2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet bn demiştım, tahmın ettım yıne başıma geldi, okdar baştan sağma iş yapıyolarki, ordaki bı aylık prim bnım dogum paramı ne kdar alacagımı etkılıyor.
Sen nolur ne olmaz al cnm, bna doktorum grek yok dedi ama sen yınede sor, bu işler pesınden koşmayınca olmuyor
Senın işyeri istıyor ama doktor 37de grek yok dıyebılır. Bılgın olsun..

Sağlıkla kavusun inşaallah dua edeceğim size

Cnm bn gecen akşam yazdım buraya, bnımki gunde 5-6 kez hıçkırıyor hık hık..

B Buddy x Ah canım sağlıcakla çok güzel bir doğum hikayen olsun inşallah Cumaya ne kaldı kii :) Grubun ilk bebişleri senden gelecek çok heyecanlı Şuan kaç haftalıksın 33 hangi gün dolacak? İkizler için gayet iyi geldin bu haftlara maşallah

Cnm bn gecen akşam yazdım buraya, bnımki gunde 5-6 kez hıçkırıyor hık hık..
Görmemişim canım ya, aman var ya tam çiş torbamın orda galıba sürekli bir çiş hissi oluyor hıçkırdıkça sol kasığımın oraları zorluyor şu an napıyor dönmeye mi çalısıyor aloo komsu hayırdır dicem vurayım bir tık tık diye peki faydalı yani iyi bişey mi acaba bu kadar hıçkırması

Ay lazer tedavisi iyi geliyor mu ki bu doğum çatlaklarına yaaa

Ay lazer tedavisi iyi geliyor mu ki bu doğum çatlaklarına yaaa
Kantaron yağı kullan bolcana, doğumdan sonra hem sezeryan olursan dikişin çabuk iyileşiyor izi öyle kalmıyor, cildi yenileme özelliği var ama doğal olanı mümkünse kendı yaptıgın hatta ben bebeğin poposuna bile kullanıyordum çok faydasını gördüm, yüzümün yarısı kızgın yağla yandı doktor tedavısı artı kantaronla hiç bişi kalmadı yani öyle faydası var

İnşallah kuzum sağ salim gelsinler sağlıkla bugün 33+2 deyim cuma günü gelirlerse o gün 34+1 oluyorum. 34+0 tam perşembe günü. Doktorum erken göreyim bu pazartesi yine bi gel diye mesaj attı şimdi bu pazartesi 33+4 de tekrar bi görecekmiş

Lazerli çatlak tedavileri var canım, kıl için olan lazerler değil
Kız onu anladım heralde ama ne yapılırsa yapılsın geçmiyo falan gibi kalmış aklımda o yüzden sordum

Kendimi o kadar çok normal doğuma odakladım ki asla sezeryana dair bir şey öğrenmiyorum ay normali de nasıl yapıcam hiç bilmiyorum gerçi de

İnşallah kazasız belasız sağlıkla huzurla kavuşursun kızlarına mayıs annesiyim ama sizleri hep okuyorum çok aşinayım sürece okurken ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum, çok güzel geçsin inşallah her şey sizin için

Sağlıkla kucağına alasın inşallah bebeklerini. Benim doktorda öle dedi küveze girseler bile 1 haftada turp gibi yapıp çıkarıyoruz demişti. Seninle haftamız aynı sanırım. 32+5 im ben 3 gün önce 2,5 Du uzunluk ama kasılmalarım oluyo daha da kısalmıştır diye hissediyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallah

Rabbim gönlüne göre versin ilkim sezeryan olunca benim için tehlıkeli dikiş yerlerin yırtılır dış kanamada sıkıntı yok farkederiz ama iç kanama yaparsa farkedemezsek Allah korusun dedi doktorum o yüzden hiç riske atmaya gerek yok dedi üstünden ne kadar geçsede her zaman bu şekilde bir risk var dedi

İnşallah hepsi vakitlice sağlıkla gelsin canım onlar için en güzeli nasıl olacaksa
Doktorumda bugün aynısını dedi küvezde sıfır km cillop yapıp veriyoruz öyle düşün kilo alıyorlar sarılık riskini atıyorlar emmeleri gelişiyor dedi pozitif düşünüyorum zaten kötü düşünürsem o kafadan çıkamam kendimi biliyorum benimde aslında 2 hafta önce 19 mm di ne olduysa bir anda griple beraber coştu dibi gördü ya enfeksiyon ya şiddetli öksürük tetikledi süreci bilmiyorum doktorumda bir şey demedi ama ben öyle tahmin ediyorum

Sağlıklı bir şekilde gelsinler de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…