Ewet canım banada öle söylendi ama asla olmaz demedi sadece bayadır beklemişsiniz bide lekelenmem çok olmuştu transferden sonra hatta 8 9 haftaya kadar bile oldu ara ara. Ne bebeği nede kendi sağlığını tehlikeye atma dedi bende tamam dedm kide kistim var sezeryanda alınacak nasipse
Ben açlık kan şekerini tokken verdim kan vereceğimi bilmiyordum toktum ama doktorum dediki tok evet fazla çıkar ama senin bi fazla çıkmış dedi değerim 157 çıktı yarın açken gidip vericem bakalım ne çıkacak
ben ev tipi şeker ölçme cihazı aldım takip ediyorum. evet biraz yüksek çıkmış sizin de, 120 genelde tokluk için sınır deniliyor, siz de sanırım biraz diyet (sağlıklı, dengeli beslenme) ve biraz yürüyüşle kontrol altına alırsınız, stres yapmayın
Ayy hayırlı olsunn, sağlıkla alın kucağınıza inşAllah bende merak ediyorum ama tabi öncelikle sağlıklı olması ama herkes ayrı tahmin yapıyor. 12 haftalıkken doktora gittiğimizde bir şey söylemedi ama bakalım
Kızlar lcw da dolunay30 kodu ile bütün lcw marka ürünlerde yüzde 30 indirim oluyor, indirimli ürünlerde de geçerli, e bebekte de tekstilde yuzde 40 ındırım var, reflü yataklarında indirimler var bilginiz olsun
ben ev tipi şeker ölçme cihazı aldım takip ediyorum. evet biraz yüksek çıkmış sizin de, 120 genelde tokluk için sınır deniliyor, siz de sanırım biraz diyet (sağlıklı, dengeli beslenme) ve biraz yürüyüşle kontrol altına alırsınız, stres yapmayın
Benimki açlık kan şekeri değeri ama işte ben tok olarak vermiş oldum o yüzden yüksek çıktı ama doktorum tok olmana göre de fazla dedi bakalım yarın kaç çıkacak inşallah düşük çıkarda düşüneceğim bi konu olmaz
Kızlar merhaba dün gece bu grupta baya bi sohbet okudum sonra yattım uyudum bütün gece gruptakilerle cinsiyet sohbeti yaptığımızı gördüm hayır olsun inşaAllah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşaAllah
Kızlar merhaba dün gece bu grupta baya bi sohbet okudum sonra yattım uyudum bütün gece gruptakilerle cinsiyet sohbeti yaptığımızı gördüm hayır olsun inşaAllah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşaAllah
Bnım kistım kanamalı hemorajik kist idi
8 cm kdr vardı
Moralım sıfırdı çok arastrdım
Küçülmüş çoğu kişininki
10 gün önce doktora gttim 4,5 cm'e düşmüş
Yarın yıne kontrolum var bakalım dahada küçülmüş mü
Gebeliğimi öğrendiğimden beri burdan biraz ayrı kaldım yaşadığım kanamalı durumlardan ötürü psikolojik olarak biraz etkilendim ve yıprandım ama şükürler olsun bebeğim hâlâ benimle dün dr kontrolüm vardı Sat.a göre 12+5 olduk ultrasonda 1 hafta geriden geliyor ama doktor geç tutunmuş olabileceğini ve endişe etmemem gerektiğini söledi ikili test yaptırmamı söyledi ve vitamin takviyesi verdi sürece heyecanlı başladık zorlu devam ediyoruz sonucu sağlıklı ve hayırlı olsun inşaAllah cümlemiz için
BBuddy x
bu arada ben sordum akan renksiz kokusuz sıvıyı, progesteron birikmiştir vajinada bir dahaki muayenede orayı elle temizleriz dedi doktor. Gerçi benim 1-2 gündür o sıvı olmuyor.
Bnım kistım kanamalı hemorajik kist idi
8 cm kdr vardı
Moralım sıfırdı çok arastrdım
Küçülmüş çoğu kişininki
10 gün önce doktora gttim 4,5 cm'e düşmüş
Yarın yıne kontrolum var bakalım dahada küçülmüş mü
Benim kullandığım hormon ilaçlarından ötürü büyüyebilir yada etkilenmeyebilir dedi benim lekelenmem ve kanamam olduğu için vajinal baktırmadım kalp atışından sonra ne durumda bilmiyorum ama tüp bebek doktorum ve aile hekimim sezeryanda aldırırsın senin için daha iyi olur bidaha kestirmezsin kendini dedii
Ayy hayırlı olsunn, sağlıkla alın kucağınıza inşAllah bende merak ediyorum ama tabi öncelikle sağlıklı olması ama herkes ayrı tahmin yapıyor. 12 haftalıkken doktora gittiğimizde bir şey söylemedi ama bakalım