2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kistınızın cinsi ne acaba ve kaç cm?
Bnımde kistım var

ben ev tipi şeker ölçme cihazı aldım takip ediyorum. evet biraz yüksek çıkmış sizin de, 120 genelde tokluk için sınır deniliyor, siz de sanırım biraz diyet (sağlıklı, dengeli beslenme) ve biraz yürüyüşle kontrol altına alırsınız, stres yapmayın

Bizim bugun belli oldu kızmış
Ayy hayırlı olsunn, sağlıkla alın kucağınıza inşAllah bende merak ediyorum ama tabi öncelikle sağlıklı olması ama herkes ayrı tahmin yapıyor. 12 haftalıkken doktora gittiğimizde bir şey söylemedi ama bakalım

Kızlar lcw da dolunay30 kodu ile bütün lcw marka ürünlerde yüzde 30 indirim oluyor, indirimli ürünlerde de geçerli, e bebekte de tekstilde yuzde 40 ındırım var, reflü yataklarında indirimler var bilginiz olsun

Benimki açlık kan şekeri değeri ama işte ben tok olarak vermiş oldum o yüzden yüksek çıktı ama doktorum tok olmana göre de fazla dedi bakalım yarın kaç çıkacak inşallah düşük çıkarda düşüneceğim bi konu olmaz

Sizde de mi yüksek çıkmıştı şekeriniz

Hayır olsun inşallah. Ben de gözümü kaparken ve gözümü açtığım anda buraya bakmıyorum. İyi ki varsınız hepiniz

Tüp bebek doktorum dermoid kist olduğunu söylemişti ama kaç cm olduğunu şuan hatırlamıyorum senin kistinim cinsi ne canım?
Bnım kistım kanamalı hemorajik kist idi
8 cm kdr vardı
Moralım sıfırdı çok arastrdım
Küçülmüş çoğu kişininki
10 gün önce doktora gttim 4,5 cm'e düşmüş
Yarın yıne kontrolum var bakalım dahada küçülmüş mü

Gebeliğimi öğrendiğimden beri burdan biraz ayrı kaldım yaşadığım kanamalı durumlardan ötürü psikolojik olarak biraz etkilendim ve yıprandım ama şükürler olsun bebeğim hâlâ benimle dün dr kontrolüm vardı Sat.a göre 12+5 olduk ultrasonda 1 hafta geriden geliyor ama doktor geç tutunmuş olabileceğini ve endişe etmemem gerektiğini söledi ikili test yaptırmamı söyledi ve vitamin takviyesi verdi sürece heyecanlı başladık zorlu devam ediyoruz sonucu sağlıklı ve hayırlı olsun inşaAllah cümlemiz için

B Buddy x bu arada ben sordum akan renksiz kokusuz sıvıyı, progesteron birikmiştir vajinada bir dahaki muayenede orayı elle temizleriz dedi doktor. Gerçi benim 1-2 gündür o sıvı olmuyor.

Benim kullandığım hormon ilaçlarından ötürü büyüyebilir yada etkilenmeyebilir dedi benim lekelenmem ve kanamam olduğu için vajinal baktırmadım kalp atışından sonra ne durumda bilmiyorum ama tüp bebek doktorum ve aile hekimim sezeryanda aldırırsın senin için daha iyi olur bidaha kestirmezsin kendini dedii

Amin insallah hepimiz saglikla alalim ultrasonda gormek icin erken muhtemelen daha, nipt testte cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…