olan lazerler değil
Kendimi o kadar çok normal doğuma odakladım ki asla sezeryana dair bir şey öğrenmiyorumKantaron yağı kullan bolcana, doğumdan sonra hem sezeryan olursan dikişin çabuk iyileşiyor izi öyle kalmıyor, cildi yenileme özelliği var ama doğal olanı mümkünse kendı yaptıgın hatta ben bebeğin poposuna bile kullanıyordum çok faydasını gördüm, yüzümün yarısı kızgın yağla yandı doktor tedavısı artı kantaronla hiç bişi kalmadı yani öyle faydası var
İnşallah kazasız belasız sağlıkla huzurla kavuşursun kızlarınaKızlar doktordan çıktık şükür o kadar kalabalıktı ki anlatamam tüp bebek de olunca transfer falan vardı baya bekledik. Neyse çok şükür iyiyiz
Rahim uzunluğum 19 mm di en son ama dünkü yaşadığımız olaydan sonra rahim uzunluğum 1 cm artık yani hoşgeldin doğum artıkdoktorum cumaya kadar doğurursun dedi. Artık uzunluk kalmamış açılmada başlayacak şimdi dedi evde küçük küçük kasılmalar olur sonra iyice şiddetlenerek vurur dedi küçükler bile açılmayı tetikler büyük vurdukça açar dedi suyun gelir cumaya kadar dedi. Su gelmeden almam bebekleri dedi. Ama bu tabloda cumaya kadar suyun zaten gelir tutamazsın dedi. Gribini geçirmeye çalış bebişlerin için dedi %70 küveze girmeyebilirler bir ihtimal dedi ultrasonda göbekleri inip kalkıyordu nefes egzersizi bu iyi bir şey dış ortama hazırlanıyorlar ciğer geliştirici de yapmıştık zaten dedi. Girseler bile 1 hafta kalırlar o da emme refleksi + sarılık için dedi yoksa kiloları biri 2200 diğeri 2100 olmuş kötü bir kiloda değiller şükür dedi. Arada kasılmalarım oluyor zaten onları artık durduramayız rahim incelmiş bir şey kalmamış rahimde dedi. Akşamları büyük sancı vurur bir anda öyle bir durumda gece oksapar vurma sakın dedi şiddetli sancılarda oksapar vurmadan doğumhanaye gel bundan sonra evde saatlerce bekleme rahim çünkü direk açılır kısalacak bir mesafe kalmadı rahimde evde suyun gelir yoksa dedi çekinme bugünden sonra direk gel cumaya kadar da tutmaya çalış dedi tam 34 hafta istiyorum ama olmazsa da stres olma her şey yolunda dedi. Öyle kızlar Allahın izniyle inşallah cumaya kadar kavuşmuş olacağız Allahım büyüktür inşallah sağ salim gelsinler istiyorum sadece tek duam sağlıkla doğmaları
Sağlıkla kucağına alasın inşallah bebeklerini. Benim doktorda öle dedi küveze girseler bile 1 haftada turp gibi yapıp çıkarıyoruz demişti. Seninle haftamız aynı sanırım. 32+5 im ben 3 gün önce 2,5 Du uzunluk ama kasılmalarım oluyo daha da kısalmıştır diye hissediyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinİnşallah kuzum sağ salim gelsinler sağlıklabugün 33+2 deyim cuma günü gelirlerse o gün 34+1 oluyorum. 34+0 tam perşembe günü. Doktorum erken göreyim bu pazartesi yine bi gel diye mesaj attı şimdi bu pazartesi 33+4 de tekrar bi görecekmiş
Çok teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallahİnşallah kazasız belasız sağlıkla huzurla kavuşursun kızlarınamayıs annesiyim ama sizleri hep okuyorum çok aşinayım sürece okurken ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum, çok güzel geçsin inşallah her şey sizin için
Rabbim gönlüne göre versin ilkim sezeryan olunca benim için tehlıkeli dikiş yerlerin yırtılır dış kanamada sıkıntı yok farkederiz ama iç kanama yaparsa farkedemezsek Allah korusun dedi doktorum o yüzden hiç riske atmaya gerek yok dedi üstünden ne kadar geçsede her zaman bu şekilde bir risk var dediKız onu anladım heraldeama ne yapılırsa yapılsın geçmiyo falan gibi kalmış aklımda o yüzden sordum
Kendimi o kadar çok normal doğuma odakladım ki asla sezeryana dair bir şey öğrenmiyorumay normali de nasıl yapıcam hiç bilmiyorum gerçi de
İnşallah hepsi vakitlice sağlıkla gelsin canım onlar için en güzeli nasıl olacaksaSağlıkla kucağına alasın inşallah bebeklerini. Benim doktorda öle dedi küveze girseler bile 1 haftada turp gibi yapıp çıkarıyoruz demişti. Seninle haftamız aynı sanırım. 32+5 im ben 3 gün önce 2,5 Du uzunluk ama kasılmalarım oluyo daha da kısalmıştır diye hissediyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sağlıklı bir şekilde gelsinler de inşallahRabbim gönlüne göre versin ilkim sezeryan olunca benim için tehlıkeli dikiş yerlerin yırtılır dış kanamada sıkıntı yok farkederiz ama iç kanama yaparsa farkedemezsek Allah korusun dedi doktorum o yüzden hiç riske atmaya gerek yok dedi üstünden ne kadar geçsede her zaman bu şekilde bir risk var dedi
Benim ki ilkinde de öyleydi amaBende giyidirdimikincide Allah nasip etse eşofmanla olucak seninki gibi
Sende bendensin mağduruz da mağduruzCnm bzım 2 aydır tek duvar duvar kagıdı olacak, adamı ara ara diye helak oldum, adam tanıdık aile dostu. ha gelırım tamam akşamda olsa 2 saatlık iş gelıcem deyip henuz gelmedi, beklıyoruminşallah doguma kdr gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?