2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Maşallah kuzumm rabbim daim etsin rica ederim

Kız benim kocamın gömleği yok o derece en son kendi düğünün de gömlek giydi adam ayy inşallah seninki hayalde kalmazz

Canım kısalacağı varsa kısalıyor ya, iki hafta önce benimde 30 mm Di iki haftada 25 mm e düşmüş ki ben hastada olmadım hep yattım. Yani sebepsizde kısalıyor bence. Olsun sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

Evet ben de bebeğimin totosuna kantaron kullandım birkaç defa pişik olduğunda. Hemen iyileşmisti. Bu sene ben de kendim yaptım inşallah olmuştur

B Buddy x canım bugün nssilfijzl

Al benden de o kadar başa sardım sanki sürekli uyuyasim var
Ben hiç böyle olmamıştım ya iş yerindeki kadında nazar etti sanki sen hiç kusmadin hiç miden bulanmadi ay hiç halsizleşmedin ben gözümü acamazdim kilo almadın ben kapıdan geçemezdim diye diye abla maşallah de diyorum hiç demiyoda halbuki 11 kilo aldım naz yapacak imkanımda olmadı kendi halinde çalıştım başından beri

Hatta hepsi buradan alısverıs yapıyorsunuz iki hesap olusturun birisi eşinizin adına olsun mesela, link gelir diye bişi var bir hesabınızda liste hazırlayın sonra o listeyi kendınıze WhatsApp üzerinden paylasın, linke tıklayıp kaydedın alacaklarınızı o linkten sepete ekleyip satın alın her alınan ürüne yüzde 7 geri hepsi para veriyor ben. Öyle yapıyorum hep mesela geçen ay 300₺ ye yakın lınk gelir birikmiş isterseniz linkinizi instada WhatsApp ta falanda paylasabılırsınız ordan tıklayıp alınam her urunde getirisi var.

Mal mıdır nedir sanane yani o kadar özendiysen yap bir tane daha, sende benim gibi olursun inşallah ozmn özendiğin herşeyi yaparsın deseydin

Evet kuzum sen kremde kullanıyordun, belirgin mi kuzum peki nasıl kırmızı çizgi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…